Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
lilaflexninja
lilaflexninja 2015. 05. 07. 10:06 | #6
Kinek a nevében beszél? Ki az a mi?

Remélem az összes gyereke buzi lesz és liberális, és zsidóhoz megy hozzá egy meleg esküvőn.
Előzmény: wtf (5) +1 VÁLASZ
wtf 2015. 05. 07. 09:24 | #5
Üzenet a liberálisoknak. Kurultaj, 2014.
https://www.youtube.com/watch?v=3GGpfwjSdww
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 18. 07:37 | #4
Van-e olyan, akivel nincsen baja? amúgy biztos vannak jó dolgai, meg jó gondolatai, de a körítés! na azzal van baj. Azzal nagyon elüti a dolgot.

Ja meg igen ezek a ruhák, az ostorpattogtatás, meg a többi, nem a múltak kéne ápolni, hanem jövőt teremteni, felejtsük már el ezt a lovonhátrafelényilazunkos meg a parasztnosztalgiát. Az volt ezer éve, meg több száz éve, de azóta eltelt egy kis idő, a lehető leglejjebb vagyunk, szóval teremtsünk valamit, amire kétszáz év múlva is ilyen nosztalgiával lehet majd tekinteni. Szóval ez a hapsi is jobb lenne ha szép csöndben szépítgetni a községet, és úgy érne el egy kis ismertséget, nem az akcióival. Nem kell híresnek lenni, jónak kell lenni.

Szancso 2014. 09. 17. 18:20 | #3
Mi a baja a szabad kőművesekkel? Ha mind sitten lenne, kik építenének házat? ;)

+2 VÁLASZ
jackherer77 2014. 09. 17. 18:16 | #2
Én is így vagyok. Alapvetően megértem ezt a figurát. A néphagyományok ápolása is pozitív. Nekem is van itthon ilyen ostorom. Az íjászkodás, lovaglás se idegen. A mélyszegénységben élők helyzetén is ebben az irányban kell mozdulni, hogy változás legyen. Csak a probléma az, hogy a fickó elmebeteg szerintem. Ezeknek a ruháknak a múzeumban és rendezvényeken a helye. Ha azt akarod, hogy a kulturálisan és társadalmilag elmaradott réteg felzárkózzon, miért öltözöl ezer évvel ezelőtti divat szerint és így mutatsz példát? Meg az ostoba liberálisozás. Nálam valahol ez veri ki a biztosítékot. Én kb nemzeti liberálisnak tartom magam, na ezt hova tenné Misi bácsi?
Pubycsavo
Pubycsavo 2014. 09. 17. 15:10 | #1
érdekes....

Igazából semmire sem jó ez a videó, aki nem helyi, az addig nem kaphat reális képet, amíg a helyszínen meg nem bizonyosodik, hogy akkor most mi is van valójában. Láttunk egy nőt akinek semmi baja a polgival, volt egy aki utálja mert elvették a kölköket, hallottunk egy képviselőt, aki mondott valamit, de értelme annak se sok volt, aztán volt egy érdekes lmp-s, néhány helyi csak úgy legyenek benne címszóval, meg a polgi aki okádta magából a hülye szélsőjobbos dumát, azon kívül semmi nem derült ki, hogy elvettek a családoktól valamilyen okból gyerekeket, nevelőszülőkhöz kerültek, és megvonták a szociális juttatást azoktól akik nem úgy nevelték a gyereket, ahogy azt kéne. Egyébként f@sza lehet íjászkodni, ostorozni, csocsózni, meg pingpongozni.

az egészben ez a problémás családoktól elvesszük a gyerekeket témakör volt érdekes, ha valóban indokolt volt az, hogy elvegyék a gyerekeket, (Isten tudja, meg talán a szomszédok, azok is csak akkor, ha nem rokonok) akkor ez nagyon helyes, és alapvetően egyet tudok érteni azzal amit mondott a polgi, hogy azért ne szaporodjon az ember, mert pénzt remél belőle. De ez a demagóg szélsőjobbos szöveg szétbassza az egészet.