Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
nagydee
nagydee 2016. 10. 24. 10:53 | #3
egyrészt ez egy pályázatos dolog, azaz csak az nyerhet, aki pályázik rá. nyilván nem mindegy, hogy ebben az évben milyen pályázatok érkeztek...
másrészt a névadó Capa sem igazán a szép, művészi képeiről híres, hanem (többek között) haditudósító, így a pályázatnál is alapvetően a képek mögötti történet a lényeg és nem a kép maga.

http://capa-nagydij.capacenter.hu/images/grandprize/1/02CapaNagydij2016_NyilvanosPrezentacio_FatyolViola.pdf

arról persze el lehet vitatkozni, hogy ez mennyire érdekes, fontos történet, de az viszont tény, hogy a képek minősége alapján nem lehet támadni a döntést, mert majdhogynem lényegtelen.
Előzmény: loloppo (1) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 10. 24. 08:51 | #2
Valóban nem nagy szám. Talán a homokos földbe ültetett virág, ahogy locsolva van, vagy a szoros harisnyából kibuggyanó öreg térd. Talán. De a naplementét néző vakuzott fejű néni, meg a szintén vakuzott sarjadó kukorica. Na az gagyi.

De ő kapta, egészségére. Vehet rajta egy profi gépet. Vagy kettőt.
loloppo 2016. 10. 23. 22:32 | #1
Na ne mar. Ertem en, hogy szep a tema meg egyutterzesem es minden jokivansagom az oregeknek, de ezek a kepek egyszeruen szarok.
Nem vagyok egy nagy foto rajongo, de meg egy hetvegi telos foto-lovoldozes alkalmaval is jobb kepek keszulnek mint ezek. Vagy ez most valakinek a valakije es ezert kellett megnyeretni?
Kovezzetek meg, de en ezert egy fillert nem adnek...
+2 VÁLASZ