Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
twitteringbeard 2017. 07. 20. 14:18 | #5
Kicsit el van ez túlozva... A fekete kombi lazán elfért és kellő óvatossággal hajtotta végre a kikerülést. Az egy dolog hogy nem vette észre a mentőt messziről, ez elképzelhető hogy nem az ő hibája, de a mnaőverben bőven hagyott korrekciós lehetőséget. Azt látta hogy megállnak vészvillogóval (ugyebár mozgó járművön szabálytalanul, mentő elől félrehúzódva csak a félrehúzódás irányába indexelünk) meg hogy bőven elfér a szembejövőtől. Nem is volt még csak balesetközeli helyzet sem, még egy forgalmi sávnyi hely volt a mentő meg a kombi között.
hawkeye
hawkeye 2017. 07. 14. 11:49 | #4
Pedig hát köztudomású, hogy a magyar rendőrtisztek kivételes intelligenciával rendelkeznek, tisztességesek, szolgálnak és védenek, s cseppet sem felfuvalkodott, gőgös pöfetegek.... :)
Előzmény: Demente (3) 0 VÁLASZ
Demente 2017. 07. 13. 22:32 | #3
Miért van kitakarva a rendszám? Az ilyen embernek nincsenek jogai...Nem beszélve hogy ember életeket veszélyeztet az úton, de esetlegesen egy másik, segítségre szoruló ember lehetőségeit is kockáztatja! Én leszorítottam volna az útról, és csihipuhi! Másik történet, velem esett meg, hogy mögöttem jött egy autó bordó civil szembe több autó is, és egy mentő! Hogy a mentőnek legyen helye, lehúzódtam úgy, hogy a tükröm becsukta egy útszéljelző karó, elment a mentő, belenézek a balos tükörbe, és a mögöttem lévő még csak az út széléhez sem húzódott le, nem hogy a földre! Mire összeszedtem a lovakat, és felvettem volna a tempót, addigra a mögöttem lévő tetemes sebességkülönbségre szert téve, beelőzött! Akkor láttam az ülések háttámlájára akasztott kabátokat, RENDÖRSÉG felirattal. És akkor vettem észre hogy az urak vállapos inget viselnek!Arra nem voltak képesek, hogy az út szélére húzódjanak egy mentő miatt!
Ditpet 2017. 07. 13. 21:44 | #2
Vérparaszt, örökre eltiltanám az utaktól, még mentőben se utazzon. Baja van? Gyalogoljon a pusztán át, mint az ősei. ...és ekkor felébredek plátói álmomból
Tron65 2017. 07. 13. 14:41 | #1
Kérnénk ugyan ezt a videót NEM KITAKART rendszámmal!