Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
norbertvincze
norbertvincze 2015. 07. 10. 18:35 | #20
izé012-nek sok szeretettel Oláh Ibolykától
https://www.youtube.com/watch?v=VpkdfWqlIJo

(szerintem egy tea mellett megbeszélhetitek a dolgot :D)
izé012 2015. 06. 10. 11:12 | #19
A videó magyar felirattal:
https://www.youtube.com/watch?v=rMiwZnOqnbk
+1 VÁLASZ
izé012 2015. 03. 24. 14:52 | #18
Walesben immár jogilag is csak másodrangú áldozatnak számítanak a bántalmazott férfiak:
http://www.ferfihang.hu/2015/03/24/egy-uj-walesi-torveny-szerint-csak-nok-lehetnek-a-csaladon-beluli-eroszak-aldozatai/

'Utóbb már akörül bonyolódott leginkább a párbeszéd, hogy milyen gyorsan tudja a kormány megszervezni, hogy már a 7 éves fiúkat arra tanítsák, hogy a férfiasság és az erőszak kapcsolatban van egymással... és hogy a foglalkozásoknak mindenképpen fel kell hívniuk a figyelmet a férfiak erőszakos viselkedésére. Egyesek azt akarták, hogy ez az “oktatás” bekerüljön a törvénybe. A miniszter azonban, még hátborzongatóbb ötlettel állt elő megnyugtatásképpen: a ‘Women’s Aid’ jótékonysági szolgálat fog majd önkénteseket küldeni az iskolákba, akik az egészséges kapcsolatokról fognak tanítani.'
izé012 2015. 03. 22. 23:42 | #17
Nem mondtad és még csak nem is említetted a férfiakat. Éppen ezért csúsztatás mivel csak az egyik felet emelted ki egy szempont alapján.
A műsor 'kísérlete' pont azt mutatta meg h az ilyen selyemfiúk is feltalálják magukat míg a plázacicák nem tették ezt meg. Az h ez mire bizonyíték az jó kérdés. Kíváncsi lennék egy hasonló esetre ahol átlag nőket és átlag férfiakat tesztelnek hasonló módon. Persze ha véletlenül az jönne ki ott is h a férfiak feltalálják magukat míg a nők esetéeg éhen pusztulnak akkor nyilván az sem bizonyítana semmit sokaknak.
Előzmény: Ravennë (16) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2015. 03. 22. 23:31 | #16
Nem mondtam egy szóval sem, hogy a férfiak gladiátor kiképzést kaptak a forgatás előtt, így nem következtethettél a hozzászólásomból semmire. :P
Ha a mostani valóságshow-kat veszem alapul, amik tele vannak selyemfiúkkal, akik még csavarhúzót is csak képen láttak, akkor is igencsak furcsa nekem a dolog. Na mindegy, nem akarok vitázni ez ügyben, a lényeg, amit mondani akartam, hogy a műsor számomra nem bizonyíték semmire.
Előzmény: izé012 (15) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 03. 22. 23:24 | #15
Nekem nem ez jött le a hozzászólásodból. Inkább csak az h mentséget kerestél a nőknek míg a férfiaknál ugyanazt nem tetted meg. Nem mondom h nők körében nincsenek értelmes önfenntartásra képes emberek mint ahogy nyilván férfiak körében is akad agyhalott. A 'kísérletben' viszont nagy a valószínűség h azonos társadalmi csoportból válogatták össze őket. És az azonos társadalmi csoport ellenére ezt az eredményt adta.

Egyébként a témában ez is jórészt ugyanazt támasztja alá:
https://www.ferfihang.hu/2012/11/30/a-megvalosult-alom-utopia-a-gyakorlatban/
Pedig ezt egy erősen feminista nő írta.
Előzmény: Ravennë (14) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2015. 03. 22. 23:11 | #14
Csúsztatás az, hogy a férfiak többségéből kinézem az élelmességet és az összedolgozást? A nőkből is ugyanígy kinézem (nagyképűség nélkül mondom, hogy magamból indultam ki) éppen ezért jegyeztem meg a "kísérlet" furcsaságát. ;)
Előzmény: izé012 (13) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 03. 22. 23:00 | #13
Valószínűleg mindkettő nem tagjait a valóságshow-kban jellemző senkikből szedték össze.
De azért szép volt h csak a nők esetében jöttél egy ilyen kifogással. Csúsztatásból jeles! ;-)
Előzmény: Ravennë (11) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 03. 22. 22:55 | #12
Mert az oda beválogatott férfiakat aztán biztos a barkácsolásban vadászatban és kunyhóépítésben jártas valmint mintaszerű apaképpel rendelkező emberekből válogatták ám össze! Nem is a plázákból összeszedett hímringyó nyomoroncokból! :-D LOL
Előzmény: norbertvincze (10) 0 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2015. 03. 22. 12:56 | #11
Ez a "véletlen" szócska kicsit csípi a szemem. Véletlen szedjünk össze olyan nőket, akik képtelenek megmozdítani a seggüket, vagy ha arra mégis képesek, mondjuk nekik, hogy ne tegyék, így be tudjuk bizonyítani miként működik a társadalom (szerintünk). :D

Amúgy a "Csupasz túlélők" című műsorból érdemes megnézni pár részt, szerintem kicsit reálisabban mutatja be a valóságot... Eszembe jutott még a "Hullámhegy" című film, ahol elkényeztetett hülye picsából, élelmes nő lesz egy lakatlan szigeten, hozzáteszem egy férfi segítségével... érdekes film annak ellenére, hogy Madonna az egyik főszereplő.
Előzmény: bungle (9) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 03. 22. 12:15 | #10
ez jó, de gondolom ezeknek a csinibabáknak sosem volt szülői példamutatás a háziasság, vagy akár a nők bármilyen közösségi szerepe. Feltételezem egy kalocsai menyecskékből álló csoport megtalálta volna a boldogulását másképpen is:)
Előzmény: bungle (9) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 03. 22. 08:57 | #9
izé012 küldte:
URL: http://www.returnofkings.com/32053/this-accidental-experiment-shows-the-superiority-of-patriarchy
Szöveg: "Egy véletlen kísérlet a női és a férfi társadalomról


Angolul nem tudóknak összefoglalva:

A Survivor műsorban egy szigetre nőket egy másikra pedig férfiakat raktak. Mindkét csoportnak rendelkezésére állt némi eszköz és valamennyi élelemtartalék. Mindkét csoportban volt egy kis kezdeti civakodás. Ezt követően a férfiak vadásztak halásztak főztek valamint kunyhót és hasonlókat építettek. Pár nappal később a férfiaknál egy kisebb civilizáció kezdett kialakulni. A nőknél ezzel szemben napoztak meg egymással civakodtak. Képtelenek voltak bármiben is konszenzusra jutni. Pár epizóddal később elfogyott a nők kajája éheztek plusz a trópusi vihar is többször eláztatta őket. Nyomorultul érezték magukat miközben a férfiak elégedetten élték mindennapjaikat.



Ezt követően a rendezők változtattak a felálláson:

Három nőt átraktak a férfiakhoz és három férfit átraktak a nőkhöz. A női csoportba kerülő férfiak eleinte örültek - nyilvánvaló okokból. Nem sokkal később viszont látták h kaki van a palacsintában. Kérdezték a nőket h hol a kunyhójuk amire azt a választ kapták h nincs. Amikor kérdezték h hol vannak a tartalékaik akkor azt a választ kapták h már felélték mindet. És így tovább. Végül a három férfi dolgozott a nőkre mint egy állat ők vadásztak halásztak és építettek mindent miközben a nők tovább napoztak és rinyáltak. A férfi csoportba kerülő nőket körülrajongták a férfiak. Ezeknek a nőknek minden a rendelkezésükre állt anélkül h bármit is tettek volna érte. Éppen ezért ők is folytatták a napozást...



'A nő ereje, amióta világ a világ, soha nem fizikai vagy mentális erejében volt, hanem abban, hogy a férfi energiáit maga felé képes fordítani, és onnantól a pasi mindent megtesz azért, hogy a kedvében járjon.'
/Oravecz Éva Csilla/"
izé012 2015. 03. 18. 10:19 | #8
A férfiak 20X gyakrabban halnak meg a munkában mint a nők:
http://www.avoiceformen.com/men/men-over-twenty-times-as-likely-as-women-to-die-at-work/

A nők könnyebben megússzák a börtönbüntetést - egy valódi feminista nő szerint is:
http://www.avoiceformen.com/men/mens-issues/criminal-sentencing-do-women-get-off-easy/
Erről a témáról egy prank:
https://www.youtube.com/watch?v=jUg4Wkty_E4
izé012 2015. 03. 15. 13:14 | #7
Úgy látom nem csak én. :-)
Egy hölgy reakciója a feministák agyrémére:


“Nekünk, nőknek mostanra elegünk lett ebből!”
Aranyvirág! Az én nevemben ne kiáltozz, kérlek! Köszönöm!

“Elegünk van a férfiak uralta közéletből.”
Közéleten vajon mit értenek?

“Elegünk van a férfiak uralta politikából, a korrupt, bántalmazó politikusokból.”
Akkor miért nem szavaz több nő – mert ugye mindenkinek elege van… – nőkre? Miért nem küzdi feljebb magát az, aki politikus akar lenni? (Mert azért vannak olyan nők, akik a politikában elég sokra vitték. Tessék tőlük tanulni és nem ingyenkvótát követelni.)

“Elegünk van abból, hogy a szegénység által leginkább veszélyeztettek a gyerekeiket egyedül nevelő nők, vagyis minden ötödik gyerek anyja.”
Miért van ennyi gyermekét egyedül nevelő nő? Mint a statisztikákból kiderül, a válások nagyobb részét nők kezdeményezik. Esetleg rosszul döntöttek férjhezmenéskor?Minden ötödik nőt bántalmaz a férje/partnere, minden ötödik nő egyedülálló anya…

“Elegünk van abból, hogy a törvények nem védik a nőket és a gyerekeket a férfierőszaktól.”
Milyen törvényeket szeretnének? Érdekes lenne egy törvényjavaslatot látni erre. Miben látják a törvényi védelmet? (Mert a törvény az eső után köpönyeg.) A törvények jelenleg is büntetik az erőszakot.
Párhuzamosan szeretnék látni olyat is,. amely a férfiakat és gyerekeket védi a nőierőszaktól. Mit érdemel az a nő, aki lelki, gazdasági, verbális erőszakot követ el? Hogyan kell kiiktatni a gyereküket bántalmazó nőket?

“Elegünk van abból, hogy ha gyereket vállalunk, kiszorulunk a fizetett munka világából.”
Éljenek a feministák, akik kiharcolták, hogy mindenhol dolgozhassanak nők! És éljen a feminista Nagyasszony, Simone de Beauvoir! Ugye.

“Elegünk van a nőkkel, a nők elleni erőszakkal viccelődő média személyiségekből és humoristákból.”
“… két szamár darabokra tépte azt a 65 éves férfit, aki a kerítésük előtt haladt el motorjával. Az áldozatot megcsonkították, ezért is volt visszatetsző, hogy Demcsák Zsuzsa nevetéstől fuldokolva konferálta föl a bejátszást, amelyben az áldozat lánya és felesége zokogva beszélt a tragédiáról.” Igaz, hogy csak szamarak voltak a tettesek, de ugyanolyan bunkóság kiröhögni.
A nemi erőszak nem vicc. Teljesen mindegy, hogy kit erőszakoltak meg, vagy hogy ki viccelődik. Érdekes módon, ha férfit erőszakolnak meg, az a hír csak néhány mondat, és senki sem háborodik fel rajta.

“Elegünk van, ezért passzív ellenállásba vonulunk!”
Ez tetszik! Nade mennyire lesznek passzívak? Nem beszélnek, nem írnak, csak nem főznek, nem takarítanak, nem nevelik a gyereket, nem tartják be a férfiak alkotta törvényeket, nem végzik el azt a munkát, amit férfifőnökük ad ki, nem használnak férfiak alkotta eszközöket, stb.?

“Mi is anyák vagyunk, pontosan tudjuk mekkora meló és mennyi kényszer jár ezzel. Nem gondoljuk, hogy egyik napról a másikra le lehet tenni az igazságtalanul ránk mért terheket, házimunkát, anyagi függést, de azt gondoljuk, hogy mindenkinek aki akar, lehetősége van eldönteni, hogy elindul a változtatás útján.”
Kár, hogy csak gyerekszülés után eszméltek. Addig nem feministák, amíg nem ismerik ezeket a terheket, de amint elegük van a felnőttként maguk vállalta terhekből, máris radikális változást akarnak. (Azt azért nem vállalják be ugye, hogy otthagyják a gyereküket, családjukat?)

“Ezért azt vállaljuk, hogy a lehetőségeinkhez mérten:”
Vajon mik ezek a lehetőségek? Nem lehetséges otthagyni csapot papot? Miért nem, ha ennyire elegük van? Mit szól a társadalom? Mit szól a család? Mit szólnak a szomszédok?) Mi értelme van így ennek a nagy “elvonulásnak”? Úgyis mindent ugyanúgy fognak csinálni, mint eddig, csak esetleg durcásabban.

“Nem végzünk ingyen házimunkát.”
Csak pénzért fognak végezni házimunkát tiltakozásképp? :o))))) Mit szólnak majd ha férj is pénzt kér minden egyes ház körüli munkájáért? A férjek kanyi garast sem tesznek be többet a háztartásba, csak amennyi az ő részük és amennyi rész rá esik a gyerek(ek) neveléséből, ellátásából.

“Nem megyünk bele kicsikart szexbe.”
Ne is! Még akkor se, ha a párjuk édesen csábítgat! Még akkor se, ha pedig ő is akarja, de mivel felébresztette a párja, ezért az már a kicsikart kategória!
A szeretett emberrel a szex vajon miért ennyire félelmetes számukra?
Kicsit olyan ez, mint amikor a gyerek könyörög anyunak, hogy “Naaa de vedd meg lécci az új Barbiíííít! Lécci lécci lécci!” És anyu megveszi. A gyerek kicsikarta tőle. Ez nem erőszak?

“Nem szülünk azért, mert anyánknak unoka kell, mert a társadalom azt várja el, mert a kapcsolatunk haldoklik, mert nem támogat a munkaerő piac. Csak annyi gyereket szülünk, amennyit akár függetlenül is el tudunk emberhez méltón látni és amennyit valóban szeretnénk.”
Eddig is megtehették. Vagy eddig miért nem? Nem voltak önálló, döntésképes nők?

“Nem ápoljuk férjünk/partnerünk idős, beteg rokonait.”
Eddig ki kötelezte rá őket? És ha velük él? Ez a pont elég nyögvenyelősen születhetett, vagy az egyikük nyűgje egy beteg rokon a férje rokonságából.

“Nem áldozunk a nők egészségét károsító szépségipari termékekre.”
Ez tündéri! :o)) Eddig kötelező volt? (Ez is az a kategória, hogy Lányok! Találjunk még ki valamiket, mert 3 pont kevés lesz!)

“Nem szavazunk olyan pártra, amelynek nincs tisztességes nőprogramja. Olyan program, ami képviseli a nők érdekeit.”
Na, ez tényleg tetszik! Legalább nem szavaznak.
Vagy alapítanak egy feminista pártot és magukra szavaznak?


http://www.ferfihang.hu/2015/03/14/noi-passziv-ellenallast-hirdet-a-gumiszoba-noi-napoleonja/#comment-45046
Előzmény: izé012 (6) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 03. 14. 18:34 | #6
Őszintén szólva én ezt végigröhögtem. :-D
http://www.ferfihang.hu/2015/03/14/noi-passziv-ellenallast-hirdet-a-gumiszoba-noi-napoleonja/
Komolyan kérdezem h a femináciknak tényleg ennyire elgurult a gyógyszerük?
Tényleg ennyire nincsenek képben a valósággal? :-D

Írtam már pár választ a felvetéseikre:


'- Elegünk van a férfiak uralta közéletből. Elegünk van a férfiak uralta politikából, a korrupt, bántalmazó politikusokból.'
Javítson ki valaki ha tévednék de mintha a választópolgárok több mint fele nő lenne. :-)


'- Elegünk van abból, hogy férfiak, döntéshozók, véleményvezérek folyamatosan beleszólnak az életünkbe, a gyerekvállalásunkba, hogy szülésre akarnak minket rávenni anélkül, hogy megfelelő társadalmi segítséget biztosítanának egy gyerek felneveléséhez.'
Gyes gyed családi pótlék és egyéb juttatások? Megvan?
Többségében férfiak pénzéből? Nem elég ennyi? Még több kellene?
Még többet le akarsz akasztani olyanoktól akiknek nem is szülsz gyereket tehát nem viszonzod semmivel az ő pénzét?


'- Elegünk van abból, hogy a szegénység által leginkább veszélyeztettek a gyerekeiket egyedül nevelő nők, vagyis minden ötödik gyerek anyja.'
Akkor ezért lehet h a hajléktalanok 80%-a férfi!
Mert a nők veszélyeztetettebbek. :-)
Most már csak annyi a kérdésem h akkor mi a büdös francért váltál el a férjedtől? Ja mert anélkül is kapod tőle a gyerektartást meg a lakást ő meg megy a híd alá lakni és nem láthatja többet a gyerekét? Ezt hívjuk manapság nőelnyomásnak? Világos.


'- Elegünk van abból, hogy a törvények nem védik a nőket és a gyerekeket a férfierőszaktól.'
Érdekes de mintha olvastam volna olyat h Btk...
Meg mintha kismillió bizonyíték lenne arra is h a nők gyakrabban és durvábban bántalmazzák a gyerekeket mint a férfiak. Meg a férfiverésben is vannak olyan jók mint a férfiak a nőverésben. De a tények nem zavarnak ugye? :-)


'- Elegünk van abból, hogy ha gyereket vállalunk, kiszorulunk a fizetett munka világából.'
Aha. Akkor nincs is olyan h részmunkaidős állás meg h a nőt kötelező visszavenni miután 3 évig otthon nevelgette a gyerekét mások pénzéből.
Értem én ezt! :-)


'- Elegünk van a nőkkel, a nők elleni erőszakkal viccelődő média személyiségekből és humoristákból.'
Nekem a csecsemőt kukába dobó nőket védő feministákból van elegem.
Ez akkor 1:1 lenne?


...


És a 'megoldásaik':

'1. Nem végzünk ingyen házimunkát.'
A legfontosabb tiltakozás! :-DDD
Majd kíváncsi leszek pár héttel később mikor fel kéne majd vennie valamit a drága kisasszonynak és mindegyik ruhája a szennyesben van. :-D


'2. Nem megyünk bele kicsikart szexbe.'
Kérdés: ki csikarta ki azt a szexet? Ők?
Mert akkor már érthető miért ennyire frusztráltak. :-D
Amúgy milyen az a kicsikart szex? Hogyan kezdődik?


'3. Nem szülünk azért, mert anyánknak unoka kell, mert a társadalom azt várja el, mert a kapcsolatunk haldoklik, mert nem támogat a munkaerő piac.'
Nagyon helyes! Kiegészítés:
És akkor se szülj ha éppen ezzel akarod a leendő férjedet rávenni a házasságra.
Meg akkor se ha a gyerekre hivatkozva akarod eltartatni magad.


'Csak annyi gyereket szülünk, amennyit akár függetlenül is el tudunk emberhez méltón látni és amennyit valóban szeretnénk.'
Tehát egyet sem? Remek ötlet! :-)
Legalább a gyerekeiteknek nem kell egy férfigyűlölő hárpia kezében felnőniük.


'4. Nem ápoljuk férjünk/partnerünk idős, beteg rokonait.'
Mi meg ne fizessük nektek a nyugdíjatokat? Megbeszéltük!
De gondolom azért azt elvárod h a férjed/partnered gondozza a te szüleidet?


'5. Nem áldozunk a nők egészségét károsító szépségipari termékekre.'
NINCS TÖBB MELLNAGYOBBÍTÁS MEG ARCPLASZTIKA???
Jézusom! Mi lesz most???
Természetes nőket kell majd néznem? :-DDD
És mondd ki kényszerített eddig h ilyet vásárolj? Ja a hiúságod? :-)
Édes istenem ezt megkönnyeztem. :-DDDD


'6. Nem szavazunk olyan pártra, amelynek nincs tisztességes nőprogramja. Olyan program, ami képviseli a nők érdekeit.'
Akkor a Fidesz neked tökéletes lesz!
Épp nemrég szavazták meg h a nők 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek míg a férfiaknak erre nincs lehetőségük.
Holott a nyugdíjjárulékok 60%-át ők fizetik be és 6 évvel rövidebb ideig is élnek.
Vagy még ez sem elég 'tisztességes' kedves femináci barátosné? :-)


Ja itt a teljes felhívás:
gumiszoba.com/2015/03/08/felhivas-osszefogasra-noi-passziv-ellenallas/
De a hozzászólások se piskóták. Ennyi agyhalott férfigyűlölő ribancot egy rakáson még nem láttam. És a durva az h ők ezt teljesen komolyan gondolják!
Valahol tényleg találó az oldal címe:
Gumiszoba :-D
izé012 2015. 03. 12. 14:04 | #5
Rendben, Réka, nem kapsz virágot nőnapra!
http://mandiner.blog.hu/2015/03/08/rendben_reka_nem_kapsz_viragot_nonapra


Egy hozzászóló hasonló reagálása Papp Réka agymenésére:

“Kedves Réka,
Köszönöm, hogy megutáltatod a nőket számunkra.
Köszönöm, hogy a nőkkel megutáltatod a férfiakat.
Kisanyám neked nem osztottak lapot…férfi lapot!
Fú gaz férfiak nekik mindenből több jut micsoda könnyed szingli élet.

Kisanyám helyre raklak:
nekünk férfiak/fiúknak nem jár:
-epillálás …csinálod Buzi e vagy? (önnön magunkat kérdőjelezi meg)
-finom és szép ruhák, illatok csecsebecsék, virág, tucatnyi nő holmi kencefizék és úgy amblokk a szépség ipar.
-sírás picsogás ha valami nem úgy alakul ahogy elterveztétek,
(ez egy férfi számára maga az álom lenne)
-sírsz, nem vagy férfi (piff atyai pofon és társadalmi lenézettség)
-nem dolgozol? (piff atyai pofon és társadalmi lenézettség)
-mi ez a véznaság, (piff atyai pofon és társadalmi lenézettség) nah emeld meg azt a 30 kilós zsákot oszt haladjá, meg a szekrényt meg a hűtőt…
-mi ez az anyámaszony katonája (piff atyai pofon és társadalmi lenézettség)
-Nem vagy elég bátor (szóba se áll veled a lány)
-Nincs elég nagy farkad? (mintha azt lehetne bármilyen plasztikáal orvosolni)
-nincs társadalmi rangod keresett pénzed (piff atyai pofon és társadalmi lenézettség)(szóba se áll veled a lány)
-anyádéknál laksz (szóba se áll veled a lány)
-nincs kocsid (szóba se áll veled a lány)
-nincs lakásod…legalább bérelt (szóba se áll veled a lány)
-nincs csajod.. (Buzi e vagy ? piff atyai pofon és társadalmi lenézettség)
-nincs tudásod és jó munkahelyed? (piff atyai pofon és társadalmi lenézettség)(szóba se áll veled a lány)
-nem törtetsz egy lányért (piff atyai pofon és társadalmi lenézettség)(szóba se áll veled a lány)
-nincs virág, elfelejtetted az évfordulót, a szülinapot a névnapot a találkozás az eljegyzés a házzasági..az anyám tyúkja napot (miközben halál faszára dolgoztad és széthajtottad magad, ) Lebaszás és lenézés….pironkodás, megint elfelejtettem.

-nem jár hosszú élet: 50-60-nál már döglünk (bizony kemény statisztika)…nem úgy mint a nők 70-80+ évvel
-nincs 40 éves munkaviszony utáni nyugdíj (meg se érjük)
-nekünk nem számolják bele a 3-5 év gyerekenevelést a 40 évbe…jah hogy férfinak nem is jár…
-Ha nem dolgozunk, keveset keresünk: paraszt lump férj
-aki dolgozik azok 8-14 órát dolgoznak (ki többet ki kevesebbet)
-részmunkaidő? hülye vagy e? mutass egy részmunkaidős férfit
(jah főállás mellett 2. munkahely)
1 hétig se bírnátok a 10+ órázást (tudom volt ilyen ismerős lány, inkább felmondott egy 4-6 órázásért)
-1 hétig se bírnátok a férfiak farkasvermében és abban a stresszben, mikor problémákat kell megoldani és kezelni..miközben mi egymás torkát harapjuk..és úgy érkezünk haza mint egy haldokló sebzett vad.(és akkor erre jöttök még ti nők)
-szülés öröme (vajon ti hol helyezkednétek el hirtelen a társadalomba ha férfi is tudna szülni?)
-szülés előtt szabi
-szülés után szabi
-visszamenni dolgozni..jah nem szülni megint és megint szabi (férj hülyére dolgozza magát)
-jah már a 3. jön…az isten se győzi ezt pénzzel. és oké hogy foglalkozni kell velük, de egy kis kedvesség vagy hála beleférne úgy 10+ óra stressz munka után…A gyerek dajkálás, a játszóterezéstől nem hiszem hogy idegroncsra és gyomorfekélyesre izgulnátok magatok.
– 3-5 év lóbecolás(és gyerek dajkálás) után részmunkaidő…a cég addig tartogatta az állásodat, és kénytelen volt addig is mást alkalmazni…most rúgja azt ki?
-Jah nem lehet mert az a 4-6 óra olyan mint másnak 2.
-De gyerek nélkül is 8 órába: trécselés, kávé, mászkálás trécselés (kurvára nem siettek) Napi 10 WC barátnőkkel trécselés.
-A munkátok legtöbbször szart se ér, és nem arra gondolok hogy 90% műkörmös excel táblázgatás és nulla kreativitás és megoldást igénylő monoton munka(amit mi férfiak 1 óra alatt elintézünk), hanem hogymég azt is elbaszátok. (true story multinacionális cég és nem egyedi eset, nap mint nap szembesülök vele)
– nekünk kell megvigasztalni titeket
– minket senki nem vigasztal meg
-nekünk kell irányt mutatni a lánynak a családnak
-nekünk senki nem ad irányt (tini korban se nagyon, 18 felett meg abszolúte, sőt kibaszott ciki felnőtt férfiként.) Nincs olyan hogy anyuhoz oda bújunk 30+ évesen.

Tényleg rohadt sok választásunk van bazdmeg
Harcolunk a lányért a nőért a szerelmünkért…és megdöglünk
Rohadt nagy élet.
Egyenlőség
ez kell? akkor vegyétek el mind.

“és a harmadikban meg összerakunk ilyen ‘nő’-nek nevezett mesterséges termékeket, mert úgy, ahogy vagyunk, nem felelünk meg a társadalmi elvárásoknak. Istenem, mennyi alvásidőt vett el tőlem az epilálás a röpke harminc évem alatt!”
Ne epiláljál, légy szőrös, majd meglátod kinek kellesz, megsúgom szinte senkinek. azoknak a lump szőrös disznó minimálbéres segédmunkás kocsma tölteléknek.
Jah hogy az nem kell, neked se.
Úgy akarsz egyenlőbb lenni hogy megtartod női mivoltodat.

Vannak NŐK akik bírják velünk a tempót, DE TE és TI nem vagytok azok.
Nektek nem jár az a jog, azt ki kell harcolni a mindennapokban munkával, strapával, álhatatosság.
Azt kell kiharcolni, amit a férfi születéskor a nyakába kapott, hogy kötelező ki harcolni minden napot.”
izé012 2015. 02. 25. 23:58 | #4
Mivel Bungle úgyis ide rakná ezért nem küldöm be.

Diszkrimináló törvények Magyarországon:
http://valodiegyenloseget.blog.hu/2015/02/25/diszkriminalo_torvenyek_magyarorszagon

Ha valaki tud még hasonló törvényekről amelyek Magyarországon /nem csak nemi alapon/ valamely csoportot pozitívan vagy negatívan diszkriminálnak az nyugodtan írja meg.
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 02. 16. 11:56 | #3
Így tényleg könnyebb :)
Előzmény: izé012 (2) 0 VÁLASZ
izé012 2015. 02. 16. 09:43 | #2
'merthogy nem annyira értettem.'
Igen ezt gyorsan észre lehetett venni azon amit írtál... :-)
De könnyebb úgy ha bekapcsolod a feliratot még ha angol is. Ha ilyen videókban gyorsan hadarnak vagy nem tiszta angolt hasznának olyankor ha van rá lehetőség én is bekapcsolom.
Előzmény: lilaflexninja (1) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 02. 16. 09:00 | #1
Szóval hippik, legalábbis ennyit értettem meg, merthogy nem annyira értettem.

Amúgy a posztképet én úgy láttam, hogy van mellette egy másik is, ahol a kicsi két dobozon áll, a nagy meg egyen sem, és a felirat, hogy az egyenlőség nem egyenlő az igazságossággal. De amúgy, ha egyenlőségre gondolunk, akkor így kéne. Oszt kapjon mindenki egyenlő esélyeket és jogokat és éljen vele ahogy tud. Ha rövid a lába akkor így járt. De az jó, hogy a konzervatívok meg jegyet vettek. Jó példa.