Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
one0nine 2014. 09. 17. 12:45 | #12
Az a szmajli tenyleg nem artott volna, igy felreertheto lett a hsz. ;) (felre is ertettem, ugye)
(akartam en is dobni egy ossian Peti klasszikust, de rajottem, hogy nem lenne ertelme ekezet nelkul) :D
Előzmény: lilaflexninja (11) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 17. 11:27 | #11
A korlátolt, rasszista fehérek nem is szoktak ilyen szép gondolatokat közvetíteni, se ilyen zenét nyomni. Ja de Fankadeli mondjuk hasonlóban nyomja. Tényleg jó kis kontraszt lenne.

Tettem volna amúgy szmájlit az előző mondandóm végére, de akkor nem meg lett volna az esélye, hogy egyértelmű, hogy nem gondoltam komolyan, és az milyen már, ha nem kapja meg az ember, hogy pöcsfej, pedig csak poénkodik.

Ossian peti stílusában: Jóniija!
Előzmény: one0nine (9) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 17. 11:24 | #10
Azt, hogy igaza van, bár ezeket a gondolatokat bármely jó érzésű ember is tudja. Csak írtad, hogy nem lehet vele vitatkozni, hát erre írtam, hogy lehet. Megelőztem másokat, hogy nekik ne kelljen tépniük a szájukat.
Előzmény: Pubycsavo (3) 0 VÁLASZ
one0nine 2014. 09. 17. 08:02 | #9
Inkabb az o gondolatai, mint egy korlatolt, nyilvanvaloan rasszista feher embere, akinek a szeretetrol az eki meg a szekta jut eszebe. Vilagos, mashogy nem is lehet szeretni. Minden nap tanulok valami ujat! :D
Előzmény: lilaflexninja (2) 0 VÁLASZ
Bambino 2014. 09. 16. 19:25 | #8
Csak azt nem értem, miért verte szét azt a házat?
+1 VÁLASZ
daveman
daveman 2014. 09. 16. 18:27 | #7
Sok igazság van abban, amit a srác nyom, de azért vannak benne visszásságok is. Ahogy én látom ezt, amiről a srác beszél:

A technológia fejlődés nagyon jó dolog, már csak az a tudás is, amivel most rendelkezünk - bár nagyon az elején vagyunk még - elég lenne ahhoz, hogy a Földön megszüntesse a nyomort, a betegségeket, az éhséget, és talán még általános jólétet is teremthetne. Csak az a baj, hogy a technológia fejlődésével párhuzamosan az emberi értékek, erkölcsök nem változtak ugyanilyen sebességgel. Ha egy gyerekhez akarom hasonlítani az emberiséget, akkor régen fakardot forgató gyerekek voltunk, akik, ha odacsaptak a másik gyereknek, akkor annak zúzódása lett, rosszabb esetben eltört a karja, vagy kiment a szeme. Most fakard helyett ugyanennek a gyereknek félautomata fegyver van a kezében, ami nem csak, hogy megöli, hanem még megöl mellé száz másikat. A technológiai fejlődés okozta súlyos veszélyektől eltekintve az, amiről beszél évezredek óta itt van az emberi társadalmakban, civilizációkban: a vallás mindig megosztotta az embereket, isten, istenek nevében gyilkolásztak eddig a legtöbbet, mindig volt hatalomvágy, mindig voltak gyerekek, aki egyre inkább felnőttként viselkedtek, volt bűnözés, gyilkosság, és még sorolhatnám. Csak most ezek azért hatványozódnak (vagy tűnnek úgy), mert ezeket azonnal látjuk. A XI. században, ha egy portyázó horda feldúlt egy kisebb falut, elvitte az asszonyokat és a vagyont, a pasikat meg leölte, akkor jó sok időbe eltelt, amíg az adott terület uralkodója erről hírt kapott, más falvak meg jó, ha egyáltalán valaha is tudomást szereztek róla. Ma meg élőben nézzük, ahogy egy pilóta nélküli drón kilövi a az embert, ami darabjaira szakad. De maga a jelenség ugyanaz. És ez a baj itt igazából! Hogy hiába technológia, hiába fejlettség, ez csak látszólagos: ugyanazokat műveljük, mit ezer és ezer és ezer évekkel ezelőtt, csak most más a "játszótér", és mások az eszközök. Hiába magasztaljuk annyira magunkat, tudományos, technológia, filozófia fejlődés, ez csak illúzió. Semmi nem változott... és nem is fog!

Végül önmagunkat fogjuk elpusztítani. Ezt magunknak csináljuk. Légszennyezés? Túlhalászás? Évezredekig tartó műanyag az erdőkben és a vizekben? Felelőtlen fakitermelés? Féltjük a bolygót? Lóf*szt! Magunkat kéne félteni. Ha holnap eltűnik az ember, tíz millió év múlva a Földön semmi nyoma nem marad, hogy valaha itt voltunk. Max. a megkövesedett csontvázaink a földben. És ez mi idő a bolygónak? Semmi! Még ugyanennyi ideig, kb. 4.5 milliárd(!) évig fog ugyanígy keringeni a Nap körül. Arrogáns az ember, mint faj. Nem csoda, hogy magunkat pusztítjuk el, soha, semmiből nem tanulunk.
+1 VÁLASZ
Tooni 2014. 09. 16. 16:00 | #6
Blue Meanie Vision: ON
izé012 2014. 09. 16. 14:14 | #5
Nem csak hülye szegénykém hanem még önmagának is ellentmond. Mondjuk nem baj mert legalább megint meglett a 15 másodperc hírneve...
ladislav 2014. 09. 16. 12:07 | #4
Peace, yo! Mondjuk aki félkegyelmű, azt meggyőzik az ilyen videók? Gondolom a többség azt várta, hogy mikor indul el a zene meg a chiggity-biggity-digiddy :D.
Pubycsavo
Pubycsavo 2014. 09. 16. 11:57 | #3
Ember legyen a talpán aki ebből kibogozza, hogy mit is gondolsz akkor valójában :D
Előzmény: lilaflexninja (2) +1 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 16. 11:32 | #2
Dehogynem: nekem egy feka majom nem mondja meg mit gondoljak, biztos hummerral jár és szívja a kokót a nagy bulájú feka seggekről és csak itt osztja az észt, mert ezzel tud érvényesülni. Eleve milyen ekis/szektás gondolatok, miről beszél, és mit üldögél egy romos ház bejáratánál?

Amúgy persze, hogy igaza van.
Előzmény: Pubycsavo (1) 0 VÁLASZ
Pubycsavo
Pubycsavo 2014. 09. 16. 10:16 | #1
Rendesen elkapott a videónak a sodrása. Szerintem ebbe nem nagyon lehet belekötni, igaza van a srácnak.