Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Traveller_x
Traveller_x 2017. 10. 03. 09:53 | #8
Néha írd be az ilyen "kórházak" telefonszámát a viberbe. Én be szoktam és valahogy az esetek 99%-ában bmwben pöffeszkedő fuxos cigók profilképe jön elő! Az ígért adóigazolást, meg a könyvelőd sosem fogja látni, mert basznak elküldeni.
Előzmény: kistrojak (2) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2017. 10. 03. 09:49 | #7
Miért, ha neked lennének rabszolgáid, te mit szeretnél? Okos innovatív gondolkodó, szabadságát védeni akaró szolgákat, vagy hülyéket, pár irányítható vezetővel? A zöld gombot minden barom tudja nyomkodni a gyárban, minél olcsóbbak, annál hülyébbek, és minél hülyébbek annál olcsóbbak. Ha nem tud semmit az irodalomról, a történelemről, az nem baj, hanem előny, akkor nem az önmegvalósításon gondolkodik munka közben, hanem odafigyel arra na faék egyszerű műveletre, amit minél gyorsabban meg kell csinálnia.
Előzmény: kistrojak (6) 0 VÁLASZ
kistrojak 2017. 10. 02. 10:17 | #6
Nem szeretném bővíteni a látókörömet mert amit most észreveszek már az is szőrnyű. Tudod, minél többet tudsz, annál jobban tudod hogy hülye vagy. Ezen a gondolatmeneten elindulva nem szeretném jobban beleásni magam az itthoni politikai lépésekbe, mert még feszültebb lennék. Azt nem akarom elhinni, hogy az EU nem tesz lépéseket azért, hogy ez itt megszűnjön, vagy gyártó robotot akarnak csinálni az országból? Nem értem, komolyan mondom, mi értelme ennyire lepusztítani a népet? Lassan nem lesz itthon olyan ember akinek lenne egy saját gondolata.
Ami nagyon nem tetszik, hogy az nem vállal gyereket akinek tényleg jók a génei, okos, felkészült szülők lennének. De aki nem tud késsel-villával enni meg fel sem tudja öltöztetni a gyereket, rohangálnak segélyért az ilyent annyira támogatja az állam, hogy az nemigaz. Miért kell azt támogatni aki leszarja, hogy mi lesz a gyerekből?
Előzmény: hawkeye (5) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2017. 10. 02. 07:46 | #5
Ha támogatni akarod a kórházat, megteheted közvetlenül is. Úgy biztosan nem teszi más zsebre a pénzedet...

A helyedben bővíteném a látókörömet. Nagyjából negyed százada megy a furmányos agymosás, ennek következménye amit leírsz, azaz az 50-es IQ.

És hogy sajnáltassam magam, nekem, mint kommunikációs szakembernek, külön szenvedés látni ezt a szürkeállománypusztító, gátlástalan manipulációt, ill. hogy nem veszik észre, nem ismerik fel a zemberek...
Előzmény: kistrojak (4) 0 VÁLASZ
kistrojak 2017. 10. 01. 21:01 | #4
Kamu lenne? Nemhiszem. Tv-t sem nagyon nézek, max discovery-t meg hasonló ismeretterjesztő csatornákat, mert ha van időm TV-t nézni, inkább fejlesztem magam, minthogy romboljam. De idősebb tagjaink akik már nem akarnak tanulni az ilyen szennyeket nézik, és csodálkozunk ha megint ugyan ez a kormány nyer, MIÉRT? mert az otthon ülő millió nyugdíjasnak van ideje elcsoszogni és arra szavazni aki miatt 3.8 évig szenvedett, de az utolsó 3 hónapban kapott 1 kiló lisztet meg egy Coopos kártyát... De a szerencsétlen az előző időszakra nem emlékszik.. Áhh mindegy, utálom ezt a vezetést, mindent elsöpörnek. Bemegyek egy kórházba és olyan büdös van mint egy cigánytelepen, pedig emlékeim szerint gyerek koromban olyan klór meg mindenféle fertőtlenítő szag volt hogy az nemigaz. Szerintem megtanulom a fogásokat, és saját magamat operálom meg itthon ha valami gondom lesz, mert hogy egy ilyen retkes állami korházba nem megyek be megdögleni az orvosi hibák meg a retkes szerszámok miatt az biztos...


Itt a képernyőkép, napfény alapítvány... : https://kephost.com/images/2017/10/01/ezegyilyenkepvagymi.png

Előzmény: hawkeye (3) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2017. 10. 01. 09:24 | #3
1. Hát most te ragadtad meg a terv lényegét... :)
2: Ez most komoly: a Heim Pál nem hív senkit adományért. Te valami szélhámos kamu alapítvány áldozata lettél volna. Van belőlük elég. Jól tetted, hogy elutasítottad őket. Elutasítottad?
3. Csak szubjektíve: ideje lenne kilépned a szürkeállomány gyilkos Retekklub - Klubrádió - 444.hu nevű Bermuda háromszögből. Próbáld meg saját kútfőből, menni fog....!
Előzmény: kistrojak (2) 0 VÁLASZ
kistrojak 2017. 09. 30. 21:48 | #2
Mostanság még biztonságos rakétát nem tud építeni az emberiség. Ezt a technológiát meg tehetősebb és fontos emberek fizethetik csak meg, MAJD , de ha nem biztonságos, akkor pont őket nyírjuk ki.
Lenne olyant akit elküldenék ilyennel, de úgy hogy kidobja valahol a világűrben, elég sokat látom a TV2-n kamuzni, meg manipulálni.

Pont a héten hívott a Heim Pál gyermek kórház hogy adományt gyűjtenek mert szükségük van egy lélegeztetőgépre, és nincs rá pénzük. Édes istenem, sajnálom őket nagyon, lehet hogy a milliárdos hajó árán egy új kórházat is lehetett volna csinálni? És ez még csak az ami kiderült, mennyi-mennyi újdonsűlt milliárdos van, aki az adófizetők pénzéből olyan vagyonra tett szert, ami miatt százezrek hallnak éhen vagy halnak meg a kórházban stb... Bassza meg az ország vezetése. A korombeliekből vagy gyári robot lett vagy külföldön végez szennymunkát. Mi lesz itt, nemtudom...
surgeon 2017. 09. 30. 21:13 | #1
Skynet