Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2015. 01. 13. 17:22 | #6
Ahh, és ugyanott pont mai cikk elképesztő gasztrotalálmányokról:
http://hvg.hu/gasztronomia/20150113_Elkepeszto_gasztrotalalmanyok
Előzmény: bungle (5) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 01. 13. 17:20 | #5
Rovarok, tojáspor, irodai grill - ön is ezt eszi majd 20 év múlva
http://hvg.hu/gasztronomia/20140310_Rovarok_tojaspor_irodai_grill__on_is_ezt/

(Azért majd 20 év múlva nézzünk vissza és írjuk meg mit eszünk valóban... ;))
vadonka 2015. 01. 13. 16:14 | #4
Hiánypótló cucc. Kíváncsi lennék a feltaláló lelkiállapotára :)
Hantaboy
Hantaboy 2015. 01. 13. 15:49 | #3
Az étkezésre szánt rovarok gyümölccsel vannak etetve (többnyire almával), és sterilizált környezetből kerültek tovább tenyésztésre. Így ezeknek nem kellene, hogy bármilyen kellemetlen szaguk legyen. A rovar evés egyre terjedő étkezési forma, ami eredetileg egy szűk réteg (kultúra szokása volt). Ezt felkapták és hype-olták különböző személyek/cégek/kutatók.
Személy szerint még nem ettem tudatosan rovaros ételt, de nem vagyok biztos, hogy napi rutinommá tudnám tenni (ellenben egyszer majd csak kipróbálom). Én olyan környezetben nőttem fel, ahol megeszik a pacalt, disznósajtot, kakas herét, haltejet, halikrát, lókolbászt, hasonlókat és én is ugyanúgy fogyasztom ezeket. Nem mondom, hogy mindent megeszek, de nyitottan állok az ilyen dolgokhoz (kipróbálni, de ha nem ízlik attól még nem fúj, gusztustalan megjegyzésekkel dobálózni)
zed911 2015. 01. 13. 15:27 | #2
Hamár a csontkukacból indulok ki az rohadt büdös. Eszembe nem jutna megenni.
Ez sem lehet jobbszagú...
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 13. 15:13 | #1
Az elgondolás biztos jó, meg jövője is van a bogárevésnek, és fontos energiaforrás (nak kéne lennie) de iszonyat gusztustalan. Még ha valami pépet adna ki, amit, ahogy a szójakockát is de el lehetne fogadni normális kinézetű kajának.

Meg aztán, honnan van a kezdőkészlet lárva?