Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Dzsonszi 2016. 04. 14. 12:19 | #11
Bizony-bizony, az MTVA-nak illene foglalkoznia a szexualitással is. Pofáznak az ízlésformálásról, meg népnevelésről, a fiatal meg a ruszki pornóból tanulja a szexet. Biztos vagyok benne, hogy meghívott szakemberekkel és show elemekkel nézetté lehetne tenni egy hetente egy órás műsort. A 90-es években külföldi csatornákon mentek ilyenek: Liebe sünde, Manner magazine, Super sexy. Nekünk meg mi jutott: Szenes Andrea, egyszerűen szánalmas volt.
komcsi 2016. 04. 14. 11:12 | #10
Hoppá, tudsz te vicceset is írni? :)
Előzmény: kissfreezer (8) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 14. 07:59 | #9
csak részben tartozik az análhoz, itt egy érdekes eszmecsere a szexualitásról
https://vimeo.com/46835345
kissfreezer 2016. 04. 14. 07:24 | #8
2020-ban beszélget két brit. -Te John! Ti a pároddal szoktátok használni a "másik" lyukat? -Megőrűltél Sam? Mi nem akarunk még gyereket!
+3 VÁLASZ
Szancso 2016. 04. 13. 17:57 | #7
Hasmenés ellen, állítólag jó a banán.
Csak nem szabad kihúzni...;)

+1 VÁLASZ
tjunior 2016. 04. 13. 17:25 | #6
a segglyuk az új pina
-1 VÁLASZ
Jaca 2016. 04. 13. 15:42 | #5
A kormányunk pedig azokra, akik túl gyakran csinálják hátulról, ebadót fog kivetni!
-1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 04. 13. 14:26 | #4
Az anális szex a deviáns migránsbuzi liberális faj- és hazaáruló kígyóvállúak mocskos szokása, akik nem akarnak új szép fehér embereket nemzeni!

Bevarrni minden segglyukat!

De komolyra fordítva a szót. Egyrészt iszonyat zavaró, szerintem, hogy nincs olyan pornófilm, amiben ne váltanának hamar az anális részre. Rendben, van, de mindig, minden filmben, muszáj? Másrészt, régen, amíg nem voltak pornófilmek, akkor is dugtak az emberek, még fiatalon is, szóval a filmekre fogni nagy dőreség.

Viszont az biztos, ha lenne pénzem, időm, és jó ügyvédem, akkor nyitnék egy tini szexportált, na nem a tiniszex terjesztésére. Illetve igenis fiatal "színészekkel" viszonylag sima és normális szexfilmeket forgatnék, inkább magára technikára, mint a látványra helyezve a hangsúlyt. Tényleg oktató jelleggel. Hogy ha valaki nagyon akar, akkor találjon olyan szexfilmet, ami nem veszi el a kedvét, vagy ne adj isten meghozza egy sima, hagyományos, átlagos ráfekszem a nőre és megdugom akcióra. Kevés ízléses film van, illetve, hát nem ez ugrik az ember szemébe. Kivitelezhető pózok lennének, olyan szexszel, amit az átlagos emberek átlagban nyomnak. Lennének esetleg valami olyan rövidfilmek is, hogy pl, hogyan csináld, hogyan izgasd, jó-e ez. Ha már elővetted, merre toljad, hogyan tedd magad ide-oda, hogy jó legyen. Lányoknak fiúknak egyaránt. Szerintem ez nagyon hiányzik. Hiányzott az én fiatalkoromban is, persze attól még csak kitanulta az ember, de hiányzik most is.

A jó öreg tiroli tifitöfi filmek valóban arra jók voltak, hogy az ember lopva nézze, és mégse azzal akarjon indítani az első csajánál, hogy fojtogatva helikopterpörgésben tömje degeszre harmadmagával a csaj minden lyukát. Mondjuk a kíváncsiság is természetes, csak nem mindegy mivel találkozik egy tini először.

De ez az anális szex dolog is olyan, mint a lájtos szadomazo. Nyomatják, mintha kötelező lenne, vagy ha nem űzöd, akkor érezd magad cikinek. Nekem ez jön le. és naná, hogy nem mindenki élvezi, vagy nem olyan lesz, mint a filmekben.

Amúgy meg az, hogy nem annyira élvezik a nők.... hát régen ez nem volt szempont a sima szexnél sem. Férfija válogatja, hogy van-e igénye arra, hogy élvezze a másik.
-1 VÁLASZ
3m3ricus 2016. 04. 13. 13:32 | #3
Melyiknek hiányzik már megint egy kiadós dugás?
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2016. 04. 13. 12:38 | #2
Egyébként nem tudom, ki hogy van vele... Én kb. 9 éves koromban láttam először szex filmet. Nem pornót... soft... szex filmet. Tiroli Bajor mókásakat.... azokban nyoma sem volt semmi "erőszaknak"... Egy életre meghatározzák egy gyerek szexualitását az első tapasztalatok... Ezért KELL őket edukálni... aki ezt nem érti meg... ajánlom a gang-bang és bukakke filmeket... legyen övék a főszerep... !!! :D
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2016. 04. 13. 12:30 | #1
Na... vallás-károsultak... erről mi a véleményetek...?
(Én a felvilágosultabb filmesekkel értek egyet)