Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
T. H. Cromwell 2017. 08. 03. 08:45 | #5
Ha objektíven nézzük a dolgot, akkor megfogtad a lényeget elég tömören. Azt is hozzátenném, hogy tudomásom szerint ez egy átvett cikk, mivel hivatkozás nem volt a magyar cikkben, keresgéltem a neten. Csak bulvár cikkeket találtam, de egyik se említette, hogy a szülők keresnék az orvosi beavatkozás lehetőségét, 2 cikket nyálaztam át, mind a kettőben azt írták várnak vele 18 éves koráig, mert a műtét visszafordíthatatlan és ezt a gyereknek is elmagyarázták, aki nem is kívánt foglalkozni a dolog ezen részével, hiszen egy gyerekről van szó, a nemi szerepnek még csak a külsőségeit látja, funkcióját még nem igazán érti.

Ha szubjektíven nézem a dolgot, és ez egy valós történet, nem csak a bulvár világ 5 perces hírnevére éhező szülőket láthatjuk megelevenedni a sorok között, azt kell mondanom, hogy egy átlagnál értelmesebb gyereket látok, akiben rengeteg potenciált hagynak veszni. Egy gyereknek nem lenne szabad elvesznie ennyire a külsőségekben, ez abszolút a felnőtt világ degenerációja, és a gyerekek is innen veszik át sajnos. (ide sorolnám az összes divat teremtette világtorzító felesleges hülyeséget) Biztos vagyok benne, hogy ha a szülők vették volna a fáradságot és nagyobb szeletet mutatnak a gyereknek a világból, hasznosabban is tölthetné a gyerekkorát. Persze sokkal kényelmesebb hagyni a gyereket, mint foglalkozni vele ténylegesen.

Ítélkezni meg a legkönnyebb. :-D
Feri te meg igyááá egy sörikét, meleg van, hidd el jól fog esni.

Előzmény: Traveller_x (3) 0 VÁLASZ
feri88 2017. 08. 03. 08:22 | #4
> Te azt hiszed okos vagy, pedig nem vagy az.

Látom megérkezett az elfogadást hirdető első liberális és kezdi a személyeskedést mert nem tudja elfogadni, hogy más vélemény is létezhet. :D Szóljál a haverjaidnak is, lehet jönni szart dobálni.

> A libsik, ahogy te nevezed őket, nem tesznek mást, minthogy hagyják, hogy mindenki annak higgye magát, aminek akarja.

Ó hogyne. Jelen esetben az intelligens liberális szülő kitalálta, hogy inkább legyen mégis lány a - szellemileg éretlen és könnyen alakítható kiskorú - gyerek. A világ legtermészetesebb dolga szellemi nyomorékot csinálni egy gyerekből, a liberálisok szerint.


> Senki nem mondja hogy ticcsukbe ferit, mert nem is okos.

Szardobálás 2, a liberális elfogadás jegyében :)


> Szal, mindenki a saját dolgával foglalkozzon, és ne akarja a másikat betíttani.

Na látod, tegyél Te is így. A személyeskedés helyett észérvekkel indokold meg, hogy miért jó az ha a szellemi sérült szülő önmagához hasonló liberálidiótát csinál a gyerekéből. Ha meg nem tudod akkor menjél tovább, nem kell a szardobálás.


> Ezzel nem azt mondom hogy helyes a dolog, meg azt sem hogy támogatom.

Tehát akkor egyetértünk?

> Azt mondom, hogy elviselem. Ez a béke titka.

Játszunk el a gondolattal. Majd ha a 8 éves kislányodat fogdossa egy 52 éves férfi az iskolai lányvécében mert a retardált pedofil úgy gondolja, hogy ő egy 8 éves kislány és joga van a lány gyerekeknek fenntartott vécében tartózkodni - a liberálidióták meg lehetővé teszik ezt - , akkor majd legyintsél egyet és viseld el a béke miatt. És világosítsd fel a kislányodat is hogy a béke miatt ezt bizony el kell kiselnie. Vagy operáltassátok át fiúvá mert akkor hátha nem gerjed rá a pedofil. Ha viszont a kisfiúkat is szereti akkor az patthelyzet, mert az elfogadás és a béke a legfontosabb! :D


> Faszé van az, hogy minél alacsonyabb valakinek az iskolai végzettsége, annál nehezebben tudja a másikat elviselni, sőt páran arra ragadtatják magukat, hogy egyenesen ki is kell irtani, aki nem olyan amilyennek szeretnék.

Szardobálás 3.

Sajnálattal látom, hogy a vitakészséged kimerül a szardobálásban... Végül is egy magas végzettséggel rendelkező liberálistól nem várható más.


Előzmény: Traveller_x (3) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2017. 08. 02. 21:06 | #3
Rosszul fogtad meg a lényeget.

A gyerek azt hiszi lány pedig nem az.
Te azt hiszed okos vagy, pedig nem vagy az.
Én azt hiszem csillámpóni vagyok, pedig nem vagyok.

A libsik, ahogy te nevezed őket, nem tesznek mást, minthogy hagyják, hogy mindenki annak higgye magát, aminek akarja. Senki nem mondja hogy ticcsukbe ferit, mert nem is okos. Szal, mindenki a saját dolgával foglalkozzon, és ne akarja a másikat betíttani. Ezzel nem azt mondom hogy helyes a dolog, meg azt sem hogy támogatom. Azt mondom, hogy elviselem. Ez a béke titka. Faszér van az, hogy minél alacsonyabb valakinek az iskolai végzettsége, annál nehezebben tudja a másikat elviselni, sőt páran arra ragadtatják magukat, hogy egyenesen ki is kell irtani, aki nem olyan amilyennek szeretnék.
+2 VÁLASZ
feri88 2017. 08. 02. 14:07 | #2
A liberálidiotizmus egyik csodálatos megnyilvánulása ez a szívhez szóló történet... amikor már a természet rendje ellen is lázad a baromállatja és nem érdekli az sem, hogy a saját kiskorú gyerekét - annak jövőjét - teszi tönkre a saját elmebeteg nézetei miatt.


Évekkel ezelőtt azt gondolhattuk, hogy ilyen nem történhet meg és csak egy vicc az egész.
https://goo.gl/KCBXVY

Ehhez képest manapság egy komplett társadamat sikerült a liberálidiótáknak tönkretenni.
https://goo.gl/vrT5QH

hawkeye
hawkeye 2017. 08. 02. 09:54 | #1
Keresni kellene a lehetőséget, hogy a ˝szülei˝ zárt osztályra kerüljenek...