Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Erunder
Erunder 2017. 02. 01. 12:27 | #6
Köszönjük az észrevételt! Már rajta volt egyébként a to do listánkon.
Előzmény: rermo (5) 0 VÁLASZ
rermo 2017. 02. 01. 12:04 | #5

Zseniális !!!
Előzmény: rermo (4) 0 VÁLASZ
rermo 2017. 02. 01. 12:03 | #4
Zseniális ahogy tördeli a szöveget a program .... kimondottan élvezet olvasni. Csak azért írok , hogy lássam ezt a szöveget is ott választja a sorvégeken ahol kijön az adott karakterszám . Ej mi a kő tyúkanyó kend a szobában lakik itt bent lám , csak jó az isten ....na ennyi elég is lesz . Lássuk !!!!
beehappy 2017. 02. 01. 11:24 | #3
A NASA 1800-as évek végéről származó műholdfelvételei elég szívbemarkolóak :)
+1 VÁLASZ
niof
niof 2017. 02. 01. 08:43 | #2
Igazából már számos geológiai kutatás bizonyította, hogy ez nem az első eset a föld történetében, hogy emelkedik az átlagos középhőmérséklet. Aztán meg csökken. És újra emelkedik, és újra lecsökken. Ect... Egyszer volt erről egy film valamelyik tematikus csatornán.
A mi felelősségünk kb. annyi, mintha extra tehernek egy vasúti vagonba bedobnánk egy fánkot. Tény, hogy valamennyit gyorsítunk a folyamaton, de ez egy teljesen természetes jelenség, és semmit nem lehet ellene tenni. Kb. olyan, mint a napfoltok ~11 éves ciklusai.
Most azért parázik mindenki, mert mi már tudjuk ezeket az adatokat mérni, relatíve pontos meteorológiai számításokat végezni, és nagyjából sejtjük, hogy mik lesznek a "káros" következmények az emberekre nézve. Meg ugye az sem elhanyagolható, hogy sokkal többen élnek a földön, mint amikor ez legutóbb megtörtént.
A lényeg, érdemben semmit nem tudunk ellene tenni. Ha jön egy új jégkorszak ez után, az ellen sem fogunk tudni. Slussz-passz.
Szerintem kár ezen ennyit darázni. Fel kell készíteni a következő nemzedékeket a várható eseményekre, és ennyi. Mert ugye ez minket már nem nagyon fog érinteni...
Traveller_x
Traveller_x 2017. 01. 31. 17:17 | #1
Húúú de jó..... Végre használhatom majd a világvége felszerelésemet. Remélem combik is lesznek, meg az olaj is elfogy. Pár szörny is lehetne, mert a combik egy idő után uncsik lesznek. Majd beköltözöm egy lakótelepre, mert ha kitör a combiinvázió, és várakozásaimmal ellentétben mégis combi lennék, akkor ott lesz egy csomó friss kaja. Pár atomot is ledobhatnának itt ott, mert a stalker is nagyon bejött, jó lenne párszor a zónában is kalandozni.