Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Csádi 2017. 05. 23. 22:15 | #11
Nem zavarnak a template-ek. Csak az apróságok, amiktől bizalmatlan lettem, összeadódtak. Erről szólt. Csak template-eket láttam gagyi szerkesztésű képekkel, és információkat, email-t, teljesen nevet kérnek tőlem, mielőtt megnézhetném a videóikat. A tanfolyam kezdete előtt az e-mail-ezés sem győzött meg. Ez a "macskám úgy döntött, hogy elküldi a félkész levelet" dolog is bizalmatlanságot növelte nálam. De örülök, hogy ennyire ajánljátok őket.
Előzmény: BalintAgyar (10) -1 VÁLASZ
BalintAgyar 2017. 05. 23. 12:17 | #10
En ismerem az egyik sracot aki csinalja, es kvara nem templatebol csinaltak. Harman alltak neki leprogramozni, es a nyito oldal designjahoz hasznaltak egyedul egy templatet, azt meg ki nem sz*ja le. Ezt a Stack Clonet viszont templatebol csinaltak, de ennek meg nem tok mindegy?
A konyvet sem a boritoja alapjan itelunk meg ugye...
En is jelentkeztem a szemelyes kepzesre anno, es orulok h inkabb igy oldottak meg, igy mindenkinek elerheto. Nem ertem mi a problemajuk az akadekoskodoknak... Akit nem erdekel az minek rinyal, akit meg erdekel az ugyis orul, mert ingyen van.
Előzmény: Csádi (6) +1 VÁLASZ
Lollipop12 2017. 05. 23. 09:41 | #9
Barátom BME-re jár, az ő prof.-ja ajánlotta a san francisco kurzusát, prog. alaphoz. Szerintem a faszi volt diakja csinalhatja, mert ugy beszelt az egeszrol. Már a java kurzust nezem, es ezerszer jobb, hogy magyarul van. nincs bajom az angollal, de sokkal kenyelmesebb a magyar peldakat hallgatni. Ja es hogy vegre erthetoen mondja el nekem valaki, hogy mi az a visszateresi ertek. Nagyon jok a peldaik!
+1 VÁLASZ
Sunyka 2017. 05. 23. 09:33 | #8
Teljes nevet kértek a regisztrációhoz és szekptikus lettél? Lol. Udemy meg Linda is teljes nevet kér. Tán rajta vagy valami körözési listán lol? :D
Amúgy meg tőlem egy startlapos kis fos honlapon is lehetne az adminisztrációs része, amíg a videók ingyenesen maradnak.
Előzmény: Csádi (6) +1 VÁLASZ
Borsodi 2017. 05. 23. 08:41 | #7
Rairtam az egyik szervezore mikor elakadtam, es chaten 10 percen keresztul segitett. En csak jokat tudok roluk mondani. Az meg, hogy templatet hasznaltak a honlaphoz... a stackoverflow keszitoi is egy templatet dolgoztak at. Az egesz sfj egy java szerveren irodott, ez kiderul a videokbol, gondolom 5%-a a html reteg, full ertheto ha egyszerubb volt atdolgozni egy kinezetet, elvegre ezek dolgozo mernokok, akik szabadidejukben csinaljak ezt az egeszet. A mukodest a honlap moge igy is nekik kellett a nullarol megirni, erre vartunk anno 3 hetet. Nekem megerte. Mondjuk en nem beszelek angolul, azert is nagy dolog hogy ingyen tanitanak, nincs idom elmenni a gyerek mellett munka utan esti suliba. Erteni meg biztosan ertenek hozza, mert most vegzett programozo unokatesom hivta fel ra a figyelmemet, hogy itt tanuljak mert ez mennyire fasza. Aki tud angolul, annak nyilvan nem palya ez, de a nemetes f*szoknak mint en, ez maga a mekka.
Előzmény: Csádi (6) +1 VÁLASZ
Csádi 2017. 05. 22. 17:43 | #6
Tényleg jó az oldaluk? Az ingyenes tanfolyamukra jelentkeztem, de aztán mikor megcsinálták az oldalt a "személyes" oktatás helyett, akkor elég szkeptikus lettem. Kiemelten valódi teljes nevet kérnek regisztráláshoz. Az ilyet nem szeretem. Az saját képeiket mintha valami kezdő szerkesztette volna. Utána láttam csak meg, hogy nem saját, hanem template-eket használnak. És ők keresnek CSS meg HMTL5 alapokkal rendelkező embereket? Azért keresnek, mert ők nem értenek hozzá? Inkább nem is regisztráltam, van elég tanfolyam angolul. Könyvem is van, és iskolában is tanulok, a munkalehetőség miatt érdekelt a tanfolyamuk, de én eltántorodtam.
Előzmény: Borsodi (4) -1 VÁLASZ
SammyBoy 2017. 05. 22. 12:06 | #5
Végre valakinek eszébe jutott! Mióta ugatom a kollégaimnak, hogy kell egy normális magyar Stack Clone!
+1 VÁLASZ
Borsodi 2017. 05. 22. 12:00 | #4
Hát, nem tudom... Kárba biztos nem vész, de ezt majd az idő eldönti, hogy fogják-e használni. Úgy látom ugyanazok csinálták, akik a SanFranciscobólJöttem-et, amit viszont nagyon bírok. Mindenesetre pacsi az újabb kezdeményezésért.
+1 VÁLASZ
Elliot 2017. 05. 22. 11:55 | #3
Nekem tetszik a kezdeményezés! A quora sem két nap alatt indult be, ráadásul az angol nyelvű, és azt is halálraítélték. Majd meglátjuk fél év múlva, mi lesz belőle.
akicker 2017. 05. 22. 10:29 | #2
Aki csinalja az valoszinuleg egy kozepiskolas kissrac. Regen irc szobat, aztan meg forumot csinalt mindenki. Most meg ilyeneket. Csak meg kellett varni, hogy valaki elkeszitsen egy ilyen kerdezz-felelek programot. Ha lenne mogotte egy nagyobb kozosseg, mint pl. egy bizonyos temaban letrehozott forumnak volt anno, akkor lehetne jovoje. Igy en sem latom sok ertelmet.
Előzmény: ladislav (1) 0 VÁLASZ
ladislav 2017. 05. 21. 16:02 | #1
Ez tipikusan olyan oldal amiről mindenki tudja, hogy eleve halott ötlet de aki csinálta az nagyon lelkes és szerinte nem :D.