Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Lawrence 2017. 10. 13. 12:06 | #6
:) A kamionos pont olyan gyorsan halad mint amilyen gyorsan a többi közlekedő. Valószínűleg azért fékezett mert vélt kormánymozdulatot felfedezni az autósnál, vagy mert más helyzetet látott ami miatt fékeznie kellett, vagy esetleg simán lehet technikai probléma is amiért a hátsó kerekek fékezettek lettek. Nem gondolom hogy egyértelműen hibás a kamion sofőrje. Ha megnézed a lassítást az autós elkezdi befelé húzni a kocsi orrát, lehet emiatt satuzott.
Előzmény: GerzSonka (5) 0 VÁLASZ
GerzSonka
GerzSonka 2017. 10. 13. 06:01 | #5
Tehát akárhogy is nézzük, a kamionos nem megfelelően választotta meg a sebességet, túl gyorsan hajtott, így még mindig ő a hibás.
Előzmény: Lawrence (3) 0 VÁLASZ
Lawrence 2017. 10. 12. 10:19 | #4
Mégis látszik a kérdéses dologra is a válasz: 0:30-tól kb. látható hogy a kamionos megáll. Végig látszik a hátsó része a kamionnak.
Előzmény: Lawrence (3) 0 VÁLASZ
Lawrence 2017. 10. 12. 10:16 | #3
Hát először is szerintem a kamionos nem továbbhajtott, hanem később állt meg. A videó végén látszik ahogy futnak vissza az emberek, bár ez nem derül ki pontosan a videóból sajnos. Másrészről, nem egy kamionos ismerősöm van és hidd el, hogy nem mindenki használja a fülkéjét kirakodóvárásnak. Harmadszor pedig, nézd meg jobban a videót! Az autós NEM hajt a kamion alá. A kamion hátsó fele egy erős fékezés miatt kicsúszik a menetirány szerinti jobb oldal felé ezért bakkan át az autón. Az autó NEM halad amikor a baleset történik.

Előzmény: Demente (2) 0 VÁLASZ
Demente 2017. 10. 11. 21:48 | #2
Jaja! Jól látod! A kamionos észre sem vette, sőt, valaki rátépné az ajtót azért amit tett, még el se hinné! Akik életvitel szerűen kamionoznak azok általában vakok mint a denevér! A műszerfalra mindenféle nagy asztalokat tesznek,Egy méter plüsszmacit, laptopot használnak navinak, és még sorolhatnám azokat a dolgokat amik ugyan a fülkében elférnek, de a kilátást bizony nagymértékben rontja! Egyébként az autós váltott sávot szabálytalanul. Ha nem így lenne, akkor az autósnak a kamion elejével is kellett volna ütköznie. Így gyakorlatilag a pót alá hajtott! Egyébként nem értem az amcsik miért nem érzik fontosnak az aláfutásgátlót? Ill annak meglétét!
vadonka 2017. 10. 11. 10:17 | #1
Jól látom, hogy elhajtott a kamion?