Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
tjunior 2016. 07. 20. 13:34 | #5
Várjunk már az az RTL egy népnyúzó, sorospénzelt, magyarságrontó multi. A TV2 meg egy szittyagondolatú közpénzen hizlalt kormánymegbízásokkal teletömött, nemzeti turultévé. Hát hogy van ez?
Előzmény: kissfreezer (4) +1 VÁLASZ
kissfreezer 2016. 07. 19. 18:42 | #4
Én adok a lilaninjának egy pozitívat, hogy legyen semleges értékelése, mert jól összefoglalta a dolgokat (igaz, hogy szélsőségesebb magatartással, de így is jó ezért nem is egészítem ki), de a károgó kap egy negatívat, mert most is hozza a formáját és arról semvesz tudomást, hogy az rtl társaság is Romániában van bejegyezve, ráadásul sokkal régebben, és azt sem tudja, hogy azért jegyeztetik be oda magukat ezek a csatornák, mert Romániában nem kell adót fizessen egyik sem.
Előzmény: szemantikus (3) 0 VÁLASZ
szemantikus 2016. 07. 19. 16:52 | #3
Húha, minusz man már úgy tűnik minusz men. Aki nem ért egyet, az indokolja már meg a véleményét, mert ez így nem járja. Szomorú, hogy sokan már csak legyintenek, ha ilyen aljasságot olvasnak, vagy már nem is legyintenek.
3m3ricus 2016. 07. 19. 11:15 | #2
És vajnácska Romániában fog adózni... Minden narancsos egy féreg!
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 07. 19. 11:09 | #1
Nagyon helyes, kellenek az olyan vállalkozók, akik tudják mit csinálnak, akik a kormány támogatását élvezik, így nem sikkad el a befektetés, nem marad abba az építkezés. Kell egy erős réteg, akik tudják irányítani a gazdaságot, akik vezetik, a motorjai a gazdaságnak. Akik együtt tudnak működni. Munkahelyeket teremtenek, értéket, építenek újat. Kell a jó tévé, kell a filmalap, kell a luxuspark, mert csak így lehet valamit létrehozni. Naná, hogy ők kapjanak pénzt, legalább valamit vissza is juttatnak, hozzájárulnak a stadionok építéséhez, befizetik az adókat. Biztos nem a drogos, buzi zsidók fognak ott lakni, és a tv2 is értéket közvetít, kultúrát! Nem, majd a gyurcsánycsótánynak meg a buzi libsi bandájának fogják adni a pénzt mi, hogy szétszórják, a sátánnal közösüljenek a magyarok nehezen megszerzett pénzében fürödve. Végre vannak Andy Vajnáink, Mészáros Lőrinceink, Garancsi Istvánjaink, akik igenis tudják, hogyan kell megteremteni, felépíteni egy vállalkozást, akik sikeresek, és külföldön is megállják a helyüket, akiket ismernek, akik tisztességes munkával birodalmat építettek, és ezt a tudást át tudják plántálni a magyar fejekbe. Szakemberek kellenek, és nekik kell juttatni a pénzt, nem a herbálszívó gyíkarcú komcsiknak.