Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
kissfreezer 2014. 11. 18. 17:55 | #80
Nem szokásom, hogy zsindex-nek tituláljam az Index-et, ahogy a FIDESZ-t sem szoktam ZSIDESZ-nek leírni, habár van némi alapja a két gúnynévnek. Csak azt nem értem, hogy az egyik zsidó miért titulálja antiszemitának a másik zsidót. Hogy lehet megvédeni egy Tavares-jelentést, aminek a legfőbb alapja az antiszemitizmus vádja, ráadásul egy olyan párt ellen, amelyikben szinten politizálnak zsidók?
Én nem egy troll vagyok itt. Én "A Troll" vagyok, de inkább csak ellensúly egy szubijektiv fórumon. Ahogy nektek tetszik..., a szükséges rossz, aki rámutat az olyan egyoldalú csúsztatásokra vagy félrevezetésekre, mint pl ami ennek a posztnak a tartalma.
"A netadó elleni tüntetésből székháztámadás lett: betörték az ablakokat, monitorokat dobáltak a Fidesz-székházba. Ultrák lehettek a tömegben. 6 ember őrizetben garázdaságért."
Ultrák a tömegben? A többi tüntető bekesen demonstrált, csak azok a fránya fociszurkolók odakeveredtek?
Apró hülyeség. Ezzel nem is foglalkoztam eddig, de ha súlyos csúsztatást látok, akkor én azt megemlítem. Ha hazudok, akkor, könnyű megtámadni amit állítok. Ha más hazudik és én vetem szemére, akkor mindjárt jön a témaváltás, amiben "hátha, alul maradok".
A 444.hu, hvg.hu, index.hu, origo.hu...stb , mind ugyanazokat az érdekeket képviselik, ugyanazokat az erőket védik és ugyanazokat az erőket támadják, de SEMMIKÉPPEN SEM FÜGGETLENEK. Ugyanez van a kormányoldalon is, nem titok, de ezt legalább senki nem is tagadja.
Amit Kunhalmi Ágnessel kapcsolatban fogalmaztam, azt komolyan gondoltam, habár képletesen is lehet érteni. Ezt arra értem, hogy ha én függetlenként akarok valami ellen tüntetni és hitelesnek is akarom mutatni magamat mint független, akkor nem hagyom, hogy az a rivális arassa le az én "munkámért" a babérokat, akit ugyanúgy nem akarok látni kormányon. Így hiteltelenül törekszem, és semmi újra nem törekszem, csak visszasegítem, ugyanazt a rendszert, ami egyszer mar kiárusította és eladósította Magyarországot.
Előzmény: bungle (76) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 11. 18. 15:34 | #78
A HÁBORÚ: BÉKE
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
A TUDATLANSÁG: ERŐ
Előzmény: bungle (76) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 11. 18. 12:52 | #77
Ja persze, Mo-on annyira sajtószabadság van, hogy a kritikus médiát különadóval kell sújtani. :) Most még csak, de kiváncsian várom mikor kerülnek előzetesbe egyes újságírók mondjuk "drog birtoklás" és hasonló vádakkal... Szerintem már nem kell sokat várni erre.
Előzmény: kissfreezer (75) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 11. 18. 12:51 | #76
Hát persze, ilyenkor mindig ugyanaz a duma, az index, bocsánat "zsindex" meg a 444 hazudik. Meg a Financial Times (444.hu cikkben a link), meg a New York Times is.
www.nytimes.com/2014/11/14/world/europe/romania-election-victor-ponta-klaus-johannis.html

Valami újabb dumával is előállhatnának már a hasonló trollok. De legalább az egyik gyurcsánynál leragadt idiótára adott válaszon jót röhögtem:
"kedves fogyatékkal élő honfitárs! nyilván minden elégedetlen ember mögött a gyurcsány áll, ahogy a világ összes kormánya (kivétel oroszország és azerbajdzsán) is erősen gyurcsány befolyásolt, ahogy a pataki atilla nevű kretént megrontó ufók mögött is gyurcsány áll. neked is tudom ajánlani orwell klasszikusát abban is szerepel egy gyurcsány csak ott emmanuel goldsteinnek hívják."
Előzmény: kissfreezer (75) +1 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 11. 18. 12:44 | #75
Bizonyítékok sorozatát mutattad annak, hogy Magyarországon sajtószabadság van,mert bármit lehet írni. Természetes, hogy független civileknek tulajdonítja a tüntetést az Index. Én nem is tudom, hogy írt e valaha az Index bármit is a kormány sikeres erőfeszítéseiről, vagy, hogy egy kormányprogrammal elégedett felszólalót kiemeljenek egy cikkükben.
444.hu: Biztosíthatlak arról, hogy ebben a kérdésben amit a 444 állít Johannis és Orbán kozött, egyenlőre fikció. Az Erdélyimagyarság 80 százaléka Johannisra szavazott, annak ellenére, hogy a magyarságot képviselő RMDSZ, nem őt támogatta, viszont az Orbánhoz közel álló EMNP, egyértelmüen Johannisra biztatott bennünket Erdélyieket. Nemcsak engem lepne meg, ha Johannis nekimenne Orbánnak, hanem az egész Erdélyi lakosságot. Johannis riválisa, a szocialista Ponta, számtalanszor kritizálta Orbánt, de egyáltalán nem azért, amit az Rtlklub hiradóban közvetítettek az este. Az egy baromság. Orbánt horthy-stának gúnyolt. Minden cselekedetéből azt olvasta ki, hogy éppen kés6ül visszafoglalni Erdélyt. Annyira köztudott ez a demagóg és mégse említette soha ezt az Rtlklub. Arra, hogy, hogy alakul a Johannis-Orbán viszony, még várni kell egy kicsit.
Előzmény: bungle (74) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 11. 18. 11:20 | #74
És az nem logikus, hogy ha egy olyan tömeg, akik (idézem az index cikkből) "korábban nem volt aktív politikailag az interneten, legalábbis nem tudott azonosulni egyik párt mondanivalójával sem" kimegy az utcára, az ellenzék megpróbál evickélni a megmozdulás farvizén? Ez ellen a semleges tömeg mit tud csinálni? Hogy képzeled a látványos elhatárolódást? Mert a "paradicsommal dobálják meg Kunhalmit" ötletet gondolom te sem gondoltad komolyan, elég nevetséges...

Mellesleg:
"Még a legerősebb pártkötődés is csak 8%-os: a tüntetés online résztvevőinek 8%-a fejezte ki tetszését kizárólag a Jobbik oldalain."
Ennyi.

kissfreezer, mi a helyzet amúgy nálatok Romániában? Mert ahogy olvasom nem túl orbánbarát a hangulat.
http://444.hu/2014/11/17/na-mi-az-egyik-elso-dolga-a-roman-elnokvalasztas-gyoztesenek-beszol-orbannak/
Előzmény: kissfreezer (73) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 11. 18. 11:12 | #73
Adok egy jó tanácsot a "civileknek". Ha hiteleseknek akarnak lenni mint pártoktól függetlenek..., akkor egy paradicsommal le lehetne szedni Kunhalmi Ágit parlament ablakából, miközben aratja a "civilek" babérjait. Gyurcsányt is kiutasíthatnák a politikai közéletből, mielőtt Orbán leváltását skandálnák. Logikus, ha a kormány leváltását akarják, akkor elébb fel kell kínálni egy alternatívát, ahelyett, hogy garantálják a régi korruptabb politikai elit visszatérését.
Előzmény: bungle (72) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 11. 18. 10:58 | #72
"A tüntetéseket pedig nem a szervezők alakítják, hanem ezek a dühös emberek."
Hát igen, és ezek után aki még mindig a "nem civilek szervezik" és hasonló ostoba rigmusokat szajkózza, annak talán nem ártan elolvasni a 65. kommentben lévő cikket is.
Hihetetlen, hogy ha van aki elégedetlen a kormánnyal, azt a narancsbuzi idióták rögtön "balos libsi" meg egyéb ostoba jelzőkkel leírják. Ennyit tudnak csak?
Előzmény: tjunior (71) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 11. 18. 10:34 | #70
ezek csak kispályások a CÖFhoz képest, pl. közpénzen nem utaztatnak senkit tüntetni a kormány mellett
Előzmény: kissfreezer (67) +1 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2014. 11. 18. 00:38 | #69
am. ma mért akartak bemenni a parlamente? miért nem felcsútra megy amúgy tüntetni a banda? elférnének ott a stadionban:))
norbertvincze
norbertvincze 2014. 11. 18. 00:37 | #68
:D
Előzmény: kissfreezer (67) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 11. 17. 22:01 | #67
A tüntetést független civilek szervezték? "Érdekes olvasmány:)" bocsánat... " Érdekes olvasmány!!!"

http://pestisracok.hu/kozfelhaborodas-napja-civilek-meg-nem/
Előzmény: norbertvincze (66) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2014. 11. 17. 19:59 | #66
tüntetés élőben:
http://nullker.hu/tuntetes/
bungle
hawkeye
hawkeye 2014. 11. 02. 08:19 | #63

Pedig már azt hittem, hogy a netadó lesz az Orbán-kormány vizitdíja....

Fura dolgok zajlanak mostanában a liberáljobb oldalon... :)

bungle
tjunior 2014. 10. 31. 11:40 | #60
Ennek fényében a fél pártvezetés és a kormány jelentős része segget csinált a szájából a hét folyamán. De mit lehet tenni ha a fejedelem hazajött és kinyilatkoztatást tett!
Előzmény: bungle (59) -1 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 10. 31. 10:08 | #59
http://444.hu/2014/10/31/orban-szerint-nem-lehet-bevezetni-a-netadot/

Komment: "Tisztelt Hölgyeim és Uraim! BESZARTUNK!!!!!!!!!!" :DDD
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 31. 09:32 | #58

Szegény Soros alkalmazottak, most oda van a jó pénz:

http://index.hu/belfold/2014/10/31/orban_visszavonta_a_netadot/

Előzmény: hawkeye (56) 0 VÁLASZ
bungle
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 30. 06:38 | #56
Ha van türelmetek elolvasni, érdemes:

"Az internetadó szakmailag rossz" - egy kis felvilágosítás Orbánnak címezve

Kedves Orbán Viktor, ha jól olvasom, Ön ennek az internetadónak az alfája-omegája. Én ugyan nem vagyok Fidesz-szavazó, de mint második párt, mindig is szurkoltam Önöknek, így muszáj lenne megértenie, hogy ez az internetadó így, ebben a formában szakmailag rossz. Bármikor szívesen meghívom egy jó teára az ITee Caféba, ott elbeszélgethetünk erről, tisztán szakmai alapon. Elmondanám és bemutatnám Önnek, hogy mi az az M2M, mi az a Cloud, hogy az adatforgalom miből áll össze egy nagyobb vállalkozás esetén. Példákon keresztül tudom bemutatni, hogy az új adónem vállalkozói maximuma, az 5000 Ft szinte az összes vállalkozói előfizetést érinti úgy, hogy ezek nagyrésze jelenleg nem drágább 5000 Ft-nál (bruttó). Azaz ebből nem lehet kigazdálkodni az adót. A szolgáltató vagy emelni fog az árain, vagy felmondja az élő szerződéseit a nem egyéni ügyfeleivel, vagy pillanatok alatt megszülik, hogy milyen megoldással kerülhető el az adó. És elkerülhető, teljes mértékben. Hiszen adót fizetni csak az internet-előfizetések után kell, nem minden adatforgalmat bonyolító vonal után. Tehát nem fognak fizetni pl. a bankok saját fiókjait összekötő adatforgalmat biztosító vonalai után, nem fognak fizetni az online pénztárgépek után, és nem fognak fizetni a céges előfizetések után sem, hanem azokat átminősítik "magán-adatforgalmi" csomaggá, ami nem internet-előfizetés, és és egyszerűen ráveszik az előfizetőt, hogy béreljen tőlük 1Ft-ért eszközt, amivel a magán-adatforgalmi csomagjuk végére rátesznek egy eszközt, amivel kilátnak mégis az internetre. De ez csak az első, 5 perc alatt kitalált adóelkerülő ötletem, ennél a szolgáltatók tudnának fifikásabbak lenni, ha a működésüket teljesen ellehetetlenítő adót vezetnének be. A döntés elhibázott, drága, betarthatatlan, alig hoz valamit a konyhára, és nem szedhető be könnyen, ahogy gondolják, a forgalom méréséhez auditált mérőeszközök kellenek, amiket a NAV elfogad, ennek az auditálásnak az ára több millió forint. Vidéken sok faluban kis, pár száz főt kiszolgáló internetszolgáltatók működnek... Ők miből fizetik majd ezt az adót? 3000 Ft-os átlagos előfizetések után kellene 700 vagy 5000 Ft-ot fizetni. Érti Ön, hogy ez több, mint a bevétel? És akkor abból a bruttó 3000 Ft-ból kellene áfát fizetni, számlázást, postázást, ügyfélszolgálatot... Kérem, értse meg, hogy nem jó az adónem. Nem jó a díj, elhibázott a megkezdett GB-alapon fizetés is. Sok olyan eszköz van (pl. riasztók, flottakövetés), amiknél egy-egy cégnek több száz van (pl. fuvarozó cég vagy távfelügyelet), ezeknek a forgalma alig pár byte (a gigabyte kevesebb mint 1000000000-od része), ezek után mégis a 150 Ft kerül kiszámlázásra. Ezekért eddig fizettek a szolgáltatónak mondjuk 100 db után 10 000 Ft-ot. A szolgáltató most fizethet utána 100*150 Ft-ot. Érti? Ezt több megint, mint a bevétel. A jövő arrafelé megy, hogy minden lakásban lesz olyan villanyóra, ami szintén az internetre van kapcsolva, havi pár byte adatforgalommal, ezek után is fizetni kell 150 Ft-ot valakinek. Kinek? Miből?) A nagyobb cégeknek a szerverei nem a telephelyükön vannak, hanem ki vannak szervezve nagy szolgáltatókhoz, mert ott olcsóbb üzemeltetni (azért olcsóbb, mert a nagyobb szerverhotelek hűtése energiahatékonyabb --> alacsonyabb a környezeti terhelés --> tényleg, amennyivel nőni fog a CO2-kibocsátásunk emiatt az adó miatt, annak mennyi a költsége? Nem lehet, hogy több mint 20 milliárd?). Eddig az adatforgalom korlátlan volt, most minden ilyen után fizetni fog valaki 5000 Ft-ot. Innentől már nem biztos, hogy megéri. Nem tudom, hogy ilyen és ezekhez hasonló kérdésekről az Ön igen tisztelt szakértői adtak-e ilyen vagy ennél részletesebb tájékoztatást, de ha nem, akkor még egyszer mondom, bármikor szívesen meghívom egy teára. Köszönöm, ha ezt elolvasta!

Üdv, Ambrózy Lőrinc

hawkeye
hawkeye 2014. 10. 29. 07:36 | #54

Ne erőlködj kispajtás, kár a fáradságért! Ráadásul nem áll jól, amikor szellemesnek hiszed magad. Talán mondjad, hogy húúú, meg booo, hátha sikerül.... :)

Lényeg: 1. netadó abcug! 2. az Államok jelenleg ellenségként kezel bennünket.

Szép napot mindenkinek!



Előzmény: ivivan (53) 0 VÁLASZ
ivivan 2014. 10. 28. 18:40 | #53
"Tudod is, és érted is, minek fárasszam magam...."

Annyira szeretem az olyan embereket, akik jobban tudják, hogy én mit tudok, mint én magam. Ugye a hangok árulták el? Mást is mondanak? :-D
Előzmény: hawkeye (51) -1 VÁLASZ
bungle
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 28. 17:35 | #51

"...jelenleg Oroszország - illetve legfőképpen Putyin - mindenkinek az ellensége, nem csak az USA-nak"

Basszus, azért már bányaszintre ne menjünk le.... :)

Nem, nem akarom kifejteni. Tudod is, és érted is, minek fárasszam magam....

Előzmény: ivivan (49) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 10. 28. 16:28 | #50
Szerencsére itt vagy nekünk te, a vezérlő fényoszlop a sötétségben, aki gondolkozik helyettünk, de nem akarom hogy teljesen átragadjon rám a stílusod, úgyhogy váltsunk.
Az USA az EU ellensége? Valamilyen szinten minden bizonnyal. Mint ahogy minden közösség előrébb helyezi a maga érdekeit a másokénál, legyen az USA, EU, Oroszország, Magyarország vagy akárki. Szerintem ez természetes.
Ezen túlmenően az USAnak érdeke tönkretenni az EUt? Hát nem, mégpedig azért mert ezer szállal kötődik hozzá.
Ha az EU összeomlik, az válságot okoz, ha Európában válság van az átterjed a világ összes részére, főképp az USAra.
Ez nem új dolog, az ipari forradalom óta így van, és egyre inkább így lesz. Egy globalizált gazdaságban nem is lehet másként.

Előzmény: hawkeye (48) 0 VÁLASZ
ivivan 2014. 10. 28. 16:18 | #49
Az első paragrafust magamban a "nincs érvem, de biztos hogy rosszabba Fideszeseknél" mondatra fordítottam. Nyilván, ha ennél komolyabb érved lett volna, akkor megosztottad volna.

"Ördögtől valónak tartjátok a tényt, hogy az Államok nem csak Oroszországnak ellensége, hanem az EU-nak is."

Szerintem ez a mondat megér egy kis boncolgatást. Szögezzük le először is, hogy jelenleg Oroszország - illetve legfőképpen Putyin - mindenkinek az ellensége, nem csak az USA-nak. Persze az is tény, hogy hatalmas piac és rendkívül gazdag nyersanyagokban, ezért főleg az EU nagyon függ tőle, és persze Oroszország is nagyban függ az EU-tól.
Az USA és az EU viszonya más. Nem ellenségnek nevezném Őket, inkább versenytársnak. Az oroszok gyengülésével egyre inkább az EU (és Kína) veszi át az USA ellenpontjának szerepét. Így igen gyakran ütköznek az álláspontok.

"Ezzel együtt teljesen rendjén levőnek találjátok, ha egy teljesen jogos tüntetést a Soros politikusbűnöző palántái erőszakba és garázdaságba fullasztanak. Aztán ráfogják a focis ultrákra..."

Ezt a mondatodat nem értem - ki tudnád fejteni kicsit?
Előzmény: hawkeye (48) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 28. 16:03 | #48

Ha erre magadtól nem jöttél rá, nem áll szándékomban megmagyarázni, mert aztán jó hasbara szokás szerint mellékvágányra vinnétek a poszt témáját.

Furcsállom viszont, hogy egy bizonyos szinten felül egész egyszerűen nem meritek, nem tudjátok levonni az adekvát következtetéseket.

Ördögtől valónak tartjátok a tényt, hogy az Államok nem csak Oroszországnak ellensége, hanem az EU-nak is.

Ezzel együtt teljesen rendjén levőnek találjátok, ha egy teljesen jogos tüntetést a Soros politikusbűnöző palántái erőszakba és garázdaságba fullasztanak. Aztán ráfogják a focis ultrákra...
A röhej az, hogyha ezt jó Gyurcsányi apátok idején teszitek, gumibottal vertek volna benneteket végig a Belvároson.

Szóval el kellene kezdeni gondolkodni végre...

Előzmény: ivivan (46) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 10. 28. 15:56 | #47
"Azok a régi szép idők!" :)
http://i.imgur.com/jFXPLag.jpg
ivivan 2014. 10. 28. 14:30 | #46
Melyik az a része az írásnak, ami miatt szerinted "semmivel sem különbek, mint a FIDESZ politikusai"?
Előzmény: hawkeye (45) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 28. 13:54 | #45

Hát igen. Erkölcsös, szűziesen tiszta Grál-lovagok harcolnak a szabadságért. És közben nem sül le az orcájukról a bőr. Semmivel sem különbek, mint a FIDESZ politikusai...

Előzmény: bungle (44) 0 VÁLASZ
bungle
ivivan 2014. 10. 28. 13:13 | #43
"Annyi azért nem tűnt fel, hogy Amerika azért nem nevezi meg a korrupt kitiltottakat, mert így az egész országot lehet hibáztatni?"

Amerika azért nem nevezi meg a kitiltottakat, mert az személyiségi jogokba ütközne (ahogy egyetlen bűnöző nevét sem hozzák soha nyilvánosságra, csak úgy hivatkoznak rájuk, hogy "B. András", meg "K. István"). A korrupciós dolgokról pedig van és volt tudomása a kormánynak, még a segítségét is felajánlotta az USA a korrupció elleni küzdelemben, de mi nem kértünk belőle (na ja, holmi 1000 milliárdért évente, smafu - bezzeg 20-30 milliárdért megéri tönkretenni az internetet...)
Előzmény: hawkeye (41) 0 VÁLASZ
ivivan 2014. 10. 28. 13:09 | #42
Hát, végülis, Kádár se volt olyan rossz, csak "Keletre nyitott", meg "szerződést kötött a Szovjetekkel, hogy több marha-húst és disznó-húst szállíthassunk"... Végülis igazad van - ez így sokkal jobban hangzik...

Az, hogy az oroszokkal bővítjük Paksot nem feltétlenül rossz döntés. Az, hogy ezt a döntést mindenféle előkészítés nélkül hozta meg a miniszterelnök a parlament felhatalmazása nélkül, na az mindenképpen rossz jel! Ezt diktatúrában szokták így csinálni - demokráciában a parlament dönt egy a GDP 10%-ára rúgó hitelszerződésről, nem a kormányfő egyszemélyben! Ráadásul semmilyen tanulmány nem készült arra vonatkozóan, hogy nem-e lenne célszerűbb Paks helyett a megújuló energiaforrások bővítésére szánni ezt a bődületesen sok pénzt.

Egyébként véleményem szerint épp ez az előkészítetlenség, kapkodás az, ami miatt a jelenlegi magyar kormányban már egy befektető sem bízik.

A bankok valóban elviselték a kirótt terheket, de szinte alig hiteleznek cserében - ami drasztikusan lassítja az egyébként sem dübörgő gazdaságot. Az energia vállalatok annyira virulnak, hogy több száz fős elbocsátásokra és a beruházások elhalasztására kényszerültek. Az USA továbbra is a szövetségesünk, de ilyen rossz a rendszerváltás óta nem volt a kapcsolatunk az USA-val...

És nem csak az USA kritikus az Orbán kormánnyal kapcsolatban: http://www.portfolio.hu/gazdasag/figyelmeztetest_kapott_magyarorszag_a_nemetektol.3.205570.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_cam paign=portfoliobox
Előzmény: kissfreezer (40) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 28. 12:57 | #41

Kisgyerek, eredj le boltba gyufáért...! :)
Sajnos...

Jó, kár vitatkozni, van egy határ, amit nem mersz, vagy nem akarsz átlépni a gondolkodásmódodban.

Annyi azért nem tűnt fel, hogy Amerika azért nem nevezi meg a korrupt kitiltottakat, mert így az egész országot lehet hibáztatni?

Az Államok gátlástalan hegemónia törekvéseit pedig nem nevezném összeesküvés elméletnek...


Előzmény: rermo (39) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 10. 28. 10:59 | #40
Ez az Orosz-barát história már nagyon unalmas. A kormánypárti politikusok nem hangoztatnak semmi olyasmit amivel a baloldali ellenzékiek riogatják a népet, hogy "felzárkózunk Oroszországhoz" vagy "Amerika az ellenségünk" stb. Ezeket a rémhíreket átértelmezik, olyan kormány nyilatkozatokból, mint pl. "keleti nyitás, szerződést kötünk Oroszországgal, hogy több marha-húst és disznó-húst szállíthassunk" vagy az Amerikai esettel kapcsolatban... "Amerika a szövetségesünk..., miért pont mi és miért pont most? Derítsenek fényt a kitiltások okára és adjanak bizonyítékot, hogy feltárhassuk a bűncselekményt."
Az, hogy az baloldali ellenzék, rosz dolognak híreszteli, hogy Oroszország segítségével bővítjük ki a Paksi atomerőművet, még nem jelentheti azt, hogy valóban rosz beruházás. Visszaemlékezhetsz csak az elmúlt 5 év riogatásaira és rájöetsz, hogy a Bank-rendszer elviselte a rá kirótt terheket, az energia-vállalatok élnek és virúlnak és az előző aggodalmak ellenére is az USA továbbra is szövetségeseink.(csak nem kéne itthonról óbégatni, hogy diktatúra van) Oroszország meg üzlettárs.
Előzmény: rermo (39) +1 VÁLASZ
rermo 2014. 10. 28. 09:29 | #39
Ők is hanyatlanak , mint az EU ... csak nálunk van fejlődés meg az oroszoknál . Nem tudom hány éves vagy én lassan 50 felé járok így éltem a kádár rendszerben is és akkor is ezt mondták " rothad a kapitalizmus " aztán még mindíg egész jól tartja magát , mi meg akkor is kínlódtunk mint a káposzta hús nélkül és most sem igazán indúlt be a bicikli . 2004-ben esély volt rá , hogy a világ fejlettebb részéhez tudunk csatlakozni és most 10 évvel később megint csak az van napirenden , hogy az oroszok mellett a helyünk . Én úgy gondolom , hogy inkább a te gondolkodásod uralja az idealizmus és rugaszkodik el a tényektől és a való világtól és veti alá magát egy összesküvés elméletnek . Amíg ez megmarad az egyének szintjén addig senkinek semmi köze hozzá , csak nem kellene terjeszteni . Én a tényeknek hiszek , hogy a magyar munkavállalók nem oroszországba járnak ki hanem az EU -ba hogy boldoguljanak ezért én úgy gondolom , hogy inkább ehhez a szövettséghez kellene tartozni mint az oroszokhoz , mert arra meg hogy teljesen egyedül boldoguljunk nem sok esélyünk van ..... szerintem .
Előzmény: hawkeye (34) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 10. 28. 09:13 | #38
Megszokták a túlszámlázást, és nem tudnak átkapcsolni ennyi az egész. Úgy persze hogy 10 milliós a kár, ha a vállalkozónak vissza kell osztani a felét. Majd megoldják okosba.
Előzmény: bungle (36) 0 VÁLASZ
3m3ricus 2014. 10. 28. 08:29 | #37
A válasz egyértelmű: ennyire szemetek, a híveik meg ennyire hülyék. Nagyon jó példa az itteni agyhalott hittérítése.
Előzmény: hawkeye (35) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 10. 28. 08:25 | #36
www.borsonline.hu/20141028_ma_ismet_balhe_lehet_az_internetado_miatt
"Hat ember van őrizetben, az épületben pedig tízmilliós kár keletkezett."

Tízmilliós kár, aha... pár redőny meg üveg. Valamelyik csókos most nagyon jól járt. ;)
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 28. 08:22 | #35

Teljesen jogos kérdés!

Erre csak két válasz létezik: vagy ennyire hülyék, vagy ennyire szemetek. Idővel ki fog derülni....

Előzmény: ivivan (31) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 28. 08:20 | #34

Bocsáss meg, de én úgy látom, hogy amit leírsz, az sokkal inkább hitből fakad. Konkrét tények kissé erőszakolt csoportosításából.

Az Egyesült Államok gazdaságát, pénzügyi helyzetetét kellene tanulmányoznod, nem ilyen vicces ódákat zengeni hozzájuk...

Szerintem...

Előzmény: rermo (24) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 10. 28. 07:46 | #33
Most már tudom, hogy nem igaz. Hiába lesel Soros Gyuri sajtótermékei között, ha visszamenőleg másfél héttel elkezded olvasni a 444-et vagy esetleg az Index-et és összeveted azzal amit ma írnak..., konnyen rá lehet jönni, hogy egy-egy cikkük elkészüléséhez nem kell más, csak egy kis fantázia és tömény elfogultság. A hitelesség kedvéért meg csempésszünk féligazságokat is a sorok közé, hogy "érvekkel" legyen hihető. Az meg, hogy ezekhez az "információkhoz" még Te is teszel a Tiédből..., hát nem is tudom, hogy van e értelme vitázni is bármiről.
Előzmény: ivivan (29) 0 VÁLASZ
bungle
ivivan 2014. 10. 27. 21:49 | #31
Egyébként egy narancssárga érzelmű elmagyarázná nekem, hogyha pár hónapja minden létező sajtótájékoztatón elhangzik, hogy nincs szükség megszorításokra, mert az nem fér bele az Ő gazdaságpolitikájukba, akkor miért kell hirtelen internetadó, miért kell emelni a cafeteria adóját, miért emelik az élelmiszer-felügyeleti díjat? Most akkor mi ez, ha nem megszorítás, méghozzá a rosszabbik fajta: adóemelés a kiadások csökkentése helyett.
tjunior 2014. 10. 27. 21:48 | #30
Mi lehet erről a véleménye Vida Ildikónak? Sajna nem tudjuk megtudni mert épp szabadságon van....
A repülőtéri performancea szerintem még a te 2bites agyadban is úgy jött le, hogy felért egy beismerő vallomással, bár ezt sosem fogod beismerni :D
Előzmény: kissfreezer (28) 0 VÁLASZ
ivivan 2014. 10. 27. 21:27 | #29
Miért, szerinted nem igaz? A Bunge szerinted egy vacak 4 év alatt mindössze 2 milliárdos csalás miatt verte itt a balhét? Ugyan már - a kormány és a NAV hirtelen rájött, hogy most már aztán villantani kell valami eredményt, mert azért az USA kormánya nem a magyar nép, azt nem lehet rezsicsökkentéssel elhallgattatni. De ez csak a jéghegy csúcsa - hozzáértők szerint évente nagyjából 1000 milliárd forint ÁFA-t csalnak el Magyarországon. Ez a feltárt összeg 500x-osa évente (és mellesleg az internetadóból remélt bevétel 50x-ese).

Nem arról van szó, hogy nem üdvözlendő az, hogy lelepleznek egy ÁFA csaló hálózatot, hanem hogy nem lepleznek le többet (az éppen ezzel foglalkozó KÜIG-et is megszűntették, pedig az egy jó irány lett volna)
Előzmény: kissfreezer (28) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 10. 27. 20:30 | #28
Szerintem a következő napokban kibontakozó hírek, eléggé lesújtja azokat a "független" (baloldali) olvasókat, akiket a liberális sajtó a maximumig felkorbácsolt. Már az elején sejtettem, hogy az újabb liberális hiszti, egy újabb zsákutcába fut, amikor lassan kibontakozik az igazság. Emlékezzünk! Az elején azzal indult a lavina, hogy NAV-osokat és kormánytagokat tiltottak ki az USA-ból... Milyen remek lehetőség a kormány lejártására (de jó lenne ha ez mind igaz lenne)
http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/csalas-gyanujaban-a-bunge-1255474
Előzmény: rermo (24) -1 VÁLASZ
PabY 2014. 10. 27. 19:07 | #27
A legjobb diktatúra az mikor nem is tudsz róla, hogy abban élsz.
Előzmény: Tooni (25) 0 VÁLASZ
palinkaman
palinkaman 2014. 10. 27. 19:05 | #26
Azért én az olyan köcsökönek a hátán, akik egyből símaszkkal mennek "békésen tüntetni", a rendőrök helyében békésen szétvernék egy-két billentyűzetet.
Tooni 2014. 10. 27. 18:17 | #25
" Az USA Ukrajna után Magyarországot akarja destabilizálni a lépéseivel"
" Gyurcsány Ferenc nem ítélte el a rombolásba torkollt tüntetést, sőt még jónak is tartotta"

Ezt a 6 órás "hírekben"(!) hallottam egy rádióban.
Húazta, halljátok, ti nem elégedetlen emberek vagytok, akik szabadon tüntethettek a szólás és szabadságotok megőrzéséért, eltaposva a most még csak csírázni próbáló gyomokat, nehogy terjedelmes nadragulyává fejlődjenek, vagy tövises sövénnyé az ország körül, hanem titeket a zusa manipulál meg szervez meg a Gyurcsány!


rermo 2014. 10. 27. 17:48 | #24
Nem akarok nagyon belemélyedni , de nem egészen érted a kitiltás miértjét , pedig elmagyarázták .

Nem a korrupció miatt tiltották ki a 6 gengsztert ( akárki is volt ) hanem mert Magyarországon olyan rendszer van , hogy ezeket az ügyeket nem fogják sem kinyomozni sem a bűnösöket megbüntetni . Jó a Spanyol példád :

Ötvenegy embert, köztük polgármestereket, politikusokat és vállalkozókat tartóztattak le korrupció miatt egy országos rendőri akcióban Spanyolországban hétfőn ..

Ezt el tudod képzelni Magyarországon ( persze nem ellenzékieket ) hogy itt regnáló magas szintű kormánypárti politikust perbe fognak ???? KIZÁRT !!!! Na ez az amiért kitiltották őket és nem azért mert destabilizálni akarják az országot ...eleve ezzel hogyan lehetne , nem is értem .

Az USA a világ egyik vezető hatalma kereskedelmi téren is ezért picara van szüksége , hogy a cégei által gyártott árukat ( Pl nájki cipő ájfon 6 vindóz 10 ) el tudja adni DE !!! ezeket a termékeket nem tudja akárhol eladni pl Eritreában vagy Dél- Szudánban nem igen tudja mert ott nincs ..vagy kevés ... az olyan vásárló aki 10 dkg műanyagért ki tud fizetni 500 dollárt . Ha rizst exportálna olcsón akkor azok lennének a kereskedelmi partnerei természetesen , de nem rizst exportálnak hanem magas hozzáadott értékű termékeket . Így marad a fejlett ( -ebb ) világ amibe talán már mi is beletartozunk és ezért egyáltalán nem érdeke , hogy a fizetőképes piacait destabilizálja , hogy már ne legyenek fizetőképpesek . Az USA költségvetése is pénzből gazdálkodik amit a vállaltok az emberek fizetnek be ha elszegényítenék a világot nem lenne export bevételük csak a hazai fogyasztás az meg a töredéke lenne a mostaninak . Természetesen vannak magasabb érdekek is mint a kereskedelem itt ez az eset forog fenn Magyarország már inkább kockázati tényezővé kezd vállni mint üzleti partner ... köszönhetően az oroszbarát korrupt megvehető kormányunknak és azoknak akik pénzért a KGB emberi mint a jobbikos Béla .

Tehát egyszerűen nem érdeke az USA -nak az , hogy akár destabilizálja akár gyengítse a legjobb fizetőképes piacát az EU-t és benne Magyarországot , mert nem tudná pótolni . A harc inkább a piacok megnyeréséért folynak és akár segítenek is , hogy egy piac kialakuljon vagy felzárkózzon természetesen nem csak az USA részéről hanem globálisan .
Előzmény: hawkeye (21) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 27. 17:33 | #23
Előzmény: Revanor (20) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 27. 17:27 | #22

Logikus. A verőlegényeket meg kell fizetni, nehogy megtagadják a parancsot.

"...mert ezzel akarják csökkenteni a fegyveres szervezetekben jelenlévő korrupciót..."
Aki korrupt, annak te fizethetsz bármennyit, gazember marad. Gondolj a gyurcsányi féle díszmadarakra...

Aztán már miért mennél el? Ez a te hazád, te itthon vagy. Menjenek a politikusbűnözők, a kapzsi, harácsoló klientúrájukkal együtt! Ők úgyis eleve hazátlan bitangok, nincs istenük, csak a pénz...

Előzmény: Revanor (20) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 27. 17:22 | #21

Az első bekezdésed hangulati elem? Gondolod, hogy attól nem lesz annyira égbekiáltó a naív gondolkodásod?

Na figyelj!

"51 korrupt spanyol politikus és vállalkozó került rács mögé
2014, október 27 - 16:16

Friss hírek
Külföld

Ötvenegy embert, köztük polgármestereket, politikusokat és vállalkozókat tartóztattak le korrupció miatt egy országos rendőri akcióban Spanyolországban hétfőn - közölte a spanyol korrupció elleni ügyészség.

A gyanúsítottak Madrid, Valencia, Murcia és León önkormányzatainál, pozíciójukat és befolyásukat felhasználva csúszópénzért biztosították bizonyos vállalkozások sikerét a közbeszerzéseknél, amelynek összértéke csak az utóbbi két évben 250 millió euró (77 milliárd forint) volt.

Őrizetbe vették Francisco Granadost, a madridi régió volt elnökhelyettesét, aki a kormányzó Néppárt (PP) helyi szervezetének második embere. Szenátori pozíciójáról februárban mondott le, miután kiderült: másfél millió eurója (462 millió forint) van egy svájci bankszámlán. Rajta kívül a régió öt polgármesterét tartóztatták le.

A "Pun művelet" fedőnevű akció januárban indult azután, hogy a svájci hatóságok pénzmosás gyanúját jelezték a spanyol központi büntetőbíróság, az Audiencia Nacional felé. A korrupció elleni ügyészség szerint az akció a következő napokban is folytatódni fog.

MTI "

Nem hallom a triumfot, hogy Amerika kitiltja a korrupt spanyolokat. Azt se, hogy kicsukják őket a NATO-ból.

Ugyan már!

Egy elem stimmel: az oroszbarátság miatti düh.

Jobbikos Béla: te elhiszed ezt a maszlagot? Akkor a gyíkemberekben is hiszel, azért emlegeted annyit őket... :)

Előzmény: rermo (19) 0 VÁLASZ
Revanor 2014. 10. 27. 17:09 | #20
Idén ősszel eléggé összesűrűsödtek a botrányok kis hazánkban. Szerintetek vajon a kormány miért akarja a közeljövőben drasztikusan megemelni a rendőrök és a katonák fizetését? Sajnos a válasz nem egyszerűen az, hogy "mert megérdemlik" vagy mert ezzel akarják csökkenteni a fegyveres szervezetekben jelenlévő korrupciót. Nem, itt egyértelmű cél a hűségük megvásárlására, mert tartanak attól, hogy egyszer még ez a birka nép is megmozdul. No sebaj, hajrá FIDESZ, csak így tovább, én nektek szurkolok! A magyar történelem legnagyobb hazaárulói minél jobban elidegenítenek a saját hazámtól, annál könnyebb lesz innen lelépni.
rermo 2014. 10. 27. 17:04 | #19
...na ...na ...ezt mondom én is ezért chemtrélezik az egünket a repülők ... itt is Ukrajnát akarnak csinálni , destabilizálni , majd a gyíkemberek .

Figyuzz , annyi összesküvés elmélet van a világban ne gyártsunk már hozzá . Nincs itt szó destabilizálásről meg ukrajna gyártásról .... korrupt a kormányunk rendesen és az USA nem akar olyannal egy szövettségben lenni akik korruptak , zsarolhatók de legfőképp oroszbarátok , mint orbán . Ezért vagy megbukik ez a vezetés vagy kiszórnak úgy a NATO -ból mint a huzat . Árulástól tartanak ...teljesen jogosan , nézd csak a jobbikos Bélát és az egész orosznyalonc jobbikot . Azt gondolod , hogy nekik nincs rálátásuk az országra ??? ... egész Európát lehallgatták , pont minket hagytak ki .
Előzmény: hawkeye (18) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 27. 16:39 | #18

Hát neked se nagyon bonyolult a világ... :)

Menjünk sorban.

- Eddig sem volt nagy véleményem a FIDESZ egyes hatalmasságairól - pl. Rogán, Lázár, Pintér, és a többiek - de ez az a susnyásból kirángatott adó gyertya a tortán. Mármint Pártunk és Kormányunk halotti gyertyája. Ez annyira ellentétben áll minden logikával, mintha csak L. Simon László találta volna ki....

- A következményei igen súlyosak lehetnek. Mert senki sem mossa le róluk, hogy a választás sikerét túlbecsülve, hatalmi gőgjükben azt hiszik, hogy már mindent megtehetnek. Ráadásul önmagukkal kerültek ellentmondásba, hiszem egekig magasztalták gazdasági sikereiket, így indokolhatatlan egy ilyen idióta adófajta, amely hoz némi financiális nyereséget, de minden más területen óriási károkat okoz.

- A dróton rángatott banánevő által vezetett hatalom viszont gyakorlatilag ellenségünk lett. Ha egy diplomáciai testület (ideiglenes) vezetője nem tartja arcátlanságnak egy belpolitikai tüntetésen megjelenni, innen már bármi történhet. Az Államok ugyanis két módszert ismer a renitens országok ellen: szankciókat hoz ellenük, vagy háborút indít, aljas módon a szabadság és a demokrácia nevében.

- Ráadásul a USA-nek nem érdeke egy erős, stabil EU, így mindent megtesz annak gyengítéséért. Ha ennek eseményeit valaki nem ismeri fel, részvétem! Kapóra jöttünk, Ukrajna után belenyomtak bennünket is a darálóba. Hogy jövünk ki belőle? Nem tudom. Lehet, hogy pár évszázadra ideiglenesen megszállnak bennünket a NATO csapatok, melyekben egészen véletlenül mind amerikai katonák lesznek...

- Összegezve: egy ilyen helyzetben csak eszement idióták lépnek olyat, mint az internet adó.

Köszönöm, ha elolvastátok!


Előzmény: rermo (13) 0 VÁLASZ
3m3ricus 2014. 10. 27. 16:35 | #16
Fizeted helyettünk agyatlan narancsos?
Előzmény: kissfreezer (15) 0 VÁLASZ
3m3ricus 2014. 10. 27. 14:35 | #14
Magyarország jobban teljesít, mert kellenek az új adók a csúti gané baromságaira! Fizesse az a rakás barom, amelyik ezekre szavazott!
rermo 2014. 10. 27. 14:14 | #13
Valóban ... és azt se feleklejtsük al , hogy az USA folyamatosan chemtrailezi az országunkat sőt a gyíkembereit is be fogja vetni ellenünk ha nem úgy táncolunk ahogy ő akarja . És tartsunk már egy békenetet Vida Ildikó és a helyetteséért is ...persze csak ha hazaértek a nyaralásukból .... megérdemlik , mert a mocsok USA nem átalja hírbehozni és ..... természetesen alaptalanul .... korrupcióval kapcsolatban emlegetni e két talpig becsületes honanyánk nevét .
Előzmény: hawkeye (3) -1 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 10. 27. 14:08 | #12
megtisztelsz "barátom"!;)
Előzmény: rermo (10) 0 VÁLASZ
AVIREX
AVIREX 2014. 10. 27. 14:06 | #11
rangADÓ 2.0 :
nép vs. hatalmi párt
rermo 2014. 10. 27. 14:05 | #10
Hát , ha TE nem lennél , nem is tudom ki irná be ezeket az " okosságokat " .... reméljük sokáig így lesz még és nem kell nélkülöznünk ezt a tudást bölcsességet ami belőled árad .
Előzmény: kissfreezer (9) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2014. 10. 27. 13:52 | #9
Az "őszödi beszéd"-nek azért volt nagyobb súja a jelenleginél, mert egy sokkal nagyobb pohár lett tele a népnél. "Nem lesz gáz-ár emelés, nem lesz villany-ár emelés..."- hangzottak el Gyurcsány szájából, aztán a privatizáció után nem sokkal, fokozatosan árakat emeltek, amíg az egyik duplájára nőtt,a másik ára meg triplájára. Annak ellenére, hogy az állam nem vásárolt energiaszektorokat, hanem eladott..., az államadósság 57%-ról 80%ra ugrott.
Természetesen én sem értek egyett az internet-adóval. Igazságtalannak és meggondolatlannak tartom és én is támogatok mindenféle demonstrációt, legális keretek közt, ami nem pártpolitikai jellegű.
Egy biztos! Mszp-s DK-s politikusok mögé nem bújnék. Nem demonstrálnák, olyan politikusok mellett, akik már egyszer tönkretették az országot.
Előzmény: vadonka (1) 0 VÁLASZ
tjunior 2014. 10. 27. 13:47 | #8
Akkor ha jól értem USA pont az a Magyarországot szemelte ki a EU gyöngítésére, amelynek vezetsé az Orosz közeledés miatt, ahol csak tudja szabotálja az EUt?

Fidel Castrotól (akiről, sokmindent el lehet mondani, teljesen jogosan, de azt nem, hogy hülye lenne) megkérdezték egyszer miért a Szovjetekkel cimborál, miért nem az USAval?
Annyi válaszolt, mert a ruszkik messzebb vannak.

Lehet itt ábrándozni a teljes függetlenségtől, de értelmetlen. Kicsik vagyunk, valahova tartozni kell. Az igazi kérdés, hogy hova szeretnénk? Melyik a kisebbik rossz? Az USA vagy a ruszkik? Ez a lényeg.

Varga Mihály CIA ügynök lenne? Vagy akkor miért írt bele olyan őrültséget a jövő évi adók közé, hogy 150ft/Gb?
Lehet túl jól sikerült a terelés? Hol vannak a NAV vezetők? Csak azt lehet bemártani akinek vaj van a fején.
És pont ez a lényeg, lehet megint mindenre kenni a dolgokat, EU, USA akárkicsoda, de az ország nem a multik meg a bankok miatt ilyen hanem a vezetőink miatt, akik 25 éve ellopják az életünket.
Előzmény: hawkeye (3) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 10. 27. 13:20 | #7
Bullshit-kraken: http://i.imgur.com/KJyCllb.jpg :D
bungle
bungle 2014. 10. 27. 13:19 | #6
Bencsik András ( http://index.hu/gazdasag/2014/10/26/bekemenettel_fenyeget_bencsik/ ) Facebook oldaláról:
http://i.imgur.com/INTrnZy.jpg

Komment: "bullshit-kraken" :DDD
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 10. 27. 13:03 | #5
Bár nem értek egyet a randalírozással, én régóta várok valami TV székház ostromhoz hasonló tankos, balhés, gyújtogatós tüntetést, és feszülten várnám, hogyan lép fel az aktuális kormányunk által vezetett rendőrség. Ha ennél nagyobb balhé kerekedett volna, akkor nem lőttek volna-e ők is gumilövedékkel, meg nem ütöttek vágtak volna mindenkit. "Sajna" ez elmaradt. De azért jobb így.

És bár nem értek egyet az internetadóval sem, azért ennél fontosabb dolgok is történnek a háttérben, de legalább valamiért megmozdulnak az emberek. Ez is valami.

Az ultrák meg menjenek a francba, biztos nem én miattam vezetik be a biztonsági intézkedéseket egy focimeccsen.
+3 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2014. 10. 27. 12:56 | #4

Aki szeret olvasni a sorok között:

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/p/conspiracy.html

hawkeye
hawkeye 2014. 10. 27. 12:52 | #3

De jó annak, akinek ilyen egyszerű a világ.... :)

Sajnos én úgy látom, a USA birodalmi törekvései egyre jobban abba az irányba mutatnak, hogy Mo-t szemelte ki Ukrajna után a következő destabilizálandó országnak. Nehogy az EU egységes legyen, s megerősödjön.
Meg hát időnként nem árt demonstrálni az alsóbbrendűeknek a világhatalommal párosuló arroganciát....

-1 VÁLASZ
Nebel 2014. 10. 27. 12:27 | #2
Te nagyon elvagy kalibrálva.
Előzmény: vadonka (1) -2 VÁLASZ
vadonka 2014. 10. 27. 12:25 | #1
Ahhoz képest, hogy az öszödi beszéd miatt már gyújtogatás is volt meg sokkal durvább dolgok most nagyon lájtos lett a balhé. Pedig akkor tulajdonképpen a semmin háborodott fel a nép, most meg azért egy kézzel fogható és komoly sarc miatt. Azért nagy különbség van aközött, hogy azt mondja neki valaki, hogy sok pénzt elloptam az emberektől vagy 1000 ft-ot el fogok lopni tőled! Az utóbbi sokkal több embert dühít fel, és most pont ez van. Mégis nagyon csendes lett ez a tüntetés. Remélem azért a kormány valamit felfog ebből, hogy ha bevezetik irgalmatlan népharagot szítanak. Bár kétlem, hogy érdekelné őket...
+3 VÁLASZ