Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Dmckayals 2015. 04. 17. 09:56 | #9
Ami a videóról eszembe jutott, az egyből két vonalon fut, így különválasztom. Az első, az maga a sportteljesítmény. Mert amit itt a kislányok bemutatnak, az egyrészről nyugodtan tekinthető sportnak. Nem vagyok túlzottan járatos, hogy ez most az RSG, az Aerobik vagy valami más alá tartozik, de kell hozzá izomzat, erőnlét, és sok sok gyakorlás. Ez dicséretes, ezzel egy elég szép karriert is meg lehet futni. (Bár bejön a képbe a neveljek-e élsportolót a kisgyerekemből téma, de az tartozzon más poszthoz).
A másik fele a körítés. A "kislány nem tudja a koreográfiát, de pont ettől cuki" elem tetszik, akár szándékos, akár nem. Viszont a ribancos ruhák és mozgások (a második videóban csak ez van) egyáltalán nem kellenének, mert ezek egy alacsonyabb, közönségesebb szintre viszik le az egész színvonalát, ráadásul a kislányokba azt neveli, hogy ez a normális. Az ismertségért, ne adj isten a népszerűségért ez szerintem túl nagy ár. Főleg, ha az egyik csapat emiatt népszerű lesz és átveszi ezt a többi is, mert az a szélesebb körű kultúrát is rossz irányba viszi (mint a kereskedelmi TV-k mostani műsorai)
Ladaboy 2015. 04. 17. 09:16 | #8
Gyerekeket kurvának tanítani??? Hol élünk? Még babázniuk kellene,meg a játszótéren virágkoszorúkat fonogatni. Hová tartunk édes Istenem?
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 04. 17. 07:17 | #7
Bocsi!

Amúgy a témához hozzászólva. Bár nem találom a kislányokat szexinek, szóval attól, hogy kihívóan tekeregnek egy rúdon, vagy rázzák és pucsitják a feneküket nem kívánom meg őket, de nem tartom jó dolognak. Egy kislány ne tekeregjen egy rúdon, ne mozogjon dugást imitálva, mert nem neki való. Rendben, oké tánc, meg szó sincs ilyenről, meg tényleg, az a rossz, aki ettől beindul, de akkor is. Itt számomra az a baj, de nem csak a táncban, hogy kis lányokat, akiknek még ártatlannak kéne lenni állítanak be szexisnek. Mint amikor a megasztárban vagy hol mondták a 14 éves lánynak, hogy jó voltál, de légy szexisebb, dögösebb, legyél nő. Hova, minek miért? Persze ne babázzon, meg igen testiség, meg szex és nem csak 18 fölött, de ne akarjuk már a gyereket kurvának, lotyónak, meg szexi dögnek látni és láttatni.

Persze ennél nagyobb és fontosabb disznóságok is történnek gyerekekkel, de akkor is. Amúgy jól nyomták, és ügyesek.

Ja a rúdtánc meg közben szép lassan elveszti a régi lotyós nudibáros jellegét, és abszolút sport felé hajlik. De akkor is.
Előzmény: bungle (1) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2015. 04. 16. 20:12 | #6
A mondanivalóm lényegén nem változtat... :)
Előzmény: rermo (5) 0 VÁLASZ
rermo 2015. 04. 16. 19:51 | #5
na pont az a két sportág nem lányoknak való ... én a ritmikus sportgimnasztikához esetleg talajtornához , gerendához hasonlítanám .
Előzmény: Ravennë (4) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2015. 04. 16. 18:53 | #4
Annyira nem gáz, mint vártam. Semmivel sem tartom rosszabbnak, mint a lólengést vagy ha gyűrűn akrobatikáznának... mondjuk ez a ruha rajtuk elég tré.
közlegény
közlegény 2015. 04. 16. 18:00 | #3
ez a Miaf? tinci tánci egybesülés, amit tíz év múlva átneveznek Holaf? egybesülésre
AVIREX
AVIREX 2015. 04. 16. 17:37 | #2
Mozognak valamit, ez mar onmagaban jo!
bungle
bungle 2015. 04. 16. 17:30 | #1
A Twerking bees az, amit belinkeltem? Mert a postvideó linkjét írtad oda is...