Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
hawkeye
defty 2016. 03. 28. 03:44 | #37
Ezekről az undorító dolgokról mindig ez jut eszembe: https://youtu.be/-evIyrrjTTY A zsidók meg megtehetnek mindent minden következmény nélkül. Gyilkolhatják a palesztinokat kedvükre úgy ahogy akarják. De azért a jóvátételt felveszik... természetesen...
+1 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2016. 03. 27. 21:16 | #36
Marha lassan fogod fel amit mondok. Nincs tett, csak parádézás. Tenni lehet csendben is, amiről csak utólag értesülnek a te rohamrendőreid. Egyébként én kifejezetten örülök, hogy csak a szájukat tépik, még csak az hiányzik, hogy tett is társuljon a hülyeség mellé. És az hogy szerinted tökösebbek mint én, az meg egy állítás a levegőnek támasztva, mert nem ismersz, tehát fingod sincs, hogy ki vagyok. Vedd már észre, hogy nem tesz a te gárdád szart sem. Odamegy valahova, megcsinálja a médiahisztit, de nem segít senkinek. Nem megy a hajléktalanoknak kaját osztani, pedig sok "igazmagyar" van azok közt is. Nem hallottam hogy karitatív dolgokat tennének. Sőt, én a saját kis kacsómmal pakolgattam a gátra a homokzsákokat Győrnél, amikor árvíz volt de a te gárdádból csak 3 embert láttam fél órára, de kb 40 féle pózban fotózták le magukat a homokzsákkal, és szépen el is párologtak. Amikor az M1 en odafagytak az emberek, akkor is kint voltam végig, annyi forróteát meg egyebet vittem ki, hogy le lehetne benne csónakázni romániáig, de a gárda valahogy ott sem volt ott. De tudod hol vannak? Ott b@zmeg ahol balhé van, meg lehet nyomatni a médiahájpot. Ha fel is tűnik néha valami pozitív megmozdulásukról fotó, akkor sem valami nagy durranás. Leginkább a verekedés, meg a balhé amiben lehet számítani a jelenlétükre. Az hogy lemegy pár barom a cigánysorra, és elver pár embert, az nem növeli a közbiztonságot, csak szítja a feszültséget. De továbbra is tartom magam ahhoz, hogy szart sem tesznek, csak masíroznak, meg balhéznak. NEM SEGÍTENEK SENKINEK SEM!
Előzmény: Ejtoernyo (29) -3 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 03. 27. 18:30 | #35
justil 2016. 03. 27. 09:38 | #34
Szerintem ne etesd tovább a trollt :)
Előzmény: Ejtoernyo (30) 0 VÁLASZ
3m3ricus 2016. 03. 27. 08:25 | #33
20%??? HOL??? Legutóbb minden időközi választáson pofára esett a pártod. Hol van akkor a 20%??? Nem kell itt kamu számokat harsogni!
Liberális? Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent az? Ugyanazt csinálja ez a csürhe, mint régebben azok, akiket Márai kritizált. Semmiben sem különbek. Tipikus "aki magyar velem tart" felfogás. Nektek a hazafiság 100 ezer forint és egy kis cigányozás.
Hányszor vonult már a lombik a csúti törpe háza elé az intézkedései miatt???
Előzmény: Ejtoernyo (30) 0 VÁLASZ
Peterson 2016. 03. 27. 00:28 | #31
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy mindenkinek, aki volt katona, és rendes kiképzést kapott, a fejébe vésték: A cél soha, semmilyen körülmények között nem lehet az ellenség elpusztítása, a cél mindig az ellenség harcképtelenné tétele, esetlegesen az élete árán is, de amennyiben lehetséges, emberélet kioltása nélkül. Az szintén jól kivehető, hogy a sértett nem tud/akar védekezni, és mivel eltelt több mint egy perc is a cselekmény elkövetése előtt, így még csak a hirtelen felindultságot sem lehetett felhozni a mentségére, ezek után kijelenthető: Itt szemmel láthatóan előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölést láthattunk.
+1 VÁLASZ
Ejtoernyo 2016. 03. 26. 23:59 | #30
Azért a biztos szavazók húsz százaléka akárhogy is nézem az egy jelentős része a magyar társadalomnak, és ahogy olvastam A Márai Sándoros cikkedet, márai sándor az akkori jobboldalról beszél és az akkori jobboldalnak volt egy olyan eszméje ami a keresztény magyar embert jogilag előtérbe helyezte másoknál, de nem esik szó arról hogy nem lehet egy ember nemzeti érzelmű, mert a jobbik inkább ez mint jobb oldal, és ha ismernéd a jobbikot, akkor ők pont a jobb és bal oldali gondolkodás ellen vannak, hogy ne csak jobb és bal oldalban gondolkodjanak mert az inkább a huszadik századra jellemző, ők inkább arra öszpontosítanak hogy ők már egy 21. párt, és senki ne azonosítsa őket a nyilassokkal és a második világháború jobboldalával, mert ha jobban megnéznéd ők sokkal liberálisabb gondolkodásúak mint a 20. század bal oldala, és például a jobbik még az LMP-t tartja ilyen pártnak, mert az LMP is a 21. század szülöttje, és mindkét párt el akar szakadni a Fidesz és az MSZP maradiságától. És ezt nem azért mondom mert én vagyok a nagy jobbikos aki ki megy a az utcára és egyenruhában masíroz, én megtartom magamnak hogy jobbikos vagyok, pont azért mert tudom hogy ha ezt felvállalnám akkor ez negatívan hatna mind karrier mind reputációs szempontból, és akkor még a baloldali liberális gondolkodású emberk papolnak az elfogadásról amikor ők azok akik elítélik azokat akik nemzeti gondolkodásúak, és itt dől meg a mai hangsúlyozom mai liberális eszme, mert a liberálisok is félre értelmezik a liberalizmust, mert ha annyira elfogadók lennének akkor nem érdekelnék őket ha valaki máshogy gondolkodik, de ők is csak azokat fogadják el akik őnekik az értékrendjükbe beletartoznak. És nagyon írod hogy az én pártom, pedig nem vagyok hivatalosan jobbikos, csak szimpatizálok velük ahogy előbb is leírtam és rájuk is fogok szavazni, de nem vagyok elvakult, de csak bennük látom a változást, de ha csalódok akkor ő tőlük is el fogok pártolni, de amíg nem tudnak bizonyítani addig igenis megadom nekik a bizalmam és károghat nekem akárhogy akárki, de megkérlek itteket hogy ne csak szidással válaszoljatok hanem adjatok építő kritikát is.

Végezetül annyit mondanék, hogy nekem van egy olyan szemléletem függetlenül a pártállásomtól, hogy:" Mindenkinek igaza van és senkinek sincs", ezen nagyon gondolkozz, el. Mert, én elismerem hogy te sem véletlenül írod amit írsz neked is vannak olyan indokok amiért azt írod amit, de kérlek és kérek mindenki mást is hogy ezeket az indokokat ismertessétek velem, mert másképp nem bővül az én ismeretem sem, és nem akarok szűk látókörűen véleményt nyilvánítani, mert ha úgy teszek akkor én se leszek különb mint egy átlag kommentelő.
Előzmény: 3m3ricus (25) 0 VÁLASZ
Ejtoernyo 2016. 03. 26. 23:19 | #29
Szerintem tökösebbek mint te mert ki mernek állni magukért, az meg nem az ő hibájuk hogy akárhova mennek kihívják hozzájuk őket a roham rendőröket, láttam én is felvételt ahol a cigányok a rendőrök védelme mögött inzultálják őket, de nem tudom akkora szájuk lett volna akkor is ha nem lennének ott a rendőrök, de a jelenlétük egyvalamit elért, mégpedig azt hogy azok a magyar emberek akik rettegnek attól hogy kirabolják és megverjék őket akár halálra is verjék őket, végre biztonságba érezhették magukat, mert ott vannak olyanok akik ki álnak értük, mert sajnos a mai világban azok az emberek jogai vannak a legjobban leszarva akik tisztességesen és nehéz munkával dolgoznak és dolgoztak, és bármennyire is szidod a betyársereget vagy a jobbikot, ők pont ezekért az emberekért állnak ki, és szerintem ez tiszeteletet érdemel... Te pedig inkább hozz fel jobb megoldást, mert azzal hogy csak szidod a jobbikot, nem teszel semmi érdemlegeset, és te se leszel különb mint a másik... ennyi
Előzmény: Traveller_x (27) 0 VÁLASZ
SilAsh 2016. 03. 26. 20:59 | #28
Ilyenkor mindig ez a film jut az eszembe:
https://youtu.be/-IVKoUcclYo
Traveller_x
Traveller_x 2016. 03. 26. 19:25 | #27
Háhá,... nem tartom tökösnek őket, hanem titeket töketlennek, ti csak pofáztok, meg bohóckodtok, vonulgattok a cukimuki mellénykében, ők meg cselekszenek. Gittegylet az egész jobbik, vicc nem más.
Előzmény: Ejtoernyo (20) -3 VÁLASZ
Csolt 2016. 03. 26. 19:06 | #26
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
3m3ricus 2016. 03. 26. 18:30 | #25
Milyen jelentős rész ért veltek? Sehol nem áltni ezt a "jelentős" részt. Márai Sándor írása tökéletesen mutatja a pártod felfogását.
http://www.tenyezo.hu/marai-mi-is-a-jobboldalisag/
Még szép, hogy nem mentek lombikosok tiltakozni. Viccelsz! A kenyéradó vezér ellen? Egyébként meg honann tudod, hogy ott csak MSZP szimpatizánsok voltak? Másban nem vagy képes gondolkodni?
Előzmény: Ejtoernyo (23) 0 VÁLASZ
Cableguy 2016. 03. 26. 15:11 | #24
ezt hívják önbíráskodásnak...
vagy esetleg gyilkosságnak...
Ejtoernyo 2016. 03. 26. 12:39 | #23
Na ez az a hozzáállás ami miatt nem vagy jobb annál aminek a Jobbikot gondolod, különböző jelzővel illeted és nem adod meg azt a tiszteletet a pártnak hogy a rendes nevén szólítsd, és ez baj, én se hívom a baloldaliakat libsinek, vagy a fideszeseket vérnarancsoknak meg ilyesmi, és ráadásul nem fogadod el azt hogy az ország népességének egy jelentős része velük ért egyet, és ez nem azért van mert anni hülye ember van, hanem azért mert ennyien értenek vele együtt, hülyék minden pártban vannak, csak nézz meg pesten egy március 15-ét, nem jobbikosok estek egymás torkának hanem MSZP-ések és Fideszesek, pedig jelentős részük időse ember akikről azt gondolná az ember hogy van annyi élettapasztalatuk hogy elkerüljenek egy mindkettőjükre nézve szégyenletes jelenetet.
Előzmény: 3m3ricus (21) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 03. 26. 12:36 | #22
Szerintem csak a kocsi takarására várt hogy kinyírhassa...
Előzmény: Gábor-79 (3) 0 VÁLASZ
3m3ricus 2016. 03. 26. 12:18 | #21
Minek írod a marhaságaidat? NEm kell a lombik seggét nyalni... Honnan is mászott elő vonagló? Csak nem a csúti törpe egyik pöcséből? Hirtelen megszaporodtak a mutyis, lombikos képek! Vajon miért? Miért pont most? Kicsit feltűnő, hogy Juhász Péter harcai után hirtelen felébredt a sok gyökér. Ettől még ugyanaz az önző csürhe marad.
Előzmény: Ejtoernyo (20) -2 VÁLASZ
Ejtoernyo 2016. 03. 26. 11:14 | #20
Én nem bunkónak tartom a megnyilvánulsáodat, inkább nagyon elfogult vagy, a németeket mondod tökösnek azért mert táborokat gyújtanak fel, pedig ez pont olyan cselekedet ami a nácizmushoz vezetett, most akkor a betyárseregnek is az lenne a dolga hogy gyújtogasson, meg pusztítsa azt aki ellen fellép. Mert, akkor te tévedésbe vagy, hogy a betyársereg vagy például a magyar gárda is azért jött létre, hogy cigányt meg migránst pusztítson, ezek a szervezetek inkább a magyar közbiztonsági hiányosságok miatt jöttek létre. Egyébként meg ne keverd a szetont a fazonnal, mert ha tényleg jártas lennél a Jobbikkal kapcsolatban akkor tudnád, hogy a betyársereg nem a jobbik, bár tényleg a szimpatizál a betyársereg a Jobbikkal és a jobbik se ítéli ela betyársereget, azért nagyon sok nézetkülönbség van közöttük, és ne keverd a kettőt, a melege felvonulásra se mondja senki hogy MSZP-sek, mert nem egy a kettő. Oroszországgal kapcsolatban meg akkor most én is új információt kapok, és alátámasztja hogy az ottani muszlimok se jobbak, tehát a Jobbiknak igaza van hogy nem érdemes beengedni őket. De, ennek most nem tudom mi köze a jobbiknak, hogy mennyi muszlim él ott... Egyébként meg ahogy te beállítod a Jobbikot, hogy hogyan gyűlöl mindenkit, de a te megnyilvánulsodból leszűrve inkább te vagy az aki gyűlölködik, te gyűlölöd a jobbikot te gyűlölöd Putyint. Nem szoktam nagyon ezt modnani, de rád teljesen igaz hogy mindenki magából indul ki, keresed az indokokat, hogy autáld a Jobbikot meg hogy milyen hülyék, de igazából nem ismered őket csak egy két negatív hír miatt amit a baloldali média fúj fel, te már teljesen ismered a Jobbikot és meg tudod mondani hogy ők semmire valók, na ez a bullshit, hogy te mindenben tisztán látsz pedig nem, csak te is olyan vagy, hogy azokat az információkat hallod meg amit megakarsz, de megkönnyítem a dolgod adok egy tippet: Van olyan youtube csatorna hogy N1tv, és ott gyakran van Vona Gáborral beszélgetés: az a címe hogy Vona7, na ha abból megnézel pár adást, akkor megtudod, hogy mi az amit a Jobbik vezetője Vona Gábor gondol, és milyen gondolatok mentén vezeti a pártot. Addig is ne gondold azt hogy azzal tudsz védekezni, hogy bunkó vagyok, nem azért írsz így inkább gyűlölét és megvetés van a szavaidban. De, te se tudsz jobb ötlettel a problémák elé állni, csak kritizálsz építő jelleg nélkül.
Előzmény: Traveller_x (17) +1 VÁLASZ
justil 2016. 03. 26. 10:25 | #19
Hát akkor nosza, kapard is el magad! Mindenkinek jobb lesz úgy, nekem nem kell olvasnom a hülyeségeidet, neked pedig nem kell tovább tépned a szádat.
Előzmény: Traveller_x (17) -1 VÁLASZ
niof
niof 2016. 03. 26. 09:46 | #18
Persze, nem tudjuk mi megy ott, nem tudjuk a pontos előzményeket sem, de az aki lőtt, közvetlenül előtte beszélt egy másik katonával. Ez lehetett akár a felettese is, és ha éles helyzetben a felettesétől utasítást kapott, hogy ölje meg, akkor mi van? Katonák nem? Az a dolguk, hogy a parancsot végrehajtsák. Ha meg támadás érte őket, simán el tudom képzelni, hogy fentebbről már előbb megkapták az ukászt, hogy a támadókat ártalmatlanítani kell. Mivel azért ott nem ritka, hogy megtámadják őket. Fő az elővigyázatosság! Na meg az elrettentés. Persze nyilván ezzel még több okot is adnak egyben, hogy még több támadás érje majd őket, de ez egy ilyen "játék". Nem kell ezt ennyire túlgondolni szerintem. Megtámadták őket, lelőtték a támadót, kész.
Traveller_x
Traveller_x 2016. 03. 26. 04:00 | #17
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: Ejtoernyo (16) -5 VÁLASZ
Ejtoernyo 2016. 03. 26. 01:19 | #16
Én szimpatizálok a jobbikkal és el kell hogy utasítsam a megszólalásaidat. Miből gondolod, hogy ez most összezavarja a Jobbikot, ennek az egésznek ehhez szerintem semmi köze. De, ahogy itt többek kommentjeiben is az elfogultságot látom, mert ha egy zsidó csak úgy agyonlő egy földön fekvő tehetetlen embert az úgy természetes, mert ott háború van és nem ttudjuk mi történt. De ha a jobbik felszólal a bevándorlás ellen akkor az már fajgyűlölet nácizmus meg ők veszik semmibe az emberi jogokat, pedig szerintem inkább a Fidesz az aki a gyűlöletre és félelemre hajt. hogy saját magának támogatottságot szerezzen. De ti mégis a Jobbikot szidjátok (akinek nem inge ne vegye magára), pedig meg lehet nézni, hogy a Jobbik nem úgy állítja be őket mint egy homogén csoport akik mind terroristák, csak megjegyzik, hogy nagyon sok közöttük a fiatal férfi, akik között nagy eséllyel juthatnak be a terroristák, és emiatt nem akarnak senkit beengedni, mert nem akarják azt megkockáztatni, hogy pár év múlva olyan események következzenek be mint Párizsban, vagy éppen a héten Brüsszelben. Ráadásul ha egyre több olyan ember van akit figyelemmel kell követni mint lehetséges veszélyforrást, akkor a terrosristákak is könnyebb dolguk lesz, hiszen a titkosszolgálat túl van terhelve és nem tudnak mindent nyomon követni. De, ettől még a jobbik nem a gyűlölet pártja, bár azt nem állítom, hogy nincs közöttük olyan aki ne gyűlölné a zsidókat vagy a migránsokat, de azt se állítsátok, hogy ilyen emberek csak a jobbikban vannak, mert bőven van gyűlölködő ember az összes párt szimpatizánsai között, legyen az Jobbikos, MSZP-s, Fideszes vagy akármi, csak nézzetek meg egy politikai facebook komment szekciót, mindenki anyázza a másikat, meg olyan gyűlölettel beszélnek egymással, hogy én szégyenlem magam helyettük is. De, ahogy most látom a Jobbikot, szerintem elég ésszerűen és megfontoltan állnak a témához, (Bár Novák Elődért én se tenném tűzbe a kezem, de Vona Gábort egy nagyon jó gondolkodású és korához képest bölcs embernek tartom aki nem zárkózik vissza az önreflexiótól sem) és a szerint cselekszenek amit jónak látnak, és nem azért hogy csak szavazóbázist szerezzenek maguknak.

A zsidó és palesztin ellentéttel kapcsolatban pedig szerintem ne nagyon tegyétek ti se a tűzbe a kezeteket, mert attól függetlenül, hogy Izrael úgy állíttatja be magát mint aki csak önmagát védi azért ne felejtsétek el hogy milyen könyörtelen eszközöket vetett be a paleszetinokkal szemben, például mikor erőszakkal lakoltatták ki őket otthonukból, csak hogy megszerezzék maguknak a területet, vagy a foszfor bomba bevetés lakott területre amit még nemzetközi egyezmények is tiltanak, vagy az hogy a gyerekeket már a palesztinok gyűlöletére nevelik, gondolok itt arra hogy Gáza bombázásakor olyan családi piknikeket szerveztek a közeli dombokra mintha csak tűzijátékot néznének, vagy a gyerekkel írattak üzeneteket a palesztin gyerekeknek bombákra, s most kérdezem én ez mivel jobb mint a nácizmus??? Ők is ugyanúgy írtják gyűlölik a palesztinokat mint annó őket a németek, és ők is felsőbbrendűnek érzik magukat ugyanúgy mint akkor a németek tették. Akkor most mi is az igazság??? Én nem gyűlölöm a zsidókat, de erős kritikával élek velük szemben, bár azt se gondolom, hogy ha a zsidók hirtelen befejeznék a háborút, akkor a palesztinok nem használnák ki és nem követnének el terror cselekményeket zsidók ellen, de ez akkor sem elfogadható, mert ha így megy tovább a palesztinok tényleg el fognak tűnni, pedig az az ő szülő földjük is, amihez minden joguk megvan, és így térnék rá arra a gondolatomra, hogy szerintem mindenkinek a saját hazájában a helye (ezt olyan szinten értem, hogy tömegesen nem vándorolhatnak el más országba, úgy hogy azzal jelentős kissebségre tegyenek szert, és ezzel társadalmi problémákat okozzanak az ott élőknek), mert ha fent akarjuk tartani a békét akkor szerintem azt az elvet kell követni, hogy mindenki a saját hazájában az úr, idegen földön ne legyen szavuk, ahogy én se tartok igényt arra, hogy például Afganisztánban, vagy Izraelben, megmondjam mi a tuti, a véleményem meg van, de nem fogok beleavatkozni, hogy ti most már pedig ne öljétek egymást mert, az nem az én dolgom, de itthon, igenis nem akarok látni, nagyszámú bevándorlást, mert most lehet mondani hogy jaj szegény menekültek, kell nekik a segítség, és sokuknak tényleg kellene, de nem vehetjük vállunkra a világ súlyát, mert mi szakadunk össze nem azok akiket erőn felül tartani szeretnénk, és még egy dolog ha beengedjük őket akkor már az Isten se fogja őket kizavarni, mert a szülő országuk ugyanúgy meg akar szabadulni tőlük ahogy mi, és nem akarják visszafogadni őket. És ez a lényeg szerintem, ha beengedjük őket és tévedünk, és itt mondjuk nagyon elszaporodnak, és például 200 év múlva ők lesznek többségben, akkor ők megfognak tűrni minket, vagy jön nekik egy ideológia mint például a nácizmus és kiírtják a népünket, az utódainkat, csak azért mert mi egy rossz döntést hoztunk, és ahogy látni pl. a Arab és afrikai gettókat, ott virágzik a bűnözés és az erőszak, ha ilyen gettók nagyon elszaporodnak, akkor senki nem fogja megállítani őket, egy esetleges polgárháborútól és ami még rosszabb egy népírtástól, és ezt most arra is értem, hogy nem csak ők mindekit ha nem esetleg mi is őket, mert mind2 megeshet, de az bizros hogy bármi is legyen, már most látszik hogy ez az egész multikulti rengeteg ártatlan életbe fog kerülni... :S

Ellnézést a hosszú kommentért. ;) és ezt nem a felétek vagy velem ellentétes véleményen lévők ellen írányulva írtam, de ezt ki kellett ezt adnom magamból!! :)
Előzmény: Traveller_x (11) +2 VÁLASZ
DemJan 2016. 03. 25. 23:59 | #15
Nem volt annál semmi. Késsel támadott egy társával egy katonára; hogy lenne már nála fegyver.

Nem szeretem a salont, mert nem pártatlan, de itt a cikk ,amit találtam.
http://www.salon.com/2016/03/25/life_under_brutal_illegal_military_occupation_the_much_needed_context_surrounding_the_slaying_of_palestinian_attackers _by_israeli_soldiers/
Előzmény: leha (13) -2 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2016. 03. 25. 23:57 | #14
Nem kell ezt túllihegni. Bárhol bármikor előfordulhat és elő is fordul. Sima bosszú volt, semmi más. Csak azért ekkora hír, mert a tuggyukkik', és a migráncso'k most a No1 hír Mo-n.
-3 VÁLASZ
leha 2016. 03. 25. 21:36 | #13
ja, az előzményeket nem láttuk.
amit látunk, hogy van három sebesült. egy izraeli katona (bár magától simán felkel a hordágyon, mindenki körülötte pörög), egy faszi a második mentő mellett (0:29-nél látszik a földön), meg ez a faszi középen. Ez utóbbi - bár szemmel láthatóan él (0:18-nál mozgatja a fejét) - nem kelti fel összesen két mentő személyzetének érdeklődését. ahogy egy katona sem térdel mellé, hogy a zsebeit kiforgassa, van-e fegyvere, bombája, igazolványa.
a faszit lelövik. 1:48-nál elég jól látszik, hogy nem véletlenül sült el a fegyver, nem hirtelen mozdulatra reagált bárki. ettől persze lehet(ne), hogy a katonának elborult az agya, de nem látom azt a hirtelen kapkodást, amit egy indokolatlan fegyverhasználat eredményezne nagyközönség előtt itt, vagy például az amerikaiaknál.

hányok tőle. mondjuk simán összekapaszkodhatna néhány habzó szájú antiszemitával. elég kicsi lenne köztük a különbség
cila 2016. 03. 25. 20:54 | #12
- Főnök, van itt egy kiterített halott is a földön. Mit legyen vele?
- Halott? Akkor azt csináltok vele amit akartok.
- Puff!
- Nézd már! Még élt, hiszen vérzik!...
- Járulékos veszteség. Nyugi, úgy sem ért volna élve kórházba. Haldoklott.
Traveller_x
Traveller_x 2016. 03. 25. 20:33 | #11
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: tjunior (10) -4 VÁLASZ
tjunior 2016. 03. 25. 20:13 | #10
Nem itt csak az ellenségem ellensége a barátom elv van. Jobbik is azért szimpatizált a palesztinokkal még nem is olyan rég.
Előzmény: Traveller_x (9) 0 VÁLASZ
Traveller_x
Traveller_x 2016. 03. 25. 19:35 | #9
Hát igen, ha elég sokáig utálsz valakit, a vége az lesz hogy megszereted. Olyasmi ez, mint amikor azért véded meg a szomszéd kölköt, mert te már annyit ütötted, hogy előjogot formálsz rá. Valami elcseszett mutáns Stockholm-szindróma lehet ez, vagy valami hasonló.
Előzmény: tjunior (8) -3 VÁLASZ
tjunior 2016. 03. 25. 19:29 | #8
Nyugat-Európában ez már nem kérdés, a migránsokat, Izraelt meg csipázzák, el fog ide jutni a magyar szélsőjobb is.
Előzmény: Traveller_x (5) -2 VÁLASZ
pumpa
pumpa 2016. 03. 25. 19:24 | #7
De tudják... téged.
Előzmény: Traveller_x (5) -1 VÁLASZ
neophyte 2016. 03. 25. 19:23 | #6
2:38 körül azt hittem, hogy még a mentős meg is fordul rajta... :D
Traveller_x
Traveller_x 2016. 03. 25. 19:16 | #5
Ez most olyan lehet a szélsőjobbnak, mint a macska hátára kötött zsíros kenyér. Nem tudják hirtelen kit utáljanak jobban, a 'migráncsokat', vagy a zsidókat.
-3 VÁLASZ
komcsi 2016. 03. 25. 18:59 | #4
"Én úgy láttam, hogy a fekvő férfi megmozdult. A katona csak egy figyelmeztető lövést adott le a szeme közé." :D

Állítólag a katona egyik társát késelte meg. De fura, hogy látszólag semmilyen gyanús mozdulat nem történt, és akkor lőtt a katona. Elborult az agya?
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 25. 18:26 | #3
Igazából nem tudni mi történt. A katona kétszer is elsétált mellette, ha ki akarta volna végezni lett volna rá alkalma.
Mégis távolabbról lőtt rá, kockáztatva hogy a megpattanó lövedék a társait találja el.
A lövésnek nem volt előjele, lehet hogy fegyverért nyúlt, lehet hogy gránát volt nála, lehet hogy bomba volt rajta.

Túl régen volt nálunk háború ahhoz hogy bele tudjuk képzelni magunkat a helyükbe. Ha egész nap lőnek ránk, egy veszélyes helyzetben nem a civilizációs kultúra pattan elő, hanem az életösztön.

"Aki rám támad az pusztuljon."
Aki nem így érez adott körülmények között az hazudik, vagy hamar meghal.
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2016. 03. 25. 18:21 | #2
A katona nem rendőr, a háború nem játék.
Spawn idézve : Ellátta a sebeit

Mélységesen elítélem, de semmit sem tudunk az előzményekről. Lehet annak a katonának a legjobb barátja halt meg a rajtaütés során. Nem védem... de lóf@szt se tudunk arról, mi megy ott...
+1 VÁLASZ
Szancso 2016. 03. 25. 18:21 | #1
Bazz! Kár volt megnézni!