Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
vadonka 2014. 12. 10. 14:18 | #8
A macskaméretű kutya legalább ekkora kárt képes okozni :) Sőt!
Előzmény: Findzs (7) 0 VÁLASZ
Findzs 2014. 12. 10. 12:07 | #7
ekkora kutyát én se tartanék a házban
szenvedés neki, unatkozik és nem tudja mivel lekötni magát
szomi1 2014. 12. 10. 09:39 | #6
A kutyafáját ;)
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 12. 10. 07:26 | #5
Esélyed sincs, ha a kutya olyan. Akármennyire szeretettel neveled, ha úgy tartja kedve, bármire felugrik, hozzányúl, akár bántod, akár megsimogatod. Se félelem, se szeretet, se falkaszellem, semmi nem tart vissza egy kutyát, ha rosszalkodni akar. Én is minden reggel elmondom a kutyámnak, Buksi a fotelbe nem mész fel! Aztán két perc múlva, ahogy csukom az ajtót már ott is alszik. Ha leszidom érte, amikor hazamegyek csak néz, hogy most ő nincs is ott. Ha kiabálok néz, ha mondom nem szabad néz. Hazug kis köcsög, és meg merem kockáztatni minden kutya, mert úgy csinál, hogy jaaa én nem soha ott se voltam nem is láttam, aztán ahogy kilép az ember a lakásból nekiáll unatkozni, aztán valamit szétszed, aztán megijed, na ettől bestresszel, amit úgy vezet le, hogy még jobban szétszed valamit, amitől izgatott lesz, amitől szét kell szedni valamit, amiről eszébe jut, hogy bakker nem szabadott volna, aztán megpróbálja az asztal alá söpörni, ami viszont jó játék és izgatott lesz, na akkor már totál izgatott lesz, szóval szét kell szedni valamit, és így tovább. Aztán csóválja a farkát, és néz, hogy mi a gond, mint aki nem tudja mi történt.

Egyetlen esély, hogy az embernek öreg a kutyája, vagy totál be van fenyítve, vagy iszonyat sokat kell vele foglalkozni, amikor otthon van az ember, hogy le legyen fáradva, meg tudja azt, hogy nem éri meg napközben szórakozni, mert jobb buli, amikor otthon van a gazdi. Bár nálunk semmi nem jön be. Javarészt el van a kutya, csak az ágyra meg a fotelbe mászik fel, bármit is próbálok, de néha előjön nála a genyaság. És mondhatják, hogy a kutya meg akar felelni a gazdának, meg örömet akar okozni, meg okos állat, de kamu az egész.
Előzmény: eMTé (3) 0 VÁLASZ
gyocska 2014. 12. 09. 21:13 | #4
...és a szemetest is kiürítette! ;)
eMTé 2014. 12. 09. 20:59 | #3
Hülye a gazdi :( az enyém nem nyúl semmihez, pedig nincs fenyítve. Szeretettel kell nevelni. A feleségem azt mondja, soha nem hitte volna hogy egy kutya lakik majd bent. És most imádja. Meg macska is, (azt mindig is imádta) , de az sem karmol össze semmit, pedig soha nem bántottuk azt sem. Csak megmondtuk neki szépen, hogy ezt nem szabad. Oda kellett figyelni rájuk. Miután megértették, semmi gond nem volt.

+1 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2014. 12. 09. 18:45 | #2
Jaja... a kutyája mellett... ;)
Előzmény: PabY (1) +2 VÁLASZ
PabY 2014. 12. 09. 18:40 | #1
újabb ékes bizonyítéka annak hogy az állatnak kint a helye az udvaron