Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
justil 2015. 02. 19. 21:02 | #27
A swinger klub korrekt dolog, ha minden fél tud róla és benne van. Semmi köze a félrelépéshez olyankor.
Előzmény: bp1331 (24) -1 VÁLASZ
I. C. Wiener
izé012 2015. 02. 19. 18:27 | #25
Jól tetted. Ha féltékenykedsz rá akkor nagyobb eséllyel fog megcsalni a barátnőd/feleséged mert azzal a szemében felértékeled magadhoz képest a többi férfit és felértékeled őt magát is. Egyenes út ahhoz h idővel szakadjon a kapcsolatotok.

Pár tanács ha gondjaid vannak a női logikával:
http://www.ferfihang.hu/2011/11/05/kiegeszites-shit-test-temaban/
Tökletesen leírja azt amit hosszú évek óta alkalmazok a nőknél radikális sikerrel.
Egyszerű a női gondolkodás is csak félre kell tenni a piedesztálra emelésüket. Ők is pont olyan esendő emberek mint mi férfiak. Ha rájuk is emberként tekintünk akkor kiismerhetőek és kezesbárányok lesznek.
Előzmény: tjunior (23) -1 VÁLASZ
bp1331 2015. 02. 19. 16:52 | #24
kiosztottam egy-két pluszt jó-pár mínuszt :) amúgy meg el lehet menni swinger klubba mert ha együtt akar maradni akkor engedni kell! Haverom előző feleségétől el vált újra nősült és a párjával együtt swinger klubbajárnak és fizetős nőkhöz probléma megoldva csak nyitottabb gondolkodás kell! Már nem az van mint rég, hogy 40évig működik minden. Ja és általában akik az észt osszák otthon meg pont az ellenkezőjét csinálják.
+1 VÁLASZ
tjunior 2015. 02. 19. 16:30 | #23
Erről az egészről az jut az eszembe, hogy a barátnőm az elején állandóan ki volt akadva, mert egyáltalán nem vagyok féltékeny rá, mert biztos nem szeretem, nem fontos a kapcsolatunk stb. (tipikus női logika). Én erre mindig azt mondtam neki, hogy ilyen dolgokon nem fogom magam idegesíteni, ha a hét 6 napján 24 órát vagyok mellette, akkor a 7.napon fog megcsalni ha meg akar. A viszony.hu már megint jó mankó valakiknek...Ha valaki félre akar kefélni akkor félre fog ez ilyen baromi egyszerű.
Gábor-79
Gábor-79 2015. 02. 19. 16:00 | #22
Engem elég keményen neveltek gyerekkoromban, napi szintű volt a fizikai fenyítés, mégsem jut soha eszembe hogy kezet emeljek a fiamra.

A szüleim a mai napig élnek együtt stabil házasságban, nekem viszont sosem volt igazán stabil kapcsolatom, a házasságomat kivéve. Azt meg a Facebook rúgta fel. Már ha a tiltakozók logikáját követjük. :-D

Azért elég nyilvánvaló volt a cikkből hogy ki az aki észérvekkel érvel, és ki az aki rózsaszín felhőkbe kapaszkodik.
Előzmény: justil (21) 0 VÁLASZ
justil 2015. 02. 19. 15:55 | #21
Én mondjuk olyan családban nőttem fel, ahol nem volt sem ivás, sem félrekúrás, igaz, mégis válás lett a vége, de normális körülmények között. Tudom, hogy sajnos sok ember nem mondhatja ezt el magáról, ettől függetlenül nyilván magamtól tudok csak kiindulni, éppen ezért is olyan a véleményem, amilyen.
Előzmény: lilaflexninja (15) -1 VÁLASZ
justil 2015. 02. 19. 15:51 | #20
"Hol érdekel egy gyereket a félrelépés?"

Az otthon látott alkoholizmus, dohányzás, asszonyverés stb sem valószínű h érdekli, vagy akár csak tetszene is neki gyerekkorában, mégis komoly pszichológiai hatásai vannak később.

Egyébként egyetértek, nyilvánvalóan vannak a viszony.hu-nál sokkal károsabb oldalak is...de itt most nem azokról van szó :)
Előzmény: Gábor-79 (17) -1 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2015. 02. 19. 15:49 | #19
Nekem úgy rémlik hogy a nőknek címzett könyvek jelentős hányada szól karrierépítésről (ami elég családromboló tud lenni), illetve viszonyokról, kalandokról, félrelépésekről.


Amúgy kíváncsi lennék hány válópernél merült fel a félrelépés okaként a Viszony.hu hirdetése! :-D
Gábor-79
Gábor-79 2015. 02. 19. 15:45 | #18
“Arról lenne jó már regényt - de legalább cikkeket sűrűn - olvasni, miként őrzi meg egy házaspár a kapcsolatát...”

Ja, nem erről szól a Szürke ötven árnyalata ami "annyira felkapott most a nők körében"? :-D

Gábor-79
Gábor-79 2015. 02. 19. 15:37 | #17
Felmerül bennem a kérdés apaként:
Hol érdekel egy gyereket a félrelépés?
(Mármint a focipályán kívül?)

Milliárd oldal van ami jobban kiérdemelte a betiltást, mint a viszony.hu (pedofil oldalak, pornó, trágár, mocskos, és néphülyítő oldalak, like-vadász, rémhírterjesztő oldalak.)
Azonban ahelyett hogy betiltanák, még táptalajt is ad nekik a média. Elképesztő baromságokat vesznek át, és adnak el hírként megbízható forrásként jelölve meg egy anonim weboldalt.

Vagy csak meglovagolják egy kétes weboldal hírnevét...
Előzmény: justil (14) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 02. 19. 15:25 | #16

Eljön az idő, tán nem is olyan sokára, amikor valamely "civil szerveződés" hatására tényleg be fognak tiltani ilyen, vagy hasonló oldalakat.
Az a hatalom, amely a kereskedelembe keményen beleszólva megtiltja pl. a vasárnapi nyitvatartást - ahelyett, hogy pozitív megerősítéssel érdekeltté tenné ebben, vagy abban a feleket - mindenre képes. Az életetek legapróbb részleteit is szabályozni akarja majd, s ennek betartását természetesen "törvényes" eszközökkel ellenőrzi.

És közben bőszen szidják majd a fasizmust, Hitlert, meg a Gestapo-t.... :(
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 02. 19. 15:23 | #15
Mondjuk egy ilyen jó ötlet lenne, mármint egy adott domain néven ellentétes tartalmat megjelentetni, erre gondolhatott volna a családügyi minisztérium, ha lenne ilyen, vagy azok, akik most fel vannak háborodva. Persze nem kell támogatni, itt arról van szó, valaki megtalálta azt a piaci rést, amiből üzletet tud csinálni.

Az, hogy a gyerekre milyen hatással van nem tudom. Biztos nem jó. De talán itt is bejön az, hogy nem ez a legnagyobb romboló hatás, amit egy gyerek kaphat. Nálam, bár 13 éve koromban még nem volt internet se, nem hogy viszony pont hu, rosszabb volt az, hogy hazamentem és apám leugrott a kurvájáról, és ezt látni, meg tudni, hogy csalja anyámat, mint azt tudni, hogy amúgy az emberek félrelépnek.

Valahogy tényleg nem jó ez, mármint az oldal, valahol azért meg tiltani sem kéne. Ja vagy családi értékeket, vagy párterápiával foglalkozó oldal reklámját kihelyezni dömping szerűen.

Amúgy nem én minuszolgatlak, ha netán felmerülne.
Előzmény: justil (13) 0 VÁLASZ
justil 2015. 02. 19. 15:17 | #14
Van még 1 dolog amire nem tértünk ki, ez pedig az, hogy milyen hatással van egy gyerekre egy ilyen reklám. Mert oké, egy 20-30 éves ember talán már fel tudja mérni, hogy mi merre hány méter, de ha valaki 10 évesen azt látja, hogy jééé viszony.hu dejó, hogy van erre is 1 oldal...hát nemtom.
Előzmény: lilaflexninja (8) 0 VÁLASZ
justil 2015. 02. 19. 15:14 | #13
Oké, szar hasonlat volt, de a te korrekciód sem jobb: a rákbetegek ugyanis rászorulnak a segítségre, a félrelépők meg (szerintem) nem.

A lényeg itt azon volt, hogy vannak dolgok, amiket szerintem nem kellene reklámozni/támogatni, csak elfogadni/eltűrni.

Személyszerint pl elvenném a domaint ettől a cégtől, de meghagynám, és a jelenlegi tartalom helyett kitennék egy ilyen feliratot:

"Menthetetlen a kapcsolatod? Unod a párodat? Hagyd el, és regisztrálj egy társkeresőben."
Előzmény: izé012 (7) 0 VÁLASZ
Gábor-79
Gábor-79 2015. 02. 19. 15:05 | #12
Végül is miért ne?
De ne álljunk meg itt, tiltsuk be az összes motelt, ahol találkozni szoktak.
Aztán a telefont, amin a randit beszélik le!
Az óvszert amivel védekeznek!
Sőt adjunk az asszonyra csadort, kövezzük halálra a hűtlent, és máris meg van oldva a probléma!

:-D :-D :-D

Már megint egy SZTK szemüveges bigott vénasszony akarja megmondani hogyan kellene élnünk.
Az exem a facebookon jött össze a válásunk okával, mégsem akartam betiltatni.
Azt kellene felfogni hogy a régi időknek vége.
Nincs holtomiglan-holtodiglan. Nem engedi az életmódunk.
A 12 órás váltott műszak, a folyamatos anyagi terhelés a stressz...
Örülhetsz ha van 10-15 jó éved házasként, aztán vagy az asszony kergül meg, vagy te.

Nincs az a vagyon, az a gyerek, aki egyben tart, hiszen mindenkinek "joga", és "álmai" vannak.
+3 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 02. 19. 15:04 | #11
Na ha már a morálrombolásánál tartunk, szerintem rosszabb az ingyenkeblek nevű oldal, ahol az én olvasatomban az van, hogy lányok ismerkednek fiúkkal, és csábítgatják őket, hogy adakozzanak a cicijükre, és a fiúk ezért fizetnek (és gondolom nem csak azért, mert naponta jön egy kedves e-mail a csajtól).

Hát tényleg jó hogy van internet, lassan átgondolom, hogy kéne-e tiltani egyes oldalakat :)
+1 VÁLASZ
Hantaboy
Hantaboy 2015. 02. 19. 14:12 | #10
Néha azért pofátlan reklámjai vannak , de az oldal létezése szerintem nem okoz nagyobb zavart, mint a szexrandi.
Ha valaki meg akarja csalni a párját, az úgy is megteszi, vagy ezen az oldalon, vagy azon. Esetleg elmegy prostihoz, és nem kell az előzményeket törölgetni meg a modem/router logokat törölni.

Ha valaki azt állítja, hogy csak azért csalta meg a párját, mert a weboldal szerint ez normális, az csak kifogásokat keres arra amit amúgy is megtett volna. Felesleges felhajtás az egész...
+1 VÁLASZ
tjunior 2015. 02. 19. 14:10 | #9
Köszönjük szépen az ingyenreklámot.

lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 02. 19. 13:16 | #8
Azért van egy kis különbség a viszony és amit leírtál között. Először is viszony azért alakul ki, mert az egyik fél nem elégedett egy kapcsolattal. (vagy szexmániás dög, de az más kérdés) Nos egy viszonyhoz három ember kell, mindhárom hibás, és az alap pár mindkét fele tehet róla, ha a másik viszonyt kezd. Kivéve ha mindent megtett de szexmániás dög a másik. Attól, hogy ne lenne viszony.hu oldal, ami amúgy csak egy igényt elégíti ki, jó vagy rossz az most mellékes. Szóval attól még ha nem lenne ilyen oldal, viszonyt kezdenének az emberek. Max. megdugják az első jöttmentet a munkahelyen, és beleszeretnek.

Alapjában egyetértek veled, hogy nem szép dolog, meg ne csaljuk meg a másikat, meg magam is úgy gondolom, hogy a jóban-rosszban az azt is jelenti, hogy esetleg boldogtalanok vagyunk a másik mellett és rosszban is együtt vagyunk, persze nem a végtelenségig. Sosem csalnám meg a párom, én sem örülnék neki, ha ezt tenné. Sosem kerülnék olyan helyzetbe, hogy belehabarodjak valakibe. Ha nem kapom meg otthon az erotikát, hát nem kapom meg, nem szorít belül, hogy ha sose próbálom ki a káma szutra összes oldalát. De azért úgy gondolom, hogy mások igen. Másoknál nem számít, vagy fontos a szex, a kaland, és így is úgy is megteszik. Ha tiltjuk akkor is, ha felületet adunk nekik akkor is.

Továbbá nem gondolom, hogy családapák (mert gondolom ettől féltik az emberek a családokat) több tízezrei regisztráltak a viszony.hu-ra és csalják az asszonyt, vagy fordítva. Ha meg igen, akkor valami gond van a világgal a viszony.hu nélkül is. Egy rendesen felnevelt, és a házastársa által jól szelídített embernek eszébe se jut, mindegy is, hogy hány ilyyn oldal vagy park vagy szórakozó hely vagy akármi legyen is.

Egész egyszerűen bigott dolog a nagycsaládosok szervezetétől egy ilyen felháborodás.Mint harcolni a pornó ellen, vagy erkölcstant vagy hittant tanítani akarni, vagy mint az Usában anno betiltani akarni a Rém rendes családot. A férjüket féltő nők, vagy az asszonyt féltő hapsik legyenek odaadóbbak a párjukkal, és elégítsék ki őket minden téren (szellemi, társasági és testi téren is). Ez a titok.
Előzmény: justil (5) +1 VÁLASZ
izé012 2015. 02. 19. 13:05 | #7
A rákbeteg oldalas hasonlatod akkor lett volna pontos ha egy olyan oldalt hozol létre ahol a rákbetegek számára adsz valamilyen segítséget. Ugyanis a viszony.hu nem kigúnyolja azokat akik házasságon kívül keresnek kapcsolatot hanem segít nekik megtalálni azt. Egy igényt elégít ki. Nem reklámozza h csald meg a feleségedet/férjedet hanem akik félre akarnak kefélni azoknak nyújt egy lehetőséget.

Az meg h az adott illető megbeszéli-e a viszonyát a feleségével/férjével avagy eltitkolja azt ahhoz nem hinném h bármelyik erkölcscsősznek köze lenne kettőjükön kívül.

Egyébként meg az ilyen jelenség /mármint a megcsalás/ visszaszorításának a megoldása nem a tünetek kezelése hanem a probléma mélyének meglátása és orvoslása lenne.
Előzmény: justil (5) 0 VÁLASZ
justil 2015. 02. 19. 12:36 | #6
[Komment megjelenítése...]
-4 VÁLASZ
justil 2015. 02. 19. 12:31 | #5
Majd ha valamelyik hozzátartozód súlyos rákbeteg lesz (ne így legyen) és én létrehozom a www.rohogjunkegyuttarakosokon.hu weboldalt, te meg felháborodsz és be akarod tiltani, majd én is azt fogom válaszolni, hogy ugyan már, nem a weboldaltól betegszik meg valaki.

Tudod, bizonyos dolgokat nem kellene reklámozni, még ha szükségszerűen az élet részei is...én ugyan nem írom alá ezt a hülyeséget mert semmi értelme, de amúgy egyetértek velük és mélységesen elítélem ezt a gusztustalanságot, amit a viszony.hu képvisel.
Előzmény: lilaflexninja (1) -1 VÁLASZ
kissfreezer 2015. 02. 19. 12:24 | #4
Aláirva
-3 VÁLASZ
Dmckayals 2015. 02. 19. 12:17 | #3
Azért a szexrandi meg a viszony, mint fogalmak célcsoportja nem teljesen ugyanaz. A viszonyban legalább az egyik félnek van házastársa, a szexrandihoz meg csak két ember kell a megfelelő testrészekkel és egy hely, ahol ezeket összerakják. ;)

Abban egyetértek, hogy az emberek nem azért csalják meg a házastársukat, mert van viszony.hu. Sajnos egyre jellemzőbb tendencia, hogy ami elromlik, annak nem időzünk a megjavításával, mert egyszerűbb lesz majd egy újat beszerezni. Ez igaz az életünk szinte minden területén. A viszony.hu szerintem csak egy felületet ad arra, hogy ezt valaki a párkapcsolatával megtegye. Talán annyi a különbség, hogy itt koncentráltabban jelennek meg a házas, de boldogtalan, kalandot kereső emberek.

Kicsit tüneti kezelésnek érzem a kezdeményezést. A családok, az emberek fejében kellene rendet rakni és azt tudatosítani bennük, hogy igen, a kapcsolatokban adódhatnak problémák. Ezeket a problémákat pedig nem szabad tagadni, mert amíg az ember tagadja, addig nem ismeri el és amíg nem ismeri el, addig nem is fog tenni azért, hogy megoldja a problémát, mert az az ő véleménye szerint nincs. Szerintem nem azt kellene elérni, hogy tiltsák be a viszony.hu-t, mert az csak tüneti kezelés lenne. Inkább a fő problémára kellene koncentrálni, vagyis arra, hogy hozzanak létre valami olyan felületet, ami segítséget ad a kapcsolati problémák megoldásában! És ha kevesebb lesz a probléma a kapcsolatokban, akkor kevesebben akarnak majd félrelépni, amivel pedig csökkenni fog a viszony.hu forgalma. És végső soron egy utópisztikus világban a folyamat végeredményeként a viszony.hu a végén érdeklődés hiányában bezárna.
Előzmény: lilaflexninja (1) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2015. 02. 19. 12:15 | #2

Hmmm..... Kéne egy mozgalmat indítani a betiltások és a betiltók betiltására....

+2 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 02. 19. 10:52 | #1
A szexrandi.hu ellen semmi kifogásuk nem volt soha?

Mekkora hülyeség már, nem attól csalja meg valaki a másikat, hogy van viszony.hu, a nagycsaládosok meg jobban tennék, ha a nagycsaládosok helyzetén próbálnának javítani, hogy az embere sokasodjanak. Ja de tényleg, a viszony.hu-n csak gyakorolnak az emberek.

De tiltsák be egyáltalán a házasság előtti szexet, a házasságon kívüli szexet meg kéz vagy láblevágással büntessék!
+2 VÁLASZ