Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Traveller_x
Traveller_x 2017. 12. 22. 11:22 | #4
És miből gondolod, hogy sosem visznek semmi? Mert láttál már üres pickupot a városban? Nekem is az van és a páromnak is, és az ilyen egybites agyúak miatt nem fogok külön kocsit venni, ha véletlen be kell mennem "A" városba. Az nem jutott eszedbe, hogy azért nincs semmi a platón, mert ha ott le kell parkolni, pofánverik a rakományt? A suzukiddal, nem lehet ám pl vizet vinni a méheknek, vagy elmenni a földutakon. Mellesleg, vegyes fogyasztásban még egy 15 éves pickup sem eszik többet 9 liternél. Az új isuzu d-max, nálam, 7,9 literes átlagot mutat, ez eddig megtett 4000 km alatt, úgy hogy egyszer sem mentem vele csak a környéken. Úgyhogy még kész szerencse, hogy mindenki leszarja, hogy te kit akarsz megbüntetni. Mellesleg elég drága kocsi ahhoz, hogy passzióból vegyen bárki is. Akinek van, annak általában kell is.
Előzmény: cse' (3) 0 VÁLASZ
cse' 2017. 12. 21. 19:47 | #3
Egyetértek. Én megbüntetném azokat a terepjárósokat akik soha nem mennek le az aszfaltról, de azokat a pickuposokat is akik sose visznek semmit csak a benzint égetik ezerrel a batár döggel.
Előzmény: Cshabi (2) 0 VÁLASZ
Cshabi 2017. 12. 21. 17:51 | #2
A reklám arról szól, hogy vegyél batár nagy terepjárót városban közlekedéshez is, mert bármikor eléd b@szh@tnak egy ilyen nagy sz@rt a megszokott útvonaladon szivatásképp és ha nincs ilyen autód, akkor megszívtad...

Egyébként nem értem ezt az irányt. Minek kell terepjáróval, meg pickup-pal közlekedni olyanoknak, akiknek alapvetően nincs rá szüksége?
Csádi 2017. 12. 21. 15:46 | #1
Én nem értem a reklám lényegét.