Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
akarkiisvagyok 2015. 08. 18. 11:19 | #5
tegyük most félre, hogy doppingol, meg ezt szed azt szed. eltiltották (ha a hírek igazak) saját hibája miatt. Most hiába futok én is 1 mp-vel jobbat 100m-en mint Bolt otthon a kis atlétikai pályámon, ki nem szarja le? (már de bocsánat) ez is olyan. Ha ő akar lenni a király akkor viselkedjen és ott és akkor mutassa meg hogy neki mekkora van!

nem mellesleg mindenki tudja, hogy az összes sportba amibe USA érdekeltség van tökig tolják szerekkel a sportolókat, de ebbe most ne menjünk bele.
közlegény
közlegény 2015. 08. 09. 12:42 | #4
az origót magyarok olvassák, hatásvadász szalagcím, ami még csak nincs is idézőjelben, Flepnis meg eltiltás miatt nem jutott Kazanyba (ez önmagában jelzésértékű), ahol bizonyíthatta volna "királyságát", majd ha ugyanabban a medencében lesznek, bizonyíthat. Addig meg nem így kéne cikkezni, bár mit is várhat az ember egy teljesen elbulvárosodott origótól.
Előzmény: niof (3) 0 VÁLASZ
niof
niof 2015. 08. 09. 09:15 | #3
Igazából ez a cikk akkor lenne sértő, ha a cikk Cseh Laciról szólna, és mégis az amerikait pártolná. De a cikk igazából Phelps-ről szól, meg az amerikai lapok reakcióiról. Szóval, nem is értem, mi a probléma?
tjunior 2015. 08. 08. 14:27 | #2
A posztszövegből kimaradt a lényeg szerint, az amerikai bajnokságban szerintem korántsem olyan komoly a doppingellenőrzés mint a VBn...
Eleve ez az egész eltiltásos sztorija kicsit bűzlik, ha mostanában kokszolják tele az olimpiára akkor még jó hogy nem viszik ki a mostani VBre. Félre értés ne essék, Phelpsnek elképesztő képességei vannak, viszont a regenerációja meg olyan mint a Rozsomáknak....koksz nélkül olyan nincs hogy valaki 8 számból 8at megnyer egy olimpián. 2-3 igen, mert istenáldotta tehetség, de 8ra nem tudna regenerálódni dippomg nélkül.
Dmckayals 2015. 08. 08. 14:01 | #1
Nem értem, mire veri magát Phelps. Akkor lenne ő a király, ha ugyanabban a medencében ugyanakkor úszta volna azt az időt! Minden egyéb esetben felesleges az összehasonlítás. Lehet, hogy más volt a vízhőfok, az oldalsó versenyzők máshogy befolyásolták az úszását (a kezük nem, de a vízáramlás át tud menni a bójákon) és még annyi különbség lehet...
Reagálva a cikk címére, szánalmas és felháborító. "Phelp üzent az új világbajnoknak" címmel sokkal szívesebben olvastam volna. Bár, az nem olyan bulváros és sajnos manapság ez elvárás, mert kell a kattintás. :S