Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
eNMi 2017. 01. 27. 19:48 | #49
üdv! az ize.css-ben átirná esetleg valaki a word-break: break-all -t keep-all -ra, mert xar igy olvasni a kommenteket. az egyéb észrevételeimet/kivánságaimat pedig alább már részleteztem :)
jó lesz ez, szokni kell! de vitatkoznom kell az előttem szólóval, lebétázta, de inkább prealpha.
najó nem, csak jó lenne látni már egy kicsi javitgatást.
MDylan 2017. 01. 23. 12:08 | #48
Szuper, hogy dolgoztok az új oldalon, de mikor lesz kész?
Mert ez a mostani kb olyan mint egy beta változatos design.
Betűméretek összevissza, margin/padding is eltérő az oldal egyes helyein, oldalt egy nagy üresség mintha valami nem töltődött volna be rendesen. Egy grafikussal beszéljetek már, hogy milyen javaslatai lennének.
Fejléc lehetne sticked, vagyis ha lefelé görgetek akkor ott maradhatna fixen.
Ami tetszik, hogy ha megyünk lefelé a főoldalon, akkor betölti az előző tartalmakat, nem kell lapozni.
Sztumi 2017. 01. 17. 21:24 | #47
Urak jól szét izéltétek ezt az oldalt.
Nem látni hol végződik az egyik poszt és hol kezdődik a másik.

Az rendben van hogy az a trend, hogy le kell butítani mindent az átlag felhasználó szintjére, de ne álljatok már be a sorba.

lilaflexninja
lilaflexninja 2017. 01. 12. 11:34 | #46
CTRL nyomva tart, és kattint. Új lapon nyílik meg, szuper, nem kell az eredeti oldalt újból végiggörgetni.
Előzmény: ERko (44) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2017. 01. 11. 20:07 | #45
Nekem az is teljesen kényelmes. Görgetek, ami megtetszik, azt megnyitom új lapon és továbbgörgetek...
Előzmény: ERko (44) 0 VÁLASZ
ERko
ERko 2017. 01. 11. 16:24 | #44
Nekem személy szerint nincs gondom az új stílussal, csak az nem tetszik hogy meg nézek egy posztot, visszalépek, és újra le kell görgetnem oda ahol tartottam. Egyébként nem rossz!
Szama 2017. 01. 09. 21:36 | #43
Régi motoros vagyok, 2007 óta figyelem az oldalt kisebb-nagyobb aktivitással.
Érett ezaz izé...a frissítés, de abban bíztam, hogy egy képernyő igazításban megáll. :)

Szín nekem is zavaró, lehetne kicsit izésebb(piros). A régi színpalettával sztem nem volt gond. Megláttam és tudtam, hogy az IZÉ.hu-t nézem.
Ha így marad is meglehet szokni, 2-3 nap után, de tény, hogy jobban el kéne tagolni a posztokat, mert így nagyon fehér és egybe folyik.
Más kritikám nem is lenne. Maradok a néma görgető továbbra.
Fejlesztőknek jó munkát és türelmet. :)

+2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2017. 01. 09. 10:23 | #42
Az előző verzióban nem a forma volt unalmas, hanem a tartalom.
Az utóbbi időben kizárólag PC posztok kerültek ki, szemben a régi szokással, amikor a rázós témák sem voltak ritkák. Ha emlékeztek, jó pár ilyenre 100 fölötti komment érkezett.
Persze nem segített a dolgon a pár primitív hozzászólóból álló csahos falka sem, amely minden, tőlük eltérő véleményt írót személyében támadta, általában igen gusztustalan stílusban. Gondolom, ez is hozzájárulhatott az oldal tartalmi elszürküléséhez...

Remélem, hogy az új forma némi toleranciát is hoz, kívánok hozzá sikeres posztokat, rengeteg véleménnyel!
gggeee 2017. 01. 09. 10:09 | #41
Én szerettem a régi megjelenést. Nálam most is minden működik, majd megszokom (meg is szeretem) ezt is, csak még egy kicsit idegenkedem.
lilaflexninja
lilaflexninja 2017. 01. 09. 09:09 | #40
A lapozhatóság eltűnését még nem vettem észre, mert annyi időm nem volt, viszont, nem tudom mik a trendek és vélemények ez ügyben, de én nagyon hiányolom más oldalakon is, hogy nem lehet lapozni, csak görgetni lefelé. Vagy legalább tényleg lenne egy olyan, hogy nézzük mi történt tegnap. Fésznél még nem zavar, itt egy kicsit fog, ha lesz időm izézni és mondjuk két oldalnál több posztot kell végignéznem, de máshol, ahol nagyon sok poszt van ott zavaró, amikor egy hétvégét kihagy az ember.

Plusz egy gondolat, ami ugye érinti a dizájnt (most nem beszélve arról, hogy tetszik-e, vagy sem, amúgy mivel öreg vagyok már, az új egyszerű trendi dizájnok nem mindig tetszenek, bár a csicsát sem szeretem). Tök érthető, hogy a tulaj, vagy valaki kitalálta, hogy legyen olyan mint.... csak marketing szempontból nem biztos, hogy ez jó stratégia. Lemásolni, mert ott az sikeres. Sajna ez van zenében, divatban, filmben, meg mindenhol, és értem is, hogy a megrendelővel-tulajjal nem lehet vitatkozni, csak lehet, hogy a más, az egyedi az jobb lenne néha. A sodorba beállni jó, csak ugye el is aprózódik a látogató a sok hasonló oldal között.

Azért érdekes lenne, mondjuk korosztály szerint megnézni, hogy mik a vélemények, és aszerint is, hogy kik látogatják az oldalt és nekik mi a véleményük, mármint azoké is, akik nem szólalnak itt meg, aztán aszerint, hogy azoknak, akik innen elfele kattintanak egy-egy reklámra, vagy nem használnak adblockot (tehát, akik igazán számítanak), na azoknak mi a véleményük.

Decosa 2017. 01. 08. 21:05 | #39
Eddig szerettem ezt az oldalt, ajánlottam ismerőseimnek is.
Már nem teszem.
Kár volt változtatni a megjelenésen, mert pont az egyszerűsége, az egyedisége miatt szerettük.
Ez így gagyi, mi lenne ha az "arckönyv" holnaptól zöld lenne, és görgetés helyett a látnivalókat oldalra húzva lehetne előhívni!?
Ne rúgjatok öngólt!!!
Ha most egy szemfüles hozzáértő a régi design alapjait megtartva indítana egy új site-ot velem együtt többen is átpártolnánk. Ez biztos. Még az se érdekelne, ha az itt megjelenő posztok lennének kis késéssel másolva.
Ez így nem tetszik...
SilAsh 2017. 01. 08. 09:47 | #38
Hmm, köszi a tippet!
Előzmény: bucigabi (37) 0 VÁLASZ
bucigabi 2017. 01. 07. 16:15 | #37
Sziasztok!

Én a stylebot nevű addonnal (chrome) szoktam személyre szabni az oldalakat. Ide ezt állítottam be:
ul.gallery li {
border: 1px solid #aaa;
margin: 10px 20px 30px;
padding: 5px;
}

body {
background: #400;
}

#main {
background: #f0f0f0;
}
+1 VÁLASZ
niof
niof 2017. 01. 07. 13:15 | #36
Nekem nagyon tetszik az új design, 1-2 megjegyzésem lenne csak. Pontosabban 3. :)
1. Kicsit a postok lehetnének jobban láthatóan elszeparálva.
2. Kellene mondjuk jobb oldalra egy "lap tetejére" gomb.
3. Egy kicsit színesebb, vagy sötétebb lehetne a háttér, mert így olyan jellegtelen.

De amúgy tényleg jó, ráfért a 10+ éves kinézetre már egy ráncfelvarrás! ;)
stero 2017. 01. 07. 10:55 | #35
Az egyetlen problémám, hogy nincs szeparáltság. Olyan érzésem van mintha összeolvadnának a posztok egymással. Néha nem tudom, hogy hol kezdődik és hol ér véget. A réginél ez totál egyértelmű volt és távolról is jól látszott.
lemez 2017. 01. 07. 09:29 | #34
Hol vannak a csajok? amúgy csatlakoznék az előttem szólókhoz miszerint az oldal jobb volt mint most.. valamit nem kell megváltoztatni mert úgy jó ahogy van lehet hogy régies meg miegymás de én nem láttam volna rajta h régies inkább megvolt a maga jó stílusa ami a nevében is benne volt -van IZÉ !!! amúgy hol van a pucér csajos opció? ez se jó így! Peace és love!
velo 2017. 01. 07. 08:52 | #33
Nos, én első sorban webfejlesztéssel foglalkozom, szóval más szemszögből nézem a dolgokat... Pusztán építő jelleggel írom, hátha valaki meghallgatja. Mi is csináltunk már olyat, hogy több éves, akár évtizedes nagy oldalt felújítottunk (pcguru, carstyling stb). Nyilván ott is ment a hiszti, kérték vissza a régi, megszokott designt. Ahogy látom nagyjából itt is ez a helyzet. Van aki leszarja és jó neki, örül az újítűsnak, van aki sírja vissza a régit, stb.

A korábbi verzió designja láthatóan elavult volt a mostani trendekhez képest, én személy szerint viszont valamiért mégsem éreztem kényelmetlennek. Nem tört rám az az érzés, hogy meg kellene újítani.

Ez a design a saját kortársaihoz nézve sokkal elavultabb, nincsenek kidolgozva a részletek és számomra olyan összedobottnak tűnik az egész, nincs egységes layout. Van ahol nagy vastag betűk vannak, van ahol apró betűk kicsi paddinggal, ami elég oldschool (pl kommentek).

Értem a koncepciót, modernebb akart lenni az oldal, de ez nem jött össze, szerintem elnagyolt a design, egy sablonos blog lett, amilyenből van kb 2millió másik... a régi izé.hu viszont valamiért mindig is egyedülálló volt a szememben.

Ami szerintem funkcionálisan rossz, hogy nincs lapozó, hanem lazyload megoldás van. Tudom hogy divat meg fancy meg minden, de pl az vele a baj, hogy görgetek lefelé és töltögeti be a posztokat. Belekattintok valamibe, aztán nyomok egy visszát és természetesen nem ugyanoda kerülök, hanem az "első oldal" utolsó posztjához. Másik dolog, hogy sokszor volt úgy, hogy úgy találtam meg egy posztot, hogy lapozgattam visszafelé, tudtam, hogy kb mikor láttam, de címre, tagre keresés nem vezetett eredményre. És sokszor lehetett így megtalálni ezt azt. Szóval szerintem a lapozás jó volt, én megtartanám.

Hiányolom a facebook logint és ergonómiailag szerintem rossz megoldás, hogy a komment mező a kommentek alatt van, amikor pl a legfrissebb komment legfelül van. Design téren meg ahogy mondtam, ez a mostani szerintem katasztrófa, a régi (még ha nyilvánvalóan el is járt felette az idő) egy egységes és szemmel láthatóan kitalált design volt. Ez nem az :/

Sokat lehetne ezen a designon fejleszteni már egy szimpla CSS cserével, de a legjobb az lenne, ha visszatennétek a régi designt, addig, ameddig nem találtok ki egy olyan új arculatot, ami illik egy ilyen fasza kis oldalhoz, mint az izé.hu :) Tudom, hogy sok munka van benne és mindig bizakodó az ember ilyenkor. Mi is kaptunk mindig hideget-meleget, amikor a felhasználók alól ki lett húzva a jól megszokott kis designjuk. Ez sajnos ilyen, de a nagyobb baj, hogy ez a megújítás most nem lett annyira sikeres szerintem... egyébként ha tudok bármiben segíteni, akkor keressetek meg nyugodtan
Forgi 2017. 01. 07. 08:49 | #32
A változás képi világa nekem nem tetszik, de nem vagyunk egyformák. Több ezer ember kedvére nem lehet tenni.
Viszont ami nagyon nem jó számomra:
1. a többi izé oldal ajánlója jobb oldalról.
2. az utolsó komment láthatóságának hiánya.
eNMi 2017. 01. 07. 07:00 | #31
amely oldalnak pedig a katla nevű wp theme az alapja.
https://themeforest.net/item/katla-user-generated-content-theme/11143562?ref=themespad7
ami tényleg erre a célra lett összerakva és tényleg jó. itt is jó, csak szokatlan és hirtelen éles váltás. de nincs ezzel semmi baj, csak talán pár módositás nem lenne rossz a későbbiekben:
- header + menu csak hogy ne kelljen állandóan görgőzni
- pl ez a válasz is csak bekerül a sorba, ha nem emlékszel, ki kell keresned, hogy mire is irtam
- ha már letisztult, kellenek ezek a keretek a kommentekhez?
- alul kell lenni a komment küldésnek? főleg a válasz valamire küldésének? amihez "csak" ketten szólnak hozzá, ott nem érdekes, de már itt is tekergetni kell, ha nem emléxem mire is akarok még reagálni
- olyan csúnya szürke szerencsétlen :)
- reszponziv, de ami az m.ize miatt nem is lényeges

...
Előzmény: bungle (30) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2017. 01. 07. 02:47 | #30
Pár szó az új layoutról: a követendő példa - kérésre - a boredpanda volt. Ez egy olyan oldal, ami jelenleg 5,2M like-kal és hatalmas látogatottsággal rendelkezik. Ugyanaz az elrendezés, 2 oszlop, méretek, letisztultság, stb. Ez van, és ez működik, láthatóan nem is rosszul. Szerencsére az Izénél még mindig létezik alternatíva: a http://bestof.ize.hu (amit nem szüntetünk meg, kedves Vincze Tamás), szóval aki az a fajta elrendezést szereti, több posttal egy oldalon, annak ott van az (amúgy én is azt nézem). Persze itt is lesznek még újdonságok, most még tényleg elég kihasználatlan a jobb oszlop, majd feltöltjük (ha van ötlet, mivel, azt megírhatnátok). Most az al-Izék integrálásán dolgozunk, hogy az se legyen külön design alatt (+ adatbázisok is külön vannak, kicsit összetákolt a rendszer, most egyszerűsödni fog).
Csádi 2017. 01. 06. 23:48 | #29
Én nem értem ezt a fajta letisztultságot egy honlapon. Kevesebb infó, kevesebb infó ugyan akkora területen, kevesebb látható tagolás. Hol vannak az oldalsávok?
berobi 2017. 01. 06. 22:17 | #28
ez nekem nagyon nem...
eNMi 2017. 01. 06. 21:11 | #27
pedig ott van mind a 90
Előzmény: sakos (25) 0 VÁLASZ
eNMi 2017. 01. 06. 20:59 | #26
kicsit hirtelen izé lett :) nem rossz, de ha sokan kérik/reklamálnak 1-2 dolog miatt, azokat gondolom megváltoztatjátok. most már legalább be tudok lépni a főoldalon is, délután még nem.

1. a fejlécet jó lenne rögziteni, vagy menjen össze hamburgerré pl., és/vagy kapjon alulra egy "top-of-page" nyilat.
2. ezt utóbbi főleg nem lenne rossz, ha már nem több oldalas. miért nem?
3. 26"-on idegesitően világos, legalább valami halvány pattern, ha már nem #222.
4. a posztoknak sem lenne rossz egy keret, tényleg összefolynak, főleg a háttérnek köszönhetően.
5.tényleg jó volt látni az utolsó kommentet eddig, kár érte.
6. lehetne hangsúlyosabb a komment gomb, akár szines is pl.
7. a jobb oldali oszlop is kaphatna több funkciót a reklámokon kivül.
8. ...

sakos 2017. 01. 06. 19:43 | #25
Nem találom a kedvenc izéimet.
Errtu
Errtu 2017. 01. 06. 18:31 | #24
Az ingerszegénység ellen van egy ilyen: http://www.ize.hu/ize/post/bekuldes/

Ok, a meló miatt én sem aktívkodom már jó ideje, de nem is nyafogok.
Előzmény: Demente (22) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2017. 01. 06. 18:29 | #23
Passz.
De nem tartott olyan rettenetesen sokáig feltölteni egyet. :)
Előzmény: bungle (21) 0 VÁLASZ
Demente 2017. 01. 06. 16:56 | #22
Nem tetszik! Nem látszódnak az utolsó kommentek! Nagyon fehér! A poszt képek is felsorolás szerűek! Semmi tagoltság! Jobboldali hatalmas fehér hasábbal is csinálhattak volna valamit, mert aki ABP-t használ, mint én, annak itt van egy tenyérnyi fehér semmi! Egyébként mivel elég ingerszegény mostanában az oldal, (ezt arra értem, hogy csakis kizárólag munkaidőben kerülnek ki posztok, tehát hétvégén, vagy munkaszüneti napokon nincs új tartalom) mégsem biztos hogy az újítás hozná a változást! Másrészt nagyon rosszul tördeli a kommenteket! Így nem jó olvasni!
+1 VÁLASZ
bungle
bungle 2017. 01. 06. 16:46 | #21
Az biztos nem most tűnt el (az enyém is látszódik). Nem lehet, hogy pár éve, mikor volt vmi mizéria a szerverrel, és csomó minden eltűnt, sokaknak újra kellett regisztrálni vagy újrakérni a jelszót, akkor tűnt el?
Előzmény: Errtu (14) 0 VÁLASZ
Kiscsuri
Kiscsuri 2017. 01. 06. 16:43 | #20
+1) hát az avatár igazán automatizálhatná magát az oldalhoz akár fullHD-s képekről is.....
Előzmény: Kiscsuri (19) 0 VÁLASZ
Kiscsuri
Kiscsuri 2017. 01. 06. 16:27 | #19
Több hsz-t is idézek
1)VÉGRE!
2)Tényleg kéne valami kis gomb, vagy fejléc ami visszavisz a tetejére.
3)Be is jön, hogy görgetni kell, mert így jobban lehet szörfölni, viszont a navigálásban engem egy picit gátol.
4)Szép letisztult. De tényleg szürke és uncsi.
5)R.I.P. rádió :'( (bár már nem igazán ment.. :/ )
6)A kis ikonokon/gombokon mikor ráviszem az egeret hiányolom az információt(tetszik/nem tetszik, hozzászólás írása, külső megosztás

+1)Régebben is hiányoltam az oldalról, hogy tudjak az időben keresni.Pl.: 2014 márciusában láttam valamit,amit nem találok sehol a megadott kategóriákban, se a kulcsszavakra keresésben.


Összegzés:Jó lett, engem megnyert bár sose az oldal kinézete, hanem inkább az igényes tartalom, és a különbőző nézőpontokból tanulás miatt járok ide. Van még mit fejleszteni! Hajrá!

Jaca 2017. 01. 06. 16:00 | #18
Kár, hogy a lap alján nem lehet oldalt lépni, hanem helyette továbbiakat tölt be. Memóriazabáló jelenség egy gyengébb gépen már akad. A mobilos felületnél is ugyanez a probléma, megtelik a memória, belassul a készülék, néha le is fagy.
Jaca 2017. 01. 06. 15:58 | #17
Érdekes az NSFW pipa. Bepipáltam, majd amikor erre a postra kattintottam, ami az ize.hu/ize re mutatott, akkor újra a főoldal jött be, NSFW pipa nélkül. XP, Chrome bömgésző.
Előzmény: Erunder (10) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2017. 01. 06. 15:53 | #16
Mostan ekecsültem egyet oda gyorsan ideiglenesen. A pici robot tűnt el.
Ja, amúgy a TOPIZÉK-nél lesz majd később szűrő? Hogy milyen TOPIZÉ-re vagyok kíváncsi? Legtöbb komment, legtöbbet megtekintett, stb.
Előzmény: Erunder (15) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2017. 01. 06. 15:51 | #15
http://p.coldline.hu/2017/01/06/2438166-20170106-gRGIRe.jpg
Az meg már baromi régen volt amikor a posztszövegbe videót ágyaztunk be.
Előzmény: Errtu (14) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2017. 01. 06. 15:44 | #14
Ja, és hova tűnt az avatarom?!?!?!?!?!?!?! XD
Előzmény: Errtu (13) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2017. 01. 06. 15:42 | #13
1) Ráfért már. :D
2) A belépés gomb valami miatt nem működik rendesen a kezdőlapon. Először a beküldésre kellett rámennem és csak onnan működött a belépés/regisztrálás gomb. (üres layer volt csak)
3) A komment gombot kicsit hangsúlyosabbá tehetnétek.
4) Kicsit lehetne helytakarékosabb. Nagy felbontáson szerintem simán elférne két hasábba egymás mellett 1-1 poszt.
5) A fejlécet rögzíthetnétek fixen, vagy egy "GO TOP" gombot tehetnétek jobb oldalra alulra, hogy egyszerűbb legyen felugrani a fejléchez. (már ha nem lesz fix)
+1 VÁLASZ
bungle
bungle 2017. 01. 06. 15:37 | #12
Rosszul emlékszel.
Előzmény: sapkabarna (11) 0 VÁLASZ
sapkabarna 2017. 01. 06. 15:26 | #11
Ha jól emlékszem, régebben videókat közvetlenül a címlapról is meg lehetett nézni. Most előbb bele kell másznom a konkrét posztba. Ez nemjó.
Erunder
Erunder 2017. 01. 06. 15:19 | #10
Fogalmam sincs mi baj lehet nálatok az NSFW pipával, nálam tökéletesen működik.
Előzmény: szemantikus (8) 0 VÁLASZ
Élien 2017. 01. 06. 15:13 | #9
Irtó rosszul érzem most itt magam. Szerintem nem kellett volna változtatni, főleg nem előnytelenül.

szemantikus 2017. 01. 06. 14:38 | #8
Röviden: nsfw nálam sem megy. Komment gomb lehetne. A böngésző elfelejtette a jelszavam :/. Rossz a sortördelés szerintem. Amúgy meg jóvanazúgy :)
+1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2017. 01. 06. 13:59 | #7
valzalannal annyiban egyetértek, hogy mondjuk a posztok köré lehetne legalább egy valamilyen keretet csinálni (kb 5px), hogy ne érjen egybe a fehér és a szürke.

Illetve, hogy legyen egy picivel több hangulat, valamelyik oldalra lehetne rakni egy reklám sidebart, adsense vagy saját fizetett helyekkel, hátha generál valami kis bevételt a sok fáradozásért cserébe, plusz a színes giffes reklámok adhatnak egy kicsit "megteltebb, tartalmasabb" hangulatot a világos háttéren.

ahogy ninja írja, szerintem is lehetne látható mondjuk pár komment. Ez "komment generátor" is lehet, mert van olykor, hogy azért nézek meg egy posztot, vagy kommentálok, mert látok alatta egy egy bizonyos kommentet.

illetve a posztok fő sodrásában a posztkép alatt kényelmes lenne egy nagyobbacska "kommentelek" gomb, hogy ne a pici komment buborékra kelljen kattintani.

Amúgy szerintem zsírfasza.
+2 VÁLASZ
mue
mue 2017. 01. 06. 13:53 | #6
A főoldalról az a benyomásom, hogy nem különülnek el eléggé a postok, első ránézésre nem látom hol kezdődik és végződik az egyik és hol a másik. A háttérszínben akár egy 25%-os szürke is már sokat segítene ezen.
mue
mue 2017. 01. 06. 13:43 | #5
NSFW kikapcsolása nálam nem működik.
Ravennë
Ravennë 2017. 01. 06. 13:37 | #4
Nekem pont ez az új, egyszerű letisztultság tetszik. Az a baj, hogy a sok gagyi ingyom-bingyom igénytelen oldalak világát éljük, és a valzalan által említett "gyerekes" kinézet pont az olyan oldalak hangulatát tükrözi, ez az új, letisztult külső viszont nekem pont igényességre és minőségi tartalomra utal, ami új látogatók számára fontos lehet... a régiek pedig alapvetően úgysem a külsőség miatt jártak és fognak idejárni. ;) (ezt ne vegyétek alapul, csak elkapott az elmélkedés)

Hozzátéve érdemi észrevételt, lilaflexninjához hasonlóan nekem is hiányzik a postok alatt lévő utolsó komment láthatósága. :)
valzalan 2017. 01. 06. 12:44 | #3
Építői kritika jelleggel, leírnék pár megfigyelést, személyes kommentet.
Először is nagyon tetszik, hogy igyekszik az oldal egy modern, letisztult, átlátható és egyszerű kinézet felé, de egyúttal sokkal szürkébb, unalmasabb hatása is lett, ami egyébként nem a letisztultság hibája, ezt mindjárt ki is fejtem.
Nekem elsőre a legszembetűnőbb változás, ami zavaró is bizonyos szinten, az az hogy az oldal elvesztette azt a "játékos", színes, bizonyos értelemben "gyerekes" kinézetét, (ha fogalmazhatok így) ami viszont nagyon passzolt az oldal imázsához, szerintem egy lényeges eleme volt. Ez most főleg a fehér, szürkés háttér formájában jelenik meg. Véleményem szerint, egy színes, mintás, ám ugyanakkor szimpla, letisztult háttér formájában (mint pl. a felső reklám sáv háttere) meg lehetne oldani. Kerülni kéne a szürke, fehér, unalmas színkombinációkat, elvégre nem unatkozni jön ide az ember :). Igazából ez a leglényegesebb dolog amin szerintem javítani lehetne, funkció szempontjából szerintem semmi gond nincs.
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2017. 01. 06. 12:38 | #2
Jó, világos, egyszerű, szokatlan még. Egyedül az hiányzik, hogy nem látszik, hogy mit szólt hozzá egy poszthoz az utolsó hozzászóló.
+3 VÁLASZ
Ashnan 2017. 01. 06. 12:17 | #1
Esetleg a régi oldalt elérhetővé tennétek azoknak akik inkább ottmaradnának ? Nagyon nehéz nem kritikusan hozzá szólni :(