Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
rubigo 2007. 04. 06. 08:50 | #17
Már ne haragudj, nem tudom hány éves lehettél 1990-1994 között, de szerinted milyen párthoz tartozó miniszterelnökö(ök) vezették akkor az országot? Az igaz, hogy sok rossz közül kell választani a kisebbik rosszt. Én mindenesetre a "kaméleon pártokat" elvből kizárom azok közül, akikre estleg szavaznék....
Előzmény: Luflee (16) 0 VÁLASZ
Luflee 2006. 10. 01. 20:17 | #16
" Nincs kire szavazni, nincs megbízható párt. " Szerintem ezt nem jelentheted ki. Eddig volt MSZP, meg FIDESZ, illetve mszp+szdsz. na és az mdf? Amíg nem próbáltad ki, amíg nem szavaztuk meg őket, és nem tudják bebizonyítani, hogy ők igenis jobbak lennének, addig honnan tudod? Lehet, hogy ők lennének a legkisebb rossz. Jó sosem lesz. csak választhatunk rossz, és kevésbé rossz közül. csak a nép nagy része, a két nagy párt közül válogat. Az emberek nagy része tájékozatlan, és csak elmegy szavazni. Ismerek olyanokat is pl. hogy anyu meg apu azt mondta hogy a Kis Béla jó arc, ezért ő is a Kis Bélára szavaz. Kérdem én: Miért? Hát mert apu meg anyu azt mondta ! Tele vagyunk ilyen naiv és tájékozatlan emberekkel. Addig nem fog itt semmi változni olyan mértékben, amekkorában szükség lenne rá, amíg tele vagyunk ilyen emberekkel. Továbbá még olyanokkal is, akik nem mennek el szavazni, mert ugye " Nincs kire szavazni, nincs megbízható párt. " ...
Előzmény: Berber (15) 0 VÁLASZ
Berber 2006. 09. 29. 12:06 | #15
Mit akarunk? Egy élhető országot, egy létező jövőképet a gyerekeinknek, egy ember és népközpontú kormányzatot, a tolvajokat akasszák fel, ne nekünk kelljen fizetni mások ravaszságáért, munkájukért felelős vezetőket, reális vállakozás segítő adórendszert, nem kellenek ide a multik, ne adják el az országunkat, fektessünk abba amink van és már ismert (balaton,thermál), ne európának építsünk utakat hanem mi tudjunk utakon járkálni, az utjainkat is mi építhessük, az itthoniaknak kifizetett pénzt itt költik el, magyarnak ne legyen swájci bankszámlája, fizessenek a tolvajok.......

Anno Orbán alatt '98-2000 között húzták be a kéziféket a gazdaságnak, de mint a vasuti szerelvény továbbgurult egy ideig, máig. Nincs kire szavazni, nincs megbízható párt.
én* 2006. 09. 20. 13:00 | #14
Végre vki aki "civil" és gondolkozik is egy kicsit!
Teljesen így igaz, egyik kormánnyal sem lesz jobb! Ezt tudomásul kéne vennie az embereknek. Amennyire el van maradva Mo évekig kell lennie megszorításoknak. Az természetesen kérdés, hogyan hajtják ezeket végre.
Ami most történik azzal csak rosszabb lesz: Az EU előbb utóbb megunja, és szankciókkal élhet velünk szembe; ha kormányváltás lesz a forint nagyon komoly romlása várható; stb. stb...
Mellesleg ezzel elúszott az EB! (Németo. több százmillió eurót kaszált a VB-vel idén)
Ha így folytatjuk nem csak nekünk, de gyerekeinknek, sőt unokáinknak is kib**ott nehéz lesz.
A fentiekből kiderül, hogy a "csendes" tüntetéssel sem értek teljesen eggyet, de a többit azt maximálisan elítítélendőnek tartom.
Végül: Nem biztos, hogy ez a megfelelő fórum az ilyen hozzászólásokhoz (az enémhez se), mert ide szórakozni jönnek az emberek!
Köszönöm annak aki elolvasta!
Előzmény: zed (12) 0 VÁLASZ
én* 2006. 09. 20. 12:59 | #13
Végre vki aki "civil" és gondolkozik is egy kicsit!
Teljesen így igaz, egyik kormánnyal sem lesz jobb! Ezt tudomásul kéne vennie az embereknek. Amennyire el van maradva Mo évekig kell lennie megszorításoknak. Az természetesen kérdés, hogyan hajtják ezeket végre.
Ami most történik azzal csak rosszabb lesz: Az EU előbb utóbb megunja, és szankciókkal élhet velünk szembe; ha kormányváltás lesz a forint nagyon komoly romlása várható; stb. stb...
Mellesleg ezzel elúszott az EB! (Németo. több százmillió eurót kaszált a VB-vel idén)
Ha így folytatjuk nem csak nekünk, de gyerekeinknek, sőt unokáinknak is kib**ott nehéz lesz.
A fentiekből kiderül, hogy a "csendes" tüntetéssel sem értek teljesen eggyet, de a többit azt maximálisan elítítélendőnek tartom.
Végül: Nem biztos, hogy ez a megfelelő fórum az ilyen hozzászólásokhoz (az enémhez se), mert ide szórakozni jönnek az emberek!
Köszönöm annak aki elolvasta!
Előzmény: zed (12) 0 VÁLASZ
zed 2006. 09. 20. 10:58 | #12
Hülye vagy Te kisember ha azt hiszed, "ég és föld a különbség", valamint "felpörög a gazdaság"... nyihaha... az egy dolog,h most jobban utálom Urcsiékat mint annó a Fideszt, de ettől én még objektíven próbálom látni a dolgot, és nem felejtek el minden köcsögséget, és hasonlóan vérlázító tettet, vagy éppenséggel nem tettet! szomorú bizony,h ugyanolyan vak vagy mint azok akiket épp leszóltál és lenéztél, a különbség csak az értékrendetekben adódik ami nem jobb vagy rosszabb, csak más. és szomorú,h a médiát okolod a másik vakságáért, a saját demagóg, és a médiából ömlő tartalommal rendelkező soraidról eszedbe sem jut,h média hatás! nézd meg jobban mi történik most és mi történt akkor. és ne csak meghallgasd a tv rádió maszlagát!

bár szerintem a fenti soraimból kiderül, de azért leírom külön is: nem vagyok sem balos sem jobbos... nem gyűlölöm jobban egyiket sem! és egy percig sem állítottam,h bármelyiknek érdemei lennének. egyetlen dolog van amiért most ide kommenteztem: amit írtál igazság alapokon fekvő át nem gondolt pattogás. ugyan oda sorollak mint a többi birkát akik a kormány lemondását követelik. Írd le mit akarsz pontokban! ne azt,h mit nem! és nem azt,h a Fideszt vissza, mert ez nem koncepció, csak hőzöngés gondolatok nélkül!
Előzmény: gÉza (11) 0 VÁLASZ
gÉza 2006. 09. 20. 10:16 | #11
Ennek a népnek tényleg Gyurcsány és Demszky kell? Mindketten pszichopata bűnözők. A világ legrettenetesebb főpolgármestere és miniszterelnöke. És erre itt emberek rájuk szavaznak, és Orbánt szidják. Nem tűnt fel, hogy Orbán alatt felpörgött a gazdaság? Nem tűnt fel, hogy valahányszor az MSZP-SZDSZ van hatalmon, előbb-utóbb jön a megszorítás meg a válság? Tényleg az a lényeg, hogy Orbán papájának van egy bányája? Meg a felesége szőlővel gazdálkodik?

Gyurcsány egy valakitől a Rákosiék által elkobzott villában lakik, fillérekért vásárolt állami vagyont, ingyen "vásárolt" kormányüdülőt, lehazudta a csillagos eget, olyan beteges ügyeskedő, hogy még a csillárját és az úszómedencéjét is önmagától lízingeli. Pont az ő botrányai elleni figyelemfelkeltésből kreálták az Orbán ügyeit, a "szabad" sajtóban.

Az megvan, hogy az MSZP törvényt módosított, hogy a Kulcsárék zavartalanul sikkaszthassanak? Az oké, hogy bírói ítéletben kimondva törvénytelen módon váltották le a KSH vezetőjét? És azóta furán kreatívak a statisztikáink? Kérdezzétek meg Brüsszelt. Az oké, hogy a költségvetés az MSZP alatt minden egyes évben megbukott? Az rendben van, hogy szinte egyetlen választási ígéretet sem tartottak be, 2002 óta?

Most akkor adót csökkentenek? Vagy növelnek? Hogy is van ez?

Akkor most 2002-ben rendben volt a gazdaság, csak a jólétet kellett növelni? Vagy mégsem? Üres volt az államkassza? Akkor miből osztogattak el 300 nap alatt 300 milliárdot? És 4 év után miért világrekord nálunk a költségvetés hiánya? Ja, az Orbán miatt, ugye?

És Demszky? A világon hány főpolgármester nem lakik az általa vezetett városban? Hol vannak még ilyen utak?! Hol vásárolják meg a legdrágább villamost, csak azért, mert régi modell, aztán cserélik le tök új modellre? Hol nem bukna bele a Combino-botrányba egy főpolgármester? Meg a terepjáró-bérlésbe? Meg a lányának kiutalt "szükség"-villába? Meg a rendőrspicli múltjába?

Vagy ezekről nem is tudtok? Csak Orbán tehet mindenről?

És a túzijáték? Demszky, mint a védelmi bizottság elnöke, nem hibás, mert "nem értesült" a veszélyről? Ez milyen? Nem az lett volna a dolga, hogy értesüljön? És Szilvásy, aki szintén nem? Vagy túl jó haverja Gyurcsánynak, aki hálás, amiért több milliárdnyi vagyont játszott át a kezére még régebben? Vagy erről sem hallottatok?

Lehet, hogy ti Gyurcsányt és Demszkyt érdemlitek. De én nem. Van nálunk egy ezerszer jobb gárda. Igen, a Fidesz az. Ők sem tökéletesek. Náluk is vannak szemétládák, meg olyanok, akik csak a markukat tartják. Persze. De alapjában véve... Ég és föld a különbség. Nem tudom, hogyan nem látjátok ezt. Talán a média teszi. Szomorú.
sp 2006. 09. 18. 21:27 | #10
"Volt lehetősége bebizonyítani a Fidesznek hogy tudnák másképp csinálni????"
Igen, volt 4 évük. Örülök, hogy már nem ők lopják szét az országot (annak viszont nem, hogy most mások).
gyuri 2006. 09. 18. 21:14 | #9
Kedves Petyajótétékás, az általad minősítettekkel ellentétben, te viszont okos vagy.

Egy kár van csak, hogy nem jókor élsz. Képzeld el, a 930-as évek végén, a 40-es évek elején az "olyanokat" akár a Dunába is lőhetted volna. Az lett volna neked a szép idő. Vagy megélted???

Csak a rím kedvéért, azért félek, hogy erőlködhetek, mint mást, te ezt sem érted!!!
petyajótétékás 2006. 09. 18. 19:52 | #8
Miért Az atv vagy az m1 vagy az m2 oda szarik?? Egy rosz szót nem mond a komcsi seggfejekről! És nem azért mert áldott jó lelkü emberek! A Tv2-ről és az rtl-ről ne is beszéljünk, azok is jóóó baloldaliak... így szerintem simán elfér egy jobb oldali tv!!Szerintem jogtalan a felháborodásod!!
És van különbség Orbán és Gyurcsány között, Gyurcsány egy hazug köcsög rohadék gerinc nélkül!! De teljesen mindegy mit írok attól seggfej maradsz és csak azért is elmész GYurcsány elvtársra szavazni! ....
"Mert mindegy ki van hatalmon mindenki ezt csinálná... " Honann tudjátok?? Volt lehetősége bebizonyítani a Fidesznek hogy tudnák másképp csinálni????
Seggfejek azzal tisztába vagytok hogy az Mszp az Mszmp utódpártja? Tudjátok hogy igazi őskommunistákra teszitek a szavazataitokat!!..... Kéne gondolkodni... Meg kicsit tisztán látni... Jah és egy pár történelem könyv sem ártana a sok fiatalbaloldali f***nak...
Tudom, hogy nem minden kapcsolódik ide, de azért megosztottam veletek...
szasztok!
Előzmény: Sopla (5) 0 VÁLASZ
Luflee 2006. 09. 18. 11:08 | #7
Minden politikus egykutya, undorító Viktor is, Gyurcsány is. De ez, véleményem szerint más, mert itt a szavazásokról van szó. Tehát hiába szavazok akárkire is, ez az undorító semmit tevő, pénzlehúzó, beteg kis görcs lesz Budapest főpolgármestere! Minek ezek után a szavazás? Adjunk neki örök telj hatalmat, aztán nem lesz min idegeskedni :)
Bali 2006. 09. 18. 10:24 | #6
Talán mert Hír TV? ;)
Előzmény: Sopla (5) 0 VÁLASZ
Sopla 2006. 09. 18. 10:13 | #5
A Hír TV keményen nyomul, persze saját udvarába nem szearik.

Leadnak ezek mindent, orrtúró szoci politikust, privát beszélgetéseket, de ha a fideszes apuka fasszopó kurva anyázik nyakában a lányával az valahogy nem kerül adásba.

Miért, kérdem én?
Luflee 2006. 09. 17. 19:32 | #4
De Pécs legalább 2010-re Európa Kultúrális Fővárosa lesz. Budapest meg akkor is egy kalap szar, meg egy kupac szemét lesz. | Üdvözlet Budapestről |
Előzmény: dös (3) 0 VÁLASZ
dös 2006. 09. 17. 10:19 | #3
ugyammá... a miénk csak ül és néz maga eléé! üdvözlet pécsről......
Luflee 2006. 09. 16. 11:05 | #2
...EhH... Hát 'assza meg, pedig mostmár nagyon eljött az ideje, hogy leváltsák !!!
tukán 2006. 09. 16. 09:03 | #1
Tudod, a Fletó már elintézte....