Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
vadonka 2017. 12. 11. 08:17 | #3
Lehet rosszmájú megjegyzés de én az ilyen notórius piásan vezető/gyorshajtó/felelőtlen előző/link barmoknak azt kívánom, hogy baszódjon neki egy jó vaskos acél villanyoszlopnak vagy egy betonfalnak egyedül úgy, hogy senki más ne haljon meg de az ő agya a seggén jöjjön ki. Aztán a túlvilágon majd elszámol vele, hogy miért élte le az életét egy rőt faszként. De minél előbb nyúvad meg annál kevesebb ártatlan életet olt ki. Sajnos általában ezek mindig megússzák karcolásokkal és a vétlen hal meg/nyomorodik le egy életre. Jobb esetben becsukják pár évre gondolkozni az adófizetők pénzéből, rosszabb esetben kimossa egy ugyanolyan fasz ügyvéd amilyen maga a vétkes is és éli világát tovább, folytatva a fenti tevékenységet.
hawkeye
hawkeye 2017. 12. 09. 10:03 | #2
Jó munka, de nem tudom, hogy eléri-e a kívánt hatást.

Az átlag magyar, ha megnézi, legyint, hogy "velem ilyen nem történhet, én tudok vezetni!".

Borzasztó dolog, de ha tán nem csak az összetört gépeket, hanem az áldozatokat is bemutatnák. Akkor talán eljutna az önbizalomtól duzzadó egóig, hogy ő is fekhetne ott pl. fej nélkül.


Jaca 2017. 12. 08. 16:10 | #1
Rögtön az első szituáció. Se az előzött, de talán a szembejövő sem fékezett. Ezért kell folyamatosan nézni a tükröket, és ha egy ilyen idióta barom el kezd előzni, akkor lehúzódni, gázról fékre rakni a lábat, ha jönnek szembe, fékezni. Ha messziről látom, hogy szemből jövőt előznek, akkor is leveszem a gázról a lábam.