Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
nkmedve 2017. 02. 07. 00:49 | #4
Ez egy ilyen széria, létezik millió más, kissebb költségvetésű, elgondolkodtatóbb alkotás is. Van amikor az ember csak szórakozni/kikapcsolódni akar, és nem komoly dolgokon merengeni. Hangulattól függően én is megnézem, máskor pedig ellensúlyozom agyalósabb darabokkal.

Mellesleg szerintem az utolsó 3 rész sokkal jobban össze volt rakva, mint az első 3-4, azzal együtt, hogy a fizika egyknek sem volt az erőssége.

palinkaman: Semmi értelme a filmeket okolni az új generáció idiotizmusa miatt. Nem ezeknek a dolguk a fiatalok értelmi képességeit fejleszteni, soha nem is volt (régebb is volt rengeteg népszerű, agyatlan film).
Előzmény: Erunder (3) +1 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2017. 02. 06. 16:28 | #3
Pont ez a baj.
Nem is olyan rég beszélgettem arról az egyik barátommal, hogy ma már az átlag néző igényei olyan sekélyesek, hogy az már borzasztó.
Természetesen ott van az az érv, hogy filmet a szórakozásért nézünk, de az, amit ez a film, és sok más látványorgia társa képvisel, nem más, mint a filmvilág anális megbecstelenítése, méghozzá pénzért, amit szerintem mind tudjuk pontosan hogyan hívják.
Előzmény: tjunior (1) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2017. 02. 06. 16:24 | #2
Erre van igény: akció, lövöldözés, robbantás, verekedés, dugás, káromkodás. A történet, és az elgondolkodtató dolgok lassan cikinek számítanak a filmekben. Aztán csodálkozik az ember, hogy a tizenéves generáció nagy többségét agyatlan idióták teszik ki.
tjunior 2017. 02. 06. 15:34 | #1
Ők a cikire meg azt válaszolják, másfél milliárd dollár bevétel a legutóbbi résznél, minden idők 6.legnagyobb bevétele.