Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle
bungle
közlegény
közlegény 2015. 02. 25. 13:03 | #3
Miért lenne kötelező vasárnap templomba járni, azon túl, hogy KDNP-s javaslat a vasárnapi boltbezárás (azt se mind), a kettőnek semmi köze egymáshoz. Aki nem hívő, annak nincs is keresnivalója egy templomban. Korábban én is azt mondtam, hogy ne legyenek zárva, de ez a szánalmas, óvodás hiszti, amit levernek, hogy éhen pusztul a nyomorultja, ha nem tud vasárnap teszkózni, meg is érdemli, hogy ne legyen nyitva.
(Nem neked, szólt Ravenne, kérlek ne vedd magadra)
Ravennë
Ravennë 2015. 02. 24. 15:07 | #2
Ááá, dehogy. Vasárnaponként kötelező templomba járás lesz, létrejönnek majd a Nemzeti Templomok, ahol kötelező adományt kell fizetni, utána hazafelé pedig mindenki betérhet a Nemzeti Italboltokba, ahol megalapozhatják a hangulatot a délutáni wellnesshez.
Igneon 2015. 02. 24. 15:00 | #1
Mit kell nézni ezen a FB profilon?

A vasárnapi zárva tartáshoz: Gondolom így akarják előkészíteni a terepet a Nemzeti Élelmiszerboltoknak.Vagy majd bejelentik pár hónap múlva,hogy a trafikokban is lehet élelmiszert árulni.(50Ft egy zsemle,500Ft egy kiló kenyér stb...)

Bár így 'Veszprém' után halványan él bennem a remény,hogy Március 15 alkalmával elkezdődik valami komolyabb összefogás a mutyimaffia megbuktatására.(Az persze már más kérdés,hogy a mi istenünk V.P mit szól majd ehhez...)