Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
gggeee 2017. 03. 21. 15:25 | #5
...meg én attól félek, ahogy tervezik bevezetni a nyomkövetős E személyit, úgy ezek a beléptetők is egy idő után még ujjlenyomatot is fognak ellenőrizni és ha van esetleg egy rendezetlen bkk vagy bkv-s tartozásod, ott helybe le is fognak tartóztatni... vagy ha már elég pofátlanok lesznek, egy nem tetsző ujjlenyomatra, rögtön egy elektromos sokkoló fog működésbe lépni...
gggeee 2017. 03. 21. 14:07 | #4
Hát, szerintem meg nembiztos, hogy az értelmezéssel volt a gond, hanem inkább a szándékkal. Megmondom őszintén, én igyekeztem elkerülni a gomb megnyomását. Mindig beálltam valaki mögé, akin láttam a leszállási szándékot, s ha épp annál az ajtónál nem akart leszállni senki ahol voltam, akkor inkább átmentem egy olyan ajtóhoz ami nyílt.
Előzmény: lilaflexninja (3) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2017. 03. 21. 13:24 | #3
ez rendben is van, de az embereknek az okoz gondot, hogy értelmezzék, hogy meg kell nyomni. Ezért térnek most vissza arra, hogy minden ajtó kinyílik. Közben meg, állítólag takarékosabb megoldás lenne az, hogy csak ott nyílik az ajtó, ahol kell.
Előzmény: gggeee (2) 0 VÁLASZ
gggeee 2017. 03. 20. 16:09 | #2
A metrókocsis gombnyomáson akkor akadtam fent (és azóta is tart) mikor láttam, h egy igencsak ápolatlan ember a nyilvánosságra fittyet hányva, gátlástalan túrta az orrát, majd a koszos és taknyos kezével nyomta a gombot. A következő megállótól az emberek meg naivan nyomkodták tovább, hisz le akartak szállni. De láttam már a 4-es metró egyik liftjében olyat, h valaki rákönnyebbült (élvezett) a nyomógombokra... :( rendkívül undorító volt!! és a buszokon kívül elhelyezkedő felszállás jelző is sokszor igencsak sáros és gusztustalan koszos...
Előzmény: lilaflexninja (1) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2017. 03. 20. 15:16 | #1
Jó lenne. Bár a sok marha biztos fennakadna, mint, ahogy azon is, hogy meg kell nyomni az új metrókocsikon a gombot, hogy kinyíljon az ajtó.