Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Nas
Nas 2015. 10. 28. 13:41 | #33
Igen, persze, PUA terepgyakorlaton... :D Nálunk alapvetően azt hívják terepgyakorlatnak, amikor az ember kiszabadul a laborból / előadóteremből, és a természetben, nomád körülmények között, hegyen-völgyön, tökön-paszulyon keresztül, sárban-avarban turkálva próbálja meg a tudását kipróbálni. Nekem nagyobb esélyem volt rá, hogy ilyen körülmények között találom meg azt a szerencsétlent, aki ugyanolyan hibbant mint én, mint "normális" emberek között az utcán vagy pláne egy szórakozóhelyen. :) Ott én tájidegennek érzem magam.

Ezektől a PUA baromságoktól amúgy is sugárban hányok...pláne, hogy így utólag rájöttem, hogy lehet, nálam is bepróbálkoztak már ilyesmivel (jelzem, nem jött be, pedig akkor még nem tudtam, hogy valószínűleg ez a hülyeség van mögötte). Emberek! Ne! Nagyon szar módszerek ezek, és roppant átlátszó, hogy valamiféle protokollt követ valaki csajozás közben.
Előzmény: thisisreal (32) 0 VÁLASZ
thisisreal 2015. 10. 28. 10:23 | #32
Állítólag (én is csak olvastam) vannak ilyen PUA tanfolyamok, és ott hívják "terepgyakorlatnak", mikor kiviszik a friss PUA-kat gyakorolni utcára, szórakozóhelyekre, hogy nőt is lássanak, esetleg még le is szólítsák őket. :D Valami hasonló volt nálatok is? ;)
Amúgy gratulálok, nem kevés szerencse kell, hogy pont azzal hozzon össze a sors egy ilyen "véletlen" során, hogy minden passzoljon!
Előzmény: Nas (30) 0 VÁLASZ
Strogg 2015. 10. 27. 20:53 | #31
A legenda szerint még mindig szedegeti a vázlatpontjait és pötyögi a kommentjét, ezért nem látjuk.
Előzmény: lilaflexninja (26) +1 VÁLASZ
Nas
Nas 2015. 10. 27. 20:45 | #30
:P Munkahelyen soha nem ismerkednék, társkeresőzni meg még életemben nem társkeresőztem. Terepgyakorlaton ismertem meg a férjemet. :)
Előzmény: thisisreal (27) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2015. 10. 27. 20:43 | #29
Oké, hiszek neked, még soha nem társkeresőztem. Csak látatlanban ugye mindenki azt mond magáról, amit akar - bár ez persze akkor is igaz, ha élőben látod a fejét valakinek. Az biztos, hogy a neten keresztül olyan embereket is megismerhet az, aki társat szeretne keresni, akivel lehet, hogy egyébként a büdös életben nem futott volna össze mondjuk véletlenül az utcán (és ha össze is futna, nincs ráírva a homlokára, hogy hasonló az érdeklődési köre, ízlése, stb.).
Előzmény: vadonka (24) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2015. 10. 27. 20:38 | #28
Istenek mentsenek. :D Akkor inkább önkéntes aszexualitásba menekülnék életem végéig.
Előzmény: közlegény (25) 0 VÁLASZ
thisisreal 2015. 10. 27. 17:11 | #27
Akkor te a munkahelyeden ismerted meg a férjed, vagy társkeresőn? :D
Előzmény: Nas (23) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 10. 27. 13:55 | #26
Pedig annyira hiányozik innen a véleménye. Pont én is vártam, hogy ugrik a posztra. Lehet, hogy továbbképzésen van.
Előzmény: közlegény (25) +3 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2015. 10. 27. 12:38 | #25
csak nem izé012 a szerencsés? mert mostanában nem nagyon kommentel, az ilyen postokra pláne ugrana :)
Előzmény: Nas (23) +1 VÁLASZ
vadonka 2015. 10. 27. 11:44 | #24
Azért én változatlanul azt mondom, hogy a netes társkeresők működnek. Több hosszabb rövidebb kapcsolatom volt olyanból és a mostani ami már 6 éve tart is onnan van. Kinézel valakit aki szimpi, vagy akár többet, írsz mindnek, aztán a sokból már tuti lesz aki válaszol. Volt amikor egy tucat csajjal leveleztem egy időben és randiztam is egy hét alatt 3 különbözővel, és eggyel se jött össze semmi, próbálkoztam tovább. A lényeg, hogy a nagy pofára esést megspórolod mert akinek nem vagy szimpi vagy fordítva azzal már találka sincs. Ezzel szemben a szórakozóhelyen meg rohadt megalázó volt amikor 10ből 8 csaj elküldött a halál f..ra úgy, hogy lehetőleg mindenki más is hallja. Megszégyenítő és olyankor én is úgy álltam hozzá, hogy minden nő kurva amelyik nem az vagy 180 kiló vagy foglalt. Szóval végleg befejeztem a szórakozóhelyes társkeresőt. Az utcán leszólítás talán még szánalmasabb. A netes társkeresővel is volt olyan, hogy találkoztunk de nem volt meg a szimpátia aztán elköszöntünk egymástól és heló, de azért akivel már a találka összejött ott már azért 1-2 órát minimum beszélgettünk. Másképpen ennek esélye sem lett volna. Szóval egy jó nagy rostát elvégez helyetted az online társkereső oldal így azért a picike önbizalommal rendelkező és nem éppen alfahímeknek is jut esély. Ha ismét párt kéne keresnem csak ezt a módszert választanám újfent.
Előzmény: Nas (23) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2015. 10. 27. 10:39 | #23
Kínában valóban az elcseszett egykepolitika miatt tolódtak el ennyire a nemi arányok (meg is vannak a következményei...), de Magyarországon is több a fiatal férfi, mint a fiatal nő (ld. 13. kommentem).
Az valóban jó kérdés, hogy ma hol tud egyáltalán ismerkedni, aki ismerkedni akar. Munkahelyen házinyúlra nem tanácsos lőni, normális szórakozóhely gyakorlatilag nincs, a netes társkeresés lutri, utcán meg felnőtt ember azért már nemigen ismerkedik. Leginkább spontán jöhet össze pl. közös hobbi révén vagy baráti társaságon keresztül, de nyilván nem könnyű. Örülök, hogy én is már csak a partvonalról szemlélem ezt a játékot. De aki benne van, annak biztos, hogy nem az a megoldás, hogy legyint egyet, és feladja, hogy "háhh, nincsenek normális nők/férfiak, vagy mind foglalt"...
Előzmény: vadonka (21) +1 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 10. 27. 10:20 | #22
"Ha most válnék egyedülállóvá akkor tuti ezek közül az oldalak közül választanék..."

Óóó, az manapság nem feltétel! ;)
www.ize.hu/index.php?search=viszony.hu
Előzmény: vadonka (21) 0 VÁLASZ
vadonka 2015. 10. 27. 07:34 | #21
A kínaiak/japánok/kóreaiak egy külön kategória. Kína saját magának csinálta ezt azzal, hogy egy gyerek/család és az is lehetőleg fiú legyen, akkor még is mit várnak? Idehaza még most is azt vallom, hogy esélyesebb párt találni egy társkereső oldalon mint valami szottyos klubban, de persze olyan oldalra kell regelni ahol lehet szűrni a suttyókat. Pl. sok helyen van vip funkció amiért alapvetően filléreket kérnek, de egy szórakozó baromállat már arra sajnálni fogja a pénzt, így aki komolyan gondolja az rászánja azt a 2 doboz cigi árát és akkor a többiek tudják, hogy ő nem szórakozni jött oda. Ha most válnék egyedülállóvá akkor tuti ezek közül az oldalak közül választanék egyet és regelnék be, eszembe se jutna szórakozó helyre járni, 30 felett már amúgy is kinéznének onnan. Hogy is néznék ki a sok tizenéves között? :)
Előzmény: bungle (18) 0 VÁLASZ
Szancso 2015. 10. 26. 22:19 | #20
- Drágám! Ne értsd félre, de úgy nyalnék valamit!
- Gyere, meghívlak egy fagyira!
- Tudtam hogy félreérted! ;)

Strogg 2015. 10. 26. 21:53 | #19
Egyébként egyszer mikor ráuntam a dologra azok voltak a legmenőbb szövegeim, hogy:

"Szia, te szereted a sárgaborsó főzeléket?"
vagy
"Egy ilyen szép lány vajon megenne-e velem egy jó babgulyást valamikor? :D"

Hiába, látszik szeretek főzni meg persze enni. :D És az a vicc, hogy valakinél még be is jött, de persze a többségnél instant törlés vagy semmi válasz. Gondolom a "de szép szemeid vannak" jobban tetszett nekik. :D
Előzmény: Nas (17) 0 VÁLASZ
bungle
Nas
Nas 2015. 10. 26. 19:01 | #17
Nem mindegyik gáz egyébként, a legtöbb inkább nevetséges. Önmagában nem is az a gond, hogy valaki nyíltan megmondja már az elején, hogy pl. csak szexpartnert keres, hanem ahogy az értésére adja ezt a másiknak.

"Szia, szereted a magassarkúkat? mondjuk rugdosol is vele? hol rugdosol meg?"
"Szia! Ha szerzel friss kecskeszart, feldugom a seggembe."

Az ilyenekre mégis mit lehet válaszolni? :DDD Szerzek, bmeg.
Előzmény: Strogg (16) 0 VÁLASZ
Strogg 2015. 10. 26. 15:48 | #16
Félreértés ne essék, a cikkben említett szövegek használatát azért én sem javallom. :)
Előzmény: Nas (14) 0 VÁLASZ
lo'ko''to'' 2015. 10. 26. 14:20 | #15
Sok az apáca.
Előzmény: vadonka (11) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2015. 10. 26. 14:17 | #14
"Nevetni kurva könnyű a másikon, mikor neked sosem kellett ezekkel a feladatokkal szembesülnöd."

Elhiszem, hogy férfiként nem lehet könnyű egy vadidegen nőhöz odamenni lazán beszélgetést, ismerkedést kezdeményezni, de azért józan paraszti ésszel és minimális intelligenciával is fel lehet mérni, hogy mi az, amivel "illik" letámadni a másikat ismeretlenül, és mi az, amivel nem. Nem kell túlagyalni ezt a kérdést, pláne nem idióta PUA-faszságoknak felülni, és akkor nincs probléma. Az meg, hogy a férfiak általában a feltűnően öltözködő, kihívó nőkhöz mennek oda előszeretettel, akik nyilván jó eséllyel lekoptatják mint aznapi 20. jelentkezőt, nem azt jelenti, hogy "nincsenek normális csajok" meg "minden nő foglalt".
+ Ennek a fordítottja a másik oldalról nézve ugyanúgy igaz. Hidd el, hogy marha kiábrándító tud lenni, amikor gyanútlanul kimerészkedik valaki nőként az utcára, felmerészkedik az internetre, és ilyen tirpákok ismeretlenül letámadják. Utána egy jó darabig hiába is megy oda normális srác, azt is elküldi... No offense: Nyilván a másik részről az is igaz, hogy ha valakihez normálisan mennek oda, azt viszont nem illik kinevetni, sértegetni, megszégyeníteni, hanem udvariasan kell visszautasítani. De ez azért általában úgy működik mindenkinél, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Tehát ha valakit zsinórban melegebb éghajlatra küldenek a nők, amikor ismerkedni akar, akkor azért eléggé valószínű, hogy neki nem megfelelő, bunkó a dumája vagy a fellépése.
Előzmény: Strogg (2) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2015. 10. 26. 13:52 | #13
"Hogy is van ez akkor ha elvileg a nők vannak többségben a földön?"

Úgy, hogy az emberek felszínesen ismerik csak a statisztikákat. :)
Összességében több nő van, igen, de érdemes korosztályonként lebontva is megnézni az arányszámokat. Születni biológiai okokból több fiúgyerek születik, mint lány (ez azzal áll összefüggésben, hogy a fiúknak nagyobb a természetes halandósági rátája, mint a lányoké), akik közül a modern orvostudománynak hála azonban már mind felnőhet, ezért fiatal korban TÖBB a férfi, mint a nő. Ez a tendencia 45 éves kor körül fordul csak meg, mert a férfiak idősebb korban is könnyebben halnak, mint a nők, és ez akkor már érezteti a hatását. Tehát összességében azért van több nő, mert a nők tovább élnek, ezért több az IDŐS nő. De fiatal nőből kevesebb van, mint fiatal férfiból. Ez viszont egyébként nem olyan számottevő különbség, hogy megmagyarázza, miért vannak ENNYIEN többen a társkereső oldalakon, bulihelyeken a férfiak. Azért, mert ők aktívabban, nyíltabban keresnek párt, mint a nők, meg egyáltalán aktívabb társadalmi, közösségi életet élnek - ld. más közösségi portálokon (pl. Izé...) is jóval több a hozzászóló férfi, mint a nő.

Itt lehet pl. korfákat böngészni. Látszik, hogy pl. a magyar 0-30 év közötti korosztályban (akik egyébként a teljes népesség 33 %-át teszik ki) 1 697 549 férfira csak 1 608 543 nő jut, tehát majdnem 90 000-rel több férfi van köztük, mint nő.

https://www.ksh.hu/interaktiv_korfa
Előzmény: vadonka (11) +1 VÁLASZ
vadonka 2015. 10. 26. 10:49 | #11
Elvileg több a nő a földön mint a férfi, elvileg több a szingli nő is mint a férfi. Mégis a nőkből van kevesebb és a férfiból a több amikor társkeresésről van szó. Legyen akár egy szórakozóhely ahová többnyire ingyenes beugróval vagy kedvezményekkel csábítják a nőket vagy egy társkereső oldal, mindenütt a nők vannak kevesebben. Hogy is van ez akkor ha elvileg a nők vannak többségben a földön? Elvileg ha minden nőnek lenne társa akkor is maradna ki csomó szingli amikor már a férfiak elfogynának, nem értem én ezt :)
Gábor-79
Gábor-79 2015. 10. 26. 10:37 | #10
Én jó pár évig ismerkedtem neten.
Azért azt nem árt tudni hogy az ilyen üzenetek mögött nagyrészt szórakozó kamaszok, aberráltak, sőt, van hogy a vetélytársat elüldözni kívánó nők (!) vannak.
Tény azonban hogy egy részük valóban felnőtt pasas.
Csakhogy itt is felmerül a "kereslet-kínálat" elv.
Ugyanis túl sok nő vevő az ilyen dumára. Unalomból, önbizalomhiányból, igénytelenségből, nem tudom, de belemennek ilyen beszélgetésekbe, biztatva a hasonló kezdeményezésre a pasikat.


hawkeye
hawkeye 2015. 10. 26. 10:31 | #9

Alapvető hibának tartom, hogy a legtöbb férfitársam összefüggést vél látni a nőiesség és a ciciméret között.

Néha még én is, pedig tudom milyenérzés fulladozni bennük... :)
vadonka 2015. 10. 26. 10:23 | #8
Annó ezeken a "szórakozó" helyeken hiába voltam normális és nem azzal mentem oda a csajhoz, hogy lehányom, mivel egy átlagos férfinek számítok ezért le se szart. Inkább kellett neki a macsó amelyiknek ki volt gombolva az inge a faszáig és a mellszőre már ragadt a sörtől...Aztán fel is adtam az ilyen helyeken való ismerkedést. Végül netes társkeresőn leltem meg a mostani párom, szerencsére neki nem ez a fontos, hogy merci legyen a garázsba meg a tárcámba kötegszám a 20ezres. Sajnos a nők többsége erre utazik. Aki meg nem és számít neki, hogy egy családcentrikus normális férfit találjon az meg pont nem jár ilyen lepra helyekre. Amikor én megismertem az asszonykát akkor még ez a netes társkeresés még nem erről szólt amiről most. Akkor még a többség tényleg komoly kapcsolatot keresett ott, most megfordult és a többség már ott is csak dugni akar. Az a pár ember aki tényleg párt keres meg az ilyeneknek van kitéve, nem csoda, hogy olyan sok egyedülálló ember él. A sok idióta között nehéz kiszűrni a normálist. A csajok közül a pénzéhes ribancot a férfiak közül meg a farkaló macsót kellene kidobálni és akkor megmaradna egy közeg akiknek lenne esélye párt találni a másik közül, de így...Siralmas. Mázli, hogy nem most kell ismerkednem, bajban lennék :)
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 10. 26. 07:04 | #7
7-es és 12-es mindent visz. Konkrét. Bár a többi is. De mi a baj ezzel? dugni akar, megírja. Ennyi. Legalább nem kamuzik, nem bókol, nem írogat csöpögős nyáltengert, hogy aztán megsértődjön a másik fél, hogy csak dugni akarják. Olyan ez, mint az e-mail marketing, kiküldesz ezer ilyet, ha egy bejön, már jó vagy. Más kérdés, hogy milyen hatásfokkal lehet így csajozni, de hát van az a réteg lányokból is, akiknek ez elég. Azokhoz meg jók ezek a fiúk.

Ennek ellentéte meg, amikor az van kiírva (főleg ugye nőktől), hogy komoly kapcsolatot szeretnék, nem akarok csalódni többet, őszi estéken odabújni valakihez, együtt kirándulni, meg booááááá
közlegény
közlegény 2015. 10. 25. 14:49 | #6
...és a kilincsek is kolbászból, a kolbászok pedig faszokból ;D
Előzmény: Strogg (2) 0 VÁLASZ
Strogg 2015. 10. 25. 14:44 | #5
Szíjunk el egy mokarettát tesa mer' attól mindig lenyugszom, aztán otthon ellátjuk az asszony baját!
Előzmény: Botos Vendel (3) +2 VÁLASZ
dude 2015. 10. 25. 14:34 | #4
Van még olyan csaj, aki társkeresőzött és még nem kapott egy rohadt nagy faszt fotón? :D
Mert akkor küldenék neki... ;)
+8 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2015. 10. 25. 14:07 | #3
okos vagyol tesokám!!!!44444
Előzmény: Strogg (2) 0 VÁLASZ
Strogg 2015. 10. 25. 13:36 | #2
A legtöbb nőt igazából nem nagyon izgatja, hogy mivel írnak rá/mennek oda hozzá, amíg nagyon jó pasi vagy (küllemre) és nézheti a barátnői irigykedő arcát. Talán még magukkal is elhitetik, hogy mennyire jó morális értékrendjük van, meg elmondják mennyire gáz szövegekkel nyomulnak a pasik és ők ezekkel szóba sem állnak, de valójában szó sincs róla. A legbeképzeltebb nőcskék szolgalányként borulnak térdre a leggagyibb, legfantáziátlanabb szövegek után, ha egy szép borosta meg egy megfelelő vonalvezetésű arc láttán benedvesedik a bugyi. Ha viszont kevésbé szép alkotású a fejecskéd, jöhetsz bármennyire kreatív, vicces aranyos szöveggel egy másodperc alatt lepattintanak, na de nem ám illedelmesen, hanem úgy "menj a francba, ugyan a te érzéseid kit érdekelnek, kis szaros?!" módjára. A jelenség egyébként a nemeket megfordítva is megfigyelhető, csak a különbség ott van, hogy a férfiak nem egy beképzelt kis ribanc álarca mögé bújva utasítják vissza az udvarlót.

A probléma ott van, hogy túl a privilegizált helyzetben vannak már a gyengébb nem tagjai. Csúnyábbacska vagy átlagos külsejű lányok azt hiszik magukról hogy ők a világ szépei, mert elhitették velük. A társadalom, a média, a barátnők, aztán meg persze ők saját magukkal. Aztán csodálkozik hogy nem jön a szőke herceg a fehér (BMW-n) lovon.
Na meg a közgazdaságtanból ismert Marshall-kereszten is szépen lehetne szemléltetni a túlkínálat okozta, férfiaknak jelen esetben nem éppen kedvező hatásokat, de ezt most nem részletezném :)

Női dumákból csak azért nem születik ilyen lista, mert kötelező természetesen a férfinak cigánykereket hánynia, ha akar valamit. Persze 10 nőből 9 nem tudna egy épkézláb ötlettel szolgálni, hogy na akkor mi is az a megközelítés, amivel oda lehet menni egy kiszemelthez. Nevetni kurva könnyű a másikon, mikor neked sosem kellett ezekkel a feladatokkal szembesülnöd.

Ezt most úgy írom, hogy én az elején említett kategóriákból egyikbe sem tartozom, de elég történetet hallottam már és eleget tapasztaltam ahhoz, hogy tudjam ez így van. Még átlagos külsővel megáldott, sportoló, műszaki egyetemre járó, olvasó férfiként is vért izzad néha az ember, ha egy derék menyecskét akar magának szerezni.

Ez az egész most nagyon általánosításnak hangzott, de persze akinek nem inge ne vegye magára és most egyébként is csak a saját generációm nevében beszélek. (talán 18-26 év)

Szóval fiúk, ha találtok egy szeretetre méltó, nektek megfelelő asszonyt, ne engedjetek a sötét oldal csábításának és igenis küzdjetek azért a kapcsolatért, mert nem mindenkinek olyan édes a szingli élet manapság, mint ahogy azt mondják! ;) Úgy is mondhatnám, hogy szingliként csak a nőknek van kolbászból a kerítés! (hehe)
+6 VÁLASZ
T1B3R1U5 2015. 10. 25. 13:29 | #1
Szánalmas! Sajnálom, hogy ilyen emberek vesznek minket körül!