Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
izé012 2015. 06. 20. 11:00 | #31
'ahogy a feminizmus rendkívül sokféle, különböző mértékben jelenik meg a nőknél'
Ezzel teljesen egyetértek.


'emlékszem a multkor magyaráztad, hogy nincs olyan, hogy femináci, hanem feminista mind'
Itt nem tudom most hirtelen melyik kijelentésemre gondolsz.
Aki aktívan feminista az nálam femináci. A feminizmus egy náci eszme.
Ez nem jelenti azt h a nők /meg a férfiak/ jelentős része náci lenne. Hitler idejében sem volt az emberek nagy része náci. Csak simán szimpatizáltak velük avagy még inkább megvezették őket.
De ha valaki aktívan támogatja a feminista eszmét avagy tudja h az miről szól de mégsem tesz ellene /esetleg az ellene felszólalókat támadja/ az az én szememben nácinak minősül.


'nyilván neked sem azokkal a nőkkel van bajod, akik pölö az Afrikában a mai napig szokásos női körülmetélés ellen küzdenek'
Persze ez egyértelmű.
Ugyanakkor valahol mégiscsak megjegyezném h ezek a jogvédő emberek /nők és férfiak vegyesen/ kiállnak ugyan az afrikai női körülmetélés ellen /amivel egyet is értek/.
Ugyanakkor ha felhozod h Európában meg Amerikában kisfiúk százezreit metélik körül és ez sokszor halálesettel vagy egy életre szóló betegséggel is jár /az óriási traumát nem is nézve/ akkor az már nem számít náluk. Én úgy tartanám igazságosnak h ha kiállunk a lányok körülmetélése ellen akkor ki kellene állni a fiúk körülmetélése ellen is ugyanolyan vehemenciával. Pláne h a fiúk körülmetélése a mi társadalmunkban történik ami még aggasztóbbá teszi a helyzetet.
Tehát a kettős mérce miatt valahol voltaképpen bajom van velük is.


'Nincs az ismeretségi körömben sem olyan férfi, sem pedig olyan nő aki ezeket épeszűnek tartja'
Kérdezz meg pár nőt a környezetedben az alábbiakról:
-Szerinted általában a nőket avagy a férfiakat támogatja jobban a társadalom?
-Szerinted szükség van arra h a nőket jogilag is felemeljük a férfiakhoz?
-Szerinted a lányok hátránnyal indulnak az oktatásban a fiúkhoz képest?
-Szerinted létezik nők számára üvegplafon?
De lehet még kitalálni ilyen 'beugratós' kérdéseket. Rá fogsz jönni h döntő többségük azon a véleményen lesz h a nőket hátrányok érik míg a férfiaknak csupa szépség és jóság az élete. Miközben a valóságban nem h nem igazak ezek a kijelentések hanem a legtöbb esetben éppen a férfiak vannak hátrányban az oktatástól kezdve a jogi egyenlőségen át a társadalmi megítélésig és támogatottságig.
Tehát elmondhatjuk h a nők döntő többsége alapvetően szimpatizál a feminizmussal és annak gondolataival ráadásul jelentős részük nagy ívben sz@rik arra ha a férfiakat éri hátrány /hiszen bennük van az a hazugság h úgyis jobb azoknak hiszen mi nők vagyunk elnyomva meg emellett a legtöbb nőre igaz h a férfiak problémáira alapvetően teljesen érzéketlen/.
És ami még érdekesebb h a férfiak egy jelentős része is hasonló válaszokat adna!
Őket is beetette a feminista hazugsággyár. /Mondjuk főként a bétákat ami azért nem meglepő hiszen ők egyébként is papucsként funkcionálnak./ Viszont mivel a férfitársadalom mintegy 3/4 része béta így a férfiak jelentős része is fertőzött a feminizmus gondolataival.

Tehát az h a radikális feministákat elítéli a legtöbb ember az lehet h csak egy múló állapot.
Régen már a válás gondolatát is elítélték hiszen alapvetően bontotta meg a társadalom alapjait.
Utána eltelt pár évtized és teljesen természetes sőt mára már szinte 'trendi' lett.
A feminizmus ugyanígy terjed.
Nem egyik napról a másikra teszi tönkre a társadalmat hanem szépen lassan lépésekben.
Először itt egy kis hiszti utána ott egy kis pozitív diszkrimináció majd utána egy kis férfigyűlölet meg férfiak démonizálása és el is jutunk oda h a férfiak másodrendű állampolgárok lettek abban a világban amit felépítettek.

-Pölö először csak azon nyavajognak h a férfiak bántalmazzák a családot meg a gyerekeket.
/És persze elfeledkeznek megemlíteni h a nők gyakrabban bántalmazzák a gyerekeket és a párkapcsolati bántalmazásban is nagyjából fele részt övék az 'érdem'./
-Utána jön a hiszti meg a csapból is folyó férfiak lejáratása.
/Lásd plakátok és egyéb felületek ahol bántalmazás ellen szólalnak fel ami jó is de ha megnézed mindenhol csak férfit látsz benne elkövető szerepben és a nőt csak áldozatként/.
-És szépen eljutunk odáig h ha egy férfi a saját gyerekét megöleli vagy megpuszilja akkor máris feljelentik a szomszédok molesztálásért és rásütik a pedofil jelzőt. Meg odáig h egy férfit már akkor is képesek leültetni bántalmazásért ha nem is követte el hanem csak bevádolták.
-Majd utána jön az h hivatalos szervezetek is elkezdik ezt a férfiakkal szembeni diszkriminációt megvalósítani. Pölö az angolszász légitársaságok ahol férfi nem ülhetett gyerek mellé csak azért mert férfi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Airline_seating_sex_discrimination_controversy
-És a legvégső lépése az egésznek az h törvényesítjük a férfiak hátrányos megkülönböztetését:
http://valodiegyenloseget.blog.hu/2015/06/10/szemleltessuk_mit_ert_az_europai_unio_nemek_kozti_egyenloseg_alatt

Ezt a lassú lépésekben lezajló folyamatot itt elég jól kifejti az író:
http://www.ferfihang.hu/2013/11/27/beka-a-fazekban/
Nálunk is ez zajlik. Amerikát meg a 'fejlett' nyugatot követjük ebben is.
Előzmény: justil (29) 0 VÁLASZ
justil 2015. 06. 19. 11:16 | #30
Előzmény: justil (29) 0 VÁLASZ
justil 2015. 06. 19. 11:09 | #29
Pedig hasonlóan vélekedek a feminizmusról is, igaz, a férfitársadalom és a társadalom egészére kifejtett közép- és hosszútávú hatásaiba én annyira nem ástam bele magam, de amiket előzőleg itt írtál sajnos eléggé logikusak és láthatóak az ezekre utaló jelek is...Viszont ez egy nagyon árnyalt dolog, mármint ahogy a feminizmus rendkívül sokféle, különböző mértékben jelenik meg a nőknél, ezért szerintem kár azzal vesződni, hogy megpróbáljuk meghúzni a határait...csak azért mondom, mert emlékszem a multkor magyaráztad, hogy nincs olyan, hogy femináci, hanem feminista mind, stb. A lényeg nem a használt fogalmakon van, hanem amit mögötte értünk, nyilván neked sem azokkal a nőkkel van bajod, akik pölö az Afrikában a mai napig szokásos női körülmetélés ellen küzdenek, pedig a köznyelv szerint ők is feministák. Na, mindegy.

Nekem viszont pozitívabbak a tapasztalataim, szerencsére. Nincs az ismeretségi körömben sem olyan férfi, sem pedig olyan nő aki ezeket épeszűnek tartja. A normális, ésszerű egyenjogúságot, a kölcsönös tiszteletet elvárja mindenki, és ennyi, és ez jól is van így. Mondjuk én vidéken élek, és nem akarok nagyon belemenni ilyen sztereotípiákba, de mivel mindnek van valóságalapja, így valszeg annak is, hogy errefelé kevesebb a zakkant ember (még).
Előzmény: izé012 (27) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 06. 19. 10:18 | #28
https://youtu.be/EjTyKtOpHYs?t=45s :)

Bocs, de nem lehetett kihagyni.
Előzmény: izé012 (27) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 19. 07:56 | #27
Talán hihetetlennek tűnik a korábbi csörtéink alapján de teljesen egyetértek veled. :-)

És azt kell mondjam én is hasonló cipőben járok bár már nem csak mostanában hanem jó ideje. Megszoktam már h elítélnek ha kimondom a véleményemet de mégsem érdekel.

Ami nálam pluszként bejön az általad írtakhoz képest az az h én sokak szemében nem csak homofób és rasszista vagyok hanem nőgyűlölő hímsoviniszta is. Az érdekes az h ez az a terület ahol a legkisebb ellenvéleményedet sem tolerálja a többség. Ha a melegfelvonulást kritizálod avagy ha a bevándorlást esetleg a cigányok pozitív diszkriminációját akkor az még csak hagyján. De ha véletlenül fel mered vetni a feminizmus hibáit/hazugságait vagy akár csak azt h a férfiak sok esetben hátrányosan vannak megkülönböztetve akkor a jóisten nem ment meg téged attól h te legyél a fekete bárány.

Ez a cikk egyébként tökéletesen leírja ezt a helyzetet érintve benne mindhárom területet:
http://www.ferfihang.hu/2014/04/30/arctalan-atlaszok/

Abban meg végképp igazad van h mire rájönnek mi a gond már késő lesz.
Mégis muszáj kinyitnunk a szánkat mert enélkül tényleg nem lesz semmi esély.
Előzmény: justil (26) 0 VÁLASZ
justil 2015. 06. 18. 23:41 | #26
Az a baj, hogy manapság nagyon könnyen manipulálható a közvélemény a közösségi platformok térnyerésével, és mostanra jól látszik az, hogy már sikeresen beleégették az emberek fejébe: aki nem fogadja el (feltétel nélkül kb) a bevándorlókat, menekülteket, buzikat, transzneműeket, muszlimokat és még sorolhatnám...az intoleráns. Ha pedig manapság rádsütik az intoleráns jelzőt, kapásból nem lehetsz menő, trendi. Ha nem vagy menő és trendi, akkor pedig nem figyelnek rád, sőt, sokan még csúnyán is néznek.

Persze azt már ő sem szeretné, hogy a szomszédba költözzön egy 12 tagú muszlim famíilia, vagy hogy a gyerek iskolai haverját két apuka képviselje a szülőin. Akik ilyenkor fújnak, és ujjal mutogatnak, 99%-ban csak addig toleránsak, amíg őket közvetlenül nem érinti a dolog, csak a tévében meg a neten hallanak róla. Tartok tőle, hogy amikor viszont majd rájönnek, hogy ez a szép új világ mégsem annyira szép, már kurvára késő lesz.

Mostanában szembesülök csak azzal, hogy a közértelmezés szerint rasszista és homofób vagyok (meg még ki tudja mi), egyelőre még ízlelgetem a dolgot, de arra jutottam, hogy igazából nem probléma. Tudom magamról, hogy senkit sem ítélek el azért, hogy otthon a hálószobában kivel kefél, és tőlem hupilila is lehet valakinek a bőre, ha értékes tagja a társadalomnak. Mosom kezeimet...
Előzmény: izé012 (17) +1 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 18. 10:06 | #25
A fiatalokon még szerintem lehet segíteni nevelés kérdése az egész. Persze életkortól is függ de megfelelő nevelővel és példákkal még menthető sok ember. Bár tény h mivel normális nevelő alig akad ezért elég körülményes /tapasztalataim alapján a tanárok és óvónők kétharmadát még ma ki kellene rúgni az állásásból mert teljesen alkalmatlan a feladatára/. A már felnőtt férfiak /pontosabban a férfiaknak nevezett korcsok/ esetében persze már szinte teljesen mindegy.
De muszáj elkezdeni mert ha ez tovább folytatódik akkor csak még rosszabb lesz.
Nem véletlenül tépem a számat a feminizmus/liberálfasizmus meg a szocialista gazdaság ellen.
Előzmény: lilaflexninja (22) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 18. 09:59 | #24
Gratulálok a színvonaladhoz! :-)
Előzmény: rermo (21) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 06. 18. 07:33 | #23
Furcsa, elgondolkodtató!
Előzmény: izé012 (20) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 06. 18. 07:33 | #22
Értem.

Végigolvastam esküszöm. Nagy részével egyet is értek. Bár ezek a megoldások max. egy második, vagy harmadik generációt érintenének, a mostani generáción már nem segítene. Se azokon, akik már meglett férfiemberek.


Előzmény: izé012 (18) 0 VÁLASZ
rermo 2015. 06. 17. 22:12 | #21

Persze nem bűn ... de ha beveszed a szokásos gyógyszered jobban fogod érezni magad .
Előzmény: izé012 (17) +1 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 17. 21:50 | #20
Egy fontos viszont kimaradt:
Választójog csak annak aki fizet jövedelemadót avagy osztalkékadót.

/Álomba illő elképzelés nem? :-) /
Előzmény: izé012 (18) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 17. 21:48 | #19
Elírtam:
'Mindez rászorultságtól függően minden gyereknek.'
helyett
Mindez rászorultságtól függetlenül minden gyereknek.
Előzmény: izé012 (18) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 17. 21:47 | #18
I-Válaszom arra a kérdésedre h KINEK kellene ezt megoldani:

Együttes erővel nőknek és férfiaknak.
Közös érdekünkről van szó így együtt kell megoldani.
Egyébként is együtt élünk már pár millió éve.
Nem látom szükségét h a két nem harcoljon egymás ellen.
A feministák számára fontos mert így kapnak pénzt a gerjesztett háborújukra.
De nekem meggyőződésem h a két nem együtt kell h megoldjon problémákat.


*

II-Válaszom arra h HOGYAN kellene megoldani:


1-Fel kellene számolni a szocialista eltartó rendszert:

-Állami nyugdíj helyett magánnyugdíj
Avagy legalábbis magánszámla ahol mindenki annyi nyugdíjat kap amennyit befizetett az élete során.

-Állami egészségügy felszámolása /gyerekek kivételével/
Egyéni egészségbiztosítós rendszer ahol mindenki magának fizeti az EÜ biztosítását.

-GYES helyett szintén magánbiztosítás/előtakarékosság

-Családi pótlék természetben
Csecsemőnek jegyre ingyen bébiétel pelenka és hasonlók. Kisgyereknek ruha és kaja az oviban. Iskolásnak kaja és ruha a suliban meg ingyen tankönyv és ingyen suliba járás.
Mindez rászorultságtól függően minden gyereknek.
De csak ez és semmi több. Mert minden gyerek egyenlő.

-Felsőoktatás fizetőssé tétele
De minimum a büfészakok /szociológia kommunikáció politológia germanisztika könyvtár és még sorolhatnám/ nagyon drasztikus megnyirbálása.

-Állami bürokrácia drasztikus lecsökkentése
Nálunk pölö a jelenlegi 850ezer állami alkalmazott helyett 350ezer alkalmazása a többiek pár éven belüli elbocsájtása.

-Állami támogatások többségének megszüntetése
Többek között egyházak egyes csoportokat védő szervezetek /romákat támogatók nőjogi szervezetek és hasonlók/.


Lényeg h mindenki magáról gondoskodjon és ne csüngjön az állami pénzeken.
A szolidaritást meg egyénileg oldja meg a társadalom és ne államilag végrehajtott rablásból. Aki a szegényeket sajnálja az adakozzon nekik. Aki az egyházaknak adna pénzt az adjon a sajátjából. Aki a romákat sajnálja az fizessen nekik a saját pénzéből. Satöbbi.
A fent írtakkal egyébként az adók drasztikus csökkentése is megoldható és már is nem kell rinyálnia senkinek h miből adjon másoknak ha azok rászorulnak. Mindenki maga döntheti el h a drasztikusan lecsökkentett adó miatt megnövekedett jövedelmét mire költi: párnába varrja vagy kutyamenhelynek adja esetleg a szomszéd öreg nénit támogatja. Az ő pénze döntse el ő.
/Ez lenne egyébként a felelősséget vállaló társadalom egyik alapja. Ha valakit gyereknek nézünk és helyette döntjük el h mire költse a pénzét akkor gyerek is marad./
Magyarán a szocialista gazdaságunk helyett egy kapitalista gazdaságot kell kialakítani /nem csak nálunk hanem az egész nyugati világban/.



2-Meg kell szüntetni a nemek közötti egyenlőtlenséget
/ugyanakkor el kell ismerni a nemek közötti természetből fakadó különbözőségeket/


-Az apának is ugyanolyan lehetősége kell legyen h a gyerekét nevelhesse válás után is
Magyarán a közös felügyeleti jog kötelező törvénybe iktatása.
Mindkét szülő válás után is egyforma arányban kell nevelje a gyerekét és a bíróságoknak alapesetben erre kell határozatot hozniuk váláskor. Ha ezt mégsem akarja az egyik fél tehát nem akarja nevelni a gyerekét akkor ő fizet gyerektartást de egyébként a gyerektartási díjat is meg kell szüntetni.

-Házasság előtt kötelező házassági vagyoni szerződést írni amit aztán a bíróság maximálisan figyelembe vesz váláskor.
Tehát ha apunak volt lakása a házasság előtt akkor az az övé. Ha anyunak volt kocsija akkor az az övé.

-A férfiak elleni feminista lejárató kampányok és hazugságok betiltása.
Itt a családon belüli erőszak hazug kampányaitól és csúsztatásaitól kezdve a nemi erőszakkal kapcsolatos alaptalan adatokig /pölö 'minden ötödik nőt megerőszakolnak'-féle feminista hazugság/ és hasonlók felszámolása. Továbbá a hazugságot terjesztők büntetése.

-Feminista és egyéb nőjogi szervezetek állami támogatásának megszüntetése.
Férfijogit is mondanám de férfijogi szervezet alig van és állami támogatást sem kapnak.

-Megszüntetni a lányok pozitív diszkriminációját az oktatásban/nevelésben meg úgy mindenhol.
Azonos elbírálás függetlenül az egyén nemétől. Nincs külön felzárkóztató tanfolyam senkinek csak azért mert valami van/nincs a lába között.

-Örökre elfelejteni azt a feminista hazugságot h a nők el vannak nyomva és a férfiak elnyomják őket.
Még inkább elfelejteni h erre az 'elnyomásra' hivatkozva egyeseket pozitívan diszkriminálnak míg másokat negatívan.
Leginkább meg a törvényekből kell kivenni ezt a hülyeséget.
AZ EMBEREK JOGILAG EGYENLŐEK FÜGGETLENÜL A NEMÜKTŐL.
Pont.
Nincs tovább azzal h vannak egyenlőbbek mert őket 'elnyomják'.
/És ez igaz a liberálfasizmus többi ágára is. Nem egyenlőbb a cigány azért mert őt 'elnyomják' meg mert 'hátrányos helyzetű'./



3-Egyéb megoldások

-Oktatási rendszer reformja
Beleértve olyanokat /csak címszavakban írom/ mint a gyerekek több órára tanterembe ültetésének megszüntetése a gyerekek játszási lehetőségeinek elősegítése és terheltségük drasztikus csökkentése. A magoltató és értelmetlen 'tanítás' helyett a valós képességek fejlesztése és a gyerek önállóságának elősegítése.

-Oktatók és nevelők felé elvárt követelmények drasztikus növelése.
Magyarán a pedagógusi kar minőségének drasztikus fejlesztése és az alkalmatlan pedagógusok kímélet nélküli elbocsájtása.
/Ez magával hozná azt h több férfi lenne az oktatásban. Remélem figyelsz: nem azt mondtam h férfikvótát az oktatásba hanem azt h jobb pedagógusok legyenek komolyabb követelményekkel és ez úgyis magával hozza azt h arányaiban több lesz a férfi. Ez érvényes az óvodákra is!/

-Szülők és leendő szülők képzése
Gyerekvállalás előtt kötelező tanfolyam mindenkinek a helyes gyereknevelésről.
Aki nem végzi el ezt a tanfolyamot de mégis gyereke van az plusz adót fizet.
Iskolában szintén kötelező téma kellene legyen a helyes gyereknevelés.
Szexuális felvilágosítás elkezdése már 9 éves korban és később is egyre jobban belemélyedni a témába /a gyerek életkorának megfelelően/.
Párkapcsolati témák tanítása arról való beszélgetés az iskolákban /fontosabb mint a másodfokú egyenlet meg Ady költészete/.

-Állami családsegítő és gyermekjóléti szervezet hatékonyságának javítása



A franc se sorolja tovább...
Innen már szerintem érted te is mit akarok mondani. :-)
Előzmény: lilaflexninja (13) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 17. 21:45 | #17
A probléma az h:

1-Ebből a 7 milliárdból csak 1 a fehér és az ő arányuk csökken míg a többieké még növekszik.

2-nem a netespornó a gond.
/Nemsokára írom h mi is az ok./

3-Jórészt ez a fehér népesség tartja el az Európa USA és Ausztrália területén élő nem fehér népességet a szociális háló segítségével tehát a nem fehér népesség azért tud itt szaporodni annyira mert valójában élősködik a fehéren.
/Itt most nyilván általánosságban írtam. Nem mondom azt h mindegyik fekete meg más nemzetiségű parazita és azt sem h a fehérek között ne lenne ilyen. Általános tendenciát írtam ami emiatt kihat az egészre./

4-Én nem örülnék neki ha Európában nem fehérek élnének 100 év múlva vagy ha Magyarországon nem magyarok élnének 100 év múlva. Nevezz nyugodtan rasszistának vagy aminek csak akarsz de akkor sem akarom h eltűnjön a fehér/magyar népesség a Földről.

*

És vessetek bátran a mókusok elé de én szeretem a hazámat és szeretem meg tisztelem azt amit a fehér ember letett az asztalra az eddigi tevékenysége alatt.
És szeretném ha ez a jövőben is folytatódna.

-Szeretném hallani a jövőbeni Liszt Ferencet Vivaldit Mozartot és Pachelbelt.
-Szeretném látni a jövő Picasso-ját és Mészöly Gézáját.
-Szeretnék még látni olyan fantasztikus épületeket mint amilyen Szent Péter-bazilika a Zwinger a Halászbástya a Notre Dame és a Tower voltak/vannak.
-Szeretném hallani a jövő magyar német kelta és mediterrán zenéit és látni a táncaikat.
-Szeretnék örülni a jövőbeni magyar olimpiai úszóbajnokoknak a német focisikereknek és a finn jégkorong eredményeknek.
-Szeretném tisztelni a jövő Szent-Györgyi Albertjeinek Erwin Schrödingerjeinek és Max Planckjainak tudását és találmányait.

Nincs semmi bajom a feketék meg más nemzetiségek/nemzetek kultúrájával.
De én magyar + európai + fehér vagyok.
Remélem ez még nem bűn.
Előzmény: rermo (14) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 17. 21:13 | #16
'Erre írtam, hogy ki más, ha nem a fiúk???????'
Nem! Te erre azt írtad h:
'akkor kik, ha nem a férfiak'
Férfiakat írtál és nem fiúkat.
Én meg pont azt írtam h a FIÚKTÓL hiába várjuk a megoldást és SEHOL nem írtam h a férfiaktól ne kellene elvárni.


'Amúgy te beszélsz mindig úgy, mintha minden nő el akarná nyomni a férfiakat'
Ezt már annyiszor előhoztad és már kértem is többször h idézz tőlem de még egyszer sem sikerült alátámasztanod a kijelentésedet.
Csak mert MINDIG IS FEMINISTÁKRÓL ÍRTAM amikor hibáztattam valakit és nem nőkről.


'kezdve azzal, hogy mert nők nevelnek minket'
És ez nálad azt jelenti h szerintem a nők el akarnak nyomni minket avagy esetleg azt h a rendszer ellen szólalok fel?
Az h van egy jelenség ami a nőkre igaz még nem jelenti azt h a nők ellen szólalok fel.
Ha azt mondom h a nőknek puncijuk van az nőellenes felszólalás avagy tény?
Mert szerintem az utóbbi.
Ugyanígy ha azt mondom h nők nevelik a gyerekeket az sem nőellenesség hanem tény.
Nem jó ha szinte csak nők nevelik a gyerekeket.
De ez még nem azt jelenti nálam h őket hibáztatnám.
A rendszer a szar azt kell megváltoztatni és azt szidom.


'Egy szóval nem mondtam, hogy csak feministák és férfiak vannak.'
Azt írtad h a feministáktól nem várhatjuk a probléma megoldását és ezért csak a férfiak maradnak.
Nos ebből egyértelműen az jön le h a nők nálad erősen eltűntek.


'kinek kell megoldania a fiúk otthon faszverését, ha nem a fiúknak, apáknak, férfiaknak?'
Ismétlem: SEHOL NEM ÍRTAM H A FÉRFIAKNAK NE KELLENE!
Azt írtam h NEM A FIÚKNAK KELLENE.
/Nálam a kettő között van különbség. A 14 éves sráctól nem várhatjuk h megoldja. A férfiaktól igen. Érti kend?/


'Jó félig megválaszolom helyetted is'
Én meg már kismilliószor leírtam itt.
DE LEÍROM ÚJRA /a következő hszben mert itt hosszú lenne/.


'Szerintem néha nem ártana megpróbálod normális emberek módjára társalogni'
Hidd el igyekszem.
De amikor teljesen mással vitázol mint amit írok az eléggé bezavar.


'nem okosan, nem harcosan, hanem úgy ember módjára, ahogy szokták'
Meg ne haragudj h ilyen vagyok de én csak 'okosan' tudok vitázni.
Érvekkel tényekkel linkekkel. Mert így hiteles az amit írok.
Sőt értékelném ha valakinek ha van ellenvéleménye akkor azt hasonlóan alátámasztaná.


Mindjárt jön a kifejtős válaszom a kérdésedre...
Előzmény: lilaflexninja (13) 0 VÁLASZ
Szancso 2015. 06. 17. 18:33 | #15
"Bár elméletben mindenki a rendes férfiakat kedveli, de a lányok a túl rendeseket unalmasnak tartják és kerülik."
Ez így van.
rermo 2015. 06. 17. 15:17 | #14
7 milliárdan vagyunk emberek a földön ( fajfentartás szempontból lényegtelen , hogy nyugat vagy kelet fejlett vagy fejletlen ) ... szerintem messze nincs olyan élőlény ( az állatvilágba tartozó ) amelyik hasonló testmérettel rendelkezik és csak távolról is megközelítené ezt az egyedszámot ...talán az óceánokban ...

Ezt a példátlan sikerességet most valami fékezi ...nem vírus nem háború nem UFO-k hanem a netespornó .... ez van .

Egy rendszer része vagyunk mi is ezt hozza a " fejlődés " , a Sci - Fi világában már többször és többféle képen megírták , hogy mi lesz ha hagyományos módon már nem fog menni a szaporodás .
Előzmény: izé012 (8) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 06. 17. 15:00 | #13
Itt írtad: Gondolja ez a barom h a fiúk csak úgy megváltoznak mert ő csettint egyet?
Ja és persze ők oldják meg a problémát mert egyrészt kezd kellemetlen lenni a társadalomnak ráadásul azt meg már fáj kimondani h a feminizmus agymenése az oka az egésznek és akkor még a végén annak a felelősségét kellene elővenni. Azt kimondani meg ugye nem politikailag korrekt hiszen a feminizmus csak jó és szép lehet.

Erre írtam, hogy ki más, ha nem a fiúk??????? A nem feminista normális nők? Amúgy te beszélsz mindig úgy, mintha minden nő el akarná nyomni a férfiakat, vagy született kurva lenne, bocs statisztikailag keresi a lehető legjobb hímet, kezdve azzal, hogy mert nők nevelnek minket, mintha minden tanárnő és óvónő azt nevelné, hogy lányos kis picsák legyünk. Egy szóval nem mondtam, hogy csak feministák és férfiak vannak. De akkor komolyan, kinek kéne ezt megoldani? Eleve nem én keverem bele minden lehetséges posztba a feministákat, a férfiak elnyomását, az egyenjogúságot és a többit!

De már megint egymással vitatkozunk és kutyázod az embert, ahelyett, hogy arra válaszolnál amit kérdeztek megjegyzem mindenféle támadás nélkül. Mégpedig, hogy kinek kell megoldania a fiúk otthon faszverését, ha nem a fiúknak, apáknak, férfiaknak? Jó félig megválaszolom helyetted is: egy részét a normális nőknek kéne megoldaniuk, úgy hogy igazi nőket, hölgyeket nevelnek a lányaikból, hogy értük érdemes legyen férfinak lenni. Arról most ne is vitatkozzunk, hogy kinek mit jelent a nőiesség.

Szerintem néha nem ártana megpróbálod normális emberek módjára társalogni, úgy, hogy nem sértődsz, nem hőzöngesz, nem harcolsz, nem idézel, nem linkelgetsz, hanem, ha valaki másnak van egy gondolata, arra ráírod a sajátodat átfogóan, nem okosan, nem harcosan, hanem úgy ember módjára, ahogy szokták. Nem érdekel, hogy ez most személyeskedés-e, mert nem az igazadat akarnám megcáfolni, hanem a stílusod hagy kivetnivalót maga után.

Na, ha ez megy, akkor légy szíves válaszold meg a saját szavaiddal, ne a mozgalmi szólamokat harsogva, hogy kinek kéne a fenti problémát megoldani? Kinek kéne a fent említett férfiak pöcsét megrángatni, hogy legyenek már férfiak? Az okokat tudjuk, a három rákfene. Oké. Vedd úgy, hogy eddig nem is beszélgettünk, és egy egyszerű ember vagyok, aki egyszerű szavakból ért, és nem tud sokat olvasni. Ha nem megy, akkor is válaszolhatsz nyugodtan, max. nem reagálok rá, hogy ne folytassuk a felesleges szócséplést.
Előzmény: izé012 (12) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 17. 14:18 | #12
1
Hol írtam én azt h ne a férfiak oldják meg?
Azt írtam h a FIÚKTÓL hiába várjuk a megoldást.
Hasznos ha nem érti félre az ember amit írnak neki...

2
'A feministáktól nem várhatjuk el, hogy megoldják, mert el akarják nyomni a férfiakat (gondolom nem?), hát akkor csak az marad, hogy a férfiak lázadnak fel, állnak a sarkukra'
Akkor szerinted a világ csak férfiakból és feministákból áll?
Nők nincsenek nálad vagy a feminista jelenti a nőt?
/Mi volna ha egyszer ... tényleg csak egyszer félre tudnád tenni a feminizmus által belédnevelt beidegződéseidet? Mondjuk azt h azt gondold h ha valaki a feminizmust támadja akkor a nőket támadja. Csak mert a feminizmus nem egyenlő a nőkkel. Annyira jó lenne ám ha ez sikerülne neked...!/


Az utolsó bekezdésben írt felvetésre annyit írnék h bizony van benne valami.
De hozzátenném h amióta a feminizmus elkezdett erősödni azóta erősödik ez a folyamat is. A régebbi generációkban is voltak rétegek amelyek már akkor olyanok voltak mint a mai fiatalok többsége hiszen régebben is voltak válások és az 50-es évek óta növekszik az aránya az apa nélkül felnőtt gyerekeknek. /Meg ma is vannak még azért olyan fiatalok akikben van remény./
Csak az arány tolódott el nem is kicsit.
De ettől még tény nem csak a feminizmus az ok.
Ahogy írtam már párszor a társadalmunknak három rákos daganata van:
-szocializmus
-feminizmus
-liberálfasizmus /bár a feminizmus is ide tartozik de mégis érdemes külön kezelni/
Ezek együtt okozzák azt amit ma láthatsz.
Előzmény: lilaflexninja (11) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 06. 17. 13:39 | #11
Csak a legutolsó pontodra reagálnék most, mert hogy írod, hogy faszkópé az öreg, mert hogy a férfiak oldják meg a helyzetet?? lényegében. Nahát akkor kik, ha nem a férfiak. Írod ugye, hogy a nők nevelik a férfiakat, tőlük nem lehet elvárni. Ugye adva van, hogy az apa hiányzik. HA van apa, akkor ugye ő oldja meg, hogy életrevaló legyen a fiú, mintegy kihajítja az életbe. A feministáktól nem várhatjuk el, hogy megoldják, mert el akarják nyomni a férfiakat (gondolom nem?), hát akkor csak az marad, hogy a férfiak lázadnak fel, állnak a sarkukra, illetve a töketlen fiúkat kell felrázni, hogy legyél már férfi. Ahogy a nők harcolnak a női jogokért (jó jó biztos őket is nyomták valakik hátulról), úgy akkor, ha annyira rossz most a helyzet, akkor a férfiaknak kell kiállni magukért.

Persze egy pornófüggő játékos gyerek ezt úgysem fogja fel, szóval ő maga nem tud segíteni magán, de a többi férfi talán.

Amúgy ez a jelenség, ez a probléma nem csak a fiatalokra jellemző, hanem sajnos az idősebb korosztályra is. Korombéliekre is (lsd 70-es évek), de 50 éves emberek is otthon lébecolnak, mert az öreg eltartja. És ebben nem csak a feminista elnyomás van, hanem az emberek lustasága is, hogy nincs becsületük, nincs önértékelésük, nincs moráljuk. Jó jó most kezdhetjük azt, hogy de hát mert az apa nem nevelte bele, mert a femi..... :)
Előzmény: izé012 (9) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 06. 17. 12:45 | #10
"Ennek még diplomája is van?"

Hangzatos kijelentésekkel nyilván jobban fogy a könyv. ;)
A híres kísérleténél (aminek az ismertségét köszönheti) sem volt már minden annyira okés: http://skeptoid.com/episodes/4102
Előzmény: izé012 (9) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 17. 12:36 | #9
A cikkre reagálva:

1
'a fiúk – tinédzserek, huszonévesek – alulteljesítenek mind tanulmányaikban, mind a munkában'
Ha minden második apa nélkül nőtt fel és mindegyiket az óvodától a középiskoláig szinte csak nők nevelték akkor ez talán nem annyira meglepő.
Főleg ha az oktatási rendszer egyébként is a lányoknak kedvez és a fiúkat elnyomja:
http://ize.hu/comments.php?post_id=29945&reply_id=477989
Továbbá ha a női tanárok a fiúkat lepontozzák a lányokat meg felülértékelik:
de.wikimannia.org/images/Bildungsmisserfolg.pdf


2
'A hagyományos férfiszerep – erőteljes, tekintélyt parancsoló, pénzkereső családfő – megszűnt, és helyette nem alakult ki elfogadott modell.'
Hogy a picsába alakult volna ki???
Szerencsétlen gyerek nem látott férfit szinte egész életében anyuka meg a TV elé ültette mert úgy könnyebb volt 'nevelnie'.
http://utveszto.uw.hu/os/apatlan-tarsadalom.html


3
'elméletben mindenki a rendes férfiakat kedveli, de a lányok a túl rendeseket unalmasnak tartják és kerülik'
Ha megértjük a női természetet akkor ezen sem fogunk különösebben meglepődni:
ferfihang.hu/2013/02/28/a-randizas-alapjai
ferfihang.hu/2012/04/25/a-noi-termeszet


4
'Sokat rontanak helyzetükön azok a szülők, akik minden nehézség alól felmentik őket, mindent elintéznek helyettük, segítenek, hogy kamaszkor helyett felnőtt korban bukdácsoljanak.'
A szülők? SzülőK??? Nem. Csak szülő.
A problémás fiatalok döntő hányada apa nélkül nő fel:
ferfihang.hu/2011/11/28/apatlansag


5
'Az apa nélküli társadalom a fiúkat sújtja jobban'
Jupííí!
Nagy nehezen csak leírta ő is a lényeget. :-)
Már csak arra a kérdésre kellene választ kapjon h miért ilyen magas a válási arány és máris tudni fogja h hogyan oldható meg ez a probléma.


6
'érzelmileg és/vagy anyagilag tönkremennek'
Jééé!
Tönkre lehet menni ha az embertől elveszik a gyerekét a lakását meg a fizetésének a felét???
Miket nem mond?! :-)
http://ize.hu/comments.php?post_id=30741


7
'A lányok eltökéltebbek, céltudatosabbak, rugalmasabbak.'
Perszehogyne...
Meg őket támogatja a média a kormányzatok és a kismillió feminista szervezet több ezer felzárkóztató tanfolyammal meg törvényileg is szabályozott pozitív diszkriminációval.
A fiúkat meg elnyomják hátrányosan megkülönböztetik és bűnösként kezelik.
És erre mondjuk h a lányok rugalmasabbak? LOL
:-)
valodiegyenloseget.blog.hu/2014/12/09/ahogy_a_ferfifak_meg_mindig_diszkriminalva_vannak


8
'Hogy mit csináljanak a fiúk? Kapcsolják ki a pornót, osszák be idejüket, sportoljanak, vessék be ágyukat, mert a kis dolgok vezetnek a nagyokhoz, fedezzék fel lelkierejüket, barátkozzanak lányokkal, ne nevezzék őket kurváknak, legyenek vezetőik és legyenek önmaguk is vezetők, menjenek el szavazni – üzeni Philip Zimbardo.'
Ekkora vérhányásos faszságot is régen olvastam...
Ez a fószer hülyébb mint a sokéves átlag.
Gondolja ez a barom h a fiúk csak úgy megváltoznak mert ő csettint egyet?
Ja és persze ők oldják meg a problémát mert egyrészt kezd kellemetlen lenni a társadalomnak ráadásul azt meg már fáj kimondani h a feminizmus agymenése az oka az egésznek és akkor még a végén annak a felelősségét kellene elővenni. Azt kimondani meg ugye nem politikailag korrekt hiszen a feminizmus csak jó és szép lehet.
És persze ne nevezzék a lányokat kurvának.
Vajon miért nevezik annak?
Szegény szerencsétlen nőmosdató baromnak ez még nem esett le???
Jézusom bakker. Ennek még diplomája is van? -.-
izé012 2015. 06. 17. 12:06 | #8
A probléma csak az h a nőkre is ugyanolyan rossz hatással van ez az egész rendszer. Hiába tudna egy férfi több száz nőt megtermékenyíteni a nyugati társadalomban óriási a népességcsökkenés mindenhol.
Pölö itt van Európa leggazdagabb és egyik leginkább családsegítő országa - Németország:
http://www.theguardian.com/world/2012/sep/21/germany-birthrate-low-falling
Akiknél a legalacsonyabb a születési ráta...
Előzmény: rermo (6) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 06. 17. 12:03 | #7
Nyilván az. Ha valaki egy másik emberrel esetleg azonos véleményen van azok biztosan testvérek.
A te drogos agyadban legalábbis... -.-
Előzmény: norbertvincze (3) -1 VÁLASZ
rermo 2015. 06. 17. 11:51 | #6
Persze .... változik a világunk ... a kommunikáció és információ áradat hatására meg pláne , de ettől nem fog kihalni az emberiség . Minden kornak meg volt a maga " férfieltüntető " tevékenysége éveken keresztül a háborúkban mészárolták a férfiak egymást . Még az a szerencse , hogy úgy alkotta meg a természet a férfit hogy akár 1 rátermett egyed is képes ezernyi utódot létrehozni ( a maga részéről ) ... nem úgy vagyunk mint az imádkozó sáska , hogy nemzés után megeszi a nőstény a hímet .
komcsi 2015. 06. 17. 11:14 | #5
"Rendszeresen játszom és nézek pornót. Átlagos kinézetű vagyok. Megutáltam, hogy állandó erőfeszítést tegyek azért, hogy a másik nemnek tetszem. Drága és ritkán sikeres."

Tényleg ez jellemző a mai fiatal srácokra, legalábbis akik a környezetemben élnek, szinte 100% ezt vallja.
palinkaman
palinkaman 2015. 06. 17. 11:10 | #4
Amúgy igen, ez mind magától értetődőnek tűnik (annál is inkább, mert sokan meg is tapasztaljuk ezt a dolgot manapság), és ami itt ki van emelve, az valszeg csak egy nagyon rövid, és érthetőre formált összefoglalása a műnek. Viszont az is igaz, hogy míg valaki tényleges kutatással ill. beható elemzéssel nem igazolja az ilyen dolgokat, addig a legtöbb ember csak legyint, hogy "már megint felröppent valami áltudományos blabla". Szóval, kellenek azért az ilyen irányú vizsgálatok és elemzések is sztem.
norbertvincze
norbertvincze 2015. 06. 17. 08:43 | #3
te izé012 testvére vagy?
Előzmény: Lord Baal (1) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2015. 06. 17. 08:34 | #2
a csajok majdnem ugyanúgy rágyógyultak a hálóra, csak más tartalmakat fogyasztanak, pornót nem bevallottan jó néhányan néznek, sok harminc pluszos nőnek egyáltalán eszében sincs a családalapítás.
Lord Baal
Lord Baal 2015. 06. 17. 08:07 | #1
Zimbardo bácsi feltalálta a meleg vizet! Szét kellene inkább néznie az általa veszélyesnek tartott közösségi médián, és rájönne, hogy amit leírt, az a feminizmus hatásai az emberi társadalomra, valamint a férfiak erre adott ösztönös válasza a MGTOW.