Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
Adjonmegegynicknevet 2016. 10. 07. 12:16 | #19
Van ennél lejjebb?!
Előzmény: lilaflexninja (18) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 10. 07. 11:48 | #18
Üdv a csapatban. Majd jövőre leépítenek, vagy átterelnek a magánszférába!
Adjonmegegynicknevet 2016. 10. 07. 11:22 | #17
Én közalkalmazottként 90-et keresek és "nincs kedvem" helikopterrel közlekedni, de még autóval sem...
tjunior 2016. 10. 05. 11:56 | #16
Nem mindegy hogy közalkalmazott vagy köztisztviselő :), tényleg nem , mások a szabályok. Anno amikor én voltam köztisztviselő minden évben vagyonnyilatkozatot kellett tenni, gondolom ez most is így van. Egyszerű dolog lenne ez, vagyonnyilatkozat, jövedelmek, arányban áll-e az életmódjával stb. Csak ugye ehhez kellene egy normális adóhatóság ami be merné vállalni az ilyen ügyeket.
Előzmény: qwertzuiop (15) 0 VÁLASZ
qwertzuiop 2016. 10. 05. 11:45 | #15
Hogy egy földhivatali dolgozót idézzek: "közalkalmazott a k. anyád" (itt biztos a "kedves"-t rövidítette). Abban igazad van, hogy a köztisztviselőnek, vagy egy hivatalt betöltőnek különösen ügyelnie kell a feddhetetlenségére.
Egy helikopteres/luxusautós utat úgy tálalni, hogy az eleve rossz, elítélendő és biztos csalás/lopás eredménye pedig prekoncepció, és undorító hangulatkeltés.
Előzmény: tjunior (13) -1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 10. 05. 11:38 | #14
Talán mondjuk nem is lop, csak mutyizik, ami olyan szürke dolog, de attól még gusztustalan, bár mindenki ezt csinálná, ha ott lenne. De a pofátlanság, az, hogy annyira a pórnép fölött vannak már, hogy helikopterrel kell járni, a látvány, az elv, az hogy ezek akkora emberek, az arc hozzá, na ez az, ami annyira dühítő. Jó meg a mutyi is.
Előzmény: tjunior (13) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 10. 05. 09:33 | #13
Egy közalkalmazottnál igenis gond ha gazdag és költekezik, pontosabban ha nem tudja megmagyarázni hogy miből gazdag és miből költekezik. Márpedig Rogánnal ez a helyzet ergo nagyon is érdekel hogy honnan szerezte a pénzét mert nagy valószínűséggel a közt lopta meg valamilyen módon. Ne mossuk össze ezt azzal, hogy van egy gazdag vállalkozó és a legálisan (vagy illegálisan) megszerzett pénzéből dőzsöl. A letagadta az csak hab a tortán.
Előzmény: Erunder (3) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 10. 05. 08:31 | #12

"...hogyan szerezte a pénzét, vagy hogy menyit költ belőle, utóbbival kapcsolatban nem is értem miért törődnek az emberek."

Mert amennyivel többet költ egy - egy ilyen, annyival kevesebb jut nekünk.
A magyar gazdaság nem egy feneketlen, mesebeli szütyő. Ha pár tízezer ember kiveszi belőle a nemzeti jövedelem 90 százalékát, akkor 9 millióan osztozkodunk a 10 százalékon.
Mivel ez lehetetlen, jön a vagyon felélése, a kölcsönök felvétele...

Ez nem irigység, pusztán racionalitás..
Előzmény: Erunder (3) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 10. 05. 08:25 | #11
Egyetértek...
Előzmény: lilaflexninja (4) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2016. 10. 04. 18:57 | #10
Kicsit esetleg hitelesebb lenne, és jobban megfogna, ha tudnának helyesen írni. Na, meg az utcaszéli beszélgetés stílusú szóhasználat sem dob sokat a dolgon...

Amúgy persze, biztos így utaztak. És? Én meg egy ford focus-szal szoktam, ezért egy csöves igazán beküldhetne rólam egy cikket, hogy milyen dolog már, hogy ő meg csak gyalogol.
Findzs 2016. 10. 04. 17:47 | #9
Még a szavazásáról sem mondott igazat.
A körzetében meg sem jelent szavazni erre a csicskásai azt mondták már szavazott :)

De mikor szavazott a „főnök”?

A Népszabadság újságírója és fotóriportere vasárnap délelőtt a Fillér utcai általános iskolában berendezett szavazókörnél várta, hogy a körzethez tartozó Pasa Parkban lakó miniszterek leszavazzanak. Miután a szavazókörben azt az információt kaptuk, hogy a népszavazás előkészítésében nagy szerepet játszó Rogán Antal még nem adta le szavazatát, 10 óra 20 perckor telefonon érdeklődtünk a miniszter sajtósánál, hogy mikor érkezik az iskolához. A válasz 10 perccel később SMS-ben az volt, hogy még nem tudták elérni Rogánt, ezért a szavazás időpontját sem tudják megmondani. Az újságírók 11 óra 40-ig készítettek fotókat a budai szavazókörnél, azaz nagyjából akkor hagyták el a helyszínt, amikor Rogánék leszálltak a budaörsi repülőtéren. Rogán munkatársától 12 óra 33-kor kaptuk a következő SMS-t: „Bocs, most jelzett a főnök, azt mondta, már régen leszavazott.” (S. J.)


Élien 2016. 10. 04. 16:49 | #8
A politika legnagyobb fegyvere, már rég eldördült ebben az országban. Itt már nem lehet mit tenni.
Úgy megosztották az embereket, hogy az egy akaratot, csak a felső vezetés műveli...
Helikopter, yacht, luxus lakás, brutál fizetés, törvények felett állás...
Ellenzék? :D
Előzmény: rermo (1) 0 VÁLASZ
bungle
3m3ricus 2016. 10. 04. 15:55 | #6
Hogy ilyenkor miért nem téved el egy légvédelmi rakéta?!
tjunior 2016. 10. 04. 15:53 | #5
Telik rá a letelepedési kötvény bizniszből meg a többi rafkósságból ( egy narancsdroid mondta tegnap nekem, arra hogy a kormány a saját alaptörvényeit sem tartja be ha az érdeke úgy kívánja, hogy nem törvénytelen amit művelnek hanem csak rafkós)
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 10. 04. 15:20 | #4
Jó hát csak a baloldali libsi kutyák akadnak fenn ilyeneken, az igaz magyarok azt mondják, hogy megérdemli, megérdemlik, mert sok jót tesznek az országgal. Sőt többet is.

De valahol elvárható lenne, hogy egy a népért dolgozó ember, valahol maradjon már a nép közelében a földön. Nem mondom, hogy legyen szegény, az túlzás lenne. Ahogy az is, ha azt hiszi, ha nincs kenyér, majd esz a nép kalácsot. A kettő között viszont van középút. jelen esetben rogánunk basszus nem képes három órát autózni, főleg, hogy gondolom kijárna a sofőr szirénával, a gyerekei is ebbe nőnek fel, vagy gyereke, tököm se tudja hány van neki, a semmirekellő rusnya asszonya is. Ezt szokják meg. Luxus táska, luxus autó, luxus öltöny, és most már helikopter? Milyen mentalitás már ez, milyen lesz a gyereke? Hát ki a tököm azért a Rogán, hogy ez járjon neki? Vagy ha ő ilyen gróf úr, akkor ne beszéljen a nép nevében, ne tegyen semmit a nép nevében, hanem üzleteljen és királykodjon. Szarházi kis senkik ezek, külföldön körbe röhögnék őket. De itthon meg elszalad velük a ló.

És akkor még rögtön le is tagadja?????? Meg még kisgrófó is leszedi a fészről?

Amúgy, milyen istenverte barom az, aki egy órára képes kifizetni 250 ezret, csak azért, hogy hamarabb odaérjen valahova? Hát basszus nem kell nálunk ezer kilométereket utazni!
Előzmény: Erunder (3) +1 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2016. 10. 04. 14:20 | #3
Félreértitek miért került ki. Nem azzal van a gond, hogy gazdag és költekezik. Most nem azon akadtunk fent, hogyan szerezte a pénzét, vagy hogy menyit költ belőle, utóbbival kapcsolatban nem is értem miért törődnek az emberek.
A probléma most azon van, hogy miután rákérdeztek nála, letagadta, sőt még perrel is fenyegetőzött.
Az csak a hab a luxus-tortán, hogy 2014-ben, a vagyonosodási vizsgálatok során, mit nyilatkozott.
+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 10. 04. 14:10 | #2

Életem során sokadszor tapasztalom, hogy minden hatalom kitermeli a maga élősködő burzsoáziáját.

Ilyen rogánlázásemjénekkel a FIDESZ 2018-ban nem hogy kétharmadot, de választást is bajosan nyer.

A mi bajunk pedig, hogy a pénz arisztokráciája híján van minden műveltségnek (lásd: "parasztgyerek vagyok"), sőt, minden emberségnek. Szép jövő vár Magyarországra...
rermo 2016. 10. 04. 13:45 | #1

Most komolyan ..... minek ezeken a dolgokon fennakadni ...meszaros luxusjachtja , rogán helikopátere ... mikor egy népszavazáson meg lelkesen X-elünk nekik . Ha akarnánk ezen változtatni akkor meg lenne a lehetőség rá , de nem akarunk .