Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2016. 04. 25. 13:12 | #26
Primitív bírka az, aki így viselkedik egy nővel...
Nyílván hosszú, szelíd érzelmekben gazdag házas életet fog élni... vagy mégsem...
Achilles 2016. 04. 25. 11:00 | #25
Azért én látok némi különbséget még az egyes kategóriákon belül is. Csak hogy a két végletet említsem, van az igénytelen kurva, akitől 10 betegséget lehet elkapni, egyszerre... és van a hetéra, aki tanul pszichológiát, erotikus kultúrát, masszázst, és a többi, luxus körülmények közt fogad, vacsorával, fürdővel, stb... Csak nálunk ez nem megszokott, mert sok a csóró, nekik elég az 5 ezres mónikázás is, vagy ha mégsem, akkor is csak arra telik... ezért értéktelen nálunk a prosti, mint ember. Lassan a rúdtánc olimpiai műsorszám, és tény, hogy sok a béna, aki csak a pénzért csinálja, de van sok tehetséges leányzó is, akit jó nézni. A modellek is a testükből élnek, akkor ők is kurvák? Szerintem a minőség hiánya a nagy probléma, és lassan, de biztosan terjed a minőség iránti igény hiánya is, és mivel az emberek jó része nem akar fizetni ilyesmiért, akkor ne is várjon mást.
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 25. 10:02 | #24
Sőt, felteszem a kérdést: az a sztripper, az a kurva, vagy az a rúdtáncos valóban egyenrangú? Tényleg úgy gondoljátok hogy ugyanazt a bánásmódot érdemli mint a tisztességben megőszült anyátok, vagy a vizsgákkal küzdő lányotok?
Netán a vacsorát főző/gyereket nevelő feleségetek otthon?

És ha igen, ezt a szemükbe meritek mondani?


És ezzel nem azt mondom hogy lehet bántani őket. Nem lehet. Ilyen egyszerű.

De hadd ne emeljek szobrot olyanoknak akik a könnyű pénzt hajszolják.
+1 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 25. 09:57 | #23
Igen, mások a nézeteim.
Nem egy ilyen bulit láttam már. Jó pár ilyen ürge a kezeim közül röppent ki a helységből.
De egyvalamit megtanultam ott nagyon.

A részeg ember kifordul önmagából. Pláne ha körbeállja 8-10 szintén részeg haver, és biztatja a hülyeségre.
Ettől még lehet hogy élete 99,9%-ában tisztes családapa, de ott, és akkor kifordul alóla a világ.

Ez nem mentesíti amit tesz. Pusztán magyarázza.
Egy táncosnőnek pedig tudnia kell ezt kezelni. Mert ez mindennapos az ő szintjükön.
Ahogy egy kocsmárosnak tudnia kell mikor ivott eleget az ügyfél, egy kidobónak mikor ne üssön többet, úgy a táncosnak is illik tudnia mikor nem kell tovább feszítenie a húrt.
Előzmény: norbertvincze (21) +1 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 25. 09:50 | #22
No igen, nem tagadhatom, én eltöltöttem ott pár évet. Ismertem, és ismerek ma is Dórika-féléket, akiket a könnyű pénz, a bulik, és a nyálcsorgató pasik éltetnek.
Elítélem őket? Nem. Az ő életük.
Sajnálom őket? Egy cseppet sem!


Mert ha minden kurvának/prostinak/sztrippernek "jár" a királynői bánásmód, meg a piedesztál, akkor életed asszonyát, azt a nőt aki ezt csak neked adja meg hogyan fogod elismerni?
Miért érdemelné egy nő aki a testén kívül semmit sem tud /és nem is akar/ felmutatni, ugyanazt az elbánást mint egy doktornő, egy ügyvédnő, vagy a gyermekeid óvónője?
Előzmény: norbertvincze (20) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 25. 09:32 | #21
a 2. pont :D

"szexuális ragadozónak bélyegezve a vőlegényt"

valszeg eleve egy ilyen tirpák baromról beszélgetünk. Most nem azért a két filléért, melyik pasi az, akinek igénye van egy ilyen "búcsúra" ? Aki egy ilyen kis felszabadító estétől rögtön levetkőzi magáról a párkapcsolat erkölcseit szemrebbenés nélkül. Feltehetően, pont egy ilyen alfaszar emberről beszélgetünk, csak hát Gábornak kicsit más nézetei vannak erről a dologról.

Előzmény: lilaflexninja (19) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 25. 09:26 | #20
erősen átjön a kommentjeiden az attitűdöd, amely az éjszakai élethet társuló világnézetet tükrözni.

fb poszt by dórika:

"... Sok teljesen hétköznapi életet élő nő írt nekem és elpanaszolta hasonló élményeit, ebből is látszik, bárki lehetsz, sodorhat az élet olyan helyzetbe, ahol valaki akaratod ellen cselekszik, bánt, fájdalmat okoz. ..."

"... Köszönöm a tegnap esti megrendelőimnek, (mind legénybúcsús csipetcsapat) a sok tapsot, köszönetnyilvánítást, sós mogyorót grin emoticon és azt, ahogy viselkedtek: mindannyian úriemberhez méltón. Mert az esetek többségében a férfiak még azok, ha nem lenne így, nem szeretném a munkám. ..."
Előzmény: Gábor-79 (18) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 04. 25. 09:21 | #19
Jaaa, azzal nem értek egyet, hogy kiteszi, meg a tiltakozásnak is lehetne más formája. Mondjuk simán egy cikk, amiben elmondja, milyen nehézségek vannak a szakmában. VAgy egy sima poszt, hogy fiúk, attól még hogy táncolok nektek, nem vagyok a tárgyatok. Ja.

Azért más az, hogy egy filmben elcsattan a pacsi, vagy megdugatja magát egy géppel vagy akármi. Abba belement. Azt magától akarta.

A 2. pont meg azért olyan, hogy eleve szar lesz az a házasság, ahol a vőlegény ilyen, vagy még ilyenebb hölgyekkel múlatja az utolsó szabad éjszakáját.
Előzmény: Gábor-79 (18) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 25. 09:11 | #18
Ez eddig még oké is lenne.
Ám lássuk a tényeket. Országos balhét vert ki mert a fenekére csaptak show közben.

1. Sehol nem látok kék, vagy lila foltokat, mint ahogy állítja. Látok némi bőrpírt amin jól azonosítható a tenyérlenyomat.
Kellemetlen, de ez nem verés. Ez egy a haverjai, és egy celebprosti riszálása által felhúzott férfi menőzése.
Egy sztriptízbárban ezért kapna egy figyelmeztetést, esetleg kiraknák a helyről.
Ekkora hisztit verni azonban teljesen felesleges. Ez pontosan annyira bántalmazás, mint a pofon amit szemtelenségért kapsz a nőtől.

2. Minden menyasszony tudja mikor van a vőlegény búcsúztatása. Ez a hiszti valószínűleg gallyra vágta a friss házasságot, szexuális ragadozónak bélyegezve a vőlegényt, aki valószínűleg nem is emlékszik az esetre.
(Intő példaként szolgáljon ez minden férfinak aki arra vetemedne hogy Dórácskát hívja vendégszerepelni. Mert ugye az egyik alaptétel ebben a szakmában a diszkréció.)

3. A hölgynek van fent pár érdekes videója. Kb 1 perc kellett hozzá hogy megtaláljam őket a neten.
Van egy-két leszbi videó is, ott is elcsattan egy két seggrepacsi. Mégsem olvastam a Facebookon hogy emiatt panaszkodott volna.
Ám ami kiverte a biztosítékot az a hidraulikus dugógépes magánszáma volt. Meg az anál-videók.
Ezek fényében egy seggrepacsira panaszkodni elég műbalhénak tűnik.


Nem mentegetem a pasit. Az ilyen szolgáltatás lényege a "mindent a szemnek". Tény hogy meggondolatlan volt a tett.
Ám ez nem mentesíti a hölgyeményt az alól hogy egy képet rakott a pucér fenekéről egy közösségi oldalra. Az a folt akkor is tisztán látszódott volna ha felkap egy tangát.
Ezzel az erővel minden megerőszakolt nő felpakolhatná a pucér fotóit a Facebookra.
Ám ők valamiért a törvényes utat választják. (Remélhetőleg többnyire.)

Előzmény: lilaflexninja (17) +1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 04. 25. 07:52 | #17
Az első feltett kérdésre a válasz. Gondolom az a legénybúcsú lényege, hogy még egyszer kibulizza magát az ember, aztán igába hajtja a fejét. El tudom képzelni, hogy még olyan értelme is lehetett régen, hogy mondjuk befizettek egy örömlányt, hogy ha esetleg még tapasztalatlan az ifjú férj, akkor legyen tapasztalata. Na ez lehetne az értelme. Amúgy ez a "klasszikus" bebaszunk, kurvázunk, sztriptíztáncost hívunk egy baromság, egy illúzió, egy felvett szokás, mint mondjuk a valentinnap, vagy a halloween, amit másolunk, majmolunk. Szerencsére nekem ilyen nem volt.

No de a témához hozzászólva:

Egyet tudok érteni a cikkel. Attól, hogy valaki táncos, modell, netán kurva, még nem kell lealázni. Alapvető probléma az, nem tudom mióta, de jó régóta, hogy a kurvákat kapcarongynak tekintik, pedig nagyon rossz ez a hozzáállás. Egyrészt kurva nagy igény van rá, másrészt ugye levezetik azt a feszültséget a férfiakon, amit otthon élnének ki, harmadrészt, nem a kurvák tehetnek arról, hogy igény van rájuk. Szerintem, és nem feltétlenül az útszéliekre gondolok, de igazából rájuk is, valamilyen szinten tisztelni kéne őket. Mert a férfiak legmocskosabb igényeit elégítik ki, és amíg ezt teszik, nem az asszonyt, nem idegen lányokat erőszakolnak meg nagy hevükben.

Másrészt, vannak speciális kurvák, akikkel ezt azt meg lehet tenni, de egy táncosnő nem az. A táncosnő táncolni megy. Ha vállal mást is, azt úgyis közli előre. És itt megintcsak az jön be, hogy mi férfiak vagyunk annyira disznók, hogy fizetünk azért, hogy valaki lengesse a seggét előttünk, mert az de jó, de persze ő tehet róla, ha vagyunk annyira disznók is, hogy a seggére csapunk.
Álszent dolog másra fogni azt, ha nem tudok magamnak parancsolni. Arról már ne is beszéljünk, hogy milyen már az, hogy holnap feleségül veszek valakit, de ma még seggeket paskolok, csöcsök között berregek, kurvákat hágok meg. De ez más tészta.

Gondolom a legtöbb szex, vagy mondjuk szexi iparban dolgozó nő tudja, hogy vannak veszélyei, igen. De hibáztatni őket, meg ez az aki kurvának áll duma szánalmas. Mintha azt mondanám a kőművesnek, hogy baszki így jártál, fejedre esett a tégla, ne ugassál, aki téglát pakol, annak a fejére eshet.
Mondjuk a legénybúcsú, főleg, ha playmate megy, akinek gondolom magasabb a tarifája, és "igényes" férfiak bérelik fel, eleve veszélyes lehet. Elképzelem, ahogy kopasz vállalkozók, vagy bekokózott politikusok (vagy is-is) kibérelnek egy luxusbigét, mert megtehetik, és úgy gondolják, a pénzükért bármit megtehetnek. Na éppen ezért valóban nem hülyeség egy táncosnőnek egy testőrrel mennie, ha meg van a sansza, hogy ilyen helyre megy.

De mindegy is. Ahogy az erőszakolásnál, aki kihasználja, lealázza, megerőszakolja a másikat az a hibás, nem akit éppen bántottak. És gusztustalan dolog szapulni a lotyókat, miközben csorgó pöccsel hajkurásszuk őket.

Szabadságot és tiszteletet a kurváknak! :)
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 24. 20:59 | #16
Amúgy érdemes beleolvasni kicsit a kommentekbe, és megnézni hogy milyen acsarkodó stílusban kelnek a nők az író, és Dóra védelmére.
Kíváncsi lennék akkor is ekkora lenne a csordaszellem ha a vőlegényüket/férjüket/barátjukat találnák Dóra combjai között?
közlegény
közlegény 2016. 04. 24. 19:30 | #15
addig jár a kancsó a kútra míg ki nem verik rá?
jól van, hiszti egy részt b@sz@tl@n Esztikétől, aki most kiáll csaktáncosnődeazérthébehóbapornózómegvanazapénzamiértmegbasszákstb Dórikáért, következő posztjában meg majd pont az agyatlan testükből élő butapicsákat fogja osztani.
másrészt azért sír egy előbb már kategorizált nőszemély, mert rápaskolnak egy kicsit erősebben a popsijára, mámoros ittas állapotban, ami azóta már el is múlt...hova jutottunk, egy testéből élő nő osztja az etikettet, és az erkölcsöt, most komolyan?
nézték volna kivetítőn inkább, az még olcsóbb is lett volna, ja nem is, ha már kivetítő, akkor van tőle klasszissal jobb :)
és nem, soha nem állok ki nők ellen elkövetett erőszak mellett, de ez messze nem az a kategória!!!


Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 24. 19:16 | #14
Lehet hogy maradi vagyok, vagy vaskalapos, de nincs erő a földön ami rávenne hogy szánjak valakit akinek az egyetlen megélhetése a teste, legyen az nő, vagy férfi...

Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 24. 19:11 | #13
Azonban én még most is azon a véleményen vagyok, hogy ha ez nem csak ingyenreklám, akkor miért egy közösségi portálon, meg bulvár oldalakon mutogatja a pucér fenekét, miért nem a rendőrségen vetetett fel jegyzőkönyvet?
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 24. 19:07 | #12
Ó, igen, megértettem a kérdés lényegét.
Csakhogy én a tenyeres ütésről beszéltem, ami a nagy felület miatt eloszlik, ezért nem képes akkora erővel hatni a bőr alatti erekre hogy azok elpattanjanak, lilulást okozva.
Ugyanis a lilulás nem más mint a kötőszövetekbe került vér. Orvosi nevén haematoma.



Előzmény: norbertvincze (10) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 24. 19:02 | #11
Mint mondtam, bár jó erőben vagyok, tenyérrel még nem tudtam akkorát ütni hogy liluljon.
A liluláshoz vagy több hajszálérnek kell pattannia de ehhez igen jelentős fizikai behatás kell, vagy egynek, de ez esetben csak akkor lilul ha fennáll a vérzékenység.
A két esetnek nagyon más a kinézete.

Nyugodtan elhiheted, mind a fizikai, mind az orvosi részét elég jól ismerem. :-)
Előzmény: norbertvincze (10) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 24. 18:54 | #10
ja, hogy lilulni csak akkor szokott, ha vérzékenysége van valakinek :)
Előzmény: Gábor-79 (9) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 24. 18:51 | #9
És egy másik megjegyzés.
Nekem volt barátnőm aki igényelte a fenekelést. Semmi alá/fölé rendeltség nem volt ebben, egyszerűen élvezte a csattanást a popsiján. Elég intenzíven.

Na mármost néha annyira belelendült (ő, nem én) hogy nyoma maradt a fenekén. Szép tenyérminta, 3D-ben kitüremkedve a popsiján. Ahhoz azért már erő kellett, lendület, és némi ellentartás részéről.

És még ez a nagynak mondható csapás sem lett lila, hanem nyom nélkül eltűnt 2 órán belül.

Az ami Dóra fenekén virít az egy jól irányzott tenyeres, ami biztosan csípett, de ha az belilult akkor ideje felkeresni az orvost egy vérzékenységi teszt erejéig.
Mert én a magam 120 kilójával sem tudtam még soha akkorát csapni egy nő fenekére sem hogy annak nyoma maradjon, pedig volt egy-két barátnőm aki kérte, és élvezte volna.
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 24. 18:40 | #8
Igen, így van. A törvény erre azt mondja erotikus munkás! Egy kalap alatt.

És már bocs, de ez nem csak a közel keleten van így, hanem az államokban, Franciaországban, és Hollandiában is!
Nem véletlenül vannak kidobók mindenhol. Nem józan emberek ülnek be ilyen helyekre.
Aki pedig részeg, attól nem lehet kulturált viselkedést elvárni.

Ha a pucér feneked lengeted mások orra előtt, akkor valaki rá fog csapni. És köztudomású hogy a részeg ember nincs tisztában az erejével.

Nem védem őket, senkit se aki nem tud kulturáltan inni, ahogy azokat se aki önként lemond a tudatosságáról.
De azokat sem fogom védeni akik abból élnek hogy részeg emberek pénzét veszik el, ilyen vagy olyan módon.

Előzmény: norbertvincze (6) +3 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 24. 18:26 | #7
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 24. 18:22 | #6
"szép világban" élünk élből egy "táncos" verekedőfiút kell vigyen magával. Ez nem a kibszott primitív közelkelet, azok aberráltságával együtt, hanem európa.

én értem, hogy mit mondasz, de fájdalmat akkor sem okozunk bár mennyire dúl benned sperma. Valszeg egy elkorcsult érzelmi intelligenciától mentes "alfa" paraszt banda lehetett, aki simán megérdemelne egy viperával való hátsó combon ütést.

pont erről beszél a cikk. Úgy látszik neked is lehet az illető masszőr, hastáncos, striptízes, pornós, vagy ribanc, mindegyiket egy kalap alá veszed.
Előzmény: Gábor-79 (4) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 24. 17:37 | #5
Egy másik megjegyzés: (És itt előre elnézést kérek a vulgarizmusért)
Volt egy barátnőm aki igen szeretett mélytorkozni. Ám nem nagyon ment neki.
Egy alkalommal csuklórohamot kapott, és végigharapdálta a fütyköst.
Kiposztoltam fotón hogy milyen sérelem ért? Nem.
Miért?

MERT NEM A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN A HELYE!

Nem töltünk fel közösségi oldalra pucér képet, bármilyen vélt, vagy valós is a sérelmünk, mert ott lehetnek fiatalok is, és olyanok is akiket marhára nem érdekel Mészáros Dóra feneke! Ha érdekel, majd fizetek érte, vagy rákeresek pornográf oldalakon! De az esti szórakozásomat, vagy a családommal történő online kapcsolattartást ne szemeteljék már teli panasznak álcázott reklámmal.

Egy dolog hogy a mostani generációnál magasabb az érzelmi küszöb, de azért rengeteg olyan idős ember is használja a Facebook-ot, aki még emberi értékekkel nőtt fel, amiben nem feltétlen van helye egy 32"-os picsának.
+5 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 24. 17:26 | #4
Ezt a hisztit!
Kezdjük azzal hogy minden munkának megvan a maga hátulütője. Képletesen, és nem képletesen egyaránt.
Anno kidobóként dolgoztam éjszakai szórakozóhelyeken. Elfogadtam azt hogy az erőmért alkalmaznak, és azt is hogy a jobb pénz mögött ott van hogy megszúrhatnak, összeverhetnek, és az is hogy minden este lesz pár ember aki rajtam vezeti le a dühét, mert kiutasították.
Ahhoz hogy ezt eltűrjük, kell egyfajta lelki erő, és mentalitás. Ha már nem megy, pályát kel váltani.
Amikor eljött a napja megtettem.

Elmentem szervizesnek, ott a hülye ügyfelek üvöltöznek velem, hogy "márpedig nem létezik hogy kávé borult a laptopba, ő nem is iszik kávét", vagy hogy "este még ment, hogyhogy nem lehet javítani".

Voltam büfés, ott a vendég akart leönteni kávéval, mert "túl forró"(!).

De a lényeg: Aki abból él hogy részeg férfiakat húz fel (márpedig egy sztrippernél ez ugye munkaköri kötelesség) az tényleg ne lepődjön meg ha egyszer egyszer elfajul a dolog. Erre van a kidobó!
Ja hogy ő biztosítás nélkül vállalt fellépést? Akkor ez az ára a megspórolt órabérnek.

+5 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 24. 17:08 | #3
ezek után lehet nyugdíjba vonul :D
bungle
bungle 2016. 04. 24. 16:33 | #2
Nem tudom, de haverom legénybúcsújára is Mészáros Dórát hívták kb. 10 éve. Nem gondoltam volna, hogy még űzi az ipart. :D
Előzmény: norbertvincze (1) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 24. 15:54 | #1
amúgy a legénybúcsút ki találta ki? mióta szokás? és mi a konkrét lényege?