Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
norbertvincze
norbertvincze
norbertvincze 2016. 05. 14. 18:46 | #17
ennyi pénzből simán kiírtják az isis-t vagy újraépítik fél szíriát
https://www.rt.com/news/343016-germany-refugee-spending-2020/
norbertvincze
norbertvincze
DemJan 2016. 02. 05. 19:29 | #14
"German spy agency says ISIS sending fighters disguised as refugees"
http://www.reuters.com/article/us-germany-security-idUSKCN0VE0XL?feedType=RSS&feedName=worldNews

Azért ennek megállapításához tényleg titkosszolgálat kell...
hawkeye
hawkeye 2016. 02. 05. 15:44 | #13

Ne feledd, a kapitalistának soha nem elég a profit! A fajtája mindig többet és többet akar, bármi áron. És kb. az ezredforduló óta semmi sem számít, csak a rövid távú haszon. Nézd meg, pár országban rabszolgákkal dolgoztatnak....
Előzmény: Gerysama (12) 0 VÁLASZ
Gerysama 2016. 02. 04. 20:53 | #12
Hát ha én a németek helyében lettem volna nem a nyugdíj korhatárt növeltem volna meg mert végülis a német gazdaság elég stabil és erős ahhoz hogy el tudjon látni x mennyiségű öreget.

A migránsokat meg pláne nem hívtam volna be mert ahogy mondtad csak a lóvét veszik ki az államkasszából. Hanem a gyerekvállalási kedvet meghozni. Különböző juttatásokat vagy komoly kedvezményeket adni azoknak a pároknak akik gyerekvállaláson gondolkodnak.

Ezzel biztosan növekedne a lakosság, ami a későbbiekben akár stagnálhat is mint japánban. Ha meg nem elég gyorsan növekszik maximum de csak maximum, behívatnék x mennyiségű dolgozót német honba de SEMMIKÉPP sem a 3. világból származik....bár talán arra sem lenne szükség mert amennyi kelet európai oda megy....
Előzmény: nkmedve (10) +1 VÁLASZ
nkmedve 2016. 02. 04. 19:46 | #10
Na jó, az előző kommentem nem ment el valamiért... A lényeg belőle ez lett volna:

Ez a gyakorlatban nem igazán működik, oda kell megfelelő számú fiatal akik el is akarnak tartani téged, ami a jövőben problémás lesz a németeknél. A befizetéses, központi elosztásos nyugdij csak egy stabil társadalomban működik, ahol már megállt a születések számának csökkenése. Ez idővel be fog következni (nem kell attól tartani hogy kihalunk a születések csökkenése miatt), de addig is megoldás kell a nyugdij problémájára, ami áldozatokkal jár (pl. korhatár növelése).
Ahogy a németek próbálják megoldani a problémát, hogy beimportálnak pár millió fiatal,t akik valószinűleg inkább kivesznek pénzt a rendszerből (először segélyek, majd nyugdij formájában), inkább csak ront a helyzeten.

Ha már a gyerekvállalásról, születések számáról volt szó, az utóbbi idők incidensei (beleértve a fenti videót is) szerintem nem lesznek túl jó hatással a németek gyerekvállalási kedvére az elkövetkező években. Szóval többszörösen is szivnak ha nem oldják meg migrációt nagyon hamar.
Előzmény: Gerysama (8) 0 VÁLASZ
dude 2016. 02. 04. 19:40 | #9
Pedig inkább barátkozhatnának egymással, a zsidógyűlölő vén náci meg a zsidógyűlölő arab.
Gerysama 2016. 02. 04. 18:24 | #8
Azért ha ledolgoztál egy egész életet akkor azért joggal várhatod el hogy "eltartsanak" a fiatalok
Előzmény: nkmedve (6) 0 VÁLASZ
hawkeye
nkmedve 2016. 02. 04. 14:22 | #6
"benne van a pakliban az is, hogy a német is inkább tart házi állatot, mint hogy gyereket vállaljon, így bepróbálkoznak hogy ilyen mód biztosítsák az ország létszámának pótlását. "

Én csak azt nem értem, hogy miért kell a populációt mesterségesen fenntartani/növelni ilyen módon. Teljesen természetes hogy egy fejlettebb társadalomban csökken a születések száma, és pont ez az ami hosszabb távon megfékezheti a túlnépesedést egy adott környezetben. Egy bizonyos népességcsökkenés után úgyis beáll egy egyensúlyi helyzet (és esetleg létrjön egy fenntartható, fejlett társadalom).
A németeknél puszta önzésről van szó, az emberek foggal-körömmel ragaszkodnak a nyugdijukhoz és abban reménykednek hogy ha betelepitenek néhány millió fiatalt akkor az majd fizeti nekik a semmittevést az öregkorukra (hát nem fogja). A nyugdijrendszert kéne átalakitani alaposan, arra törekedni, hogy az emberek öreg korukra is aktivak akarjanak maradni (persze bizonyos korlátok között), és ne eltartatni akarják magukat, vagy aki nyugdijat akar az saját magának gondoskodjon róla.
Előzmény: norbertvincze (4) +1 VÁLASZ
kissfreezer 2016. 02. 04. 13:02 | #5
A mi történelmünknek is megvannak a mártírjai akiket gyászolunk, de pont az ők halála az, ami segített jobbá tenni a világunkat mára. A muzulmán világnak is szüksége van mártírokra a józanodáshoz, ezért az nem segítség a népüknek, hogy beengedjük őket, hogy itt találjanak maguknak csatatereket.
Előzmény: vadonka (3) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2016. 02. 04. 12:40 | #4
benne van a pakliban az is, hogy a német is inkább tart házi állatot, mint hogy gyereket vállaljon, így bepróbálkoznak hogy ilyen mód biztosítsák az ország létszámának pótlását.

Működőképes lehet elméletben, de milyen áron? Láthatjuk a svéd számokat az elmúlt 40 évről, mi történik, ha arabokkal akarják megtölteni az országot:
300%-al nőtt a bűnözés
1400%-al a nemi erőszak

http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape
Előzmény: kissfreezer (2) 0 VÁLASZ
vadonka 2016. 02. 04. 12:27 | #3
...de addig még lesz egy jó kis vérontás. Másképp ez nem fog menni már.
Előzmény: kissfreezer (2) +1 VÁLASZ
kissfreezer 2016. 02. 04. 12:03 | #2
Ha ma lezárná Németország a határait és semmilyen menedékkérőt nem fogadnának be, sőt...! a meglévő menedékkérőket kiutasítanák az országból, akkor is csak pár százalékukat lehetne az országból kitoloncolni a gyakorlatban és azokat is nagyon-nagyon magas áron, szóval ez a csürhe még sok gondot fog okozni.
Értem azt a szándékot a németek felől, hogy a múlt bűneit akatrák ezekkel a "jócselekedetekkel" helyrehozni, de Európa is átment sok sok háborún és nehézségen, amíg végre helyreált a béke, szóval nem kellene most Európai emberek szenvedjenek mások helyett. Talán pár évtized múlva felfejlődnek a muszlimok is arra a szintre, hogy jobb megoldások is vannak az erőszaknál.
+1 VÁLASZ
norbertvincze