Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2014. 09. 15. 19:01 | #16
Nyilván nem vagy rászorulva senki dicséretére, de ha jelent valamit, rendben van ez az oldal, illetve az amit csinálsz, csináltok.
Előzmény: bungle (15) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 09. 15. 16:18 | #15
Megnéztem adblock nélkül és tényleg kibaszott idegesítő, hogy kb. minden 2. oldalon előjön ez a tecsós popup és nyomni kell a tovább az izére gombra.
Már írtam régebben is a tulajdonosoknak ilyen ügyben, nyilván az ő álláspontjuk is valamennyire érthető, sehol nem adják ingyen a szervereket meg a netet, de már a tököm kivan, hogy egyik oldalról csak az anyázást kapom évek óta a tipikusmagyarmindentingyenakarunk userektől (e-mailtől kezdve a postok összefosásáig), másik oldalon meg szarnak az egészre és szép lassan leépül ez az egész szarizé.
Kurvára elegem van már mindenből és mindenkiből, további jó picsogást mindenkinek.
bungle
bungle 2014. 09. 15. 16:05 | #14
Rettenetesen sajnálom (képzelheted), hogy tőlem kellett megtudnod, hogy ostoba vagy és béna. És bár összefostad itt a postot a lámaságoddal, ahelyett, hogy nyomtál volna egy e-mail gombot, azért örülök, hogy még nem kaptál agyvérzést. Szívesen.
Előzmény: Ryan (13) 0 VÁLASZ
Ryan 2014. 09. 15. 15:52 | #13
oh elnézést akkor, bocsánat, nem tudtam, hogy nem te üzemelteted az oldalt!
Úgy látom itt egy kérdést sem lehet feltenni, anélkül, hogy lebénáznának, hülyéznének, elkezdjenek személyeskedni és szemét módon viselkedni. Így működik ez, ha nem hatalmas egyetértésben osztom birkaszellemmel mindenki véleményét. Vagy ha olyan dolgot kérdeznék, ami nem 120% boldogság és királyság témájú akkor még a végén meg is lincselnek.

Menj a francba a személyeskedéseddel, mi tettem, pár kérdésen kívül, hogy "bénázz, hülyézz meg agyvérzésről" beszélj nekem.
Előzmény: bungle (11) 0 VÁLASZ
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2014. 09. 15. 15:08 | #12
... pedig olyan megtartó nyugalmat áraszt ez a paradicsomszín :)
Előzmény: bungle (4) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 09. 15. 14:47 | #11
Ez ott sántít, hogy én nem vagyok oldalüzemeltető, közöm nincs a reklámok kirakásához, és nem ösztönzök senkit, hogy mit használjon, csupán ha már annyira béna, hogy egy ilyen miatt beírjon, segítek neki, mielőtt agyvérzést kap a hülyesége miatt.
Előzmény: Ryan (9) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 15. 13:44 | #10
Én azt nem értem ebben a témában, hogy ha rákattintok a hirdetésre, hadd fizessen a hirdető, hátha kattintás alapúan számláznak neki, szóval ha már rákatintottam, akkor miért jelenik meg újból és újból és újból? De mondjuk ha nem kattintás, hanem megjelenés után fizet, akkor még rosszabbul jár.
Előzmény: Ryan (9) 0 VÁLASZ
Ryan 2014. 09. 15. 13:15 | #9
Gondoltam én a kommentem megírásakor, hogy le leszek hülyézve és, hogy miért nem használok adblockot.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy miért kell mindegy egyes az oldalon történő interakció után egy felugró ablakot kinyomni.
Meg hogy mi értelme van a hirdetésnek, ha az oldalüzemeltető is arra ösztönöz, hogy adblockot használjak?
Eddig nem igazán volt szükségem adblock-ra mert olyan webhelyeket látogattam, ahol egyszerűen nem zavartak a hirdetések. Kövezzetek meg.
7 éve vagyok regisztrált felhasználó eddig nem volt rá szükség.
Előzmény: bungle (7) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 15. 11:32 | #8
Nos nálunk fura ez, mert pl. az ize.hu bejön, de a funpic nem. mindenféle tumblr-ös oldal bejön, de van amelyik nem, és nincs köze ahhoz, hogy mi a tartalom. Legalábbis látszólag. A fészbuk van amikor bejön, van amikor nem, ha kiszedem az s-t a http mögül, akkor is vagy igen vagy nem. Valami furcsa beállítása lehet a céges hálózatnak, valamit szűrnek, de nem igazán. Én már sokszor próbáltam feltenni az adblockot, most is éppen kíváncsiságból, de most pl azt írta, hogy nem lehet mert nem kompatibilis a mozillával, de mozillát már megint csak nem enged feltenni a gép (bár itt nem hálózati, hanem rendszergazdai tiltás van), mert semmilyen programot nem lehet telepíteni, sőt az órát se tudom átállítani. De ez sem igaz, mert az irfanview-t meg simán engedte. Szóval azért van ilyen, hogy nem lehet. De azzal teljes mértékben egyet értek, hogy a felhasználók nagy része szelíden mondva nem nagyon ért az internethez, de ez meg így van jól, mert akkor meg nem lehetne a reklámokból megélni.

Viszont annak régóta híve vagyok, csak kéne ilyen kezdeményezés is, hogy tegyük az internetet, meg az internet oldalakat sallang és szemét mentessé, mert az a mennyiség amit izgőmozgóizébizékből letölt az embertelen, meg az ilyen alkalmazás, olyan statisztika, meg ki tudja még mik futnak a háttérben. Bár erre meg vannak takarító meg gyorsító programok, meg egy kicsit visszafejlődés lenne.


Előzmény: bungle (7) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 09. 15. 11:22 | #7
"Amúgy pl. az adblockot nem mindenhol lehet használni, mint ahogy nálam sem."

Az Izét rengeteg helyen nem lehet használni, mert letiltják. Ott, ahol az Adblockot tiltják (ilyen helyet se hallottam még egyébként), ott szerinted a munkához kell az Izé vagy a tanuláshoz? ;) Mert ha munkához (pl. le kell nyúlni az ide postolt videókat szöveggel együtt vagy kell az esti riporthoz valami érdekesség), szerinted hol érdekel, ha végig kell nézniük a reklámokat? ;)

Azért valljuk be: a felhasználók többsége inkább hülye, hogy felrakja az adblockot a böngészőjéhez (nem mintha fél percnél tovább tartana), vagy még nem is hallott róla. A weboldalak "szerencséjére". ;) Bár már nem egy oldallal találkoztam, ahol egy egyszerű adblock detecttel elérhetetlenné tették a tartalmat, addig amíg ki nem kapcsolja a látogató. Valahogy ezt is megértem. Én csak bizonyos oldalakat "büntetek" adblockkal, pl. index, mert - egy haveromat idézve - "amit ott megengednek, túlmegy minden határon, felzabálja a gépem erőforrásaimat".
ize.hu helyett meg bestof.ize.hu, egyrészt szerintem sokkal jobb, gyorsabban átláthatóbb, másrészt nem raktunk oda 1 db reklámot se (egyelőre, bár ez nem tőlem függ).
Előzmény: lilaflexninja (5) 0 VÁLASZ
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 15. 11:02 | #6
Bizony bizony elfelejtik, hogy ezek az indiánok kicsit régebb óta vannak ott, és bár vannak törzsek, akik esetleg még nem láttak tévét, nem éppen békés népségek ezek eredetileg. Még örülhetnek, hogy nem készül zanza a fejükből. Amúgy jó ez az elképzelés, hogy saját kezükbe vegyék a sorsukat, meg a fáikat, a baj csak ott van, hogy ha úgy hozza az érdek, van az a hadsereg, ami mind egy szálig kiírtja őket, hogy ne pampogjanak. Már ha megtalálják őket.
lilaflexninja
lilaflexninja 2014. 09. 15. 10:58 | #5
Az internet ingyé van, mármint az ilyen oldalak is, mint az izé.hu! Annyi az ára, hogy néha rákattintunk a tovább gombra, vagy várunk 10 másodpercet! ez szól az egyik félnek.

Amúgy pl. az adblockot nem mindenhol lehet használni, mint ahogy nálam sem, szóval van akit akarva akaratlanul is megbombáznak a reklámok és nem tehet ellene. Ez szól a másik oldalnak.

Még sosem jutott eszembe a bestofizét nézni! Ez szólt nekem, hogy miért nem?
bungle
bungle 2014. 09. 15. 10:39 | #4
Másrészt még mindig nem értem azokat, akik nem a http://bestof.ize.hu -t nézik...
Előzmény: bungle (3) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2014. 09. 15. 10:35 | #3
Előzmény: Ryan (1) 0 VÁLASZ
BeLac
BeLac 2014. 09. 15. 10:23 | #2
Telepítsd a AdBlock nevű kiegészítőt és többé nem lesznek felugró ablakok.
Előzmény: Ryan (1) 0 VÁLASZ
Ryan 2014. 09. 15. 10:09 | #1
off: értem én hogy pénz meg reklám meg minden, de nem lehetne leszedni azt hogy mikor megnézném az oldalt egyfolytában van egy felugró reklámablak? kezd zavaró lenni.
-1 VÁLASZ