Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bp1331 2015. 06. 02. 15:27 | #4
Részben igazt adok, részben viszont nem. Mert igen ott tart a számítástechnika, hogy real-time tudja kezelni a dolgokat és teljesen át tudja verni az agyat még akkor is ha egy profi autóversenyzőt kell. És igen a guminyomok ott vannak miért is? Mert nekem ne mondja senki, hogy elsőre megcsinál egy pályát az NFS-ben amit elsőre lát! Igen ő is többször gyakorolt és lehet, hogy a videó is egy összevágott jelent de mind ez igaz már. És igen én is kipróbálnám.
Csádi 2015. 06. 02. 11:21 | #3
Egyetértek. Azt vártam, hogy mit lehet kihozni ebből a tech cuccból, vagy mit hoztak ők ki, de abból kb semmit nem kapunk.
Előzmény: sapkabarna (2) 0 VÁLASZ
sapkabarna 2015. 06. 02. 08:42 | #2
Hátezegyfos, legalábbis a képaláíráshoz viszonyítva.
1. Adhattak volna abból a képből, amit a sofőr kapott. Neeem, nem a számítógépes reklámgrafikát. Élőben biztosan nem takarta ki a fél látóterét a "Titanium Strong" felirat...
2. Látványosat rendereltek belőle, de nyilvánvalóan sok effekt csak utána kerülhetett oda, nem élőben, mert ahhoz negatív reakcióidővel kellett volna rendelkeznie.
3. Az áttűnős snittekben gyönyörűen látszott, hogy pontosan ugyanazokon az íveken driftel, mint ahol már ott van jó pár guminyom. Tehát begyakorolta, hogy akár csukott szemmel is végigmenjen a pályán, és/vagy az előző pontot erősítve nem az élőben generált, időben változó CGI világra reagált.

Szóval maradjunk annyiban, hogy forgattak egy reklámfilmet, amiben a sofőr (legalábbis néhány snitt erejéig) egy VR szemüveget visel (amiben akár élő kameraképet is kaphat), és utána köré raktak egy adag számítógépes grafikát. És még több olajreklám-snittet.
+2 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 06. 02. 08:32 | #1

Itt legalább nem kerül pénzbe, ha ütközöl a villanyossal... :)