Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Drawen 2017. 10. 01. 20:26 | #5
És úgy gondolod, azért mert te is csináltál ilyenek, attól még helyes?...
a legundorítóbb a mentális fejlődésének sérülésétől féltik ezt e véglény libát a pedagógusok bla bla tököm tudja milyen szövetségénél... Azok a pedagógusok akik évek óta képtelenek a sarkukra állni és kivívni a saját neveléshez való jogukat. Az én időmben még igenis lekevert egy poffot a tanár, vagy aki deviáns volt azt kivágták a koliból és járhatott ahogy akart iskolába...
El vagytok kényelmesedve, de ennek a fene nagy liberalizmus még nagy böjtje lesz...
Reagálva 2 mondatban:
Nem lenne szükség bíróságra ha a tanár megfelelő felhatalmazást kapna és ezzel élne is... már alsó általános iskolában, hogy mire 16-18 éves lesz már ne is kelljen semmiféle fizikai fegyelmezés, mert addigra természetes, hogy nem viselkedünk állat módjára.

Előzmény: palinkaman (3) 0 VÁLASZ
sztewe
sztewe 2017. 09. 29. 22:13 | #4
Két r*banc veszekszik egy pávakan miatt. Túl van ez lihegve. Minden iskolába vannak agresszorok. Ha nincs a csajnak elég testi ereje mert a másik egy tagbaszakadt kocac*gány akkor vegyen önvédelmi eszközt. 2000ft egy gázspray elfér kis helyen, jön a pofozkodó, pofájába neki és utána párat a bordájába és el van intézve.

Csak akkor van baj ha jönnek a szülei pampogni, mert kell másik gázspray.
palinkaman
palinkaman 2017. 09. 29. 12:46 | #3
Sztem kicsit túl van lihegve a dolog. Ennyi erővel minden suliban minden nap több hasonló peres ügy is indulhatna. Képzeljük el a bíróságon a vádat: "A vádlott a lányvécében cigizett, és amikor Irén meg akarta mondani a tanító néninek, a vádlott a WC-be dobta a cigit, és többször is brutálisan meghúzta Irén haját." Engem is vertek meg általánosban, meg "aláztak meg", de én is csináltam ilyeneket mással. Ezek gyerekek még, és azt várni tőlük, hogy ne úgy viselkedjenek, irreális elvárás.
+1 VÁLASZ
kissfreezer 2017. 09. 29. 11:53 | #2
Képzeljük már el a bántalmazó lány szüleit. Szerintetek milyen példát mutathatták életük során ennek a lánynak? Miért kellene kitenni a bántalmazott lány szüleit annak az energia-pocséklásnak, hogy megpróbáljanak degenerált szülőkkel düllőre jutni?
+2 VÁLASZ
Goddex 2017. 09. 29. 11:41 | #1
komolyabb testi sértés esetén simán bíróság lehet, könnyebb sértés vagy lelki bántalmazás szülői, szakember közreműködésével
+1 VÁLASZ