Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
Aszka 2015. 02. 17. 07:10 | #8
Szándékosan van kihangsúlyozva az online randevúzás?
Nincs is jobb, mint online megismerni valakit, élőben viszont egyáltalán nem hasonlít arra, akit "megismertünk" :D
bungle
bungle 2015. 02. 16. 20:26 | #7
Egy másik hasonló előadás a "szerelem matematikájáról" (de ehhez nincs magyar felirat, csak pl. angol):
www.ted.com/talks/hannah_fry_the_mathematics_of_love
bizkit_ 2015. 02. 16. 18:12 | #6
Az egesz statisztikajanak, fejtegetesenek nincs semmi ertelme.
Teves adatokkal tomte meg a profiljat s nem megfelelo kepeket tett fel.
eMTé 2015. 02. 16. 17:12 | #5
Pontosan :) . Nyilván tisztában van vele, hogy egy sportos, izmos fickónak nem jön be az ilyen tehén. Még ha úgy egyébként szimpatikusnak találná is, akkor is maximum a "legyünk csak barátok" kategóriába kerülhetne. Még hogy ettől gyereket, csak az kéne ...
Úgyhogy legfeljebb a dagadt disznó kategóriából válogathat, és ha kiírja hogy "No sports", az rögtön megtalálva érzi magát, ez az ami neki kell. Egyeznek az érdekek. Lesznek azután szép kövér gyerekek is :D
Előzmény: komcsi (4) +1 VÁLASZ
komcsi 2015. 02. 16. 14:44 | #4
Az milyen elvárás, hogy "No Sports"? Ja hogy magához hasonló dagadt tohonya disznót keres, és aki esetleg mozog valamit, az már szóba se jöhet. Értem.
+1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 02. 16. 13:39 | #3
Hát azért ott volt az, hogy kicsit rendbe szedte a profilját, mert, hogy a sok potenciális jelöltből egy se írt vissza. És azért ezt mrá valami, mert sokan erre sem képesek. Csak kiírják, hogy keresem az igazit, és nem akarok többé csalódni, oszt várják a herceget.

Amúgy, igen, egyszerűen marketing szempontból nézte az online randizást. Hát lelke rajta, ha megtalálta az igazit, akkor bravó!

Mondjuk kicsit sok elvárása volt, de látszik rajta, hogy nincs ideje ismerkedni, randizgatni, csiszolódni, ami pedig nem ártana, mert pár év múlva ezért bomolhat fel a kapcsolat, mert minden klappolt, csak épp később derül ki, hogy mégse.
Előzmény: izé012 (2) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 02. 16. 13:28 | #2
Mindössze annyit csinált h az online felületen értékesebbnek mutatta magát mint amilyen valójában és emiatt sokan megkeresték. Utána kicsit lentebb adta az igényeit és a sok jelentkezőből egy bejött.

Nem szóltak neki h ahelyett h kismillió elvárást és követelményt fogalmaz meg a másik fél felé inkább önmagát kellett volna korábban is rendbe raknia? Másból sem állt a statisztikája h a másik fél milyen legyen mik a kizáró okok és mennyi pontot kell elérnie a jelentkezőnek. Viszont sehol nem szerepelt benne h ő maga pontosan milyen is. Valahol nem csodálkozom h az ilyen nők szereznek a legnehezebben férfit.
bungle
bungle 2015. 02. 16. 12:58 | #1
Ahhoz képest, hogy a hölgy állítólag adatokkal dolgozik, szerintem elég sok hibát rejt a számítása.
Először is az, hogy hány férfi van abban az életkor intervallumban, ami szerinte hozzá illik, az nem elég, ui. ezeknek a férfiaknak a nagy része (talán 70%-a? Nem tudom a pontos adatokat) foglalt, tehát rögtön kiesik egy csomó "jelölt".
Másodszor az, hogy neki 10-ből 1 férfi vonzó átlagosan, az oké, csak annak az 1-nek nem biztos, hogy ő is vonzó lesz, tehát még eloszthatná kb. 10-zel azt a számot (ha ő is csak mindent tizediknek lesz vonzó, bár ahogy nézem jó lesz az inkább 50-nek is ;)).

Anno poénból egyébként én is játszottam így a számolgatással ebben a témában, és nekem 3-4 csaj jött ki egész Mo-ot tekintve. :D