Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Tomi Demo
Tomi Demo 2016. 04. 06. 12:28 | #22
Ebben teljesen egyetértünk. Itt a lényeg abban áll, hogy remek dolog az, ha látod, hogy ezek csak ideálok, ám az "átlag ember" az nem. Ezek a celebek pedig minimumként, elvárásként adják elő ezt a fittséges dolgot. Miközben nekik nagyjából ennyi dolguk van, hogy a kinézetükkel foglalkozzanak, um. erről szól az életük, és borzasztóan nem fair hasonló eredményeket elvárni azokkal a tömegekkel szemben, akiknek nem erről szól az életük. Ezáltal bizonyos frusztrációt eredményezve nőkben és férfiakban is.
Nyilván tegye meg az ember, amit tud a külseje és a fittsége érdekében, de ne kelljen már extrém prioritást ennek tulajdonítani, mindenek felett.

Előzmény: lilaflexninja (20) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 06. 11:00 | #21
Besántikál egy nagydarab ember az orvoshoz.
-Doki fáj a lábam.
-Hát igen, a túlsúly! Kicsit diétázni kellene, visszafogni az étkezéseket, lefogyni pár kilót, akkor a fájdalom is elmúlik.
-Rendben doktor úr, akkor a vádlimból kiálló csont miatt ne aggódjak?

Ez jó vicc, a baj az hogy én már jártam így.
Költözésnél bejelentkeztem, az új reumatológushoz a gerincem miatt. Ő rám nézett és egyből hozta a dianózist: túlsúly!
Addig már nem jutott el hogy a papírjaimba nézve felfedezze hogy a gerincbántalmaimat egy helikopteres kényszerleszállás okozta.

Tele vagyunk előítéletekkel a Norbi, meg Réka félék miatt!
Volt olyan kollégám aki kétszer akkora volt mint én, (2m/205kg) és bár akkoriban még elég fürge voltam, szarrá alázott 100 méteren.
Igenis vannak akik nagynak születnek. Akik nem férnek bele genetikailag a "slim" dizájnba. Nem elhanyagoltság miatt, nem azért mert nem jut rá ideje. Egyszerűen olyan és kész.
Ettől még joga van embernek lenni, és joga van ahhoz hogy ne a külseje alapján mondjanak ítéletet felette.
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 04. 06. 07:21 | #20
Nem úgy gondoltam, hogy ne lehetne a túlzott elvárások ellen ágálni, persze az jó, hanem, hogy ugyanolyan káros azt sulykolni a nőkbe, hogy jól vagy ahogy vagy, mint azt, hogy nem vagy jó, ahogy vagy. Egyáltalán nem baj, ha valaki foglalkozik magával. Persze mondjuk rubintréka más eset, neki sose kellett egyedül gyereket nevelnie, vinni a játszótérre, meg babakocsit tolva elmenni a spárba, aztán felcuccolva még ide-oda, közben mondjuk kutyát is sétáltatni. De, attól még, hogy valaki a gyerekeivel van, a családjával, dolgozik, stb, még fordíthat időt magára, hogy kinézzen valahogy. Mert, ha nem, akkor meg jön a sértődés, hogy az a mocsok nem néz nőnek/férfinak. És lehet azzal vitatkozni, hogy mondjuk 50 évesen ne várjam el a feleségemtől, hogy bombázó legyen, meg jóban rosszban, meg minden, hiszek is ebben, de az igazat megvallva egyik fél sem feltétlenül örül annak, ha a párja egy zsírfóka lesz, vagy éppen szakadt, kihordott seggű tréningben flangál állandóan, vagy látszik rajta, hogy tökre nem érdekli, hogyan néz ki, mert ő neki ezek nem fontosak.
Már csak azért is kell időt fordítani magunkra, még a családi időből elvéve is, mert egyrészt a társunknak tetszeni akarunk, mert megérdemli a társunk, mert a gyerek akkor látja, hogy valamiféle igénnyel kell lennünk magunkkal szemben, mert akkor a gyerek látja, hogy nem minden ő körülötte forog, hogy a szülőknek van más dolguk is, mert kell az embernek egy kis szabadság, és ha az egy-két óra a fodrásznál, vagy heti egy-két óra egy konditeremben, vagy egy-két óra csöndes horgolás, vagy barkácsolás, vagy akármi, akkor az.

No de visszatérve. Azok, akik a trendek ellen (még mindig nem értem, miért probléma, amikor az átlag ember nem olyan) ágálnak, nem fogják fel, hogy ezek csak ideálok. Ahogy a görög szobrokon is minden férfi szép izmos volt, a nőknek meg jó alakjuk (bár a nők őket annyira nem foglalkoztatták), és sanszos, hogy az átlag ókori görög nem olyan volt. Ettől még elég jól elvoltak. Ahogy egy időben gyönyörű hurkás dagi nőket festettek, de olyanokat, hogy hurka ott nem is tud teremni, ahova festettek, és valszeg nem minden nő volt egy michelin-baba akkoriban. Ahogy hetven éve azt mondták a nőknek, hogy ha gebe vagy szedjél fel pár kilót, mert az a szép, és biztos voltak azért gebék is. Ezek trendek, ideálok. Az aktuális szépséget akarja látni az ember a képeken, a filmeken, a tévében, a múzeumban. Nem csúnya embereket, nem átlagos embereket, nem elhanyagolt embereket, hanem szépeket. Mert igényli az ember. Az öregecske feleségét szereti az ember, kívánja, mert ismeri, mert tiszteli, mert van múltjuk, közük egymáshoz, de azért valljuk be megnézzük a szép nőket. Senki nem fordul meg egy holt átlagos, leharcolt nő után, hogy húúú apám de dögösen semmilyen. Ahogy a lekvárhoz/pálinkához az érett kicsit hibás gyümölcs a legjobb, de gyümölcstálat az asztalközépre mégiscsak a hibátlan gyönyörű gyümölcsből rakunk.
Előzmény: Tomi Demo (17) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 05. 19:27 | #19
friderikusz rátapintott a lényegre, amikor meghívta rékát az ottalvós műsorába
Előzmény: Gábor-79 (12) +1 VÁLASZ
Tomi Demo
Tomi Demo 2016. 04. 05. 18:23 | #18
Ja és még annyi, hogy: "Az olyan celebek esetében igaza van anettnak, akik semmit nem tettek le".
Hát pont attól celebek (erre utal az elnevezés is), hogy semmit sem tettek le, csak egyszerűen ott vannak a tv-ben, egyszerűen őket kell nézni minden tv műsorban. Ők ilyen multifunkciós médiabohócok.

Egyébként nekem a személyes kedvencem, amikor ilyen vv évák, meg bb bélák, meg romáriók mondják, hogy mennek FELLÉPÉSRE !!!! Na ott akkor mi van? Náluk mit takar ez a szó? De tényleg már valaki már mondja már meg már :D
Előzmény: lilaflexninja (16) 0 VÁLASZ
Tomi Demo
Tomi Demo 2016. 04. 05. 18:11 | #17
Ebben annyival vitatkoznék, hogy igen is, miért ne lehetne ez ellen ágálni? Őt ez nagyon zavarja, ahogy engem, és rengeteg más embert is. Ha ezek a szellemi nyomorultak ilyen mértékben nyilvánosságot adhatnak a saját külsejüknek, illetve a látszat életüknek, akkor az ellenpólus, miért lenne hülyeség?
Ezeknek az önimádó, és túlnyomó többségében ostoba celebeknek a magamutogatás, és a látszat a mindenük, erről szól az ő életük.
Nekem például meg a családom a legfontosabb. Fontosabb az, hogy a gyerekemmel a játszótérre menjek, vagy megtanítsam biciklizni mint az, hogy egy szitterre bízva ezt a "feladatot" én inkább az izmaimat csiszoljam, fodrászhoz, manikűröshöz, meg szoliba, meg mittoménhova járkáljak.
Így lábjegyzet-szerűen azért megjegyzem, hogy rubintrékáról, meg dagadtnorbiról azt sosem írja meg a sajtó, hogy hányszor felejtették a gyereküket az oviban, mert mindekettőjük elfelejtette? Vagy hogy a "bombázó kismama" réka hasa olyan kicsi volt a nagy fittnesz terhességben, hogy a gyereke alig fért el, és mozgáshiány miatt az ízületei nem is tudtak rendesen kifejlődni, és soha nem is fognak. A média meg csak ezt nyomta az agyakba, hogy réka még terhesen is hogy edz, meg milyen fitt, és mekkora csííínos, légy te is az, te is lehetsz az. Gratulálok réka, a lényeg, hogy csinos voltál...

Előzmény: lilaflexninja (16) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 04. 05. 12:07 | #16
Ezt én sem értem, hogy miért baj, ha valaki, akár a nők, akár a férfiak (bár mindig ráfogják a férfiakra a túlzó elvárást, ez a nőktől ered) szépnek találják, ha valaki vékony, izmos, formás akármi. Hogy annak kéne az elfogadottnak lenni, hogy elfogadjuk, hogy hanyagoljuk magunkat. Rányomják itt az egészet arra, hogy de az átlagos nő frusztrált lesz... de lópikulát. Ki kell menni az utcára. Nem sok átlagos nőt látok, aki frusztrálná magát a dagadtsága, elhanyagoltsága, egyáltalán a kinézete miatt. Nem tudom, hol trend az, hogy a lányok sanyargatják magukat, de nálunk biztos nem. Sőt mivel a legcsúnyább és bálnább csajok is kapnak maguknak pasit, nem is nagyon hiszek ebben, hogy rossz példát állít a média, meg a divatvilág a nők elé. Amúgy is, a férfiakat kérdezzék meg, a párjukat, ne a többi nőt. Aki meg azért frusztrált, mert nem talál magának pénzes, macsó gazdag pasit, mert egy celeb, vagy egy cicababa jobban néz ki nála, na az meg eleve hülye.

Az olyan celebek esetében igaza van anettnak, akik semmit nem tettek le, akiket azért ismerünk, mert playmate-ek, vv-hősök, benne vannak az éjjel-nappal budapestben, vagy modellek, vagy focifeleségek, stb. Nem igazán kéne azt se tudnunk, ki a vajna tímea, vagy bódi szilvi (bár mostanában nem is tudjuk), de hát közben ez van, ez ellen ágálni ugyanakkora hülyeség. Mindig is a bóvli, a bulvár, a ponyva, a pop a "mainstream" ez száz éve is így volt, ezer éve is így volt, és így is lesz.

Anett, legalább akkora erőszakot tesz a véleményével az embereken, és legalább akkora kárt okoz, mint akiket szid.
Előzmény: közlegény (13) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2016. 04. 05. 10:31 | #15
értem én, mit akar, de ahhoz az egész média világának alpári mivoltát kéne süllyesztőbe dobni, aminek valahol ő is részese (bár ő nincs benne annyira a pixisben, mégis vergődik a figyelemért), és a nép erre kíváncsi, erre a magamutogatásra, ez hozza a nézettséget, és ez lett a követendő példa, de van választás, lehet nézni közmédiát is.
Előzmény: bungle (14) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2016. 04. 05. 10:08 | #14
Anettnek szerintem egyáltalán nem azzal van baja, ha valaki odafigyel a testére:
"Nem akarok belemenni abba, hogy kinek, mire mennyi ideje van. Hogy kinek van pénze, lehetősége a teste megformálására, és kinek nincs. Azt hiszem, akinek igazán fontos a kockás has, az tud rá időt szakítani, hogy finteszlédivé formálja magát, akkor is, ha nem áll egy teljes bébiszitterekből, takarítónőkből, személyi edzőkből és táplálkozási tanácsadókból álló rabszolgasereg a rendelkezésére. Tény, hogy ehhez jóval több áldozatot kell hoznia, mint mondjuk egy celebnek, de szembe kell nézni vele, hogy a testformálás az átlag ember számára is elérhető lehetőség, legfeljebb nem egy luxuskonditeremben kell emelgetnie a súlyzókat, hanem otthon a kétliteres petpalackokat."
Előzmény: közlegény (13) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2016. 04. 05. 09:38 | #13
nálam nincsenek hátrányban a duci csajok, és nem gondolom, hogy valaki attól válik valaki szerethetővé, vagy nem szerethetővé (via Bocskor), hogy most van rajta pár pluszkiló.
ám egy kedves duci csaj, aki egymás után puszilja befelé a csokis fánkokat, edzés nélkül hamar hájas bálnává hizlalódik, ha még meg is erősítik benne, hogy jól van az úgy. most sem értem, hogy miért negatív példa, aki edzi magát és odafigyel mit eszik, ad a megjelenésére, már pusztán ennélfogva csinosabbá válik, bár akinek lófeje van nem lesz ugyan gidafeje, senki sem tökéletes, ettől még lehet törekedni a jobbra.

Előzmény: Gábor-79 (12) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 04. 05. 07:31 | #12
Egy biztos, ha pók lennék, nem érezném magam biztonságban egyetlen sarokban sem azoktól a fogaktól. :-)

Egyébként ő az egyik legjobb példa arra hogy Anettnek igenis igaza van.
Lehet hogy ezek a "példaképek" "jobb, és egészségesebb útra" vezetnek pár száz nőt, ám mérhetetlenül többen vannak azok akiknek fájdalmat okoznak, azt mutatva nekik hogy "ha nem tudsz ilyenné válni, akkor nem érdemled meg hogy boldog légy".
Arról nem is beszélve hogy nők tömege érzi úgy hogy pusztán azért mert alacsonyan tartja (vagy ő, vagy a természet) a testzsírszázalékát máris alanyi jogon jár neki az eltartás, a Dubai nyaralás,meg az Audi.

Előzmény: bungle (8) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2016. 04. 04. 15:45 | #11
update szájkosár ;)
Előzmény: bungle (10) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2016. 04. 04. 11:37 | #10
Meg kéne egy zabla a lófejére.
Előzmény: vadonka (9) +1 VÁLASZ
vadonka 2016. 04. 04. 11:15 | #9
A fejére már zacskó kell, a teste még OK.
Előzmény: bungle (8) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2016. 04. 04. 10:50 | #8
"Esz­mé­let­len dö­gö­set vil­lan­tott Ru­bint Réka"
http://ripost.hu/cikk-eszmeletlen-dogoset-villantott-rubint-reka
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 04. 04. 08:06 | #7
Ne bassz, már a humor világát is ők irányítják???????

Előzmény: norbertvincze (6) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 04. 03. 19:50 | #6
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
loloppo 2016. 04. 03. 19:21 | #5
[Komment megjelenítése...]
-4 VÁLASZ
Élien 2016. 04. 03. 16:33 | #4
Ez a legalizált prostitúció...
+1 VÁLASZ
Tomi Demo
Tomi Demo 2016. 04. 03. 16:08 | #3
Először is, a társadalmi és/vagy személyi kritika, nem irigység, vagy utálkozás. Egyszerűen személyes vélemény nyilvánítás. Természetesen a teljesítmény nélküli "celebek" világában fel sem merül, hogy az ilyen vélemények erős igazság alapúak, így az ő raklapi egyszerű észjárásuk szerint ez csak irigység. Bár ezen egyszerű szellemei mozgás, mint előzőleg itt is olvashattuk, nem csak a celebek sajátja.
Ezért segítek:
Kormos Anett nem utálkozik és irigykedik, hanem indoklással támasztja alá, hogy miért is tartja fölháborítónak és idiótának azt a fajta mentalitást amit ez a médiaiszap erőszakol az agyakba, hogy csakis a külsőségek számítanak.
Nem számít, hogy hogyan éred el a célod, csak érd el. Mindenféle felkészültség, akarat, tanulás, tehetség, vagy csak rálátás nélkül lehetsz (mondvacsinált) szakember. Elég, ha jó helyen nyaltál-szoptál.

Azt sugallja (mit sugallja, ordítja) ez a médiaiszap, hogy a nő, az csak ennyit tehet, hogy formázza a seggét, és mutogassa, hogy minél több, épp magasabb társadalmi pozícióban lévő akarja azt bedugni, ezáltal a nő alkupozíciója is jobb lehet egy áhított társadalmi pozíció váltásra. Mert ez a DOLGA!

Ez a fajta médiaiszap egyszerűen nem is vesz tudomást arról a tényről, hogy ebben az országban nők százezreinek, millióinak sokkal fontosabb a gyerekeik, a családjuk jóléte és közelsége mint az, hogy mennyire lett kerekebb a seggük múlt hét óta, és mennyien lájkolták az új pucsítós képét.
Hogy egyáltalán azért tudjon a létezéséről egy egész ország, mert tudják azt, hogy melyik médiapecás szopatja éppen.

Miközben az egész "civilizált" világ belefullad már az emancipált, erős nő divatos, ám végletekig kidolgozatlan eszményképébe, addig mégis csak a prostitualizált, férfi vágyak kielégítője kell legyen egy nő.
Nem anya, nem társ, nem feleség. A nő az legyen férfi, vagy kurva! Ez szerintük a példakép ma.
Kormos Anett szerint meg nem. És szerintem sem. És ez, remélem már világos, nem irigység és utálkozás, hanem világnézeti különbség. Ami nem baj, csak az, ha ránk akarják nyomni a saját igazságukat, mint egy és egyetlen igazságot. Mert ha neked nem az a fontos, ami nekem, akkor te irigy vagy rám. Mekkora logika már...
+5 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2016. 04. 03. 13:21 | #2
Ne értem... ha nem bírja őket miért olvas ilyesmit? Vagy jólesik neki folyamatosan szinten tartani az irigység, és utálkozás szintjét?

Tipikusan az az egyre tipikusabbá váló nőfajta, aki nem tudja elviselni azt, hogy másnak valami sikerült, neki meg nem, és most a háttérben utálkozva, dúlva -fúlva köpködi őket. Szerintem ez szánalmas... ...hogy valaki annyira elégedetlen legyen az életével, hogy csak mások sikereit (legyenek azok akármilyenek) és életét tudja becsmérelni, meg köpködni, ahelyett, hogy a sajátjával foglalkozna, és a saját sikereinek örülne.

A másik meg, hogy ismeretlenül én nem mondanék senkiről ilyen véleményt, úgy meg pláne nem, hogy a média torz tükrén keresztül "ismertem meg" őket.
-3 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2016. 04. 03. 11:44 | #1
megértem Anettet, hogy ilyesmiket ír, alig van már terület, amiből lehet viccet csinálni úgy, hogy nem lesz belőle felháborodás, mivel neki nem sikerül viccesnek lenni, elindult a társadalomkritika irányába, kipécézett magának egy csoportot, melyről amúgy is lepereg minden, és pont leszarják az ilyen okoskodásokat.
nehogy már inspirálja valaki a címlapról egy kis testedzésre a chipset zabáló-kólát ivó, egész nap húsz lépést sem gyalogló tespedtegeket, mesélje még be nekik, hogy jó, nem vagytok szépek, de okosak vagytok, mert ilyen okosságot olvastok, hogy azok ott a címlapon hülye picsák.
-1 VÁLASZ