Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 04. 11:40 | #31
Szancso 2016. 03. 03. 17:56 | #30
Táncoljon veled a **szom! ;)


+1 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 16:33 | #29
Látod ez egy jó példa. Csak épp nem neked. :-)

Ha bíróság elé kerül az ügyed, és elítélnek, hatalmas súllyal szól majd melletted enyhítő körülményként az ittasságod.
Olyan szinten hogy a letöltendőt akár próbaidőre is módosíthatja. (Ha mondjuk első eset, és jól bizonyítható a provokáció)

Na ez a lehetőség egy diszkós "erőszaknál" nem adatik meg. Ott nincs enyhítés.
Ott még akkor is megszívtad ha utólag kiderül hogy nem mondott nemet, csak meggondolta magát.
Addigra veled végeznek az előítéletek, és a nyilvánosság.

Volt egy tanár ismerősöm, az egyik tanítványa megvádolta hogy szexet kért a korrepetálásáért. Nem történt semmi ilyesmi, tutyimutyi, szerencsétlen fickó, örül ha egyedül megtalálja a farkát. Elkapták a szülők, persze nem vitték bíróságra, pénzt zsaroltak ki belőle. Az ürge tudta mi a tét, fizetett.
Ennek ellenére szétkürtölték mindenhol hogy mit "tett".
Végül a saját diákjai védték meg. Kiderült hogy se az idő, se a hely nem stimmelt. Csak a sérelem. Ami egy rossz jegy volt.

De hiába tisztázódott az ürge, maradása nem volt, még itt Pesten sem. Ugrott a szakmája, a megélhetése, a barátai.
Úgy igazából az egész élete.

Előzmény: lilaflexninja (28) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 03. 03. 15:24 | #28
Nem akarok mindenáron vitatkozni, csak elgondolkodtat a téma.
Próbálok keresni egy valami hasonló analógiát, nehéz, de mondjuk:
valaki azt mondja nekem a kocsmában részegen, én is bepiáltam már, hogy a kurva anyám, én rohadt kis geci, az apám egy büdös-lábú tót segglyukának a váladéka, az egész családomat egy úthenger alá kéne tenni. Én meg fogom és úgy megagyalom, hogy egy hónapig kórházba kerül. Az igaz, hogy felbaszta az agyam és provokált, de én vagyok a hibás abban, hogy megvertem. Mert, hogy elszámolhattam volna háromig, illetve tudom, hogy nem ez a megoldás, és nem biztos, hogy azért anyázott, hogy megverjem, még, ha számíthatott is rá. Visszamondhattam volna ugyanazokat, és ha nagyon elfajul a dolog sarkon is fordulhattam volna. Mondhatom azt, hogy de hát részeg voltam, hát olyankor más az agya az embernek, de a részegségemért, meg főleg én felelek. Na valahogy így vagyok én ezzel a fenti témával is. A kihívó viselkedés nem bűn, molesztálni, erőszakoskodni azzal, aki kihívóan viselkedett az már igen. Szerintem.
Előzmény: Gábor-79 (27) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 14:22 | #27
Egyikünk sem gondolja hogy csak a nők lennének hibásak.
Ebben az esetben a felelősség pont úgy a férfié, mint a nőé.

Mindkét félnek fel kell mérnie a tetteinek lehetséges következményeit, és aszerint eljárni.
Persze ehhez kell hogy legyen némi maradék esze is...
Előzmény: palinkaman (26) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2016. 03. 03. 14:09 | #26
Teljesen egyetértek, részemről azért írtam a férfi oldalt, hogy kicsit ellensúlyozzam, az "a nő a hibás mindenért" kommenteket. A "hölgyek" viselkedése meg erkölcse is hagy "némi" kívánni valót maga után mostanság. Csak ugye mindennek két oldala van, és gondoltam feldobom már a másik nézőpontot is, hogy kerek legyen a vita. :P
Előzmény: Gerysama (25) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 03. 03. 13:33 | #25
Továbbra is csak azt tudom ismételni hogy egy szintén bepiált sráctól ne várj következetes viselkedést hogy higgadt fejjel képes átgondolni az egészet. A srác részéről is nézd a dolgot. Jól érzi magát, a csaj ledugta a nyelvét a torkán, fogdossa a pöcsét még jó hogy beindulnak az ösztönök. Ezért az alapvető ösztönért nem ítélhetsz el valakit. A nő éppúgy hibás ebben az esetben mint a férfi ha erőszak lesz a dologból amivel nyilván továbbra sem értek egyet. Szal ne csak a férfiakat vegyük ilyenkor elő mint fő bűnös hanem igenis vizsgáljuk meg a másik oldalt is.

A nőkre is ráférne ilyenkor egy kis önvizsgálat és az, hogy talán nem célravezető az ilyen hozzáállás mert maga alatt vágja a fát. Olyan nagy kérés hogy elvárjunk némi méltóságot a csajtól és visszafogott viselkedést?
Előzmény: palinkaman (23) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 13:20 | #24
Értem, én és elfogadom hogy ismerkedni mennek oda.
De mond meg nekem, matt-részegen, szédültre drogozva melyik társadalomelméleti vitával nyűgözi le a szintén totál beállt fószert, aki egy kukkot nem hall a bömbölő zenétől, csak annyit érez hogy egy nő dörgöli a csúnyáját az övéhez? :-D

Jogos a feltételezése hogy ennyiben nem fog megállni a dolog? :-D
Előzmény: palinkaman (23) +1 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2016. 03. 03. 13:14 | #23
Ha többről van szó, az sem sokat változtat a dolgon. Attól, hogy megcsókolt egy lány, még nem jelenti azt, hogy le is akar feküdni veled, ez az ismerkedés része. A fogdosódás viszont már más tészta, és azt is aláírom, hogy vannak ilyen ribik is (elég sok), de ettől függetlenül még a nőé a döntés joga, máskülönben erőszak a neve a dolognak. A legnagyobb különbség a motivációban: a legtöbb nő ismerkedni jár bulikba, míg a fiúk úgy mennek, hogy hátha ma megdugok valakit, és innen az a félreértés amiről itt beszélünk. Volt nekem is nem egy haverom, aki, ha ránézett egy nő, esetleg táncolt vele egyet, már azt hitte este meg is dugja. Aztán mikor mégsem, akkor nagy sértődés volt, hogy hát miért nem... azért, mert nem a "megfelelővel" kezdett.
Előzmény: Gerysama (13) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 13:14 | #22
De a világ nem így működik.
Az erősebb kutya ba....!
Ha van egy Picasso-d, és nem véded meg, jönni fog valaki aki elveszi, mert úgy gondolja hogy őt jobban megilleti, mint azt aki őrizetlenül hagyja.
Vagy valaki, aki tönkreteszi, mert így akar nyomot hagyni a világban.


A világ nem az az ideális hely aminek látni akarjuk. Ha így lenne, akkor csak fényevők élnének a bolygón.
De ragadozók élnek rajta. És egy ragadozó legelemibb késztetése:megszerezni amit akar.
Legyen az kaja, vagy nőstény.

Ezt kell elfogadni. Valahol belül még mindig ezek az ösztönök irányítanak, és védenek meg minket.
Civilizálódtunk ugyan, de ez csak egy cukormáz, amit az alkohol, és/vagy a drog egy pillanat alatt elmos.

Előzmény: lilaflexninja (21) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 03. 03. 13:06 | #21
Nem tudom, az a baj vagy nem baj, hogy mi férfiak nem kerülünk ilyen helyzetbe, mármint nem nagyon történik olyan, hogy mondjuk részegen szemezgetek egy csajjal, megy a smúzolás, aztán, kint amikor cigizünk elővesz egy műlófaszt, hogy akkor most megdug vele, én meg mondom kétségbe esve, hogy jajj nem, nem szeretném, annyira nem gondoltam komolyan. Vagy lemegyek a diszkóba (eleve kizárt) és mivel izmos vagyok feszül rajtam a póló, és minden csaj megbámulja, megtapizza a mellizmom és nyomják a szöveget, pedig nem akartam mutogatni, csak anyu kimosta az összes bő pólómat.

Igen, tényleg azért mennek az emberek ilyen helyekre, hogy bebasszanak és becsajozzanak, pasizzanak (lányok esetében tényleg szórakozás az is, hogy bepalizzák a fiúkat, mert jó a kis lelküknek, ha hódíthatnak), ha lehet, néha simán bulizni egyet, meg aki tök részegre issza magát, az megteremti magának a feltételt, hogy valami rossz történjen vele. Csak kicsit azért olyan ez, hogy, ha mondjuk egy picasso lóg a falamon és nem teszek fel függönyt meg rácsot az ablakra, attól még nem szeretném, hogy betörjenek és ellopják. Lehet, hogy csak mutogatni szeretem. Igen felelős vagyok valahol, ha megtörténik, de azért mégiscsak az lenne az optimális, ha más nem használná ki a helyzetet.
Előzmény: Gábor-79 (15) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 13:00 | #20
Ezért kell 8 oldalas beleegyező okiratot aláíratni szex előtt, és ezt videóra venni hogy tudd bizonyítani beszámítható volt! :-D

Sőt lehetőség szerint az egész aktust, nehogy az legyen hogy közben gondolja meg magát! (természetesen három példányban, egy neki, egy meg a közjegyzőnek) :-D
Előzmény: Gerysama (19) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 03. 03. 12:56 | #19
A törvény általában a nőket védi ilyen esetekben is mert az áldozat szerep is a nőkhöz illik jobban. Viszont azokrol a pasikról sincs hír akit mondjuk egy nő vert át. Ő hiába jelenti fel a csajt másnap....csak a kiröhögés lesz az osztály része. Egyenlőség? Lószart.
Előzmény: Gábor-79 (17) +1 VÁLASZ
Strogg 2016. 03. 03. 12:38 | #18
Ja igen, ez is nagyon tipic :DD
Előzmény: Gerysama (16) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 12:36 | #17
Ráadásul itt van még egy dolog.
"visszaél a nő ittasságával"
Tegyük most félre azt hogy mi a fenéért issza magát cselekvőképtelenre.
De vegyük figyelembe hogy a pasi -akit a kipakolt melleivel, a falatnyi miniszoknyájával, vagy áttetsző jóganaciba bújtatott fenékdörgölésével annak legalapvetőbb állati ösztöneit birizgálja- vélhetően pont ugyanolyan részeg.
Lehet hogy józanul inkább levágná a farkát mintsem hogy így használja, de akkor és ott pont olyan ösztön-vezérelt állat, mint a nő aki riszálással provokálja.

Miért is csattan mindig a férfin ilyenkor az ostor?

Nincs különbség aközött aki este magányos nők torkához szorított késsel szerez magának kielégülést, és aközött akit illuminált állapotában provokált egy alulöltözött nő?
Törvény szerint nincs. Csúnyán megszívta. Még ha esetleg a "nem", nem is hangzott el, csak fejben, másnap reggel.


Megoldás?
NEM KELL SEGGRÉSZEGRE PIÁLNI MAGAD!
+1 VÁLASZ
Gerysama 2016. 03. 03. 12:35 | #16
Erre csak annyit tudok reagálni hogy alap hogy nem megyünk oda 2 vagy 3-nál több "baráti társasághoz" akik mind nőből állnak ugye mert az egyiknek a barátnője (aki általában kövérebb az átlagnál) az el fogja tolni tőled a csajt :D
Előzmény: Strogg (14) +1 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 12:24 | #15
"ez a dörgölőzés, szexizés dolog, sem feltétlenül jelent kihívást, főleg, hogy már alap, hogy szexik vagyunk, pucsítunk, rázzuk a seggünket"

Vegyük ehhez a szituhoz két történetet.

Az elsőben pasasunk kinéz egy csajt, odamegy és az éppen pucsító popsihoz nyomul. Mire kettőt pislog kívül van a szórakozóhelyen (vélhetően véglegesen), és ha mázlija van nem kap egy feljelentést a nyakába.
Sztori vége.

Második eset. A csaj kinéz egy pasit, elé libben, és odadörgöli a fenekét (hoopsz, valamelyik nap láttam ilyet az Animal Planeten, csak ott majmok csinálták). Ez az a pillanat ahol a pasi barátnője/felesége éppen visszatér a mosdóból.
Vége a szórakozásnak irány haza, veszekedés, vérmérséklettől függően szétköltözés/válás/kés a hátba.
Mindez azért mert "szexik vagyunk", és bevállalósak.

Utóbbi részben megtörtént eset, a különbség annyi hogy az exem kicsit karakánabb volt, és jól megcibálta a csajt.

Felnőtt emberek vagyunk, mind tudjuk miért járunk (vagy esetemben nem járunk) ilyen helyekre.
Ez nem a lazulásról szól, nem is a minőségi zenéről, de még csak nem is a haverokról.
Ezt jól látom a lakótársamon. Frissen elvált nő, minden hétvégén nekivág az éjszakának egy ezressel, és mindig tajtrészegen jön haza. 2-3 hetente bejelenti hogy "most megdugatom magam" és ilyenkor mindig másik arc távozik hajnalban.
Párszor elmondtam neki mi várja ennek az útnak a végén, de nem igazán érdekli.

Tényleg sajnálnom kellene mikor egyszer elkapják?


Strogg 2016. 03. 03. 12:20 | #14
Nem tudom ki jár mostanában "clubozni", de én néha szolidaritásból el szoktam menni a haverokkal (szolidaritásból, mert máshol sokkal egyszerűbben és kedvezőbb körülmények közt elérem a célom). Egyre gyakoribb az a jelenség, hogy kis csapatokba tömörülve táncolnak a jányok és közben persze kokettálnak stb., majd mikor odamegy valaki elküldik őket a francba vagy egyszerűen lerázzák. Nekem azt ne merje mondani bármelyik is, hogy csak szórakozni, táncolni megy oda, mert kétlem hogy 3 órányi lötyögés a szénné játszott bulizós zenék mellett olyan felszabadult tánc lenne. Ezek kb. azt élvezik, számolják hány pasit tudnak elutasítani egy este. Múltkor is rötyögtem szépen a kezemben valami finom kis piával, mit sem törődve a környezetemmel, majd egy hölgyemény konkrétan betúrta magát elém és elkezdte gyanús közelségben mozgatni a valagát. Hátráltam. Jött utánam. Aztán végül is úgy döntöttem miért ne? Így én is elkezdtem közeledni. Na hát ekkor kb csak a paprikaspray-t nem rántotta elő éppen, majd megdöbbent fejjel elviharzott. Nem tagadom elmormoltam egy "a jó büdös k*rva anyádat". Ez az egyik eshetőség. A másik az, ha valami pasi nagyon megtetszik neki akkor minden feltétel nélkül hazamegy vele. Kérdem én, ezek után miért várnak bármiféle tiszteletet ezeken a helyeken? Lehet ilyen videócskákat csinálni, meg fröcsögni a médiában, cseszegetni a férfiakat, de amíg ilyen marad az átlag, addig nem fog változni semmi.
+1 VÁLASZ
Gerysama 2016. 03. 03. 12:17 | #13
nem hiszem hogy elolvastad volna a korábbi kommenteket. Nem csak táncika meg ivásról van szó adott esetben. Hanem többről. És igen...sokat megengednek maguknak aztán csodálkoznak ha rájönnek az ok és okozati összefüggésekre. Továbbra is állítom hogy börtönbe az ilyennel de azt is tartom hogy az a csaj akinek ilyen "modern" felfogása van az magára vessen. Aki kurvának áll ne csodálkozzon ha...
Előzmény: palinkaman (12) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2016. 03. 03. 12:06 | #12
Szerintem is felháborító az, ha egy fiú megismerkedik a diszkóban egy csajjal, és 3 óra "ismeretség" táncika meg ivás után amikor még a vezeték nevét sem tudja, nem akar dugni vele. Hol élünk??? Mit meg nem engedhetnek ezek a nők maguknak manapság... előtte ismerkedni akarnak, meg randizni, közös programokat, udvarlást... a pasi meg csak költi a pénzét rá, és még csak nem is dugta meg. Na, az ilyen felfogású embereknek valók kurvák. Náluk ha fizet, dug, ha nem, akkor nem. És mikor esetleg fordítva van a dolog, a pasi rinyál, hogy hát megcsalták... Miért, mit várt, ha vele is elment a csaj pár óra ismeretség után?
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 03. 03. 12:05 | #11
Küld a fészen egy dugnék szmájlit.
Előzmény: Gábor-79 (7) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 03. 03. 11:41 | #10
Mindegy hogy hívjuk
Előzmény: tjunior (9) 0 VÁLASZ
tjunior 2016. 03. 03. 11:37 | #9
Amiről te beszélsz az a szűzkurva.
Előzmény: Gerysama (5) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 03. 03. 11:33 | #8
Melyik részét nem értetted annak hogy én sem értek egyet az erőszakkal ilyen esetben sem? De a fene nagy liberális és elfogadó világunkban ahol mindenki viselkedését tolerálni kell/kellene sajna az is része hogy vannak népcsoportok ahol nem feltétlen jelent okos dolgot ha incselkednek férfiakkal mert azok más gondolkodásúak és esetleg radikálisabb eszközökhöz nyúlnak ha már őszerintük szabad utat kaptak.

Mellesleg női fejjel nem tudok gondolkodni. Nem hiszem hogy amit a második bekezdésben mondtál (amiben persze van igazság) át tudja gondolni bebaszott fejjel.

Tisztességes lány ahogy mondtad ritkán kerül ilyen helyzetben mert ő ugye tisztességes és tudja hol az a képzeletbeli határvonal. De a nem tisztességes lány mit csodálkozik ha egy magáról a pia miatt megfeledkezett és agresszívabb pasi (akár más nemzetiségű is ahol náluk ez nincs szokásba) elveszi amit akar? Ami továbbra is bűn persze de a pia miatt neki sem kéne megfeledkeznie magáról. A szexis tapizós, dörgölőzéses mutatványaiknál is van egy határ amit ha már átlépnek akkor ott tényleg kimondhatjuk hogy "elbaszták".
Előzmény: lilaflexninja (6) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 10:44 | #7
"Meg ez a dörgölőzés, szexizés dolog, sem feltétlenül jelent kihívást, főleg, hogy már alap, hogy szexik vagyunk, pucsítunk, rázzuk a seggünket, úgy pózolnak tini és nem tini lányok, mintha az lenne a természetes testtartás, csak mert azt úgy kell, de attól még nem akarnak szexelni."

Ezzel viszont már ott tartunk hogy a nő bármit megtehet következmények nélkül?
Mert ez "alap"?

De ha ez az "alap" akkor hogyan fogja jelezni egy férfinak hogy igazán tetszik neki, és nem csak bulizik épp?
Nekifutásból beleugrik a farkába? Vagy ott helyben fiút szül neki??? :-D
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 03. 03. 10:39 | #6
De miért akarna többet? Azért másképpen működünk férfiak és nők. A férfiak állítólag egyből lukra mennek, az már nem is buli, ha nem lehet belógatni valahova, de azért a nőknél van olyan, hogy szeretik a himihumit, de nem akarnak többet, meg nem akarják megbaszatni magukat, csak szórakoznak, jól érzik magukat. Sőt emlékszem még fiatal koromból, hogy én sem akartam minden csajt aznap este rögtön meghágni, akivel smároltam. De ha még úgy is látszik, hogy többet akar, ha meggondolja magát, akkor ez van, azt azért el kell fogadni.

Nem mondom, tisztességes lány persze ritkán kerül olyan helyzetbe, hogy egész este hagyja magát széttapizni, aztán meg hirtelen megdugják, de a nem tisztességes lányokat sem illik megerőszakolni. Meg ez a dörgölőzés, szexizés dolog, sem feltétlenül jelent kihívást, főleg, hogy már alap, hogy szexik vagyunk, pucsítunk, rázzuk a seggünket, úgy pózolnak tini és nem tini lányok, mintha az lenne a természetes testtartás, csak mert azt úgy kell, de attól még nem akarnak szexelni. Kábé ahogy a vörös hajúak se mind bővérű nők, vagy prostik.
Előzmény: Gerysama (5) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 03. 03. 10:30 | #5
De az már kevésbé megbocsájtható amikor a női incselkedés nem abban merül ki hogy tánc meg talán egy kis beszélgetés hanem a férfihoz való erotikus dörgölőzés/fogdosás vagy esetleg smárolás. Hacsak a nő nem tök részeg, aki már azt sem tudja hol van akkor abban az esetben valóban jogos a feltételezés hogy többet is akar. Természetesen nem fogadom el ilyen helyzeten a férfi által kezdeményezett erőszakot, de azért valahol a lelkem mélyén igenis megértem. Ezekért a "nőkért" meg általában nem kár.
Előzmény: Gábor-79 (4) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 10:24 | #4
"my bad"

Tehát az "én hibám".
Én vagyok a hibás mert férfiként azt feltételeztem hogy egy diszkóban, a velem táncoló, nekem mosolygó csaj többet is szeretne.


Vétkes vagyok. Mea Culpa! :-D


(Azért azt jelzem, hogy ebben az esetben is teljesen elfogadott a "nem".Még akkor is ha a nő viselkedése adta az okot a félreértésre.)
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 10:19 | #3
Igen, lemaradt az úriemberről a "kalap"! :-D
Előzmény: Gerysama (2) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 03. 03. 09:57 | #2
Ezek a "szexi bevállalos ribik" általában az utólagos nem mellé gyakran összeszednek valami nemi betegséget vagy akár AIDS-et. Itt-ott amott előfordul az ilyen amikor hazavisznek néhány sötétebb bőrű turistát vagy bevándorlót. Ezekről sem nagyon lesz video gondolom.
Előzmény: Gábor-79 (1) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2016. 03. 03. 09:43 | #1
Értem én, így normális. Amikor a nő közli hogy nem, és a férfi ezt elfogadja.
(Még akkor is ha előtte órákon át incselkedtek vele, és mulattak a pénztárcája terhére.)


De vajon arról is forgatnak majd egy videót mikor az a "nem" csak utólag válik nemmé?
Mondjuk másnap reggel mikor ráébred hogy "hoppá, nekem van barátom/férjem"?
Vagy mikor józanul már nem is jön be annyira az esti pasi?
Vagy csak kijózanodva ráeszmél hogy ő mégsem az a "szexi, bevállalós ribi" akinek előző este gondolta magát, mikor két pasit rángatott be a szobájába?

Mert ezeket a videókat is szívesen megnézném, nem csak azokat amikben a "férfiak mind disznók"...