Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
nkmedve 2018. 02. 05. 12:02 | #23
Voltál te már valaha tüntetésen? Elárulom, hogy oda pont nem ingyenélők és elkényeztetett úricsemeték szoktak járni (főleg esőben, hóban, fagyban).

Nálunk Romániában mostanában majdnem mindennaposak a tüntetések és pont azok járnak oda akik a legkeményebben dolgoznak (fiatalok akik egész nap gürcölnek egy multinál, majd este buli vagy tévézés helyett mennek tüntetni, akár -10 fokban is) azért, hogy élhető legyen az ország, és hogy maradjon valami belőle az utódoknak is, mielőtt a mostani vezetés teljesen szétveri. Mit kapunk cserébe? Azt, hogy sorosbérencek vagyunk akik puccsot akarnak elkövetni a "nagy vezető" ellen. Ismerős a helyzet és a retorika? Engem nagyon emlékeztet a magyar valóságra, annyi különbséggel, hogy itt legalább a migránsozás nem téma (OV ennyivel előrébb jár a mi vezetőnknél, mivel ő nagyon hatékonyan képes ezt a propagandaeszközt használni, és az idősebb generáció csont nélkül be is nyeli).
Előzmény: hawkeye (22) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2018. 02. 05. 07:47 | #22
Igen, többek között ezt is figyelembe vettem véleményem megalkotásakor. Sőt, manapság általános jelenségként tapasztalom, hogy az ő korosztálya értékeket létrehozni nem akar, mert az fáradsággal jár, kizárólag követelőzni szeret. Szerencsére nem túl sokan vannak, csak az arcuk nagy...


Előzmény: Ravennë (17) 0 VÁLASZ
Slarioux 2018. 02. 04. 14:40 | #21
5t3v3nk3:
Így van, szolgalelkű vagyok.. Ismersz személyesen, tudod, mit tettem le az asztalra, tudod milyen ember vagyok. Köszönöm, hogy tájékoztatsz erről, mert eddig én ezt nem tudtam! És te termeled ki a nyugdíjamat is.. Ezt is köszönöm! Hála neked, lesz nyugdíjam és nyugodtan élhetem le időskori éveimet! Amiket hiányolok: Orbánbérenc, szemkilövő, traffipaxhuszárok, bezzegacigányok, stbstb.. Aranyapa! Találj ki valami újat, vagy bővítsd a repertoárt mert ezeket már mindet hallottuk valahol valamilyen formában, és kicsit unalmas. De látom, le van húzva nálad a redőny, felesleges koptatni a billentyűzetet.

Tomi Demo:
Nézd, nekem tiszta a lelkiismeretem, én mindig úgy "focizgattam" (dolgoztam) ahogy azt tőlem elvárják, legjobb tudásom szerint, hogy másoknak ne okozzak csalódást. Az, hogy te nem ismersz és általánosítasz, az megint egy más kérdés, nyilván te is a frusztrációidat éled ki az ezzel kapcsolatos hozzáfűznivalóddal.
Nem tartom magam jogtudósnak, de mindenképpen jobban értek a BTK-hoz, vagy a BE-hez, mint itt bármelyik fröcskölődő hozzászóló, aki végre billentyűzetet ragadhat és oda tud mocskolni mindenféle agy és ész nélkül ahhoz, amihez semmi köze még csak távolról sem.
Az összeesküvés-elméletek gyártóit meg szintén nem lehet meggyőzni semmilyen észszerű magyarázattal.
A politikát leszarom, nem érdekel, a politikusokat szintén, mert eladják a lelküket egy párt érdekeiért, szóval teszem a dolgom a legjobb tudásom szerint.
Tengermély tiszteletem!


Tomi Demo
Tomi Demo 2018. 02. 04. 00:49 | #20
Az persze eszedbe sem jut, hogy azért élősködhetnek rajtunk ezek a patkányok, mert Ti csak focizgattatok a kispajtásaiddal, és mást nem is tettetek soha? Utána meg csak dolgoztatok jó szolga módra csendben, meghúzódva, féltve a szaros kis állásotokat, hogy fizetgethessétek vissza a hiteleiteket.
Abban igazad van, hogy minden esetet ki kell(ene) vizsgálni, csak ugye (Te mint nagy rendszer- és jogtudós) biztos hallottál már az arányosság elvéről, vagy pl a bűncselekmény és a szabálysértés közötti különbségekről, ill. azok nyomozati lehetőségeiről.
Ezeket figyelembe véve teljesen indokolatlan a házkutatás, vagy számítógépek lefoglalása egy graffiti miatt, ráadásul hónapokkal később ezt ugye Te is beláthatod.
Ez pedig azt jelenti, hogy a rendvédelmi szervek, politikai, vagy magán érdekeket védenek, nem az állampolgárokat vagy az országot.
Ha szerinted ez így rendben van, és csak focizgatni kellene mindenkinek a kispajtásaival tovább, akkor a hiba a Te készülékedben van.
Előzmény: Slarioux (18) +1 VÁLASZ
5t3v3nk3 2018. 02. 03. 21:17 | #19
Ilyen egy szolgalelkű ember..:D Gratulálok..:D Ne feledd, a te nyugdíjadat mi most termeljük meg.. De ha mi elmegyünk.. akkor nem lesz nyugdíjad..:)
Előzmény: Slarioux (18) +1 VÁLASZ
Slarioux 2018. 02. 03. 14:34 | #18
Nagyon "szeretem" az olyan embereket, akiknek halvány lila fingjuk nincs arról, hogy a hatóság mit, miért, hogyan, mikor csinál, kivel szemben és kinek a védelmében, de azért fogják magukat és beleugatnak nagy nyilvánosság előtt ezekbe a dolgokba azt mutatva a külvilág felé, hogy őket meghurcolták. És teszik mindezt még véletlenül sem azért, ugye, hogy előnyt, hírnevet, ismertséget szerezzenek maguknak.
Érdekes, amikor én voltam fiatal, annyi volt a feladatunk, hogy iskolába járjunk, tanuljunk, és délután a lecke megírását követően néha találkozzunk a kispajtásainkkal, esetleg lemenjünk focizni a "lakóra". De most?? Tüntikéznek, lázadnak a rendszer ellen, szembemennek a hatóságokkal, megkérdőjelezik a rendőrségi eljárás mozzanatait, holott azt sem tudják hogyan működik egy állami szervezet, milyen didaktikát kell követniük egy nyomozás során ahhoz, hogy az törvényes, szakszerű illetve jogszerű legyen. De ők töretlenül hiszik, hogy nekik van igazuk, és különben is ők ártatlan kis báránykák.
És akkor fogják magukat, megjelennek a tv-ben, különböző beszélgetőműsorokba hívják őket, hasonló-mindenféle objektivitást nélkülöző sajtóorgánumokban megjelentetnek róluk egy-két sajnálatraméltó cikket és ők lesznek a nemzeti hősök. Ezek után alapítanak esetleg egy pártot, elkezdenek politizálni, hogy akkor ők most majd jól leváltják az aktuális kormányt és megreformálják egész Magyarországot... Kész is a forgatókönyv.. A sráccal talán nincs is hatalmas probléma, de inkább azon kéne munkálkodnia, hogy rendes-tisztességes és becsületes ember váljék belőle és ne hozzon szégyent az édesapjára.
A poszt szövegéhez meg csak annyit, hogy az akasztófáravaló, sikkasztó, kasszafúró bűnöző is el van fogva ugyanúgy, csak abban nincs annyi hírérték, meg azt nem nézi a bulvárlapokat lapozgató Marikanéni. A tyúklopást meg a hajhúzgálást is ugyanúgy ki kell vizsgálni a hatóságnak, mint a gyilkosságot és a rablásokat.
Ravennë
Ravennë 2018. 02. 03. 12:24 | #17
És gondolom mindezt az alapján következtetted ki, hogy "híresek" a szülei, nem pedig személyes ismertség alapján. Mindenesetre ha igazad is van, én örülök neki, hogy az elkényeztetett úri gyerekek a szabadidejüket arra fordítják, hogy tájékozódnak a politikáról, és nem merül ki véleményük annyiban, hogy "legyen tánc" meg "zárcsökkentés".
Előzmény: hawkeye (16) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2018. 02. 03. 10:25 | #16
Ez is egy verzió. Még lehet, hogy igazad is van...

De!

A háttérben ott figyel az "elkényeztetett úrigyerek" szindróma, mint annyi más, hasonló esetben.
Ez esetben egész egyszerűen nem tudja mit csináljon jódolgában...


Előzmény: Ravennë (12) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2018. 02. 03. 10:21 | #15
A nyilatkozatai szerint biztos, hogy nem örül....
Előzmény: kissfreezer (13) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2018. 02. 02. 18:44 | #14
Post szöveghez: annak a vesszőnek az "elfogott" után semmi értelme. Talán az "apagyilkos" után lenne értelme (hacsak nem a rengeteg apagyilkos kasszafúróról van szó).
kissfreezer 2018. 02. 02. 16:20 | #13
http://www.borsonline.hu/celeb/rekasi-kiakadt-hogy-a-fia-orbant-szidja/136027
Szegény srác, olyan társaságba keveredett, akik között menő dolog lázadni az "elnyomó" rendszer ellen. Bíztatják, bátorítják és közben meglovagolják az édesapja nevét, aki viszont nem biztos, hogy örül ennek a cirkusznak.
+1 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2018. 02. 02. 14:39 | #12
"eszement, ingyenélő génhulladék"

Ezzel nem értek veled egyet. "Huligán" külseje és esetleges megnyilvánulásai fiatalkorának tudható be, amit idővel valószínű ki fog nőni, de nekem egy értelmes fiatal srácnak tűnik, aki mer gondolkodni és nem szarja telibe azt, hogy mi történik körülötte az országban.
Előzmény: hawkeye (8) 0 VÁLASZ
akicker 2018. 02. 02. 14:20 | #11
Gondolom dolgozni is jobb körülmények között szeretne :D
Előzmény: hawkeye (10) +2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2018. 02. 02. 13:56 | #10
"Rékasi Zsigmond a jövőben idehaza szeretne jobb körülmények között élni, erről is beszélt az ATV műsorában..."

Esetleg dolgozni...?
Lawrence 2018. 02. 02. 13:20 | #9
Ja, tehát összefoglalva, általad is említve fogalmad sincs arról hogy miért keresték azt a mobilt, fogalmad sincs arról hogy mi lehetett mögötte esetleg, de a parancsra dolgozó rendőrök miatt az összes rendőrt véglénynek tekinted csak azért mert..... Ráadásul úgy hogy ipari mennyiségben loptál és neked áll feljebb. Gratula. Szánalmas.
Előzmény: vadonka (6) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2018. 02. 02. 12:34 | #8
Erunder: Az, hogy sok akasztófára való csirkefogó szabadon mászkál, az nem felmentés egy ingyenélő, eszement génhulladéknak....
-2 VÁLASZ
kissfreezer 2018. 02. 02. 12:24 | #7
Zaklattak a rendőrök egy szaros mobil miatt, aztán tisztára mosta de magad nagy nehezen. Frankón idepasszol a sztori. Most már tisztán látom ennek a kis hippiforradalmár esetét, akit meghurcoltak a rendőrök és ugyanúgy mint te, a rendszer áldozatául esett. Ja bocsi, Te nem! Jaj bocsika, Ő sem. Azért én mindjárt elmesélem az én sztorimat, amikor beszakadt egyszer alattam a jég...
Előzmény: vadonka (2) +3 VÁLASZ
vadonka 2018. 02. 02. 09:56 | #6
Be kellett mennem a kapitányságra, hogy ott "vallomást" tegyek. Ez úgy nézett ki, hogy 14 órára hívattak be, odafelé menet megcsípett egy darázs a karomon amitől görcsbe rándult a kezem és úgy is maradt, nem tudtam behajlítani a könyököm. Mondtam bent, hogy jó lenne ha hamar túllenénk rajta mert darázs csípett meg és lehet szükségem lesz gyógyszerre. 2 órát várakoztattak mire jött egy köcsög aki kihallgatott ami tartott 3 órát. Szóval 5 órát elvettek az életemből. Mire végeztem elmúlt a görcs de sose felejtem el azt a napot. Azóta a rendőrök a szememben véglények.
-2 VÁLASZ
vadonka 2018. 02. 02. 09:51 | #5
De, csak a takarókat már nem emelték fel. Miután kiderült, hogy egy kidobott sim kártya volt gondolom rájöttek, hogy semmi közöm az ügyhöz csak én lettem a balek akire terelődött a gyanú. Így már a házkutatást trehányul végezték. Főleg a fiókokat túrták fel.
Előzmény: akicker (4) -2 VÁLASZ
akicker 2018. 02. 02. 09:31 | #4
Örülj neki, hogy nem egy terrorista használta a kártyádat :)
Házkutatásnál nem néztek be az ágyneműtartóba?
Előzmény: vadonka (3) +1 VÁLASZ
vadonka 2018. 02. 02. 09:25 | #3
Tanulság, leürült nem használt sim kártyát kettévágva szabad csak kidobni mert még valami patkány kikukázza és használni kezdi.
-2 VÁLASZ
vadonka 2018. 02. 02. 09:19 | #2
Hozzám egyszer hétvégén jöttek, 3 civilruhás majomparádé házkutatási paranccsal egy sharp gx10-es lopott telefont kerestek, akkori értékén kb 5000 volt egy olyan teló. Volt egy telóm amit feltöltőkártyával vettem a kártyát letelofonáltam a telefont használtam tovább de másik sim-el. A kiürült egyenleges simet csak kidobtam. Az, hogy ez a sim, hogy került oda máshoz fogalmam sincs, de ugye elvileg attól mert feltöltős még a nevemen volt. Ezt a kártyát egy ellopott sharp gx10-es telóval használták és a rendőrök így jutottak le hozzám. Hozzáteszem a lopás és a lakhelyem között több száz km távolság volt. Eleve nem értettem, hogy egy ilyen kis összegnél miért van ügy mikor nagyobb értékű lopást is leszarnak. Plusz mi az, hogy azonnal házkutatásival jönnek amikor ahhoz bírói végzés kell? Mikor mondtam, hogy a kártyával mi a szitu elmentek de előtte feltúrták a lakást mert hát ha már kijöttek házkutatni csak fetúrják. Ezen kívül be is citáltak a kapitányságra kihallgatásra. A dolog érdekessége, hogy akkoriaban ipari mennyiségben írtam kalóz filmeket játékokat dvd-re és dugig volt a lakás ilyenekkel. Mikor anyámék szóltak, hogy rendőrök keresnek mondtam tartsák fel őket, hogy még nem öltöztem fel, addig gyorsan eldugtam ágyneműtartóba mindent amit tudtam. Azt hittem amiatt jönnek. Olyan warez ftp-kben admin voltam amiket azóta lekapcsoltak. De ugye semmi köze nem volt ehhez a történetnek. Valahol meg is könnyebbültem és elkönyveltem, hogy igen a rendőrök buzik, de nem kicsit, hogy ilyen faszság miatt zaklatják az embert. Gondolom az a szutyok teló amit elloptak valami buzeráns politikus csemetéjének a tulajdona volt és ezért minden követ megmozgatott, hogy basszák meg a tolvajt. Hát a kva anyját így utólag is a rendőröknek és a bírónak is amelyik ilyen piti ügyben kiadta a házkutatásit!
-1 VÁLASZ