Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
T1B3R1U5 2016. 03. 21. 11:20 | #11
Vadonka ez undorító és irigy reakció volt tőled! Azért, mert Te nyomorult vagy és nem vitted semmire - feltételezzük azt a megnyilvánulásodból ítélve, attól még hidd el vannak tisztességes és nagyon okos emberek akik legálisan vitték sokra! Mert miért ne lehetne a károsult egy gyermekorvos, aki valami zseniális újítást talált ki, amit a szakmájában úgy tud kamatoztatni, hogy több ezer gyermek/újszülött életét menti meg vele és ebből még anyagi haszonra is szert tud tenni - jogosan és kiérdemelten...?
Az meg, hogy még esetleg nagy vágya is volt egy ilyen autó, amit végre meg tudott engedni magának az hab a tortán... és Te annak örülsz, hogy mást megkárosítottak? Érezd már bele magadat a helyzetbe mielőtt ítélkezel és csak azt kívánd a másiknak, amit magadnak is kívánnál!
Előzmény: vadonka (6) 0 VÁLASZ
Travis Kestrel
Travis Kestrel 2016. 03. 17. 16:34 | #10
Na látom az irigykedés itt is megjelent.
Egyébként TeeJay-nek van igaza olyan szempontból, hogy az a legjobb járművédelem, ami egyedi és merőben eltér a gyáritól. A gyári védelmekkel az a probléma, hogy a neten kb. az összes autó mindenféle műszaki és kapcsolási rajza megtalálható. (az ncore is roskadozik a legújabb autók kapcsolási rajzaitól) Egy hozzáértő alaposan megvizsgálja és már látja hogy mit, hol és merre kell kiiktatni/áthidalni. Ezek a kártyás autók is pont ugyanolyan könnyen lophatóak mint a hagyományos kulcsosak, csak itt már nem a zárat fésülik ki, hanem a jeleket blokkolják/másolják.
Mataccs 2016. 03. 17. 15:36 | #9
Elképzeltem hogy valakinek szénné égeti egy autó a golyóit... brrrrrrr... Inkább vigyék az autót.. Az én autóimat már vagy 5X kirámolták, mégsenemvannak bennem ilyen gyilkos indulatok. Pont a gyolyszik.. jajj
Előzmény: TeeJay (4) 0 VÁLASZ
Dmckayals 2016. 03. 17. 11:02 | #8
Ha a tulaj totál berúgva szeretne vezetni, meg is érdemli, ha háromszor eltéveszti a kódot és szerintem mindenki jobban jár, ha működésbe lép a rendszer. (Volt a Volvo-nak egy ilyen próbálkozása, hogy szondát kellett fújni az indításhoz)
Egyébként azzal egyetértek, hogy vannak kulturáltabb módja a lopásgátlásnak, amik ugyan nem elrettentőek, de a nem kívánt káresetek megelőzhetőek vagy minimalizálhatóak vele. Tehát mondjuk nem kötik el a kocsit, csak valamekkora kár keletkezik benne, amíg buherálják, hogy hátha elindul. Részemről azok a megoldások támogatottak, amik az autót mozgás vagy üzemképtelenné teszik. (természetesen csak átmenetileg)

Előzmény: tjunior (7) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 03. 17. 07:40 | #7
Csak nehogy a tulaj totál berúgva üljön be egyszer és tévessze el háromszor a kódot :), vagy mondjuk a tulaj gyereke ne kezdjen el sofőröst játszani, amit a rendszer félreért. Vagy mondjuk ne legyen semmi extra csak hibásodjon meg a system, és 130 az autópályán kapjon az ember a szemébe egy kis paprika sprayt, "vicces" lenne. Belátható, hogy ez nem megoldás.
Előzmény: TeeJay (4) 0 VÁLASZ
vadonka 2016. 03. 17. 07:32 | #6
Lehet szemét dolog, de akinek 20-30 millás kocsira telik és ki is b@ssza rá a pénzt azt nem sajnálom ha meglopják. Szinte 100%, hogy nem tisztességes úton szerzi a pénzét. Vagy az adóval trükközik vagy mással. A kemény munkával szerzett vagyont nem szórják így az emberek, hogy vesznek egy idehaza teljesen kihasználhatatlan autót. Ez érvényes az összes lambós köcsögre is. Ezeket nem sajnálom.
-1 VÁLASZ
grmindenyssa 2016. 03. 17. 07:10 | #5
Csakhogy nálunk - minden ellenkező híresztelés ellenére - liberális demokrácia van, amelyben a tolvajnak több joga van, mint az áldozatnak.
Előzmény: TeeJay (4) +1 VÁLASZ
TeeJay
TeeJay 2016. 03. 16. 23:20 | #4
régen gondolkoztam hogy miért nem lehet olyan védelmet rakni a kocsiba hogyha beszálláskor 3próbálkozásból nem tudod beírni a helyes kódot azonnal sokkoló indul be az ülés alatt és a golyóidat szénné égeti... természetesen a sokkolóról csak a tulaj tudna illetve a kódról is...
utána biztos nem próbálkozna még 1x a tolvaj amint magához tért.
sőt én a paprika spray megoldást is díjaznám igaz utána takarítani kell a kocsit de legalább nem viszik el
ha a kód nem stimmel azonnal a szemellenző körül egy kis spray a sofőr szeme felé és garantáltan fél óráig vonyítana a fájdalomtól a kocsi mellett...

Szancso 2016. 03. 16. 20:03 | #2
Csak nyomni kell egy igent a parlamentben!

+1 VÁLASZ
sakos 2016. 03. 16. 19:38 | #1
Szerintem a kulcsnélküli rendszer sokkal összetettebb, mint ahogy a cikkben felkent "szakértő" elképzeli. Nekem az volt a benyomásom, hogy a cikk hemzseg a hülyeségektől. Megnyugodva olvastam, hogy úgy tűnik egyszerűen a saját kulcsával vitték el az autót.
+1 VÁLASZ