Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 12. 21. 11:12 | #14
Neked is hiányzik izé012 mi?
Előzmény: norbertvincze (13) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 12. 20. 19:35 | #13
senki nem dobja be az alfa hím témát?
Nas
Nas 2015. 12. 20. 18:00 | #12
Lazán kapcsolódik, de beszartam ezen a reklámon. :D Who will win? - jó kérdés... Mivel nyerünk, ha a férfiak és a nők folyamatosan támadják egymást, vagy ha belátják, hogy ez mennyire nevetséges és felesleges? Mindenki döntse el maga.

https://www.youtube.com/watch?v=5c65XiU9WlY
Nas
Nas 2015. 12. 20. 17:26 | #11
Úgy bírom, amikor a férfiakról vagy a nőkről úgy beszélnek mintha a másiktól független állatfaj lenne, ami önmagában ki tud halni. Agyrém már, hogy alapvető biológiai elvekkel mennyire nincsenek egyesek tisztában. Egyszerre fognak az emberek (férfiak és nők) kihalni, ha kihalunk, ilyen nincs, hogy az egyik nem előbb tűnik el, vagy faji szinten átalakul a másikba. Persze, és onnantól kezdve szűznemzéssel szaporodunk majd...? (Megjegyzem, még a szűznemzéssel (is) szaporodni képes állatfajoknál sem tűnnek el a hímek, mert a szexuális szaporodás előnyeit egyik faj sem engedheti meg magának, hogy ne használja ki.)

Egyébként az sem igaz, az is csak a nemek közti ellentétet szító hisztériakeltés része, hogy manapság a férfiak "elnőiesednek", a nők meg "elférfiasodnak". Változik a kulturális szerepkör, változnak a szokások, elvárások, de valójában régebben sem voltak a nők egyáltalán "nőiesebbek", szelídebbek, a férfiak sem "férfiasabbak", erőszakosabbak, stb., csak más társadalmi elvárásoknak kellett megfelelniük, más neveltetést kaptak, mást mutathattak ki. Ne keverjük már ezt össze a biológiával! Ősidők óta régebben is nem egy családban az asszony hordta valójában a nadrágot, a férfi meg befenyítve csinálta, amit mondtak neki. Még uralkodócsaládokban is szép számmal előfordult az ilyesmi, csak kevésbé volt látványos, mert kifelé szigorúan a sztereotíp szerepköröket kellett mutatni. Ennyi. Ma már kisebb az erre vonatkozó nyomás, jobban megmutatkozhat mindenkinek a valódi énje. Ezt viszont súlyos hiba visszalépésként értékelni. Mind a férfiak, mind a nők jobban járnak, ha azok lehetnek, akik valójában lennének. A család is jobban működik akkor, ha mindenki azt csinálhatja, amihez tényleg érzéke, tehetsége van, nem pedig előre leosztott szerepeknek kell megfelelniük. Ha a nő szeret jobban barkácsolni, a férfi meg ügyesebben főz, akkor mindketten jobban járnak, ha mindenki azt csinálhatja, amiben jó, és a nemétől függetlenül elismerik benne. Ettől semmivel sem lesz az egyik kevésbé nő, a másik meg kevésbé férfi, hagyjuk már ezt a f*szságot! Még mindig túl sok tevékenységi kör, használati tárgy, stb. kap nemi identitás szerinti besorolást, aminek valójában az égegyadta világon semmi köze ahhoz, hogy a használójának heréje vagy petefészke van... Pont az eddigi merev, mesterséges felosztás volt a természetellenes.
+1 VÁLASZ
Rockstopper 2015. 12. 20. 09:29 | #10
Ha elnőiesednek, hogy halnak ki a "férfiak"? Akkor már nők lesznek, nem férfiak. Ez kérem paradoxon.

Tehát, ha valaki kihal az csak nő lehet. Senki sem marad?
blackmumus 2015. 12. 19. 22:16 | #9
Nem halnak ki a férfiak csak több lesz a buzi, így több nő marad a normálisaknak :)
Előzmény: vbk (5) -1 VÁLASZ
rermo 2015. 12. 19. 15:03 | #8


Tele van a világ idiótákkal ...élükön ezzel a Csernus ... " doktor ... ??? " -ral .
Előzmény: bungle (7) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 12. 19. 13:57 | #7
http://velvet.hu/randi/2015/12/16/csernus_a_csajok_nem_tudjak_hogy_ezzel_a_ferfi_nemi_szervuk_novekszik/

"A lányok elképesztő módon maszkulinizálódnak. Én ezt úgy fogalmazom meg, hogy rengeteg, és egyre több a tökös nő. „Határozott vagyok”, „erőszakos vagyok”, „majd én megmondom”, „mindig mindent jól tudok” - ilyeneket szoktak mondani, de a csajok nem tudják, hogy ezzel valójában a férfi nemi szervük növekszik. Ezt csak fejlesztett érzelmi intelligenciával lehet kezelni és helyre rakni, de a pasiknak meg nagyon alacsony az érzelmi intelligenciájuk, és erre nem is figyelnek, úgyhogy a nők egyre bizonytalanabb pasikkal fognak találkozni. És egyre több az úgynevezett feminizálódott pasi. A hiteles nemi identitások felborultak."
thisisreal 2015. 12. 18. 16:34 | #6
A cikket szponzorálta: a gumiférfiak és vibrátorok gyártója. ;)
+1 VÁLASZ
vbk 2015. 12. 18. 13:47 | #5
Utajovobe.eu honlap, mint információforrás? Alig gázabb, mintha az ufómagazinból linkelnél! Tipikus sötétzöld-newage-bullshit...

a)
Miért is halnánk mi (férfiak) ki??
-Megváltozik (csökken) a megszülető fiú/lány babák aránya?
-NEM!
(Nem beszélve arról, hogy nélkülünk reprodukció sincs...)

b)
A férfiak nőiesednek el biológiailag?
Nem nagy kunszt szép kék háttér előtt egy női és férfi vonásokkal egyaránt rendelkező arcot rajzolni, DE: Ha régi fényképeken megnézem (az akkor még 25-30 éves) nagypapáim, dédpapáim arcát; és összehasonlítom az enyémmel, nem látom nagy különbséget. Leszámítva, hogy nem hordok sem bajuszt, sem szakállt.

Valaki talált PEER-REVIEWED folyóiratban olyan publikációt, amely összehasonlítja a mai férfiak vérében lévő nemi hormonok koncentrációját a 30-50 évvel ezelőtti férfiakéval? Kétlem! (Régebben mérni sem tudták...)


A belinkelt honlap "kutatásokról" beszél. Jellemzően nem jelöli meg a forrását...
Nos, a KUTATÁSok megfigyelésből, reprodukálható kísérletekből, mérésből állnak, amik eredményét LEKTORÁLT SZAKMAI FOLYÓIRATOKBAN (nem a dailymirrorban/telegraphban) publikálják.
+1 VÁLASZ
pootyca 2015. 12. 18. 13:35 | #4
Ugyan nem vagyok genetikus, de... A cikkből nem derül ki, hogy ezek a vegyi anyagok károsítják-e a génállományt. Ha jól sejtem, amennyiben nem, akkor nem fokozatos elnőiesedésről van szó, hanem csak egy bizonyos szintűről. Valamint nem halnak ki a férfiak, hiszen a fogantatás pillanatában megmarad a nemek aránya.
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 12. 18. 11:28 | #3
ajjajj, át kell írni a férfi princicipipiizéiumokat! "Szeretnénk, ha fianknak az önmegvalósítást az jelentené, ha unokákat szülnének nekünk."
közlegény
közlegény 2015. 12. 18. 10:55 | #2
és a férfi hormonok, és a nők elférfiasodása?
DemJan 2015. 12. 18. 10:54 | #1
Erről már évekkel ezelőtt is volt szó, de am úgyis tudunk majd férfiakat gyártani, ha akarunk, nem?