Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
cila 2016. 10. 01. 13:41 | #13
Ha már sci-fi:
Álmomban - rossz álom volt -, miszerint guantanamói és egyéb helyről összeszedett "önkéntesek" dolgoznak 15 éve a Vénuszon. Speciális ruhákban, extrém körülmények között. Lázadás kizárva, mert az őrök rögtön elzárják az oxigén csapot és olyankor két kézzel verni kell a falakat - ez a megadás jele. A küldetés lényege a titánbányászat. A titán, a galaxisban a 9. leggyakoribb elem, de a Földön szétszórva, csak kis koncentrátumokban lelhető, viszont a Vénuszon egész hegyek vannak ebből a fémből. :)
hawkeye
hawkeye 2016. 10. 01. 11:44 | #12
Nem értem, miért kell ilyen ósdi, túlhaladott dolgokon rugózni.

Hiszen:

"Randy Cramer, más néven Kaye Kapitány, aki az amerikai hadsereg tengerészgyalogságánál szolgált az...
"Mentőexpedíció" - Lélektani hadviselés, hogy eltitkolják a valódi bázisok létezését a Marson

Randy Cramer, más néven Kaye Kapitány, aki az amerikai hadsereg tengerészgyalogságánál szolgált azt állítja, hogy a múltban az emberek nem csak a Marson telepedtek le, hanem titkos űrprogramot és flottát fejlesztettek, amely a Földön kívül működik.

Úgy tűnik, hogy két változata van a történetnek, amikor a közvélemény előtt beszélnek hivatalosan a Marsról és az űrről, illetve léteznek a titkosított információk. Az első változat szerint még soha nem járt ember a Marson, és van még egy csomó tennivalónk, illetve a jelenlegi technológiánk rendkívül korlátozott. A másik esetben pont az ellenkezőjéről beszélnek azok a bennfentes informátorok, akik az elmúlt évtizedben számtalan információt osztottak meg a már létező marsi kolóniákról és a titokban felépített űrflottáról. Sokakban felmerül a kérdés, hogy akkor ki mond igazat? De vajon nevetséges azt feltételezni, hogy letelepedtünk a Marson és kolóniákat alapítottunk a titkos űrprogramoknak köszönhetően?

Randy Cramer egykori tengerészgyalogos szerint egy kiküldetés során vitték őt a vörös bolygóra, ahol hosszú éveket töltött el, és feladata az volt, hogy megvédjen öt emberi kolóniát a Marson őshonos életformáktól. Cramer állítása szerint nem csak a Marson szolgált 17 évig, hanem 3 évet töltött egy hatalmas űrhordozó fedélzetén.

Az egykori amerikai tengerészgyalogos a Mars Védelmi Erőknél dolgozott, amelynek tulajdonosa és üzemeltetője a Mars Kolónia Vállalat, amely tulajdonképpen pénzügyi intézmények, kormányok és technológiai cégek egy konglomerátuma. Cramer és csapata az Egyesült Államok Haditengerészete egyik különleges részlegének volt a része egy szigorúan titkos küldetéssel, hogy védelmet nyújtsanak öt újonnan létrehozott kolónia számára a vörös bolygó felszínén. A Föld Védelmi Erőknél, egy másik titkos katonai ágnál, más országokból érkező katonai újoncok találhatók, például az Egyesült Államokból, Kínából és Oroszországból.

Cramer továbbá azt is elmondta, hogy a kiképzésére a Holdon került sor, az úgynevezett Hold Műveleti Parancsnokság titkos bázisán belül, valamint a Szaturnusz Titán nevű holdján illetve a mélyűrben. Az egykori tengerészgyalogos állítása szerint nem csak rendelkezünk olyan technológiával, amellyel eljuthatunk a Szaturnuszhoz és a külső világűrbe, de emellett a Mars tele van élettel.


Cramer szerint a titkos űrflotta sokkal fejlettebb technológiával rendelkezik, mint ami bárhol rendelkezésre áll a Földön. A különböző hajók különféle meghajtási rendszerekkel rendelkeznek, amely lehetővé teszi az űrflotta számára, hogy könnyedén elérjék Naprendszerünk határait. Állítása szerint a meghajtási rendszerek használnak mind maghasadásos és fúziós hajtóműveket, valamint térhajtóműveket és antigravitációs technológiát, melynek fejlesztését a baráti "Szürke idegenek" segítették elő.

Cramer elmondása szerint két őshonos faj él a Marson, a Reptiliánok és a Rovarszerű lények. Mindkettő egyformán értelmes, a hüllők azonban egy sokkal agresszívebb faj, akik minden áron megvédik a területüket. A rovarszeű faj ugyanúgy intelligens és tehetséges, de sokkal passzívabb.

Azon tényt, hogy a Mars az élet fenntartására alkalmas bolygó, már számos kutató támogatta, köztük Dr. Brandenburg, aki ráadásul azt állítja, hogy az idegen lények nukleáris háborút vívtak a múltban a vörös bolygón, és erre ma is találhatunk bizonyítékokat.

Dr. Brandenburg szerint a Cydoniai és az Utopiai lakosokat óriási nukleáris támadás pusztította el, és ennek a népirtásnak a nyomai még ma is láthatók. A tudósok szerint igen nagy nyomokban lehet találni xenon-129 izotópot a Marson, és az egyetlen olyan folyamat, amelyről tudjuk, hogy xenon-129-et termel, az egy nukleáris robbanás.

Egy tévéinterjúban Dr. Brandenburg kijelentette: "Két nagy katasztrófa tötént a Marson," - mondta, és Utopiára mutatott egy térképen. "Az egyik itt, majd egy aszteroida becsapódás történt, és Cydoniánal a kettő között. Ez elég rejtélyes. Vajon miért történt ennyi rossz dolog egyetlen helyen a Marson?"


Míg Randy Cramer nem rendelkezik tárgyi bizonyítékokkal, melyek alátámasztanák állításait, azt mondja, hogy megtesz mindent, amit csak tud, hogy megszerezze a dokumentumokat, melyek bizonyítják, hogy amit mond, az igaz. Randy Cramer tanúvallomásának egyes részei összhangban vannak Michael Relfe beszámolóival, aki egy másik informátor azt állítva, hogy 20 évet szolgált a vörös bolygón. Laura Magdalene Eisenhower, aki Eisenhower elnök dédunokája azt állítja, hogy őt is megpróbálták rávenni, hogy utazzon el egy emberi kolóniára a Marson, melyet Dr. Hal Puthoff kutató vezetett.

Miután 20 évet szolgált az űrben és a Marson, Randy Cramert kitüntetéssel nyugdíjazták."

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2008/06/egy-nyugalmazott-tengereszgyalogos-azt.html

Akinek ez nem elég:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/09/nasa-hacker-bizonyitekot-talaltam.html

:)


cila 2016. 10. 01. 10:12 | #11
Túlmenően az Apollo 11 körüli vitákon, hogy leszállt-e Armstrong és csapata a Holdra, vagy se,
https://www.youtube.com/watch?v=XYslzkTVQDQ

Ciokovszkij professzor élvezte volna ezt a videót. Miképpen és is élvezettel olvastam, igaz, román nyelven, de úgy is jó volt:
https://www.youtube.com/watch?v=2p7bgMxewxA

balogh predator 2016. 10. 01. 08:47 | #10
Mint a vírusok...
közlegény
hawkeye
hawkeye 2016. 09. 30. 08:36 | #8

Szerintem először a trollokat kellene. Értük nem kár, és végre csinálnának valami hasznosat is... :)
Előzmény: Erunder (4) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
Erunder
Erunder 2016. 09. 30. 08:00 | #6
Ó igen, már alig várom az első trash realityt, amit a Marson készítenek. A kiszavazás lesz igazán érdekes.
Előzmény: közlegény (5) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2016. 09. 30. 00:13 | #5
valamint tenyészmének és tenyészkancák, hogy a bázis létszáma növekedjen jól :)
Előzmény: Erunder (4) 0 VÁLASZ
Erunder
Erunder 2016. 09. 29. 20:04 | #4
Egy bizonyos idő után szinte minden foglalkozású emberre szükség lesz ott. Természetesen először mérnökök és tudósok kellenek, de egy idő után a bázis létszámának növekedésével kell majd takarító, szakács, karbantartó, stb...
Szóval van remény mindenkinek. Lehet majd humoristákat és színészeket is visznek fel, hogy ne unatkozzanak. :-)
Előzmény: Csádi (3) +2 VÁLASZ
Csádi 2016. 09. 29. 18:54 | #3
NASA mars programjába jelentkeztem volna, de csak hasznos embereket vesznek fel. Nekem nincs olyan végzettségem, ami ott hasznos lenne.
lo'ko''to'' 2016. 09. 29. 18:18 | #2
Csak ott ne hagyják Matt Damon-t.
Élien 2016. 09. 29. 16:40 | #1
Főleg ebben a formában lesz kibaszott drága mulatság...