Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
gomama
gomama 2014. 10. 19. 13:27 | #4
Igen, Köszönöm szépen, igyekszik az ember! :) Igazából adta magát a feladat, nem volt nagyon nehéz ügy.
Előzmény: Tomi Demo (3) +1 VÁLASZ
Tomi Demo
Tomi Demo 2014. 10. 17. 23:02 | #3
Te vágtad össze így a videót? Akkor gratula, fasza lett tényleg :)
Előzmény: gomama (2) 0 VÁLASZ
gomama
gomama 2014. 10. 17. 11:56 | #2
Igazából én is ezért szeretem, mert hihetetlen milyen gyermeki fanatizmussal és a zene iránti szeretettel veti bele magát a léglemezlovaskodásba. Nagyon sok boldog percet okozott, elsőre egyszerűen le kellett állítanom az eredeti videót másfél perc után a saját épségem érdekében, fulladoztam, nem láttam a könnyeimtől, így úgy éreztem, az a legkevesebb, hogy táncparkett-kompatibilisen összefoglalom, mit is tud ő.

Teljesen egyet értek veled abban, hogy ez nem a guetta (http://www.youtube.com/watch?v=UIFDwgczyA4) és társai féle műmájerkedés (http://www.youtube.com/watch?v=Nh9C7nQHmII), illetve semmittevés a pultban, itt igazi lendület, tenni akarás van beletolva a szettbe!
Tomi Demo
Tomi Demo 2014. 10. 17. 11:13 | #1
Az a legjobb ebben, hogy ez a srác (bárhol-bármikor) több lelkesedést, zeneiséget, és tehetséget felmutat, mint a mai neves dídzsék 90%-a.
A sok kamudj csak termék, amivel sok pénzt lehet keresni, meg is teszik. Egy fesztiválon pl. minden playbackről megy. A stúdiócsapat által készített, közvéleménykutatott cédét berakja, és a "dj" csak mutogat, meg integet a pult mögül. Viszont az ő nevükre veszi meg a nép a sok jegyet.
Ki lehet nevetni ezt a tökit, mert persze vicces, és segít neki a videó kiváló vágója is, de lényegében nem ügyetlen kölyök, és mások ennyivel (sem) milliókat keresnek.
+1 VÁLASZ