Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
norbertvincze
norbertvincze 2016. 03. 13. 16:36 | #42
bungle
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 14. 07:40 | #40
Azért ez még csak nem is szexista, és ma is megállná a helyét.
Előzmény: I. C. Wiener (39) 0 VÁLASZ
I. C. Wiener
Ravennë
Ravennë 2015. 01. 08. 13:19 | #38
+1 VÁLASZ
izé012 2015. 01. 07. 15:37 | #37
Inkább fogalmazzunk úgy h a háborúzás IS a férfiak munkája volt.
De szerintem a háborúk hiánya inkább csak közrejátszik ebben de nem az az ok.
Előzmény: eMTé (36) 0 VÁLASZ
eMTé 2015. 01. 07. 15:28 | #36
A férfiak szerepe egészen a legutóbbi időkig a háborúzás és a család / haza védelme volt. Azokban az országokban, ahol háború több mint fél évszázada nem volt, már a második generáció nőtt fel igazi férfiszerep nélkül. Nagyon el lennék keseredve (főleg a gyermekeim miatt) ha háború törne ki, de akkor is ez az igazság. Nagyon kíváncsi lennék, hogy háború esetén ez a habzó szájú feminista söpredék jelentkezne-e a frontra. Az a baj, hogy háború esetén nincs mese, a nőket védeni kell, mert az utánpótlást ők szülik, ha egyetértenek a feministák ezzel, ha nem. A férfiak meg csinálnak gyereket egy pillanat alatt, azután mehetnek meghalni. Frankó kis helyzet :).


+1 VÁLASZ
Botos Vendel
Botos Vendel 2015. 01. 07. 14:39 | #35
!!!444
izé012 2015. 01. 07. 13:11 | #34
Igen ez bizony jellemző a feminista társadalomra. És egyre jellemzőbb lesz.
Lépései:

1-A szocialista nőtartás miatt a nőknek érdekében áll válni.
Gyes gyed családi pótlék gyerektartás állami nyugdíj öregségi nyugdíj rokkantsági ellátás ezek mindegyikének nagyobb részt a nők a haszonélvezői. /Nem mondom h csak ők persze h vannak férfiak is de a nagyobb részt a nők kapják míg a nagyobb részt a férfiak termelik ki ami ugye statisztikai szempontból látszik az eredményeken./
A könnyű látszat munkák döntő részét is nők végzik egyedül az ápolói szakma az ami nehéz és jellemzően nők csinálják. Titkárnők százezrei mindenféle állami és céges bújtatott és kevésbé bújtatott beosztásokban asszisztensek könyvtárosok stb de igazából a tanári munkát is ide sorolhatjuk valamilyen szinten. A felsőoktatásban is rengeteg szak van ami csak kamuszak és ezeknél többségében is nők vannak. Mint pölö szociológia könyvtár művelődésszervező kommunikáció hr amerikanisztika és még sorolhatnánk. Pár évet el lehet itt is élni mások pénzén anélkül h túlságosan megerőltetné magát az ember és h bármiféle komolyabb gyakorlati haszna legyen.

És mivel ugye a nők párválasztásában a férfi anyagi helyzete elég komoly tényező emiatt a nők hajlamosabbak lettek válni. Korábban a férfi közvetlenül tartotta el a nőt cserében pedig a nő hűségét kapta. Most viszont az állam elveszi a férfi pénzét és odaadja a nőnek de cserében a férfi nem kap semmit.
Máris részben megmagyaráztuk h miért végződik minden második házasság válással miközben az 50es években csak 15% volt ez az arány.


...


2-A férfiakat jogilag a nők mögé juttatta a feminista társadalom.
Válás esetén a bíróságok döntő többségben a nőket támogatják a férfi ellenében. Jellemzően a nő kapja a gyereket a nő kapja a lakást meg ugye a férfi fizet neki gyerektartást is. /Arra már külön iparág is született h a nő hogyan csináltassa fel magát és tartassa el magát a gazdag pasikkal. Előfordult h a férfi óvszert használt de a nő a férfi spermájával megtermékenyítette magát és a bíróság természetesen úgy döntött h a gyerek a férfitól van így fizetnie kell a gyerektartást. A férfinak nincs döntési joga az csak a nőnek van./ A gyerektartás egyébként valamilyen szinten megint a nőnek kedvez hiszen az esetek többségében ő lesz a jogosultja. Nálunk még elég baráti az összege mert a férfi fizetésének bizonyos százaléka max. 50% van meghatározva. Az USAban a legtöbb államban fix összeget írnak elő és ezt akkor is fizetnie kell a férfinak ha éppen nincs semmilyen keresete máskülönben börtönbe csukják.


...


3-A fenti miatt a férfiaknak egyre kisebb hányada akar házasodni
Így csökken a házasságkötések száma is meg persze a gyerekvállalási kedv is csökken. Ki a fene akarna gyereket ha 30-40% esélye van h egy válás után soha nem láthatja többet és még fizetni is kell utána vagy 15-20 évig?

És máris eljutottunk a népességcsökkenés valódi okaihoz!


...


4-Mindennek leginkább a gyerekek isszák meg a levét.
Írtad h sok nő és férfi lesz idióta a párkapcsolat nélkül ami igaz is. Egy gyerekre ez még rosszabb hatással van. Főleg a fiúgyerekekre:
-A gyerekek nagy részét az anyjuk neveli mert apunak esélye nincs erre. /Pedig kellene nekik apa nem is kicsit: http://www.ferfihang.hu/2011/11/28/apatlansag/ /
-Óvodában óvóNŐK nevelik.
-Általános alsó tagozatban tanárNÉNIK nevelik.
-Általános felső tagozatban 5ből 4 tanár NŐ.
-Középiskolában a tanárok 2/3-a NŐ.

Máris érthető h miért nőiesednek el a fiúk meg miért annyi a problémás közöttük:
Miért nyomorék kretének a példaképeik és miért rajonganak úgy értük mint a Beatles fiúk után anno a lányok /pölö Justin Bieber/. Rájövünk h miért is sminkelik magukat és miért néznek ki úgy mint egy rossz buzeráns. Persze a lányokra sincs ez jó hatással náluk is több lett a problémás gyerek de a fiúknál ez drasztikus.
Nincs előttük férfi példakép.

Ráadásul az iskolában is másodrendűként vannak kezelve a lányokhoz képest és az oktatási rendszer is őket nyomja el igazán:
-Az oktatási rendszer magolni tanít ami a fiúknak kevésbé fekszik.
-A fiúknak óriási mozgásigénye van. Több órát kellene naponta játszaniuk. Amit a reggel 8 és délután 4 közti időszakban plusz az utána jövő házi feladat írásban és a különféle tanfolyamokon nem tud kielégíteni. Persze h izegni-mozogni fog az órán amire meg ugye a főként női tanár megdorgálja és ő lesz a rossz fiú aki nem tud megülni a s&ggén 'Lám a lányok milyen ügyesek te meg milyen rossz vagy!'
-Osztályzatokban is rosszabb jegyeket kapnak a fiúk még akkor is ha egyébként ugyanolyan jók vagy akár jobbak mint a lányok:
http://valodiegyenloseget.blog.hu/2014/12/09/ahogy_a_ferfifak_meg_mindig_diszkriminalva_vannak
És még sorolhatnánk.

-Utána csodálkozunk h a nők által felnevelt fiúk miért nem férfiasak.
-Meg h miért lesznek később iskolaérettek a fiúk holott 30 éve még nem így volt.
-Meg h miért van annyi depressziós fiú holott korábban nem volt: http://www.ferfihang.hu/2013/11/27/beka-a-fazekban/
-És persze ezek a gyerekek meg még annyira sem akarnak házasodni meg gyereket vállalni.
-Ha meg mégis akkor sem tudnak rendesen gyereket nevelni meg párkapcsolatban élni mert őket sem nevelték erre.
stb stb.
Előzmény: palinkaman (27) +3 VÁLASZ
izé012 2015. 01. 07. 13:03 | #33
Most már nekem se jelenik meg.
Előzmény: komcsi (32) 0 VÁLASZ
komcsi 2015. 01. 07. 13:00 | #32
Nálam se jelenik már meg a videó, letiltották szerzői jogi követelés miatt. Gondolom azt hitte a készítő, hogy ha rak alá magyar feliratot, úgy már nem lopás...
izé012 2015. 01. 07. 12:06 | #31
Nekem megjelenik a videó.

Tudni kell h a férfiak min. 99%-a nagyon messze áll attól h megüssön egy nőt.
Nagyon ritka köztük aki ilyen azokat hívják aberrált állatnak. A többség azért üti meg a nőt mert az kiprovokálja a viselkedésével. Ezt a női ösztönből eredő provokációt nevezik shit test-nek:
http://www.ferfihang.hu/2011/11/02/sokat-akar-a-szarka-de-nem-birja-a-felesege/
Itt meg a gyakorlati része:
http://www.ferfihang.hu/2011/11/02/sokat-akar-a-szarka-de-nem-birja-a-felesege/
/Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni páran írják h magukra ismertek benne./

Amikor a nő elkezdi ezt a viselkedést és a férfi nem megfelelően reagálja le /tehát megpróbálja azt amit a társadalom belenevelt - a nő felmagasztalását vagy a meghunyászkodást/ akkor jön a veszekedés. És ez idővel tovább fokozódik. A nő a kapcsolatban minél kevésbé érzi dominánsnak a férfit annál inkább kikezdi és támadja. Mint a gyerekeknél ahol a 10-12 éves lányok nagyobbak és erősebbek sokszor a fiúknál és nem egyszer meg is alázzák őket.

Utána erre a férfi az alábbiak valamelyikét csinálja:
-Iszik mert a kocsmában a munka után legalább megértő közösség fogadja.
-Egy idő után kiborul és üt vagy visszaüt.
Elválni meg ugye nem válik el mert ott a gyerek akit szeret. /A válások döntő többségét amúgy is a nők kezdeményezik manapság a férfiak kb. 15%-ot kezdeményeznek csak a nők meg 70% körül a többi közös kezdeményezés./ Sokszor azért sem hagyja el az asszonyt mert a gyereket félti tőle /a gyerekbántalmazások legalább 55-60%át nők követik el de ez csak az ami kiderül a látencia a női elkövetőknél sokkal magasabb/.
Tehát a férfi tűr amíg bírja.
Utána egyszer kiborul a bili és ha egy pofon már volt akkor onnan már megy a többi is.

Na nem mondom h mindig így történik de ez sokkal gyakoribb mint az h valaki hozzámegy egy normális férfihoz utána a férfi egyszer csak iszákos feleségverő lesz.
Előzmény: lilaflexninja (25) +1 VÁLASZ
zed911 2015. 01. 07. 10:34 | #30
Na igen csak ezek a videók kissé elferdítik a dolgokat.
Férfit sem ütünk meg ha nem szolgált rá, senkit sem.
Csak az a baj, hogyha rászolgál a nő akkor sem ütheted meg. Most leállsz vele visítozni meg köpködni?

De itt jön a képbe a tipikus őrjöngő hisztiző gyerek esete. Mikor van az a pont amikor egy pofon kijár?!?!

Jöhetnek a gyereket sosem ütünk meg kommentek, de csak olyan írhat akinek van gyereke!!!!
Előzmény: lilaflexninja (25) +1 VÁLASZ
zed911 2015. 01. 07. 10:28 | #29
Na jó de ha ő megüt az nem látszik meg, ha én márcsak megfogom a karját is kék zöld lesz.
Elmész a rendőrségre feljelentést tenni? Hát kiröhögnek?
Ha ő megy el beülhetsz Damu mellé...
+1 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 01. 07. 10:11 | #28
Háhhá, az eredeti videó készítője letiltatta! :)
Előzmény: lilaflexninja (25) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2015. 01. 07. 08:59 | #27
Biztos vagyok benne, hogy mindegyik egészséges gondolkodású, és kiegyensúlyozott életet él. Főleg az argentin tüntetők. Mintha egy sátánista party lenne az elmegyógyintézetben. Mondjon bárki bármit, sztem ebből egyértelműen látszik, mi történik, ha a természet törvényei (pl. a normális párkapcsolat, családalapítás, családi élet) ellen lázad valaki: megőrül.

Személyes példa: A szülőfalumban elég sok a 40 körüli egyedülálló (nők és férfiak egyaránt), akik az anyjukkal laknak, vagy külön élnek tőlük de egyedül, és kivétel nélkül mind idegbeteg, alkoholista, börtöntöltelék, vagy mindhárom egyszerre, míg a családot alapítottak nagy része viszonylag kiegyensúlyozott életet él.
Előzmény: izé012 (18) +1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 07. 07:03 | #25
Azért az utolsó meg is érdemelte. Mármint a többi is megérdemelte volna.

Valahol külön kéne bontani a dolgot. Nem ütünk meg olyan nőt, aki nem szolgált rá. De a videón láthatóakat még nőnek se nagyon kéne nevezni. Az ilyen azért rászolgálna egy ellenpofonra rendesen.

Na most látom, már a videó sincs fent?
Előzmény: izé012 (18) +1 VÁLASZ
Kanji71 2015. 01. 06. 20:20 | #24
Az "asszony" másképp nem írtam volna a sztorit. De igazad van félre érthető :D
Előzmény: közlegény (23) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2015. 01. 06. 19:57 | #23
most te voltál részeg vagy az asszony?
Előzmény: Kanji71 (20) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2015. 01. 06. 17:15 | #22
Előzmény: pierre (21) 0 VÁLASZ
pierre 2015. 01. 06. 17:06 | #21
Kanji71 2015. 01. 06. 16:21 | #20
Feleségem akitől most válok, atom részegen pofon vágott és hasba rúgott....soha nem ütöttem meg nőt. Addig. Egyszer elfogy a türelem,viszont a nők tudják hogy egy férfiba beépítve van hogy nem üti meg mert nő. De sok-sok próbálkozással össze hozzák aztán megy az ajvékolás....
+3 VÁLASZ
PabY 2015. 01. 06. 15:52 | #19
én simán megvertem 1 lányt mert elvette a labdámat mikor 6 vagy 7 éves voltam ez az egyenjogúság!
bungle
bungle 2015. 01. 06. 14:38 | #17
Na, már le is tiltotta a gyökér a youtube alatt a kommenteket...
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 06. 13:31 | #16
Szerintem akinek van egy csöpp esze, vagy jó érzése az vette az üzenetet, illetve ezt magától is tudta. De amúgy igen, ha valakiben ez elindít valamit, ami magától nem volt, akkor már megérte.


Előzmény: palinkaman (10) 0 VÁLASZ
zed911 2015. 01. 06. 13:23 | #15
Azért megnéznék pár ilyen videót amikor valós élethelyzetet utánpoznak le, és ott a kommenteket, mert ez így baromság.

pl: Amikor egy nő leköp
vagy 2 centiről az arcodba kurvaanyázva örjöngve szítkozódik,
vagy egy bulin ha épp nem tetszik neki amit szóltál rádönt egy pohár sört.
Vagy ha megüt visszaütnétek e?

Na hogy ilyenkor felpofoznátok e a nőt? Vagy mi a véleménye az embereknek ezekről?
+1 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2015. 01. 06. 13:06 | #14
Végül is a pofon is csak egy elkapkodott simogatás nem? :D

én is beleolvastam a kommentekbe a videó alatt, és én is besírtam :D Ha szájkaratéból meg lehetne élni, nem lenne baj a megélhetéssel :D

a videóról is van véleményem: De most nincs kedvem leírni, meg amúgy is teljesen fölösleges :D
zed911 2015. 01. 06. 12:49 | #13
Egy nő simán lepofozná bármelyik pasit...
+1 VÁLASZ
komcsi 2015. 01. 06. 10:52 | #12
Ezzel a kommenttel abszolút egyetértek:

Egyébként azt megkérdezném a film alkotójától - csak hát a faszom tudja, ki az - hogy most mit gondolt? A gondolkodás és természetes lelki gát nélkül az asszonynak kettőt lebaszó, majd még a falhoz is baszó Vakkomondor-Fajansz Töhötöm megnézi ezt a fenomenális, sőt frappáns alkotást és többet nem üt? Vagy megnézi a baltaarcú 5 éves Balázska és majd 10 év múlva nem rúgja pinán tiszta erőből az első nőjét? ??? És akkor most tényleg azt hiszed magadról, hogy ezzel tettél az erőszak ellen? Lófaszt nem csináltál, elmondanám. ÉN SEM! Tehát nem kell besértődni, csak ne gondoljál magadról tévesen semmit! Ennyit írtam.
+1 VÁLASZ
komcsi 2015. 01. 06. 10:51 | #11
Igazi nőkről is kéne ilyen videó. ;)
Csak ha őket is kislánykéne szerepeltetnék, akkor biztos rögtön ráfognák a videóra, hogy szexista és a pedofilok hajlamaira játszik rá.
+1 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2015. 01. 06. 10:13 | #10
:D Nem erről van szó, csak annyi, hogy nem mindennek van negatív üzenete, csak, ha az ember azt akarja kilátni belőle. Igen, azzal egyetértek, hogy ne bántalmazzuk a nőket, személy szerint bennem felmegy a pumpa, amikor nők bántalmazásáról, vagy megerőszakolásukról van szó, de ez nem jelenti azt, hogy csak ez a lényeg, és másfajta erőszakkal egyetértek. Biztosan lehetett volna jobb videót is csinálni, mint ahogy törvényeket is lehetne jobbat hozni, és regényeket is jobbat írni, jobb tankönyveket vagy esetleg minden erőszaktípusra kitérni egy videóban, és akkor lenne egy egy hetes filmünk, amiből ugyanígy ki lehet látni azt, hogy nem jó, mert... Én csak azt mondom, hogy a pozitív üzenetre érdemes koncentrálni, (és azt továbbfejleszteni) és nem arra, hogy mi nem jó benne, meg mi maradt ki belőle. Ha valaminek egy-egy része nem tökéletes, attól még nem szar az egész. Te tökéletes vagy? Mert ha nem, akkor "szar az egész, és nincsen olyan benned, ami alapján jónak lehet látni, élned sem érdemes". Ez nem így működik sztem, ezért kell inkább a jót meglátni.

És a gyerekes ötlet nekem kifejezetten tetszett a videóban, pont azért, mert ők kisebb valószínűséggel gondolnak a feminizmusra, meg a hímsovinizmusra, rasszizmusra stb. akkor amikor azt próbálják megértetni, miért rossz nők ellen elkövetett erőszak (persze nem csak ez a rossz, de ez erről szól, és kész).
Előzmény: lilaflexninja (9) +1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 06. 09:48 | #9
De jó ez a videó. Megkönnyeztem. Mekkora igazság! Igen, ezek még igazi "férfiak". Szép lenne, ha ilyen lenne a világ. Na bunkó férfiak tanulhatnátok! Igen, le a nők bántalmazásával! stb stb stb
Előzmény: palinkaman (8) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2015. 01. 06. 09:34 | #8
Itt a sok példa arra, hogy egy okító jellegű videót mennyiféle módon lehet értelmezni, és ki mit lát bele. Biztos vagyok benne, hogy nem rossz szándékkal készült, mégis a kommentek nagy része arra koncentrál, hogy "feminista provokáció", vagy éppen "nagy szar, és hatásvadász... ...pfejjjjj"... És sajnos ma az emberek nagy része (köztük sokszor én is) ilyen, hogy mindenben csak a rosszat látja meg, és utána csak az lebeg a szeme előtt, ahelyett, hogy a pozitívat emelné ki, azon gondolkodna el, és szívlelné meg a jóra sarkalló üzenetet. A mondás szerint: "Rossz az, aki rosszra gondol."

Ennyi erővel gyerekkorunk meséi is "szarok": a Hófehérkéből az tanuljuk meg, hogy a mostohák sosem szeretik a gyermeküket, hófehérke egy ribi, aki 7 férfival költözik össze, meg pénzsóvár, mert csak egy herceghez megy hozzá, stb. Minden csak nézőpont, és hozzáállás kérdése.

Minden éremnek két oldala van, és ha mindig mindennek a rossz oldalára koncentrálunk, akkor el fogunk feledkezni a világ szépségeiről, és úgy megy el az életünk, hogy dúlunk-fúlunk mérgünkben mert szar az élet.

Várom a mínuszokat... :P
+1 VÁLASZ
balogh predator 2015. 01. 06. 08:20 | #7
2:10-nél azért a gyerek majdnem rámozdult :)
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 01. 06. 07:10 | #6
Akkor kérném ugyanezt a videót
1. a fiúknak egy másik fiút kell megpofozni
2. lányoknak kell egy fiút megpofozni
3. lányoknak kell egy lányt megpofozni
és utána lehet beszélni a témáról.

Ha egyenjogúság lenne, vagy nem tudom már mi a cél, nem különböztetnénk meg a dolgot, hogy nőt nem ütünk. Miért? mert gyengébb? (itt azért rendesen befigyel a norbertvincze által beküldött nők jobban élvezik a szexet cikk témája, hogy ugye hogy alakulnak a szerepek, a sztereotípiák) Mert nő? Nem ütöm meg mert más? De most más vagy nem? Egyenjogú vagy nem? Ember vagy csak nő, akit nem szabad megütni. Szerintem ez a videó sokkal inkább hímsoviniszta, mert már a 7-9 éves gyerekek is gyengébbnek tartják a nőket, és pusztán azért mert szép vagy mert lány nem pofozza fel. Egyetlenegy gyerek mondta, hogy nem mert nem bántunk senkit. Benne ott volt az emberség, hogy egy másik embert nem bántunk.

De oké, kineveljük azokból az emberekből a verést, akik úgy gondolják, a nő alacsonyabb rendű, el kell nyomni, meg kell fegyelmezni, verni kell, illetve szabad, mert sajnos sok ilyen van igen. És akkor mi van? az alany attól még agresszív és elnyomó, max. a gyereket veri, ha azt se szabad, akkor a buzit, a négert, a cigányt, a lilát, a bajuszost, az alacsonyat, vagy bárkit.

Szóval nagy szar és hatásvadász ez a videó, és még ők se gondolták végig ezt rendesen. Ja és a végén a kis perverz? egyből szájra puszi? mert az a szerencsétlen lány, csak egy szextárgy? pfejjjjj
+2 VÁLASZ
MADve
MADve 2015. 01. 06. 02:17 | #5
felnőtt emberek a környéken (failing incredibly at empathy)

http://www.ize.hu/comments.php?post_id=27681
Előzmény: Lusti (3) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2015. 01. 06. 01:58 | #4
aranyos, de ez tényleg egy feminista provokáció. Azok az aktivisták akik hozzájárultak ennek a videónak az elkészítéséhez, gondolom semmit nem értenek igazán ebből a témából. Egy ember nem azért üt meg egy nőt, vagy bárki mást, mert az asszony ütve jó.
+2 VÁLASZ
Lusti 2015. 01. 06. 01:37 | #3
Szerintem aranyos.Gyermeki ártatlanság.De igazuk van.Még ha mondták is nekik, hogy mit tegyenek.Na ezt csinálja meg ezt valaki felnőtt emberekkel.Peace
+1 VÁLASZ
Igneon 2015. 01. 06. 00:46 | #2
Nagy baromság ez a videó.
Ok nélkül nem üt meg/pofoz meg senki senkit.Nemtől függetlenül.