Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 02. 12. 07:04 | #14
És akkor tudja az ember, hogy mit gondoljon!?

De sebaj, mert úgyis kezdünk bebújni az orosz seggbe. Persze attól még, biztos, hogy mint mindig a rossz oldalt választjuk.
Előzmény: komcsi (13) 0 VÁLASZ
komcsi 2016. 02. 11. 16:00 | #13
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 02. 09. 12:14 | #11
Jujjdejólmegmondtad :) Szerintem az a naiv, aki azon háborodik fel, hogy a Soros, vagy bárki más, pénzelni próbál egy kormányt, vagy ellenzéket. De most komolyan, van ember, aki tényleg úgy gondolja, hogy van egy ország, annak van egy igazhitű, mindentől független kormánya, akit valami pénzes karvaly meg akar támadni, hogy a maga érdekei szerint bábozzon, és hogy ez valami különös eset? Hogy az egyigaznemzeti kormányt nem pénzeli valaki? Nem az a naiv, aki úgy hiszi, hogy majd a Jóska, az utca végéből, aki a gyűlésen mindig hangosan élteti hazánkat, az odacsap minden rohadt karvalynak és sarlósnak, az majd a mi érdekeinket figyeli, az majd ezeréves államot épít, dacolva minden külső gazdasági hatalommal?

Nem tudom mások milyen világban élnek, illetve mit szűrtek le a történelemből, de én azt, hogy minden országot, királyságot, birodalmat a gazdasági érdek irányított, bármiféle háború, idea, izmus mögött tisztán gazdasági célok voltak. Bármiféle váltás arról szólt, hogy most már én akarok a hatalomra kerülni, én akarok diktálni. Ha ez naivitás, akkor legyen.

Már beszéltünk erről, emlékszem, hogy de a nép, a nemzet, az ország érdekeit néző embereknek kéne a parlamentben ülni, de számomra ez szép magyarsággal mondva bullshit. Nem hiszek ilyenben. Lehet, hogy valaki hangoztatja, hogy igen, az ország érdekes ezt diktálja, megvédjük a hazát, a nemzet örökké élni fog, de ez is csak egy eszköz arra, hogy odakerüljön a fazékhoz. Illetve, hogy aki hátulról toszogatja, az odakerüljön.

Vagy most mi? Naivitás azt gondolni, hogy Soroson (akinek amúgy leszopkodná a farkát ez a brancs is, ha épp egyeznének az érdekek) más nagy pénzemberek is irányíthatnak másokat, bárkit, mindenkit? Hogy azokon kívül, akikről tudunk, mint pl. ez a soros, vannak olyan emberek, csoportok, akikről fogalmunk sincs és nem is lesz? De mi (mármint ti) anyázunk itt Soroson, meg Bildentökömtudja csoportokon, meg karvalytőkén? Ugyan már, az a naiv, aki ezeknek bedől, nekiugrik.

És akkor tessék, jön egy ilyen videó (amit ki lehet magyarázni, hogy akkor, közös volt a cél, azóta feleszméltünk, rájöttünk, konzervatívok lettünk, megtudtuk ki az ellenség), ami azt mutatja, hogy még ők is? Még őket is? Miért nem hallunk arról, most ki pénzeli ezeket? Csak, hogy ez a dög Soros bele akar szólni a politikába? A fidesz mögött ki szól bele vajon? Vagy a jobbik mögött? Kik pénzén, hátszelén és segítségével dölyfösködnek, meg jártak egyetemre, meg tehetik meg, hogy politikusok legyenek, amíg te vagy én (jó én nem sokat) dolgozni kényszerül, hogy eltartsa a családot?
Előzmény: hawkeye (10) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2016. 02. 09. 10:08 | #10

Nekem annyira furcsa, hogy fel vagyunk háborodva, pro és kontra, amikor esélyét látjuk annak, hogy a világot a gazdasági érdekek irányítják. Hogy egy ország vezetése, vagy ellenzéke, vagy ura, vagy királya, a gazdasági érdekeit, vagy épp másét tartja fontosnak. Hogy azt gondoljuk, talán lehet hogyan ember, aki azért akar a csúcsra törni, hogy a nép érdekeit nézze, és ne a sajátjáét, vagy aki mondjuk pénzelte addig."

Ennyire naív még te sem lehetsz.
Mondd, nem a Soros pénzel, hogy ilyeneket írsz..?
:)
Előzmény: lilaflexninja (8) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 02. 08. 08:35 | #9
Biztos, hogy hamisitvány, mert ugye ov egy konzervatív, nett ember. Tuti, hogy nem volt fiatalon ilyen borostás, libsi kinézetű suhanc. Az nem létezik!
Előzmény: thisisreal (3) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2016. 02. 08. 08:33 | #8
Legalább van, kit utálni. Amúgy meg nem vennék mérget arra, hogy egy pénzember, aki el akar valamit érni, az attól még elbukna, hogy nem az egyik, hanem a másik párt van hatalmon. Nagyobb érdekek, és nagyobb hatalmak vannak, az aktuális pártoknál és hatalomnál. Nem hinném, hogy valaki, aki bármilyen uralomra tör, annak nincs B-terve, és nem pénzel mindenkit, aki él és mozog. És teljesen mindegy, hogy Soros, vagy Rockefeller, vagy Rotchild, vagy Bilderberg, vagy Dalai Láma, vagy akárki.

Nekem annyira furcsa, hogy fel vagyunk háborodva, pro és kontra, amikor esélyét látjuk annak, hogy a világot a gazdasági érdekek irányítják. Hogy egy ország vezetése, vagy ellenzéke, vagy ura, vagy királya, a gazdasági érdekeit, vagy épp másét tartja fontosnak. Hogy azt gondoljuk, talán lehet hogyan ember, aki azért akar a csúcsra törni, hogy a nép érdekeit nézze, és ne a sajátjáét, vagy aki mondjuk pénzelte addig.
Előzmény: kissfreezer (7) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2016. 02. 05. 21:01 | #7
Nekem úgy tűnik, hogy ez a Soros György arra tette fel az életét és az üzleti karrierjét, hogy egyeduralmi hatalmat szerezzen Magyarország felett úgy, hogy kormányra segít egy zsoldos pártot. Szerencsétlenségére (és a mi szerencsénkre) legtöbbször a cél előtt buktak meg a tervei, amikor a befektetését akarta végre nyereségre váltani. Ez a vagyonos boldogtalan, jelenleg felváltva támogatja a liberális ellenzéki pártokat. Azt nem tudom, hogy most éppen hogy áll a 444-el, de az tény, hogy a 444 is Sorosnak köszönheti a beindulását, természetesen nem csak kormánybuktatás céljából, hanem a segítégével kormányt tudjon alakítani az Együtt-PM Bajnai Gordon vezetésével.
Sok fejfájást okozott ez a faszi, de mégi röhögni való, hogy mindig a cél előtt hasal el.
hawkeye
hawkeye 2016. 02. 05. 15:38 | #6

Roppant frappáns elnevezés. Teljesen fedi a valóságot....
Előzmény: norbertvincze (5) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 02. 05. 15:07 | #5
soros simán kiérdemelhetné a gazdasági hitler címet.
SilAsh 2016. 02. 05. 14:56 | #4
A jelek szerint nem sok eredménnyel.
Nem tudja ez a Soros, hogy politikusoknak nem szabad pénzt adni?
Most futhat utána.
thisisreal 2016. 02. 05. 12:46 | #3
"Fideszes kollégámnak megmutattam a videót, azt mondta rá hogy ez egy hamisított felvétel és hazugság.:))))))))))))))))))))"
+1 VÁLASZ
tjunior 2016. 02. 05. 11:55 | #2
Remek kis fricska :)
3m3ricus 2016. 02. 05. 11:24 | #1
A kretén híveket úgyse érdekli a tények... Ezt a videót is biztos Gyurcsány csinálta, meg a mockosz kisz hobbitkák.