Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
eMTé 2016. 10. 13. 22:23 | #3
Hát igen. Érdemes lenne mindenkinek önvédelmi oktatásra járni, ahol az első alkalommal megtanulhatná az egyes számú szabályt: Ne fuss egyedül este / éjszaka. Kihalt helyen, erdőben nappal se.
Eszembe jutott egy sztori, ami azt lenne hivatott közvetíteni, hogy igazából itt és most mennyire nincs az átlag (sőt az átlagnál jobb sem) felkészülve ..... egy önvédelmi tanfolyamon, amit taekwondosoknak tartott egy defendo mesteredző, az egyik fekete öves lány fél óra múlva felállt, és azt mondta, nem hallgatja tovább ezt a hülyeséget. Viselkedésmintákról volt szó, olyasmiről, hogy mi alapján választják ki áldozataikat a bűnözők általában. A csaj azt mondta, ez úgy hülyeség ahogy van, ha őt megtámadná valaki, lerúgná a fejét .... de ezt még szinte végig sem tudta mondani, a 110 kilós defendo instruktor elkapta, leteperte, és elkezdte róla leszedni a ruházatot. Úriember , ezért bugyinál - melltartónál megállt, és megkérdezte: - Miért nem rúgtad le a fejem? A csaj szó nélkül ült vissza.
Traveller_x
Traveller_x 2016. 10. 13. 21:12 | #2
Mire megtalálnák a retikülben, a sok szar között, a zombik derékig lerágnák a fejüket. Egyetlen női ismerősöm sem tudta eddig 5 percen belül prezentálni a gázspray-t a tatyiból, amikor kérdeztem. A nők egyszerűen nem hiszik el hogy beüthet a gebasz.
robi0000016 2016. 10. 10. 22:15 | #1
Ha jól látom, akkor egy abszolút természetellenes mozdulattal lehet vele karmolni. Ha pl nem félmeztelen a támadó, hanem kabátot hord vagy ilyesmi, akkor remekül eltörheted vele az ujjad, még mielőtt a másik észbe kapna a rózsaszín mini bigyó okozta nevetőgörcsből. Jól hangzik, de úgy senki sem lenne képes ütni, vagy erőt kifejteni. a sima körmeit előbb vágja az arcodba. Na attól ha nem ijed meg a támadó, akkor ettől sem fog. Az elképzelés jó, de a kivitelezés sajna pocsék. Kb Annyit érhet mint a telefon progi, ami rászól a támadóra. Ha valós védelemnek valami olyasmit tudnék elképzelni, hogy az előző posztból a robot óriástampont húzgálja magával, aztán míg azzal foglalkoznak a támadók addig meglóg. Vagy sokkolós gyűrű ami gyorsan ható idegmérget juttat a szervezetbe.