Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
izé012 2015. 08. 25. 12:25 | #8
Ok.
Előzmény: Tooni (7) 0 VÁLASZ
Tooni 2015. 08. 25. 12:15 | #7
Tedd azt.
Előzmény: izé012 (6) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 08. 25. 12:08 | #6
Rövidítsem? :-)
Előzmény: Botos Vendel (5) 0 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2015. 08. 24. 18:17 | #5
nemtudok enyit elolvasni!!!!!4444
izé012 2015. 08. 21. 10:30 | #4
'a cikkíró egy megkeseredett ember, akin eluralkodtak a személyes kudarcai'
Én sokkal inkább arra h a cikkírók tapasztalt emberek akik már nem álomvilágban élnek hanem láttak rengeteg tönkrement kapcsolatot és nem hazudnak maguknak.

'Nem; vannak normális nők és normális férfiak is.'
Ezek többsége normális nő és férfi. A körülmények és a hazugság az ami ezt kiváltja belőlük.
És amíg hazudunk magunknak és álomvilágban élünk addig nem is fog változni semmi.

**

-Igen a nőnek van egy olyan ösztöne h tesztelje a férfit.
-És van egy olyan ösztöne is h a maga körüli világot /beleértve a férfit is annak minden velejárójával/ a saját képére formálja magyarán 'fészket építsen'.

A kapcsolatában biztonságot vár el a férfitól hiszen ő szüli a gyereket amit nem lehet csak úgy a semmibe megszülni. Önmagában a várandós meg kisbabás nő életképtelen így szüksége van egy olyan férfira aki biztosítja majd a nő és az utód túlélését. Ez a női párválasztás egyik alapja. Azt a biztonságérzetet pedig - többek között - a domináns és magabiztos férfitől fogja megkapni. A nőnek ugyanakkor folyton megerősítésre van szüksége arról a férfi még mindig az a férfi akit választott és még mindig a domináns férfi van mellette.
Erre szolgál a TESZT.
Kikezdi a férfit nyafogással hisztivel meg azokkal a dolgokkal amiket a korábban linkelt cikk írt. Ha a férfi megfelel a próbán akkor marad a kapcsolat. Ha elbukik akkor először a tesztek erősödnek /elsárkányosodás/ végül pedig jön a válás vagy /ha mondjuk más pölö anyagi okokból mégis kell a nőnek a férfi/ a tönkrement veszekedős kapcsolat.

Másrészről a fészekrakó ösztön egy kapcsolatban gyorsan elhatalmasodik rajta.
Egyre jobban leépíti a férfit hiszen miután megszerezte szüksége van arra h az a férfi mindent /és tényleg mindent/ félretegyen a korábbi életéből és az összes energiáját csak rá és az utódra fordítsa. És így szépen lassan leépíti a korábbi férfit /azt akibe beleszeretett/ és csinál belőle egy aranyos kis papucsállatkát. ... Aki persze onnantól már nem férfi hanem csak egy eltartó. És aki felé szexuálisan már nem is vonzódik. Máris elérkeztünk a 'fáj a fejem' szindrómához.


A kapcsolatok döntő részét a fenti két viselkedéssel pont a nő teszi tönkre.
Ez azért van mert senki nem tanítja meg erre sem a nőt sem a férfit!
Bedugjuk a fejünket a homokba és azt hazudjuk magunknak h a nő nem is ilyen mert azok aranyos kis angyalkák és róluk ilyen csúfságot mondani nem szabad. Nem veszünk tudomást erről a jelenségről és legjobb esetben is azzal védekezünk h nem minden nő ilyen. Pedig mindannyiukban megvan ez az ösztön hol erősebben hol gyengébben.

Ha elfogadnánk ezt és nem rózsaszín álomvilágban élnénk meg megtanítanák a nőket arra h van egy ilyen ösztönük és néha legalább próbáljanak meg uralkodni rajta akkor már előrébb lennénk. Persze ezt ha valaki kimondja a mai világban akkor megkeseredett hímsoviniszta nőgyűlölőnek bélyegzik pedig csak az igazat mondja. A nők felé manapság semmilyen elvárás nincs az ösztöneikkel kapcsolatban. Nem kell uralkodniuk rajta és úgy élhetik ki ahogy csak kedvük tartja. Amíg a férfi felé megvannak még mindig a korábbi elvárások h ne teperjék le egyből a nőt amelyik megtetszik nekik és h védjék a nőket addig a nők felé nincs ilyen elvárás. Manapság még kimondani is bűn h a nők ugyanúgy ösztönlények mint a férfiak.

És ugyanígy a férfiaknak sem mondja el senki h ezt a női shit tesztet lehetne kezelni is.
Nem csak a nőt nem tanítjuk meg rá h próbáljon uralkodni rajta hanem a férfiakat/fiúkat sem h miként kezeljék ezt. Azt mondja nekik az egész társadalom h legyenek aranyosak megalkuvók és ott nyalják a nők hátsóját ahol azok éppen akarják. Feküdjenek be nekik jó fejér lovagként és utána reménykedjenek h végül jut nekik is valami. Kiskoruktól kezdve azt hallják h romantikus hős lovagként viselkedjenek a nőkkel és udvarolni is úgy udvaroljanak ahogy az a szerelmetes lányregényekben meg vagyon írva.
/Ami persze nem működik mert a nő hiába ábrándozik a megértő és aranyos kedves pasiról és hiába hazudja azt magának meg másnak is h egy édibédi megértő társra vágyik aközben azt a megértő és aranyos kedves férfit még csak észre sem veszi. És miközben a kedves és aranyos béta cipeli a harmadikra a nő bútorait mert az kedvesen mosolyogva megkérte rá addig a nő az alfával kúr a liftben./
Bétává nevelik a fiúkat holott ha alfaként viselkednének és tudnák kezelni a női teszteket akkor a kapcsolatok tetemes része nem menne tönkre.

Mindkét nemet meg kellene tanítani h milyen a férfi és milyen a nő és nem álomvilágban élni.
Ha önámítás helyett elfogadjuk azt h milyenek vagyunk onnantól kezelni is könnyebb.
Előzmény: Revanor (2) +2 VÁLASZ
Revanor 2015. 08. 21. 01:41 | #3
Jaj, még valami lemaradt; ennél a résznél konkrétan hangosan fölröhögtem:
"A kapcsolatok és a szexuális életük koporsójában a következő szöget a nők tudtukon kívül a következő lépésükkel teszik, amikor is elkezdik nevelni a férfit. Ne pisilj a csapba, ne legyél rendetlen, 2 napja kértem és még mindig nem vitted le a szemetet, ne böfögj, egyél már normálisan, halkítsd le a tévét a gyerek nem tud aludni és még sorolhatnám.

És ez az a pont. Igen ez az a pont, amikor a férfi már nem hogy férfinak nem érzi magát, hanem konkrétan úgy érzi az anyjával él együtt. Az anyánk mondogatta ezeket nekünk ..."

Ha valaki magától nem jön rá már kamaszként, hogy a csapba hugyozni, böfögni, csámcsogni, rendetlennek lenni igénytelen bunkó paraszt dolog, akkor az menthetetlenül tapló ember lesz felnőttként is.
Előzmény: Revanor (2) 0 VÁLASZ
Revanor 2015. 08. 21. 01:31 | #2
Szomorú. Rengeteg felszínes, üres ember van manapság és ez rettentően nehézzé teszi a párválasztást. Olyan emberből is jóval több van a kelleténél, akik először beállítják magukat a jóság és a tisztesség példaképének, aztán adott idő múlva kimutatják a foguk fehérjét és ott csesznek át, ahol tudnak. Ennek ellenére úgy éreztem, hogy ez a cikk túlságosan erősen próbálja azt sulykolni, hogy minden nő manipulatív, kegyetlen dög, míg minden férfi állandóan szexre éhes, magát alig irányítani tudó állat. Nem; vannak normális nők és normális férfiak is. Röhejes, szánalmas és szomorú az a keserű és cinikus hangnem, amiben mindhárom cikket írták. Ilyen esetben óhatatlanul is csak ugyanarra tudok gondolni, mint a hasonló hangvételű, de ellentétes irányú femináci cikkek esetében is, arra, hogy a cikkíró egy megkeseredett ember, akin eluralkodtak a személyes kudarcai és már csak legfeljebb egy teljesen szervilis, neki alávetett nővel volna képes hosszabb kapcsolatban maradni.
izé012 2015. 08. 18. 19:33 | #1