Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Traveller_x
Traveller_x 2017. 01. 25. 19:18 | #5
Biztosan nem jött be nekik a rezsicsökkentés, és további csökkentést eszközölnek, a hó végi éhendöglést megelőzvén. Hidd el tüzelnének szivesen fával, ha lenne miből megvenni. Hiába na, az olimpia áldozatot kíván....
Előzmény: vadonka (3) +1 VÁLASZ
norbertvincze
vadonka 2017. 01. 24. 10:23 | #3
Debrecen levegője is borzasztó. Érezni a szagokat amik egyáltalán nem kellemesek. A látótávolság is korlátozott és nem a köd vagy a pára miatt. Egy prém sállal takartam el az arcom de így is éreztem. Mivel gyalog járok melóba és onnan haza is muszáj lesz beszereznem egy légzésvédő utcai maszkot. Amennyi szmogriadó van újabban...
Amúgy igaza van GerzSonka kollégának. Az a baj, hogy a sok paraszt minden szart beleértve a petpalackot is eltüzelik, a szűrő nélküli kéményen meg jön ki a sok szar égéstermék.
GerzSonka
GerzSonka 2017. 01. 24. 08:22 | #2
Nem szennyező annyira, mintha egy trabanttal mennél. A mai (5-10 éves) autók káros anyag kibocsátása már szinte nulla. Nem is az autók okozzák a problémát, hanem azok, akiknek elfogyott a rendes fűtőanyaguk, és mindent eltüzelnek, amit érnek.
Előzmény: lilaflexninja (1) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2017. 01. 24. 07:22 | #1
Remélem Tarlós is metróval megy dolgozni. Nem értek hozzá, de ilyen formájában nem sok értelmét látom. Mondjuk egy böhöm nagy bömössel egész nap lótok-futok a városban, akkor az oké, az nem annyira szennyező?