Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
akicker 2018. 05. 07. 15:57 | #4
Aki napról napra él, az minden háztartási cikkének pontosan tudja az árát, a többiek meg legfeljebb csak nagyjából.
Én sehol sem vagyok a gazdag emberekhez képest, mégsincs fogalmam sem, hogy mi mennyibe kerül. Azt sem tudom, hogy mennyit szoktam fizetni egy-egy vásárlásnál. Nem is figyelek, mikor beszél a pénztáros, csak odatartom a kártyámat és indulok a dolgomra. Úgyis csak olyat veszek, amire szükségem van. Azt meg akkor is megvenném pl. a tejet (vagyis a sört:D), ha az a duplájába kerülne. Épp ezért az árát sem nézem. Elmúltak már azok az idők, mikor még kp-val járt az ember mindenhova és figyelnie kellett, hogy legyen nála elég pénz.
De én azért még be tudom lőni, hogy mennyi lehet egy-egy háztartási cikk ára, amire viszont meg már a főnököm sem feltétlen képes, pedig Bill Gateshez viszonyítva még ő sincs nincs sehol sem. De nem jár boltba és nem pazarolja az idejét arra, hogy a bejárónővel tételesen elszámoljon.
Na szóval a videó alatti kérdésre: pont azért van így, mert nem szokott vásárolni és még ha kontroll-freak is lenne, aki minden fillérre vigyáz, akkor sem ő ellenőrizné a bevásárlások költéseit, hanem lenne rá ember, tehát Bill Gates ugyan úgy nem tudná, hogy mennyi a tej ára. Nem kell azért multimilliárdosnak lenni, hogy 5000 Forintért lehessen rásózni valakire egy liter tejet :D
Előzmény: mun (3) 0 VÁLASZ
mun 2018. 05. 03. 08:14 | #3
Én úgy láttam, hogy a közönség sem tudta megmondani. Mi volt ebben a jó?
Erunder
Erunder 2018. 05. 01. 15:36 | #2
Igyekszik az ember, de kösz, hogy felhívtad rá figyelmem!
Előzmény: suszter (1) 0 VÁLASZ
suszter 2018. 05. 01. 13:48 | #1
Gratula a cím írójának. Talán _megkéne_ :) tanulni magyarul.