Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Traveller_x
Traveller_x 2016. 06. 09. 01:23 | #10
Valaki nem akar létrehozni egy új internetet, ami mentes az ilyen gyökerek agyfingásaitól? Lassan mindenre jó, csak arra nem amire kitalálták.

- Amúgy van mit megbeszélniük, mert marha sok üldözni való embert kell elnémítani. Nem egyszerű a sok ingyen energia mestert és a rengeteg rákkutatót, jóst, túlélőt, víz-autó szerelőt, táltost, vajákost, homeopatát, meg a sok felébredtet üldözni. Nem semmi munka lehet. Főleg a gonosz gyógyszerlobbi és villamos energialobbi irányítása mellett, az olajlobbiról nem is beszélve. Ja és majdnem kimaradt, hogy mit kezdhetnek európa szívcsakrájának elpusztításával, a sok sikertelen haarpolás és kemtrélezés után, mert az ezotv sikeresen megvédte az energiaküldéssel, és távnézéssel a gonosz tudjukkiktől. A helyzet botrányos. MINDMEGHALUNK!!!!!444!!! Oberlét még szívesen meghallgatnám a témában, ő a szakértő az ilyen ügyekben.
tjunior 2016. 06. 08. 15:37 | #9
Elég csak megnézni magát a cikket. Most azt hagyjuk, hogy hogy van formázva az egész. De már ott az első bekezdés hiper titkos találkozó, aminek a pontos helyét, idejét, időtartamát és a résztvevőiket egytől-egyig ismerjük...hmmm. A kedvencem, hogy a Bábok találkoznak ( a bábok minek találkoznak?) hogy megvitassák a világ ügyeit, meg tárgyaljanak a főnökséggel. Komolyan ez olyan mintha Pistike vetette volna papírra.
Most komolyan a Bilderberg-csoport (Szabadkőművesek/Illuminati/Gyíkemberek/Rotschildok/stb.) csak köszönete mondhat ezeknek a lárváknak az ilyen röhejes minőség miatt.
Előzmény: lilaflexninja (8) +2 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 06. 08. 14:57 | #8
Csak a menüjébe néztem bele ennek a világhelyzete oldalnak, és valóba, a szokásos témák. Mintha csak ezek lennének. Legalább valaki kitalálna már valami újat, de ezek mintha mantrák lennének. Mintha csak úgy lehetne valaki szabadon ébredő fénylényeket kergető, ha hisz ezekben, és csak ezekben.
Előzmény: tjunior (7) +1 VÁLASZ
tjunior 2016. 06. 08. 14:14 | #7
Szerintem kevered valamivel, a világhelyzete konkrétan egy népbutító konteó oldal. Csak nézd meg a híreiket, Illuminati, Chemtrail, a gyíkemberes David Icke , az emberek 50 éve a Marson vannak stb. Kell ezt ragozni? Ez nem liberális vagy nem liberális kérdés hanem elmebaj vs. józan ész kérdése. Ha ilyenekre vágyok sokkal inkább olvasom Tiboru konteo blogját, ami százszor érdekesebb és informatívabb.
Előzmény: kissfreezer (6) +1 VÁLASZ
kissfreezer 2016. 06. 08. 12:43 | #6
Tudom, tudom... A HVG összegyűjtött már egy pár honlapot, ami számukra hiteltelen és ezt az oldalt is felnyomták a saját feketelistájukra, de ezek a honlapok is más külföldi honlapok anyagait fordítják le és teszik közzé. Junius 9-10 én aktuális lesz ez a téma hitelesebb média-felületeken is. Mellesleg ez a vilaghelyzete oldal csupa olyan információkat közöl, amit egy "modernkori liberális" végképp elutasít, ilyen például a migránsáradat megfékezése, a nemzeti szuverenitás, a kettősmérce elutasítása vagy Brüsszel töketlenkedése. Lehet hogy csak egy hobbi oldal, de ebben a témában ez most huszad-rangú (a szavaiddal élve), mert most Drezdában lesz újra Bilderberg találkozó. Erre a találkozóra gyakran meg vannak invitálva olyan politikusok is, akik nyíltan támadják Magyarország kormányányát olyan elképesztő hazugságokkal, amiket egy olyan orbángyűlölő is mint Te, tisztában vagy vele, hogy nem igaz. Aki a 444ről tájékozódik erről a Bilderberg csoportról, azt emlékeztetem, hogy két éve Bajnai Gordon is jelen volt ezen a titkos csúcstalálkozón. ( ugye nem kell mondjam a Bajnai Gordon és a 444 közötti kapcsolatot vagy a többi társoldalakhoz, hogy ki köztük az összekötő kapocs...)
Előzmény: tjunior (3) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 06. 08. 12:43 | #5
Mekkorákat lehet már összeesküdni egy olyan csoportnak, akikről tudjuk, hogy vannak, egy olyan helyen, ahol tudjuk, hogy ott vannak.
komcsi 2016. 06. 08. 11:49 | #4
Már megint a zsidó gyíkemberek...
tjunior 2016. 06. 08. 11:11 | #3
ne világhelyzete.blogspotot inkább ne, ilyen mélyre ne süllyedjünk már
Előzmény: kissfreezer (2) +2 VÁLASZ
kissfreezer 2016. 06. 08. 10:29 | #2
hawkeye
hawkeye 2016. 06. 08. 08:41 | #1

Jobb lenne a világ, ha egy térváltással az összes résztvevőt átküldenék egy másik univerzumba......