Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 14. 07:02 | #14
Ez gyönyörű mondat volt.
Előzmény: I. C. Wiener (2) +1 VÁLASZ
Ditpet 2015. 01. 14. 00:33 | #13
Szívesen. Szerintem is jó játék lesz. A youtube-on rengeteg gameplay videó van ha jobban meg akarod ismerni az univerzumát. Sok játékos elég óvatosan játszik. De a németek a bummbele módszerrel mennek. 2-3 némt nyelvű sorozatot nézek. Azokat érdemes, ott több az akció. Illetve a Techland készített egy 2 órás anyagot, amiben sok mindent bemutatnak. Ha nem zavarnak apró játékmeneti spoilerek, mint fegyverek és fejlesztések, térkép kinézete, kombók.. akkor nézd meg. Tudom, hogy sokan nem szeretnek ilyen videókat nézni, mert ezek a dolgok feloldhatóak skill pontokkal, illetve megkereshetőek, felfedezhetőek, és nem akarják lelőni a poént.

Ami a játékban tetszik még a felfedezés és a rengeteg lehetőség. Megmászhatsz egy tornyot, úszhatsz a víz alatt ritka növényt keresve. DROP csomagokat (nem tudom mi) kereshetsz zárt tereken, mint vasúti alagút, parkolóház, paneltömb, ..., kocsikat törhetsz fel, na és hát a kivégzések tucatjai. Szinte tökéletes sebzésmodell, csapdák, kombók, fizika.
Előzmény: Kiscsuri (12) 0 VÁLASZ
Kiscsuri
Kiscsuri 2015. 01. 14. 00:18 | #12
Amikor azon a szűk részen átment rendesen befostam :DDDD Amúgy jó lett a vidi, és amit ditpet leírt hááát: iszonyatosan várom! Parkouroztam is, a zombis game-eket imádom, szval köszi a posztot és köszi a hsz-t is Ditpet ;)!
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2015. 01. 13. 23:12 | #11
Üdv az interneten :)
Előzmény: Ditpet (8) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 01. 13. 21:35 | #10
Semmi gond, csak félreérthetően fogalmaztál, a youtube kommentelők nem az Izé látogatók. :)

A sztori inkább az lehetett, hogy az Ampisound parkour csapatot kereste meg a Techland, a Dying Light készítője, hogy csináljanak egy ilyen zombis menekülős videót a játékot promózva. Most tart 2,5M megtekintésnél, szóval nem volt rossz ötlet. :)
Előzmény: Ditpet (9) 0 VÁLASZ
Ditpet 2015. 01. 13. 20:56 | #9
Ne értsd félre, nem lehülyézni akartalak vagy hasonló. Arra akartam kilyukadni, ezek szerint félreérthetően, hogy az Izé nem napi szinten foglalkozik a játékvilággal, ezért inkább leírok pár extra infót a játék hátteréről. Emellé használtam a humornak eme (nem igazán megértett) formáját. Kell hozzá egyedi humorérzék, de ez más téma.

Szerintem tekinthető fan-videónak, amit mellékesen a játék készítői finanszíroztak, ezért lett jobb minőség, és ezért használják reklám célra. Kettő az egyben.

Tehát ha félreérthetően fogalmaztam, akkor elnézést.
Előzmény: bungle (6) +2 VÁLASZ
Ditpet 2015. 01. 13. 20:42 | #8
Sokan nem értik ezt a fajta, kicsit csípkelődő, ironikus humort. A videó alatt tízből hét kommentelő értetlenkedik a parkour zombik miatt. (a többiek pedig azon, hogy megfogta a tökét 2.15-nél)

Előzmény: komcsi (7) +1 VÁLASZ
komcsi 2015. 01. 13. 18:21 | #7
Hehe, ez van ha valaki okoskodik. :D Eleve mi az, hogy "mindenki leragad a parkour zombiknál." Még senki sem szólt hozzá... szellemeket lát? :D
Előzmény: bungle (6) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 01. 13. 18:19 | #6
Ja. és talán ha elolvastad volna te is a videó alatti szöveget, nem képzelődnél, hogy ki mit tud és mivel van tisztában...
"Inspired by the highly-anticipated action survival game, Dying Light, this Real-Life Parkour video puts you in the POV of a runner and takes you on a frantic escape from zombies through the rooftops of Cambridge, UK. We had a lot of fun making this and cant wait to play the game when it comes out at the end of the month!"

Különben sem fan-video, ahogy írod, hanem konkrét reklám, ui. a Techland szponzorálta.
Előzmény: Ditpet (3) +1 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 01. 13. 18:14 | #5
"posztoló nem tudja"
Elolvastad talán a címkéket is? Én meg azon nem lepődnék meg, ha igen. :D
Előzmény: Ditpet (3) +1 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2015. 01. 13. 18:13 | #4
Jó az üldözést ebből a kameranézetből figyelni, rendesen izgultam... :D
+1 VÁLASZ
Ditpet 2015. 01. 13. 17:25 | #3
Az oldalnak nem a videojátékok a profilja, így nem lepődök meg, hogy a posztoló vagy olvasók nem tudják. :D Én mélyen benne vagyok a témában, így tudom. :D
Előzmény: I. C. Wiener (2) 0 VÁLASZ
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2015. 01. 13. 15:54 | #2
Kegyes vagy. Megbocsátásod nélkül lovak között éreztem a gyeplőt életem szekerén. :)
Előzmény: Ditpet (1) +3 VÁLASZ
Ditpet 2015. 01. 13. 15:07 | #1
Ó könyörgöm, mindenki leragad a parkour zombiknál. De az izé olvasóknak ezt megbocsátom. :D Ez egy fan-video, ami a hamarosan megjelenő Dying light játék apropóján készült. Kitör a zombi apokalipszis, az emberek elbarikádozzák magukat, és hogy hozzájussanak az értékes tárgyakhoz, mint fegyver, gyógyszer, élelmiszer......városi "kalandorokat" küldenek ki, hogy ezeket szerezzék be. A játék főhőse is egy ilyen parkour-srác lesz.
itt jön a lényeg.
A játékban lesznek parkour zombik. Az alap zombik kopaszok (a videóban ezt elrontották), tele vannak véres sebekkel, lassúak, buták, és gyengék. De a sikertelenül járt gyűjtögetők, akik elkapták a vírust, átalakultak. Az tény, hogy a játékban ezek a parkour zombik, nevezzük Runnernek, gyorsak, másznak, elhajolnak az ütés elől, védekeznek.

Nagyon valószínű, hogy ...csak konspiráció......hogy ezek a zombik leragadtak félig élő, félig halott állapotba. A fertőzés nem tudott teljesen hatni a szervezetükre, mivel tele vannak Antizinnel (kísérleti gyógyszer, ami lassítja a fertőzés hatásait a szervezetben), illetve mivel éjjel-nappal másznak, jó kondiban vannak, fittek, jó az immunrendszerük. Tehát az agyuk még alapjáraton megy, vannak emberi reflexeik. Ezért tudnak mászni, ugrani, futni, védekezni, elhajolni, .....De logikusan már nem tudnak gondolkozni, vadállatként használják fel maradék emberi tulajdonságaikat a vérszomjuk enyhítésére.

Ha megjelenik a játék, többet fogok tudni a parkour zombikról.

That's all folks!
+1 VÁLASZ